Vader schot, gedood voor de zoon tijdens het werken in het zuiden L.. Taco Bell

Los Angeles Taco Bell-medewerker doodgeschoten na argument over nep 20 factuurrapport

Familieleden die op zondag met ooggetuige nieuws spraken, zeiden dat het geschil begon over wat zij geloven was een nep 20-factuur. Ze zeggen dat Garcia de nachtdienst aan het werk was in het restaurant naast zijn zoon. Het argument begon toen de zoon naar verluidt weigerde te accepteren wat er sprake is van een valse 20-factuur van de vermoedelijke shooters.

We zijn geschokt en bedroefd om te horen dat dit gebeurde, zei Taco Bell in een verklaring. Onze diepste condoleances gaan in deze moeilijke tijd naar de familie en vrienden van het teamlid. We begrijpen de eigenaar en de exploitant van deze locatie werken samen met de lokale autoriteiten in hun onderzoek en heeft rechtstreeks naar de getroffen gezin bereikt om ondersteuning te bieden.

De lancering van de pas van Taco Lover is een show van de toewijding van het bedrijf tegenover digitale innovatie, zei Chief Digital Officer Zipporah Allen in een persbericht, zodat klanten digitale punten kunnen accumuleren. Taco Bell lanceerde voor het eerst zijn mobiele app in 2014.

Klanten hebben toegang tot de pas en digitale punten door de Taco Bell-app te downloaden op de app Store van hun telefoon en beginnen met bestellen. Een van de zeven taco's is in de 30 dagen in de 30 dagen de Crunchy Taco, Crunchy Taco Supreme, Soft Taco, Soft Taco Supreme, Pittige aardappelzachte Taco, Doritos Locos Taco's en de Doritos Locos Tacos Supreme.

10 per maand, kunnen Taco Bell-klanten een taco per dag krijgen gedurende 30 opeenvolgende dagen. Het nationale programma, genaamd Taco Lover's Pass, is beschikbaar om begin donderdag te kopen voor leden van haar beloningsprogramma en de Taco Bell-app hebben.

Taco Bell testte het programma in september 2021 in Tucson, Arizona. De ketting experimenteerde met een prijspunt tussen 5 tot 10 en zei in een vrijgave dat het zijn beloningsprogramma met 20% groeide. De Doritos Locos Tacos Supreme was de meest verloste taco.

abonnementsdiensten komen vaker voor om te streamen, maar restaurants hebben ook met hen geëxperimenteerd. Deze week heeft SweetGreen een 10-kortingsprogramma aangekondigd waarmee klanten een maand een maand kunnen krijgen. Panera heeft een maandelijks programma van 9. 9 dat klanten elke dag een gratis warme of ijskruis koffie krijgen.

YUM-merken, die de taco-keten bezitten, zei vorig jaar dat het streven naar digitale verkoop met meer exclusives. App-gebruikers die zijn ingeschreven in zijn loyaliteitsprogramma, brengt 35 jaarlijks 35 in vergelijking voordat hij lid werd, het zei.

Taco Bell lanceert Taco-abonnementservice voor per maand

Degenen die willen aanmelden, zijn verplicht om de 10 Taco Lovers Pass via de Taco Bell-app aan te schaffen. De pas ontgrendelt dan een geheime categorie waar gebruikers kunnen kiezen welke TACO om in te wisselen voordat u het oppakt in een deelnemend restaurant.

Taco Bell eerder getest zijn Taco Lovers Pass in Tucson, Arizona, in september 2021. Taco Bell Corp. beschreef de test als succesvol, als 20 van degenen die hebben deelgenomen, waren nieuw op het Taco Bell Rewards-programma.

The Taco Lovers Pass, is ondertussen de enige Taco Bell-promotie die mogelijk klanten verleidelijk is om te verdwalen van hun nieuwe jaarresoluties. Vanaf 6 januari, biedt Taco Bell Restaurants in het hele land de kettingen die nieuwe knapperige kippenvleugels aanbieden, die zijn gecoat in smaakvolle Mexicaanse Queso-kruiden en geserveerd met een kant van pittige ranch dipsaus. Hij Bone-in Wings zal beschikbaar zijn na 2 p. . bij deelnemende locaties terwijl de benodigdheden duren.

