Lijst van aubergine cultivars

Miniatuur Aubergine Rassen

Rassen - familieleden genaamd "aubergine"

Technisch gezien niet een aubergine, maar zeer nauw verwant, deze nachtschade afkomstig uit West-Afrika. Het is ingevoerd in Centraal- en Oost-Afrika, het Caribisch gebied, Zuid-Amerika en delen van Zuidoost-Azië. Er zijn vele cultivars en landrassen waarin deze stoffen aanzienlijk vruchtgrootte variëren. De foto exemplaar heeft een zeer lange kelk lobben, maar sommige hebben middellange of korte lobben. Onrijpe de vrucht groen, wit of paars, maar over het algemeen rijpt tot geel of geel-bruin. hey worden meestal geoogst onrijp en gegeten rauw of gekookt, hoewel ze zijn vrij bitter. Details en koken. Foto door Vinayaraj verspreid onder Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen v3. Unported.

vruchten van deze planten zijn vooral populair in Manipur en Mizoram in het uiterste noordoosten van India. In Nigeria zijn eveneens de vruchten gebruikt om tomaten om een ​​saus te maken. Ze worden ook gebruikt in curries in Thailand en Vietnam. Een behoorlijk aantal worden geteeld in Brazilië voor de Afrikaanse gemeenschappen aldaar, en een paar worden geteeld in Italië, waarschijnlijk terug uit Ethiopië gebracht door de Italiaanse soldaten. Details en koken. Foto door Tabish q bij Engels Wikipedia verspreid onder Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen v3. Unported, attributie vereist.

Deze struik is de plant waaruit de gedomesticeerde aubergine werd ontwikkeld. Het is inheems in Sub-Sahara Afrika en Zuid-Azië uit Arabië oost naar India. De vrucht is 1 op 1 inch diameter en rijpt tot geel of bruin. Alle delen van de plant zijn giftig, maar in West-Afrika cultivars zijn ontwikkeld die groter, eetbare vruchten en eetbare bladeren te bieden. Binnen het bereik deze plant een groot aantal medicinale toepassingen, maar het wordt ook gebruikt als plantaardige stremsel in kaasmaken. De foto specimen werd gefotografeerd in de mountans van Oman, in het uiterste zuidoosten van het Arabische schiereiland. Foto door Nepenthes verspreid onder Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen v3. Unported.

Er is een oude tuinieren zeggen juiste plant, de juiste plaats en dat is Isa zeker voor aubergines, als ze vol Suna gedurende ten minste 6 uur per dag in vruchtbare vereisen, goed gedraineerde grond met een hoog gehalte aan organisch materiaal, Â en een pH van neutraal tot zuur in het bereik van 6 -7. . Echter, ik vond de jaren heen dat aubergine minder zal tolereren dan ideaal bodemgesteldheid, maar niet gedijen in zeer vochtige en natte ruimtes.

Virginia Cooperative Extension Publicatie 426-480recommends de volgende rassen voor ons gebied: Mission Bell, Black Knight en Little Fingers. Â In de loop der jaren heb ik ook gevonden Oriental Express, Nadia, lange paarse, Ichiban en Rosita om betrouwbare, productieve performers in onze omgeving zijn.

Cool weer niet gunstig is voor de groei van aubergines bevorderen. In feite, aubergines minder tolerant vorst dan soortgelijke ingrediënten, tomaten en paprika's. De meeste cultivars vereisen een lange vorstvrije periode, 100 tot 150 dagen uit zaad. Zaden ontkiemen snel bij 70º-90º en moet begonnen worden binnen 8 tot 10 weken voor verplanten. Eenmaal getransplanteerd, aubergine vereist 70-80 dagen om te rijpen. Ik wacht gewoonlijk ten minste twee tot drie weken na de laatste gemiddelde vorst datum aan mijn auberginecultivar uiteengezet .. Een veelgemaakte fout is te verplanten aubergine te vroeg. Koud weer remt planten- en wortelgroei, het verminderen van planten kracht en opbrengsten. Wanneer planten in rijen plaats transplantaties ongeveer 18 tot 24 inch uit elkaar.

En zoals ik al eerder zei, kan aubergines ook worden gekweekt in containers, maar vereisen in ieder geval een twee-liter pot per plant. Containers zijn een geweldige manier om elk oppervlak te zetten in een productieve moestuin. Containers bieden ook een goede oplossing als je weinig ruimte tuin bent of gewoon wilt het gemak genieten. Aubergines gekweekt in containers moet voortdurend water bewaking, potten neiging om uitdrogen snel. Cultivars met compacte planten zijn een goede keuze voor container groeien, en de voorgestelde compacte plantsinclude Fairy Tale, Crescent Moon, Hansel, Gretel, en Bambino.

Aubergines moeten constant water en veel het een minimum van 1-2 inches per week. Mulching  voorkomt vochtverlies en de behoefte om regelmatig water te geven. Toen ik water water is, is meer beter! Ik geef mijn aubergines een zware wekelijke tussenpozen omdat licht, frequente gieters ondiepe wortelsystemen bevordert, wat resulteert in een zwakkere plant.

