Hoe de helft van een avocado te redden

Hoe de helft van een avocado plus snelle notguac te besparen

Onrijpe, nog niet-ready-to-eat avocado's moeten bij kamertemperatuur worden opgeslagen om het rijpingsproces te versnellen. Laat ze op het aanrecht, uit direct zonlicht. Rijpen kan tot vijf dagen duren, maar zorg ervoor dat ze hun rijpheid dagelijks controleren door zachtjes op hen te drukken om te zien of ze op druk zijn.

rijpe, kant-en-klare avocado-helften zijn een gezicht om aan te staan. Maar ze zullen niet zo lang blijven. Om te voorkomen dat ze bruin worden, afdicht het vlees met een strooi van citroensap, limoensap, of olijfolie, wikkel het dan strak in plasticfolie en koel.

Terwijl een rijpe avocado-half een mooi ding is, is er niets slechter dan alleen in een avocado te snijden om het vleesfirma en oneetbaar te vinden. Maar voordat u het gooit, neemt u deze maatregelen: strooi het vlees met citroen of limoensap, plaats de helften bij elkaar en wikkel met plasticfolie. Plak het in de koelkast en controleer elke dag de rijpheid.

als je weet dat je op elk moment niet snel naar de avocado komt, kun je het bevriezen voor later gebruik. Bevriezing Avocado Puree is de beste methode, omdat het ervoor zorgt dat het citrusap al het vlees doordringt, waardoor het van het bruin is. Hier is hoe:

wanneer je klaar bent om je bevroren avocado te gebruiken om te gebruiken, is de beste manier om te ontdooien, het is 's nachts in de koelkast. Maar als u haast hebt, kunt u ook de ontdooifunctie gebruiken op uw magnetron. Nu ben je klaar voor wat guacamole!

het opslaan van guacamole presenteert hetzelfde probleem als het opslaan van snijavocado je moet die toplaag van vlees beschermen om het van bruin te houden. De beste manier om dit te doen is door uw overgebleven Guac in een opslagcontainer te plaatsen en het uit te vullen met ongeveer ½ een inch water.

er zijn veel populaire benaderingen om de felle groene kleur van avocado's te behouden, maar welke werken er echt? Om erachter te komen, hebben we 5 van de meest gebruikelijke manieren geprobeerd die mensen gebruiken om avocado's van bruin te houden, en we kregen een aantal verrassende resultaten.

Waterbad: Veel chef-koks zweren dat het onderdompelen van avocado's in water ze houden van het bruineren, omdat het contact met de lucht elimineert. Maar waarschuwing om de avocado's op deze manier slechts op deze manier op te slaan, omdat langdurige blootstelling aan water ze slijmerig zou kunnen maken. Zou een avocado opdagen na 48 uur ondergedompeld in water? Ja, het blijkt. Het snijoppervlak heeft een enigszins slijmerige glans gevolgd, maar de avocado bleef het meest groen van de vijf methoden die we hebben getest, met slechts een lichtbruining.

een paar voorbehouden: we hebben deze methoden getest met behulp van Avocado's die dezelfde grootte hadden en tegelijkertijd kochten en ze per aanraking uitkiezen om vergelijkbare niveaus van rijpheid te bepalen. Maar drukke producentenafdelingen worden voortdurend bijgevuld, dus er is een Mogelijkheid dat sommige van onze avocado's ouder waren dan andere. Omdat we avocado's gebruikten die al rijp waren, verwachtten we wat bruin te zien met elke conserveringsmethode, vooral na twee dagen in de koelkast. Zoals ze zeggen bij het bepalen van de gaskilometerstand van een auto, kunnen uw resultaten variëren.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

In behoefte een perfect rijpe avocado en alle van degenen die op de markt zijn, het gevoel hebben dat ze hard zijn als rotsen? Chef-kok Wiegand suggereert het in een paar vellen krant inpakken. Ze merkt op dat haar familie in het landbouwbedrijf in de Fresno, Calif. Gebied en heeft al jaren op deze truc.

u kunt ook de onrijpe avocado in een papieren zak plaatsen en deze opslaan in een warme omgeving om de -verzachtende -proces te bespoedigen. Het koppelen van de avocado met andere vruchten zoals bananen of appels kan ook helpen bij het vrijgeven van een gas genaamd ethyleen dat helpt om het rijpingsproces te versnellen. Hoe meer je weet, toch?