Taco Bell heeft vele aantrekkingskracht, snel, er is een drive-thru, het eten is consistent, en met meer dan 7.000 taco bellocaties in de VS alleen, er is altijd een in de buurt. In juli 2020 veroorzaakte de ketting een uproar door de toevoeging van de geliefde aardappelen aan andere Itemsto te verwijderen voor nieuwe opplant-gebaseerde opties in de toenmalige toekomst. Na meer dan een HIATUS van zes maanden heeft het merk dit zetmeeldende nietje opnieuw ingevoerd als een -voorvoertuig naar meer veganistische opties om te komen. Een selecte weinigen hebben een voorproefje van die nieuwe opties op 27 juni 2021 in de vorm van een veganistische naakte kipchalupa, hoewel dat aanbod lang geleden is uitverkocht. Terwijl we wachten op dit item om de plaats op het permanente menu te vinden, hier is je veganistische gids voor Taco Bell de volgende keer dat je door de drive-thru rolt.

De knapperige aardappelen zijn een fantastische optie om elk menu-item op te vullen, maar er is een andere manier om je spud fix te krijgen: Nacho Fries. Wanneer bestelde zonder de kaassaus, zijn deze Mexicaanse-gekruide frieten veganistisch-vriendelijk. Voor meer substantie, bestel met een kant van Guacamole, Pico de Gallo, of je favoriete Taco Bell-hete saus.

bestel altijd meer hete sauspakketten dan je daadwerkelijk in één keer gebruikt en een stash van deze instant smaak-enhancer thuis houdt. Het diablo, vuur, warm, mild en rode sauzen zijn allemaal veganistisch.

Taco Bell slaagde erin om een ​​voedingsartikel nog draagbaar te maken dan de Burrito: The Crunchwrap Supreme. Bestel dit zonder de zure room en de nacho-kaassaus, en je bent achtergelaten met een hete, vers gedrukte zachte tortilla gevuld met zwarte bonen, salsa, sla en een knapperige tortilla shell. Vraag om een ​​kant van guacamole om te dompelen.

scorethis staat in het menu Waarde! Vraag om deze fresco-stijl en ruil het rundvlees met zwarte bonen. U ontvangt een meeltortilla die is geladen met bonen, sla, knapperige rode stroken en tomaten. Specurge een beetje en voeg guacamole, in blokjes gesneden uien toe en gesneden Jalapeà ± OS.

Vervang het rundvlees met zwarte of teruggebrachte bonen en vraag om fresco-stijl op de zachte, knapperige of zachte taco-supreme, en uw handhold is veganistisch-vriendelijk. U krijgt uw keuze van taco-shell met bonen, sla- en in blokjes gesneden tomaten. Bekijk de add-ons onderaan dit artikel voor manieren om uw taco's aan te passen.

Sla de kaas en de ranch over en je bent gouden. Bij de bestelde fresco-stijl is de diepe kom gemaakt met een bed van gekruide rijst, zwarte bonen, sla, gehakte tomaten en Guac. Je zou het kunnen eten met een lepel, maar we geven de voorkeur aan een kant van chips voor het scheppen.

Nog steeds hongerig? Denk eraan, u kunt altijd deze ingrediënten toevoegen aan bulk en smaak toevoegen aan uw bestelling: zwarte bonen, kozijnen, hete saus, tomaten, in blokjes gesneden uien, rijst, guacamole, gesneden Jalapeà ± OS, fiches en rode stroken.

Liz Matthews, Taco Bells Global Chief Food Innovation Officer, geplaagd, we zijn al lang een leider in de vegetarische ruimte, maar dit jaar hebben we meer vleesloze opties in de winkel die vegetariërs, vegetarisch nieuwsgierig en zelfs vlees- Eeters zullen dol zijn op. Het bedrijf is samengewerkt met Beyond Vlees om merkspecifiek, op planten gebaseerde vlees te ontwikkelen en ook zijn eigen Taco Bell-testkeukenversies opgericht. Terwijl twee vegan-vriendelijke items zijn gekomen en verdwenen, wees de eerste om het woord te verspreiden wanneer een van deze veganistische eten het naar het permanente menu is.