Ken je variatie! Wanneer ze worden gekweekt onder gunstige omstandigheden, bereiken sommige aubergine-variëteiten â € "zoals Black Beauty â €" een hoogte van 4 voet en ontwikkelen grote, zware vruchten die ondersteuning nodig hebben om de takken te laten breken of de planten in winderig te verbreken of te houden conditie. Dit houdt ook de vrucht van de grond die de neiging heeft om te verwennen.

plant aubergines en ze zullen komen. Elk jaar net als klokwerk, spoedig na het planten van aubergine, verschijnen de vlooienkevers en gaan door met kauwen van kleine gaten in de bladeren en deze kauwen zal jonge planten ernstig verzwakken. Naast het voeden op de bladeren, voeden vloerkever larven ook op de wortels van de plant. Ik heb een drijvende rijafdekkingen gevonden die adequate bescherming bieden.

aubergines hebben perfecte bloemen â wat betekent dat ze zowel mannelijke als vrouwelijke onderdelen bevatten en worden beschouwd als zelf- bestuivend zoals hun familieleden de tomaat en de peper. Onderzoek geeft echter aan dat aubergine bestuiving en fruitset worden verbeterd door bijenactiviteit. Zodra de aubergine begint te bloeien, verwijder ik de rijafdekking. Na de plant bloeit, is het mijn ervaring dat de vlooienkever verlaagt .

de universiteit van Marylandhas gedocumenteerd succes spuiten de aubergine bladeren met surround â € "een organisch product, gemaakt van kaolin, een fijne klei, die een zeer dunne barrière op de bladeren vormt, waardoor ze beschermen tegen hongerige vlooien kevers. Tests uitgevoerd door de Universiteit van Maryland geven aan dat vroege spuiten van transplantaties met dit organische product significant daalde vlooienkeverbeschadiging en verhoogde opbrengsten in vergelijking met onbehandelde planten. De tests toonden ook aan dat vroege spuiten, voordat de aubergines worden aangevallen, effectiever was dan spuiten nadat de vlooienkevers zijn aangevallen. De Universiteit van Maryland heeft ook Abrief Video aangegeven hoe u de omgeving van de bladeren van aubergine aanbrengt om ze te beschermen tegen vlooienkevers.

de meest voorkomende ziekte die de aubergine beïnvloedt, is verticilliumverzameling, een bodemschimmelziekte die het vasculaire systeem van de plant beïnvloedt en resulteert in onstude plantengroei, geel verkleuring en uiteindelijke ontbladering van lager gebladerte, en tot slot, plant de dood. Een geïnfecteerde plant moet uit de tuin worden verwijderd en vernietigd. Plaatsen van het puin in de compostpaal Will Verontreiniging de compost met de ziekte. Zijn ziekte kan jarenlang in de bodem blijven; Daarom is het erg belangrijk om te voorkomen dat het planten van gevoelige groenten in dezelfde gebieden als andere leden van de NightShade-familie â € "tomaat, peper en aardappel zijn. Zodra een plant verticillium verwelken is, is er geen genezing; Researchhas heeft echter aangetoond dat aubergines geënt naar verticillium-verwelkingsbestendige wortelvoorraad produceren meer krachtige en productieve planten. Ik heb onlangs gemerkt dat dit type geënte aubergine wordt op de markt gebracht door verschillende specialiteitenkwekerijen.

Begin met het oogsten van aubergine wanneer de vruchten bereikbare SizeandDe huid glanzend is. Een andere test van gondigheid is om de zijkant van het fruit stevig te drukken; Als deze druk een thumb-print produceert die snel terugbleekt, is uw aubergine klaar voor de oogst. Under-rijpe aubergine is te moeilijk om een ​​thumbprint te nemen en overrijpen zijn zo zacht dat een thumb-print een permanente blauwe plek verlaat. Oogst fruit door te snijden, niet te draaien, wat de plant kan beschadigen.

aubergine is een relatief gemakkelijke en leuke plant om te groeien en maakt een prachtige tuin toevoeging. Ze voegen ook de opwinding van Color en Texture toe aan uw groente of Sier Garden, en hun culinaire toepassingen zijn eindeloos!

Aubergine is uitstekend wanneer ze zijn gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten of gekookt met behulp van een van de verschillende methoden, zoals bakken, frituren, broil, bakken, grillen, of langzaam koken in vlees, rijst of kaasgerechten en stoofschotels. Wanneer ze op zichzelf worden bereid, zijn ze soms gepaneerd of gehavend voordat ze koken. Ze worden ook gebruikt als voorgerechten of kunnen ook worden vervangen door pasta in lasagne-gerechten. Een zeer populair gerecht is aubergine Parmigiana. De meeste verschillende variëteiten van aubergine zijn uitwisselbaar in recepten.

Volgens de American Horticultural Society Encyclopedia of Tuinieren - Groenten bevat een Chinees boek van 5e eeuw een van de oudste verwijzingen naar aubergine. Een zwarte kleurstof is gemaakt van de plant en dames van mode gebruikten het om hun tanden te bevlekken - die, wanneer gepolijst, als metaal glinsterde.

