Hoe maak je een giet over koffie

9 beste espressomachines van 2021, aldus Coffee ProS

Bij Nomad Coffee Club willen we dat je de beste koffervaring en een geweldige smakende koffie hebt. Hier is onze selectie van de beste put-over koffiemakers gegarandeerd om aan al uw koffiebehoeften te voldoen.

Als je zelfverzekerd bent in je brouwvaardigheden, ga dan voor een brouwer waar je het brouwsel kunt aanpassen. Zo niet, dan is het goed. Je kunt gaan voor een brouwer die je altijd geweldige koffie geeft, met weinig moeite van je kant.

maak barista-kwaliteit koffie met deze put-over koffiemakers

ons advies? Geniet van het proces. Berijd de leercurve als een wikkelweg. Het ergste ding dat een kopje koffie kan smaken, is een leerervaring. Er zijn echter enkele basisstappen:

De meeste gieten overs worden gebruikt met papieren filters, hoewel u een permanente metalen of een koffiesok kunt gebruiken als u afval wilt verminderen. Papierfilters hebben verschillende fijnheid die ze aankunnen, dus zoals we zeiden, moet je misschien met maat spelen totdat je de juiste vindt.

er is een debat over de vraag of u uw filter moet of niet wilt afspoelen voordat u deze gebruikt. Het komt echt neer op persoonlijke voorkeur. Als je merkt dat je een paper-y smaak in je koffie krijgt, raden we aan om het te spoelen.

Nu, kwamen in het brouwen. En zoals bij elk deel van dit proces, is er ruimte voor u om te experimenteren. Om te beginnen, raden we aan boven 2 kopjes water te gebruiken voor elke 2 eetlepels koffie. Dit zal enigszins variëren, afhankelijk van de kracht die u zoekt.

dit is zo dat je kunt kijken hoeveel water je over het terrein giet. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat u de juiste hoeveelheid water tot koffie verhouding maakt en vermijdt over -extractie . Begin voor je eerste keer met een 17: 1 gram-ratio en ga vanaf daar.

In het begin van de jaren 1900 was Percolated Coffee de hele woede in heel Europa, maar één Duitse vrouw, een dame door de naam van Amalie Auguste Melitta Bentz, werd het beuk gemaakt met de verdwaalde terreinen en handtekening Intensiteit van een kop percolated koffie. In haar zoektocht om een ​​kopje koffie te brouwen die tevreden is met haar kieskeurige gehemelte, bedacht ze de eerste versie van de put-over trechter: een messingpot met een gat die er doorheen is geslagen en papier van binnen is om op te treden als een filter.

Dat gezegd hebbende, ben ik ook verplicht om u te informeren dat u waarschijnlijk een betere brouwervaring hebt als u uw koffie voorzichtig op gewichtsbasis gebruikt in plaats van volume. Dit komt omdat inconsistente maalgroottes verschillende volumes kunnen opleveren die zijn gemeten op gewicht, consistente maalgrootte speelt niet zo kritisch op een rol. Je kunt als een start schieten voor een 1:17 koffie-to-water-ratio, wat betekent dat je ongeveer 10-11 gram gemalen koffie nodig hebt om die 6-ounce cup voorgeschreven door de NCA te maken.

gesproken over giet over koffie-verhouding en giet over de vergelijkingen van de koffiemanaalgrootte, moet u op zoek zijn naar een middellange grof malen voor de meeste methoden. De giet over koffiesgrootte is vrijwel hetzelfde als de off-the-shelf-malengrootte die wordt aangetroffen in de meeste voorverpakte koffie die worden verkocht voor automatische druppelbrouwers. In de FAQ beneden hieronder, leg ik meer uit over DRIP en giet over verschillen spoiler-alert, deze brouwmethoden hebben eigenlijk meer gemeen dan niet!

bijgewerkt voor 2021pour via koffie, ontvangt een bepaalde eerbied van de koffieworld die andere brouwmethoden zoals Franse pers niet doen. Zijn typisch hipster, en als gevolg hiervan is waarschijnlijker geworden door de algemene koffie-drinkpopulaire. Op een spectrum van tijdverbruik en de betrokkenheid van de gebruiker is giet over koffie ongeveer zo gecompliceerd als het wordt, vooral in vergelijking met zoiets als automatische druppelkoffie aka filterkoffie. Het is gemakkelijk te begrijpen hoe de gemiddelde koffiedrinker zou worden uitgesteld door het idee van Investeren zoveel tijd en energie in het brouwen van een kopje koffie. Maar mensen doen!

als een brouwwerkwijze, giet over een beetje meer zoals espresso in de zin dat uw fouten om een ​​aantal redenen gemakkelijker duidelijk zichtbaar zijn. De eerste is dat alles wat je doet, is zichtbaar voor jou. f, bijvoorbeeld, uw stroom is te snel of te traag, u zult het onmiddellijk weten zoals u in staat bent om het in realtime plaatsvindt. Bovendien, als u de tijd neemt om uw watertemperatuur in te stellen, belt u in uw maling, en timing uw -extractie , is het waarschijnlijk dat u veel meer controle op uw resultaat toepast dan wanneer u een knop en koffie hebt ingediend verscheen voor je.