Taco Bell rolt abonnement op voor dagelijkse taco's!

Wij bieden Educatieve kansen en bedienen de Gemeenschap via onze non-profit Organisatie, de Taco Bell Foundation en ondersteunen fans en teamleden met hun passies via programma's zoals de Live MS-beurs. We bieden toegang tot sport, gaming en nieuwe muziek via ons feed het beat-programma.

levert Taco Bell op mijn gebied?

Vorige week ontstoken populaire Food Blogger Markie Devo het internet aangifte toen hij gepost werd dat de Mexicaanse pizza van Taco Bell zijn triomfanteerde terugkeer in april of mei 2022 zou maken. Het iconische item werd in november 2020 uit het menu, samen met een dozijn verwijderd. Andere items, waaronder Shredded Chicken Soft Tacos, Shredded Chicken Quesadilla smelten en Pico de Gallo.

Markie Devo deelde geen aanvullende details over de herlancering van de Mexicaanse pizza en hij zei niet waar hij zijn binnenin info kreeg. Eten en wijn reikten naar Taco Bell en de keten weigerde te reageren. Wat ze hebben bevestigd, is dat begint op donderdag 6 januari Taco Bell opdrachten op orders van knapperige kippenvleugels.

Deze speciale aanbieding heeft vijf, bot-in knapperige kippenvleugels, gecoat in smaakvolle Mexicaanse Queso-kruiden, gecratiseerd tot in de perfectie en geserveerd met onze kenmerkende pittige ranch dompel saus, een TACO-bel -vertegenwoordiger zei in een verklaring. Wings zijn de nieuwste creatie van de testkeuken Masterminds. Een doos met vijf knapperige kippenvleugels zal voor $ 5 verkopen. 9, en zal elke dag na 2 p beschikbaar zijn. . als een menu-aanbod in beperkte tijd.

Toen de pizza laatste daling werd getrokken, zei het bedrijf dat er een voordeel was om het populaire item te verliezen. Een zilveren voering van het zeggen van afscheid van de Mexicaanse pizza die je kan helpen rustig te rusten is dat het verwijderen van het van onze menu's ons helpt ons te werken aan onze toewijding om een ​​lichtere voetafdruk op onze planeet te verlaten, zei Taco Bell in een verklaring. Momenteel is Mexicaanse pizzapakkingen van meer dan 7 miljoen pond kartonmateriaal per jaar in de U..

Dus als Markie Devo gelijk is en de mens, hopen we dat hij is - misschien betekent dat dat betekent dat er niet alleen een nieuwe pizza is, maar ook nieuwe, meer aardvriendelijke verpakking, wat ook een dubbele overwinning zou zijn. Totdat we iets zekers horen, denk ik dat we de kippenvleugels moeten proberen.

Het Menu Taco Bell heeft al je favoriete Mexicaanse geïnspireerde voedingsmiddelen. Van klassieke Tacosto Burritosto Onze epische specialiteiten en combo's, er is iets voor iedereen op het Taco Bell-menu. Vind vandaag iets nieuws op het Taco Bell-menu!

Met ontbijtopties op SELECTE LOCATIES, tot 's avonds laat, serveert het Menu Taco Bell Made-to-order en aanpasbare taco's, burrito's, quesadilla's, nacho's, vegetarische opties, fonteindrankjes en desserts. Ons specialiteitenmenu beschikt over alle favorieten zoals de Chalupa Supreme, en de Crunchwrap Supreme. Heb maar een paar dollars over? Bekijk het Cravings Waarde-menu en geniet van de cheesy roll-up, of een kaasachtige bonen en rijst burrito. Met het volledig aanpasbare Taco Bell-menu kunt u al uw favoriete menu-items opnieuw uitvinden met een verscheidenheid aan sauzen en add-ons. Bestel vandaag nog online vanuit het Taco Bell-menu!

FOX 11 meldde dat de opname plaatsvond bij ongeveer 11 p. . op de locatie van de Avalon Boulevard. De werknemer, die een vader van drie was, werd beschreven als een 41-jarige man. Hij werd meerdere keren neergeschoten en dood op de scène uitgesproken, zei het rapport. Hij werd neergeschoten in de torso met een halfautomatisch pistool. Het rapport zei dat een ander slachtoffer op de locatie leed met stabwonden.

