Indiase aubergine zaad

Hybride Brinjal Seed Market in India

BT Brinjal heeft een enorm potentieel om zowel boeren als consumenten ten goede te komen. Resultaten van onderzoeken naar regelgevende instanties in India Bevestigen dat BT Brinjal de mogelijkheid biedt om effectieve controle te bieden tegen fruit en schietboor en de input van insecticide-input te verminderen als 80. BT Brinjal levert ook aanzienlijk meer verhandelbaar fruit op dan conventionele hybriden en openen Bestuurde variëteiten.

Het opmerkelijke succes van BT-katoen in India, dat nu in beslag neemt van 80 van de 9 miljoen hectare die aan katoen in het land is geplant, is een duidelijke demonstratie dat biotechnologie kan worden gebruikt om bij te dragen aan de verlichting van armoede en honger. De ontwikkeling van BT Brinjal, het eerste plantaardige gewas, is een geschikte en tijdige stap omdat het verder demonstreert de aanzienlijke voordelen die biotechnologie boeren, consumenten en India als natie biedt.

Solanum Nigrum â € "Kleine geclusterde zure vruchten zijn ook eetbaar en worden geoogst rijpingsfase wanneer het paars in kleur wordt. In Tamil Nadu wordt deze soort gecultiveerd en voor frituren. Bladeren en bloemen van S. Nigrum hebben meer gelijkenis met die van Chillâ

Brinjal is een diploïde met 2N2x24. Installatie is rechtopstaand, semi-rechtop of uitgerust, kruidachtig en vertakt met ongeveer 1. m hoogte. Stem is stekelig of niet stekelig met of zonder paarse pigmentatie die te wijten is aan anthocyanine. Bloemen zijn biseksueel, pentamous en zijn eenzaam of in 2-7 gebloeide Cyme. Calyx is volhardend en stekelig of niet-stiekem. Corolla is gelobd met verschillende vormen en paars, lichtroze of wit gekleurd. Stamens zijn vrij en vormen een losse conus omgeving de stijl. Dehiscence is Poricidal. Eierstok is biloculair met vele ovules. Heterostyly is heel gewoon. Fruit is een bes met brede variatie in vorm, kleur en grootte. Fruit

Selectie van het land: het kan worden gecultiveerd in alle soorten land met goede drainage. Bodems variërend van Leamy Leam tot zware bodems met een voldoende hoeveelheid koolzuurstof zijn geschikt. De pH-waarde van het land moet tussen 5.6 zijn. en het juiste beheer van irrigatie is noodzakelijk.

Punjab Barsati: Deze variëteit wordt gemaakt door Punjab Agriculture University en deze variëteit is tolerant voor fruitboor. De vruchten zijn middelgroot, lang en paars in kleur. Het heeft een gemiddelde opbrengst van 140 kwintalen per acre.

Pusa Purple Long: Het is een vroege rijpe variëteit, in de winter wordt het binnen 70-80 dagen gekookt, en in de zomer wordt het binnen 100-110 dagen gekookt. Deze variëteit is van gemiddelde hoogte en de vruchten zijn lang en paars in kleur. De gemiddelde opbrengst is 130 quintales per acre.

SWARNA SHAKTI: Het is een hybride in termen van opbrengst. De planten zijn ongeveer 70-80 centimeter lang. Vruchten zijn lang helder paars in kleur. Het gemiddelde gewicht van de vrucht is 150-200g. Komt voor tussen 700-750 Q / HA van deze variëteit. Gemiddelde opbrengst wordt tussen

Swarna Shree: planten van deze variëteit zijn 60-70 cm lang, meer vertakt, breedbladige baal. Vruchten zijn zacht tot ovaal in kleur. Dit zijn de variëteiten die geschikt zijn om fruitig te maken. Tolerant voor gedragen wratten, levert deze variëteit 550-600 Q / ha op.

Swarnamani: de planten zijn 70-80 cm lang en de bladeren zijn paars in kleur. Fruit zijn rond en donkerpaars in kleur met een gewicht van 200-300 gram. Het is een tolerante variëteit aan bodemgedragen wratten. De gemiddelde opbrengst is 600-650 Q / ha.

SWARNA SHYAMLIBHU: gegenereerde bacteriën resistent tegen schoft, deze vroege variëteit fruit is rond, groen in grote omvang. De vrucht heeft witte strepen bovenop. Er zijn doornen op zijn bladeren en fruit. Fruitploegen begint 35-40 dagen na Transplanting .