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die van gratis workouts houdt, kortingen voor geavanceerde wellness-merken, en exclusief welzijnsgehalte. Meld je aan voor wel, onze online gemeenschap van wellness-insiders en ontgrendel je beloningen onmiddellijk.

Als u slechts de helft van de avocado eet, gebruik dan de helft zonder de put. Terwijl de put niet technisch doet om spoilage te voorkomen, voorkomt de aanwezigheid ervan zuurstof tegen een deel van de Flessen-zuurstof is wat oorzaken oxidatie of bruin. Wrijf een beetje citroen of limoensap op het resterende zichtbare vlees en wikkel dan het hele ding in plasticfolie. Je krijgt er een, of misschien twee, meer dagen om ervan te genieten.

Echter, avocado's kunnen onruststokers zijn. Sinds hun raam van rijpheid is zo klein, het snijden open kan voelen als een spelletje Russische roulette. Slice te vroeg, en je hebt een rock-hard fruit. Slice te laat, en loop je het risico een papperig bruin puinhoop. Niet echt een recept voor een succesvolle Bulletproof backed guacamole, toch?

Als je weet hoe je avocado's op te slaan, kun je het verdriet dat afkomstig is van hen te snijden te snel of gooien ze in de prullenbak te slaan. Maar met zo veel opslagmethoden, welke hun vlees intact en ongerepte groen houdt?

Voor een snellere rijping, plaats een paar groene avocado's in een papieren zak met een appel of banaan, roll-up de zak en laat zitten voor 2-3 dagen. Appels en bananen laat een plant hormoon ethyleen dat versnelt de rijping, terwijl de tas vallen de ethyleen gascausing al het fruit in je tas om sneller rijpen.

Gebruik je zintuigen en je avocado stemto vertellen of je fruit rijp is. Uw avocado rijp is wanneer de huid uniform donkergroen of bijna zwart van kleur. Als de kleur goed is, geef je avocado een zeer zacht kneepje; het zou moeten sommige geven zonder dat deuken in de huid te hebben. Als uw avocado voelt papperig om aan te raken, zijn overrijp.

Als youre nog steeds niet zeker weet of uw avocado rijp is, proberen om de steel te verwijderen. Als je het gemakkelijk kan niet verwijderen, laat u onyour avocado is nog niet rijp. Als u de steel kunt verwijderen, op zoek naar een lichtgroene kleur onder een rijpe avocado detecteren. Als de onderzijde is bruin, de avocado is te rijp om op te slaan.

Wat als mijn avocado is te rijp of beginnen te bruin?

Als youre afvraagt ​​hoe een avocado verse je bent zeker niet de enige te houden nadat u het snijden,. Veel mensen houden van het maken avocado recepten thuis, maar veel van hen niet gebruik van een hele avocado in een vergadering vooral als theyre koken voor een. Gelukkig, dont u moet jezelf dwingen om meer avocado te eten dan je nodig hebt om als je wat overblijft: Het enige wat u hoeft te doen is leren hoe je avocado's goed op te slaan nadat u ze af te snijden.

Je weet dat vervelende bruinen je ziet op je overgebleven avocado half nadat u in uw koelkast te zetten? Dat is de naam oxidatie , de avocado's natuurlijke reactie op zuurstof na te zijn gesneden en blootgesteld aan de lucht, volgens de California Avocado Commissie. Zoals elke avocado fan weet, kan dit proces pretty darn snel gebeuren. Dat betekent ook dat je doel is om te voorkomen, of op zijn minst te beperken, oxidatie om de avocado zo fris en groen mogelijk voor zo lang als je kunt houden.

One-expert zijn goedgekeurd manier om dit te doen is om citroen- of limoensap knijp op het blootgestelde oppervlak, plaats de avocado in een luchtdichte verpakking of strak bedekte plastic omslag, en dan zet het in je koelkast. Volgens de Hass Avocado Board, deze methode is effectief omdat het sap van citrusvruchten fungeert als een zuur middel, terwijl de luchtdichte folie of container beperkt de blootstelling aan zuurstof uw avocado krijgt na te zijn gesneden. Terwijl in de avocado pit kan ook helpen beperken blootstelling aan zuurstof, een wrap of container zal waarschijnlijk helpen om nog betere resultaten te krijgen. Als u deze methode goed te volgen, kun je waarschijnlijk verwachten dat uw avocado te duren ongeveer een dag.