De familie van het overleden slachtoffer identificeerde hem als Alejandro Garcia, volgens ABC 7. Ze vertelden het uitlaat dat het geschil over een nep 20-factuur was. Hij was verluidt Werken de nachtdienst met zijn zoon.

Aandacht vereiste cloudflare

Swiggy Pop is een nieuwe functie die wordt gelanceerd door Swiggy. Hier wordt swiggy popmenu, timing en gedetailleerde informatie over de functie genoemd.

Uus täna

Taco Bell open winkel op Sydneys Green Square winkelgedeelte

Taco Bell open winkel op Sydneys Green Square winkelgedeelte

Ja, uw Tex Mex dromen komen waar, compleet met alle Crunchwrap Supreme je aankan.

Kom meer te weten
Speciale man sterft in het restaurant van Taco Bill

Speciale man sterft in het restaurant van Taco Bill

De politie-afdeling van Los Angeles zegt dat een persoon het vuur opende met een halfautomatisch wapen in de drivethru van een zuiden L.. Taco Bell op zaterdag. De custome ...

Kom meer te weten
Cheesy Mexicorn Taco Dip

Cheesy Mexicorn Taco Dip

Net als een taco dip, maar beter, is deze bootdip de Summer Poolside Keto Snack dat je het hele seizoen lang wilt maken. Klaar in 5 minuten

Kom meer te weten
Gemakkelijk en smakelijk taco DIP NO BONEN RECEPTEN DOOR HOME COOKS

Gemakkelijk en smakelijk taco DIP NO BONEN RECEPTEN DOOR HOME COOKS

Deze ongelooflijk gemakkelijke taco-dip met een zure room en roomkaasbasis komt samen in minder dan tien minuten compleet met toppings.

Kom meer te weten
TACO DIP ZONDER DE RECEPEN VAN BONEN RECEPTEN MET INGREDIËNTEN, VOEDINGEN, INSTRUCTIES EN AANBEVOLEN REPECEN

TACO DIP ZONDER DE RECEPEN VAN BONEN RECEPTEN MET INGREDIËNTEN, VOEDINGEN, INSTRUCTIES EN AANBEVOLEN REPECEN

Dit is een heerlijke dip die zelfs als voorgerecht kan worden geserveerd, samen met tortillachips en een salade. Gebruik Milde Taco-saus voor een tammerversie van deze DIP. Genieten van

Kom meer te weten
Texas Trash Dip Warme Bean Dip

Texas Trash Dip Warme Bean Dip

Romige bonen en stevig gekruid rundvlees worden gecombineerd met salsa, zwarte olijven en groene uien gegarneerd met zure room en kaas om deze teruggebrachte boon de absoluut beste te laten dippen

Kom meer te weten
10 beste Taco Dip Mayonaise Cream Cheese Recepten Yummly

10 beste Taco Dip Mayonaise Cream Cheese Recepten Yummly

Dit smakelijke taco dip recept combineert Mexicaanse smaakmakers met roomkaas, zure room en gladde, fluweelachtige helmmanns of beste voedsel echte mayonaise.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Taco Meatbloaf Recept met Doritos Best Recepten en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Op zoek naar een gemakkelijke maaltijdidee die minder dan 30 minuten duurt, is deze taco-pasta jouw oplossing. Ade met een heerlijke mix van ingrediënten, dit zal ieders favoriete doordeweekse maaltijd zijn

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Alle dingen waar je van houdt over een taco, in saladevorm. Tempeh Taco Salad Crushed Tortillachips brengen de crunch, zwarte bonen en verkruimelde tempeh gecoat met taco-kruiden brengt de substantie, en een sterke, gerookte paprikaapple cider dressing trekt alles samen.

Kom meer te weten
Gezonde Taco-salade Recept de Anthony-keuken

Gezonde Taco-salade Recept de Anthony-keuken

Maak vooruit Taco Salad heeft de beste ingrediënten van een taco in een salade. Perfect om vooruit te komen of om picknicks of in lunchboxen te volgen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.