afhankelijk van het type brouwer dat u gebruikt, zal het type filter dat het duurt. De twee grote giet over fabrikanten, Chemex en Hario hebben hun eigen -ontwerp Design Compatibel met hun brouwers. Deze filters zullen de resulterende koffie in uw beker beïnvloeden, dus het is de moeite waard om de dripper en de kenmerken van zijn koffie te onderzoeken voordat ze beslissingen nemen over wat te kopen. Andere apparaten zoals de EB LAB-druppelbloemen zijn compatibel met meerdere filtertypen, terwijl anderen houden van de V-style-drippers van Bonavita zijn Compatibel met regelmatige druppelfilters.

het belangrijkste is dat een molen is die zinvolle aanpassingen aan uw maalgrootte kan maken door een geschikt bereik van malen aan te bieden om tussen te schakelen. Je wilt ook consistente deeltjesgrootteverdeling, zodat je geen channeling hebt. Voor iedereen die op zoek is om serieus te worden zonder de bank te breken, suggereren we sterk de Baratza Virtuoso als een mededinger voor het gieten over het slijpen.

De BARATZA VIRTUOSO is een 40 mm conische braammolen die instelbaar is over 40 graden van fijnheid. De bijgewerkte digitale timer stelt u in staat om slijpstenen binnen 1/10 van een seconde te programmeren met een nieuwe PULSE-functie waarmee u tijd aan uw sleur kunt toevoegen om precies de juiste hoeveelheid koffie te krijgen.

Bonavitas V-Style Drippers zijn handige apparaten die het gemakkelijk maken om te brouwen gieten over koffie voor een of meer mensen tegelijk. Het porselein van één stukje China maakt de V-stijl druppelaar groot voor warmte retentie , omdat er geen afzonderlijke componenten zijn die als warmtezakken kunnen optreden. Een andere handige functie is dat de druppelaar regelmatig 2 en 4 koffiefilters gebruikt, afhankelijk van de grootte die u kiest, dus het is gemakkelijk om vervangingen te vinden wanneer u bijna leeg bent. Bij het brouwen helpt het geribbelde ontwerp van de wanden om water naar beneden richting het midden van de druppelaar te leiden.

een ochtendkop koffie kan helpen de start van een dag afkomstig uit uw koffiepleek of thuis gemaakt. Voor de laatste, het vinden van het beste koffiezetapparaat om uw perfecte kop koffie te brouwen, heeft een strategie nodig. Geef je de voorkeur aan een sterkere, intense smaak? Glad en licht? Koud brouwsel of espresso? Gelukkig is er een koffiezetapparaat geschikt voor elke voorkeur, en ze kunnen zelfs de go-go-menigte zwaaien om te proberen hun geliefde haver latte thuis te maken.

Het Franse persbron is een klassieker tussen koffieliefhebbers vanwege de eenvoud en een rijke, gedurfde smaak. Hoewel het slechts een paar eenvoudige stappen vereist, is er zeker een kunst aan Perfecting de Franse pers, en het is vaak alles over persoonlijke voorkeurengebonden die je leuk vindt, het type bonen gebruikt, enzovoort. Het nemen van slechts een paar momenten dan een pour-over, het is allemaal om het ritueel voor Clare de Boer, chef-kok en mede-eigenaar van koning, en het feit dat het ideaal is voor het delen en tweede kopjes.

Le Creuset Stoneware Marmeren Appliqu French Pers

Voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken, betrouwbare beker van ochtendkoffie, een klassieke druppelmachine is de beste optie voor koffiezetapparaat voor u. Met zoveel typen met verschillende specialiteiten in de WiFi-ingeschakelde brouwer tot een prachtig ontworpen geautomatiseerde Pour-overcheque Erin Shambura van Fausto beveelt de Oxo-brouwse 9 beker aan voor een probleemloze, prachtig gebrouwen beker. Maar het komt allemaal neer op de functies die je zoekt. Chef-kok Marie-Aude Rose van La Mercerie zweert door haar mocacamasters, ik moet zeggen dat het levensveranderend is, het maakt een geweldige koffie in een mum van tijd. En zelfs met behulp van middelmatige koffie, maakt het goede koffie. En als een no-franje, niet-gedoe koffiezetapparaat is beter geschikt voor u, ga dan voor het Smeg-koffiezetapparaat, dat in een reeks stijlvolle pastelkleurige tinten komt.

Beginner's Guide to Brewing Coffee

Wil je koffie zo goed als je barista maken? Wilt u thuis die single-origin? Met een beetje inspanning en minimale investeringen, merk je een enorm verschil in de kwaliteit van je ochtendkop koffie. Onze beginnersgids voor het brouwen van koffie krijgt u op weg.