Who geniet niet van een grote kom van guacamole met tortilla chips? Als geliefde als deze beroemde dip is, de meeste mensen whove maakten het thuis beseffen dat ze te veel van het goede overblijven nadat ieders vol. Hier is ook goed nieuws: De regels voor het opslaan van guacamole Arent heel verschillend van de methoden van het opslaan van avocado's.

Volgens de University of Nebraska-Lincoln, zijn er een aantal manieren slaan guacamole fris te houden, inclusief de toevoeging van citroen- of limoensap aan het mengsel met plastic omslag of gewoon een een avocado put de kom na zijn gekoeld. Maar een uitzicht werkwijze die het mengsel met ongeveer een 1/2 inch water daadwerkelijk sleutel om het laatst zo lang mogelijk kan zijn. Er zijn ook speciale containers op de markt, zoals de Guac-Lock, die beweren dat avocado vers voor een langere periode van tijd op hun eigen te houden.

Hoe lang Avocado's duren meestal en How To Preserve Avocado's Long Term

Hoe houd je avocado's uit het rijpen te snel opgepikt avocado's uit rijpen te snel te houden, moet je ze opslaan in uw koelkast in plaats van in een

Uus täna

Hoe kan ik Store Chanterelles Secrets Alleen weinig mensen weten

Hoe kan ik Store Chanterelles Secrets Alleen weinig mensen weten

Vivido Natural biedt een brede selectie van de hoogste kwaliteit Europese gedroogd muhrooms

Kom meer te weten
Hoe kan ik Store Cheddar Cheese zonder koeling eHow. om

Hoe kan ik Store Cheddar Cheese zonder koeling eHow. om

Hoe lang kan de kaas zitten op uw feest voordat je ziek We hebben een eenvoudig antwoord op een dramatische kwestie.

Kom meer te weten
7 creatieve manieren om Cheddar-kaas te bevriezen

7 creatieve manieren om Cheddar-kaas te bevriezen

Ja, je kunt fetakaas bevriezen en opslaan voor maximaal 3 tot 6 maanden. Ontdek hoe je fetakaas in de Fridgefreezer bevriezen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Jane Fry, Elk Falls, Kansas I Love Focaccia Brood Mijn versie is meer in lijn met mijn levensstijl, super gemakkelijk en snel, en mijn smaakpapillen, barst van specerijen. Mijn Southwest Focaccia is erg stevig en bevredigend en ik zou er de hele dag gemakkelijk op kunnen snappen.

Kom meer te weten
Hoe kan elk type ui en hoe lang ze duren te slaan

Hoe kan elk type ui en hoe lang ze duren te slaan

De beste manier om hele uien op te slaan in een koele, donkere en droge plaats, waar ze kan duren tot twee maanden.

Kom meer te weten
Hoe je je eigen avocado boom California Avocados te laten groeien

Hoe je je eigen avocado boom California Avocados te laten groeien

Een TIKTOK-gebruiker liet zien dat ze haar halve snijavocados in water in water slaat, en mensen in de app zijn zo geobsedeerd door deze nieuwe keukenhack.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

U kunt stappen om de honing kristallisatie proces te vertragen en te repareren gekristalliseerde honing te nemen. In dit bericht bespreken we afgeroomd honing en ruwe honing.

Kom meer te weten
Avocado voor baby 4 Heerlijke manieren 6 maanden babyfood

Avocado voor baby 4 Heerlijke manieren 6 maanden babyfood

Avocados zijn voedingsstoffenvruchten die gemakkelijk kunnen worden opgeslagen, hebben altijd thuis. Een van de beste manieren om avocados op te slaan, is om ze in te drukken. Leer enkele tips voor het veilig opslaan van Avocados, hier

Kom meer te weten
Hoe bewaart u Avocados Avocados uit Mexico

Hoe bewaart u Avocados Avocados uit Mexico

Een expert op het gebied van voedselopslag legt de beste manier uit om avocado's op te slaan om ze snel te behouden, of het nu gaat om de koelkast.

Kom meer te weten
Pick, genezing, op te slaan uien recht op lange houdbaarheid te krijgen

Pick, genezing, op te slaan uien recht op lange houdbaarheid te krijgen

Een ui lamp ongeveer 1 cm in diameter, kan plantuitjes worden gekocht of geteeld het vorige seizoen in de voorbereiding op het planten van uw moestuin in de lente.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Dit gemakkelijke recept van Sopapilla Cheesecake is perfect voor een Cinco de Mayo-dessert, of voor elke andere dag is het heerlijk en gemakkelijk te maken.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.