In China, als onderdeel van haar bruidprijs, moet een vrouw minstens 12 aubergine-recepten hebben voorafgaand aan haar trouwdag. In Turkije, imam Bayeldi, zei een smakelijke traktatie van gevulde aubergine die in olijfolie sloeg, een religieuze leiderzoeling in extase heeft gemaakt. Toen die voor het eerst in Italië wordt geïntroduceerd, geloofden mensen dat iedereen die de gekke appel at, zeker in staat was.

Fruit van het Solanum-integrifolium en S. Gilo missen een vast interieur en lijken op hun tomatenverwanten. De tomatenfrude aubergine plant varieert in hoogte tot ongeveer 4 voet en draagt ​​typisch fruit dat 2 inch in diameter of minder is. Gemeenschappelijke huidkleuren variëren in tinten van groen, rood of oranje, evenals bicolor of gestreept.

de optimale kweekstemperatuur van de dag tussen 70F en 85F. Wanneer de temperaturen boven 95F stijgen, houdt aubergine op om vruchten in te stellen en de bloemen te laten vallen of onvolwassen fruit af te breken. Fruitset wordt ook verminderd wanneer de temperaturen onder de 60F vallen.

Aandacht vereiste cloudflare

In 2010 Merrilee Kick, nu 53, werkte als een middelbare school leraar en studeren voor haar MBA toen ze kreeg het idee voor BuzzBallz, singleserve cocktails die komen in felgekleurde bolvormige containers. Na hardnekkig onderzoek naar de industrie, maar krijgen afgewezen door meerdere kredietverstrekkers, schraapte ze samen geld ...

Uus täna

Bier is goed. Chili is goed. Bier Chili is geweldig

Bier is goed. Chili is goed. Bier Chili is geweldig

Calorieën, koolhydraten, vet, eiwit, vezel, cholesterol en meer voor bier chili met kaas spaghetti magazijn. Wilt u het gebruiken in een maaltijdplan naar de dieetgenerator en voer het aantal gewenste calorieën in.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Chorizo ​​Egg Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Volledige voedingsafbraak van de calorieën in chorizo ​​en eieren op basis van de calorieën en voeding in elk ingrediënt, inclusief maïstortilla's, roerei, chorizo, varkensvlees en rundvlees, uien, rauwe en de andere ingrediënten in dit recept.

Kom meer te weten
Hoe saus en serveer pasta

Hoe saus en serveer pasta

Het is een snelle en gemakkelijke maaltijd wanneer alles in één pot kookt. Spaghetti, vleessesaus en spinazie allemaal koken in één pot, alles in 30 minuten.

Kom meer te weten
Bekentenissen van een Starbucks Barista

Bekentenissen van een Starbucks Barista

Starbucks Cup-afmetingen Betekenis Grande, Venti en Trenta hebben verbijstering gebracht tot een deel van de consumenten van koffie in Starbucks. Lang wordt gezien als een kleine drank.

Kom meer te weten
Corned Beef met Pickling Spice Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Corned Beef met Pickling Spice Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Corned Rundvlees Pickling Spice Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
DIY Corned Beef de Ultimate Guide Pickle Jar Studios

DIY Corned Beef de Ultimate Guide Pickle Jar Studios

Ja, dit corned beef vereist een 5day pekel, maar dat is wat het het beste recept daar maakt.

Kom meer te weten
Toon veel Pickling Spice voor Corned Beef Recepten

Toon veel Pickling Spice voor Corned Beef Recepten

Corned Rundvlees Pickling Spice Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Bal gemengd beitsen spice, 1. oz.

Bal gemengd beitsen spice, 1. oz.

Dit zelfgemaakte picking-kruidenrecept is snel, gemakkelijk en maakt de beste augurken ooit dat je nooit meer teruggaat om opnieuw op te bergen.

Kom meer te weten
ingelegde uien in gekruide azijnrecept Schwartz

ingelegde uien in gekruide azijnrecept Schwartz

Expert CANNER Marisa McClellan helpt een luisteraar die haar grandma's augurkrecept opnieuw creëren en biedt drie tips over hoe je zelfgemaakte augurken helder kunt houden door het afsnijden van de uiteinden en het toevoegen van alum of een tannine.

Kom meer te weten
Hoe augurken te maken over de azijnmethode van de azijnbranden

Hoe augurken te maken over de azijnmethode van de azijnbranden

VineGarbrine Pickling maakt gebruik van de Water-badblikkenmethode. Zorg ervoor dat u de veiligheidsrichtlijnen van de veiligheid opvolgt die door de USDA wordt geschetst wanneer u iets inblinkt. Op zoek naar informatie over gefermenteerde pickle-brines Bekijk ons ​​recept voor gefermenteerde knoflook dille komkommer augurken, onze artikel gisting en beitsen en hun gewone ro

Kom meer te weten
Roomkaas poeder, 1 Lb.

Roomkaas poeder, 1 Lb.

Wanneer je aan het koken met roomkaas, zie de maatregel conversies voor regelmatige en slagroom rassen, de gemeenschappelijke vervangingen, en verzachtende tips.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.