Het verschil tussen betalen 12 en 20 voor een zak koffie lijkt misschien veel, maar wanneer je het werkt per beker, het is een kwestie van cent. Je betaalt voor wat je krijgt. En de geur van hoge kwaliteit, vers geroosterde bonen.

Hoe purover koffie thuis te maken en begin je dag goed

Hé, daar wil je een purover thuis doen terwijl we bij PMC doen, laat de Fiddly V60-methode je intimideren, we hebben een handige shorty-video gemaakt om je thuis te helpen. Laat ons weten hoe het gaat en deel je video's, wo love om de resultaten te zien. Geef ons een tag en proost apparatuur die je nodig hebt 15 g geweldige koffie grou

Uus täna

Top Six Pour over Coffee Gooseneck Kettle Reviews en kopers Guide Art of Barista

Top Six Pour over Coffee Gooseneck Kettle Reviews en kopers Guide Art of Barista

We beoordelen vijf van de beste gietketels voor koffie die momenteel beschikbaar zijn in de Britse markt. Uitloop en zwanenkenketters ..

Kom meer te weten
De beste ingeblikte Negroni, Margarita en Moskou muilezel

De beste ingeblikte Negroni, Margarita en Moskou muilezel

Vaders dag komt eraan en mijn vader ontdekte net de verbazingwekkende die een margarita wordt genoemd. Zijn eerste ervaring met een margarita was bij ...

Kom meer te weten
Slow Cooker de barbecue trok varkensvlees Recept

Slow Cooker de barbecue trok varkensvlees Recept

Wilt u de beste trok varkensvlees te maken van uw eigen keuken De sleutel tot het maken van deze Carolina pulled pork recept is de pekel.

Kom meer te weten
Grandmas Pumpkin Spice Coffee Cake

Grandmas Pumpkin Spice Coffee Cake

Deze pompoen kruiden koffie cake is een vernieuwde versie van mijn beroemde grandmas koffie cake recept zoet met tonnen heerlijke bruine suikerachtige streusel kruimels en een vochtige pompoen kruid cake. Gelukkig oktober, iedereen ik ben zo blij dit jaar is bijna voorbij, maar ondanks deze jaren persoonlijke en wereldwijde uitdagingen, kijk ik uit naar

Kom meer te weten
Pumpkin Spice Cream Liqueur Recipes

Pumpkin Spice Cream Liqueur Recipes

Crock Pot Pumpkin likeur Recept Neem je pompoenkruid lattes naar een nieuw niveau door ze een volwassene alcoholische drank Perfect voor de herfst

Kom meer te weten
Beste ooit veganistische pompoen muffins nikki veganist

Beste ooit veganistische pompoen muffins nikki veganist

Kaneel, nootmuskaat en kruidnagels worden gecombineerd met pompoen en walnoten om een ​​heerlijke muffin te creëren die op elk moment kan worden genoten.

Kom meer te weten
Gezouten karamel pompoen taart bars zo veel eten

Gezouten karamel pompoen taart bars zo veel eten

Deze pompoenpos bars smaken net als het echte ding, maar zijn gemakkelijker te transporteren en fungeren als een echte publiek.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Theyre perfect pumpkiny, heerlijk rijk en Buttery, en worden afgewerkt met hemel roomkaas glazuur. Een val nietje per jaar

Kom meer te weten
Raspberry Balsamic Azijn Olijfverbinding

Raspberry Balsamic Azijn Olijfverbinding

Bij Warmersley gaan we allemaal om het mengen van fruit in spannende en heerlijke manieren met azijn en we wilden dit al lang proberen met een fijne balsemie van Modena. Dit hebben we eindelijk gedaan en de resultaten zijn echt geweldig. Onze nieuwe balsamico-azijn zijn allemaal uitstekend weelderig en intens, stroperig met complexe smaken en een hoofdaroma.

Kom meer te weten
Raspberry balsamico vinegar winkel nu online

Raspberry balsamico vinegar winkel nu online

Dit is een fruitbalsamico-azijn die uw salades niet alleen een speciale smaak geeft, maar kan op een groot aantal manieren worden gebruikt.

Kom meer te weten
Frambozen en balsamico parfaits

Frambozen en balsamico parfaits

Een van de meest aanpasbare van de gearomatiseerde balsemiek. Het kan alleen worden gebruikt of met verschillende gearomatiseerde olijfoliën om smaakvolle salade dressing C te creëren

Kom meer te weten
25 Onvergetelijke recepten We hoorden van onze MothersinLaw

25 Onvergetelijke recepten We hoorden van onze MothersinLaw

Er is een veel dat je kunt leren van je motherinlaw zoals hoe om te koken. Krijg sommige van die moederlijke wijsheid van deze recepten die wij van onze mothersinlaw geleerd.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.