Bereiding van kwekerij: de bodem van de kwekerij wordt behandeld met zonlicht om de ziekten en plagen te beheersen die optreden in de kwekerij. Hiervoor tussen 5-15 april 3 * 1 m. Vorm bedden 2030 cm hoog. 20-25 km per bed G rotsen koe mest Mest en 1. kg Zet ze in een bed van Karanja en mix goed. Daarna worden de bedden goed geïrrigeerd en bedekt met een vel transparant plastic en geperst met aarde.

zaad zaaien: zaden moeten in juli-augustus worden gezaaid voor het Brinjal-gewas, in januari-februari voor de zomergewas, en in april voor het regenseizoen. 250300 g gemeenschappelijke variëteiten voor Transplanting Brinjal naar het veld One-hectare. En 200-250G van hybride variëteiten. Zaden zijn voldoende .

Planting: 21 tot 25 dagen na het zaaien zijn de planten klaar om te worden geplant. Het transplanteren van Brinjal moet in juli-augustus worden gedaan, voor zomergewas in januari-februari en voor het regenachtige gewas in april-mei.

transplantatie moet 's avonds worden gedaan, gevolgd door een licht irrigatie. Dit helpt de wortels van planten met grond vast. Later in het seizoen kan irrigatie worden gedaan. Het is noodzakelijk om het gewas periodiek te oogsten. Tudai: In de zachte staat van Brinjal moeten vruchten worden gedaan. Door het plukken uit te stellen, worden de vruchten hard en kleurloos en tegelijkertijd wordt het zaad in hen ontwikkeld, waardoor de prijs van het product niet op de markt verkrijgbaar is.

het effect van deze plaag kan worden verminderd door een feromoonlus in het gewas toe te passen. In het geval van uitbraken van ongedierte op fruit, maakt u een oplossing van NEEM-sap met de snelheid van 4 en gebruik deze gedurende 15 dagen.

alles over Brinjal of aubergine Vahrehvah:

De Aggroundis afkomstig uit India en is sinds de prehistorie in Zuid-en Oost-Azië gekweekt, maar lijkt niet eerder bekend te zijn bij de westerse wereld dan ca. 1500. Het eerste bekende schriftelijke record van de plant is te vinden in Q MN Yà o Shù, een oude Chinese Agricultural Verdrachten in 544.

het kan ook zijn Geroosterd in zijn huid tot het verkoold is, zodat de pulp kan worden verwijderd en gemengd met andere ingrediënten zoals citroen, Tahini en knoflook, in het Midden-Oosterse schotel Baba Ghanoush of gegrild, gepureerd en gemengd met uien, tomaten en specerijen maken de Indiaan Schotel genaamd de Baingan Ka Bhartha of Gojju, vergelijkbaar met Salat de Vinete in Roemenië, terwijl een mix van roostedeggplant, geroosterde rode paprika's, gehakte uien, tomaten, champignons, wortels, Selderyand specerijen wordt Zacusc in Roemenië of Ajvar in Servië en Balkan genoemd.

Fruit Setting Flowers bestaan ​​uit lange en middelgrote bloemen. Fruit inlekken in lange stijlbloemen, varieert normaal gesproken van 70 tot 85 en dat in middelgrote bloemen van 12 tot 55 van 12 tot 55. De niet-vruchten instellende bloemen bestaan ​​uit korte gestileerde bloemen waarin Andromecium vruchtbaar is, maar stigma is kleiner met onderontwikkelde papillen.

Vegetarische keren

Vind calorieën, koolhydraten en voedingsinhoud voor El Chico Mexicaanse appeltaart met brandewijn botersaus en kaneelijs zoals geserveerd en meer dan 2.000.000 andere voedingsmiddelen bij MyFitnessPal

Uus täna

El Mexicano Chipotle in Adobo 2. kg

El Mexicano Chipotle in Adobo 2. kg

Chipotle Peppers in Adobo SauceAchipotle, wordt als mokedried rijpe chili peper gebruikt voor kruiden. Het is een chili voornamelijk gebruikt in de Mexicaanse en Mexicaninspired keukens, zoals asTexMex en Zuid-westerse gerechten. Het komt in verschillende vormen, zoals chipotles en adobo gestoofd in adobo saus. CHIPOTLE adobado EL MEXICANO 380gCarey Whole Chiles Chipotle adobo 380gCONTENT Tin CONT. NETTO. 380 gINGREDIENTS Chile Chipotle, marinade, tomatenpuree, azijn, gejodeerd saltORIGIN MexicoSTORAGE Bewaren op een droge en koele plaats. Koud bewaren na openen. Thechipotle pepperalso calledchilpotle, Nahuatlchilpoctliorxipoctli, meaningsmoked Chili is een soort ofchilithat toestemming heeft gekregen om te worden volwassen jongen, later Tobe gerookt en gekruid.

Kom meer te weten
El Dorado Mexican Restaurant Menu

El Dorado Mexican Restaurant Menu

El Pedregal is het beste en meest authentieke Mexicaanse restaurant. We gebruiken verse ingrediënten en de beste Mexicaanse recepten. Geniet van ons lunchmenu, dinermenu, hapjes, desserts en meer. Was het met een margarita of bier.

Kom meer te weten
El Salvador Pupusa Masa Cake

El Salvador Pupusa Masa Cake

El Cuscatleco Restaurant is een Mexicaans restaurant in Salvadorian Food in Durham NC dat al vele jaren heerlijk eten serveert, als je hier nog niet bent geweest, mis je.

Kom meer te weten
Pupusas gevuld brood van het recept van El Salvador

Pupusas gevuld brood van het recept van El Salvador

Gemiddelde prijzen van meer dan 40 producten en diensten in El Salvador. Prijzen van restaurants, eten, transport, hulpprogramma's en behuizing zijn inbegrepen.

Kom meer te weten
Bijgewerkt Download Recetas de Eten en El Salvador Android App 2022

Bijgewerkt Download Recetas de Eten en El Salvador Android App 2022

Dit pupusas recept receta voor gevulde maïscakes is voor als de kasten bijna zijn kaal, en u hebt een stevige handheld moet mealand je het snel

Kom meer te weten
Eten drinken in El Salvador Frommers

Eten drinken in El Salvador Frommers

Kijk eens welke het beste eten van El Salvador zijn om te genieten tijdens het reizen daar. Het omvat de Tamales, Ensalada, Quesadilla Salvadorena, en nog veel meer.

Kom meer te weten
Alcoholische dranken consumptie in El Salvador door Type Statista

Alcoholische dranken consumptie in El Salvador door Type Statista

El Salvador Drinkt als u van plan bent om het land te bezoeken, hier vindt u de populairste drankjes in El Salvador, de meest iconische drankjes

Kom meer te weten
Salvador in Engelse recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Salvador in Engelse recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Deze bijgewerkte en uitgebreide vierde editie van een populair referentieboek voor leraren en bibliothecarissen om te gebruiken bij het plannen van interessante uitbreidingsprojecten, vakantiegebieden om diversiteit te bevorderen en crosscultureel begrips indexen 725 nieuwe boeken en bevat meer dan 1.000 geïndexeerde projecten. Indexen bouwen op de vorige drie volumes. Het boek wordt geïndexeerd op onderwerp en auteur en functies indexen voor educatieve spellen, ambachten, activiteiten en meer. Het is bijzonder nuttig voor opvoeders voor gebruik in het Curriculum van Social Studies, maar ook waardevol voor kinderopvangers en ouders. Boeklijst en beoordelingen en anderen hebben de eerdere edities gunstig beoordeeld. Volledige bibliografische informatie wordt gegeven voor alle geïndexeerde boeken. Grades K8.

Kom meer te weten
EL SALVADOR FOOD Recepten

EL SALVADOR FOOD Recepten

Vind en deel Every Day EL Salvador Food Recepten. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
TGI Fridays Electric Lemonade Cocktail calorieën, koolhydraten voeding feiten

TGI Fridays Electric Lemonade Cocktail calorieën, koolhydraten voeding feiten

Ultimate Electric Lemonade van TGI Fridays Manchester met 0 overzichten van critici en lokale diners. Bekijk menu online en foto's.

Kom meer te weten
Fair Foods Myo Fried deeg

Fair Foods Myo Fried deeg

12 ronde gebakken deeg olifantenoren

Kom meer te weten
Costco Portugese taartjes calorieën

Costco Portugese taartjes calorieën

Niet beschikbaar Koop Sugar Bowl Bakery Mini Palmiers, 16 oz bij Walmart. om

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.