No. 11 10 Breast Cancer Care Package Gift Ideas

Vergeet de Get Well Card 9-cadeau-ideeën om iemand te ondersteunen die je liefhebt door kanker

Openbaarmaking van materiaalverbinding: sommige links in dit bericht kunnen aansluitingen zijn. Dit betekent als u op de koppeling klikt en een item koopt, ontvangt ik een partnercommissie. Openbaarmaking in overeenstemming met de 16 CFR, deel 255 van de Federal Trade Commission. Deze site is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is ontworpen om een ​​middel voor sites te verschaffen om reclametarieven te verdienen door te adverteren en te koppelen aan Amazon.

Dus hoe kun je meedoen in het gevecht en het bewustzijn verspreiden? Wat zijn enkele van de beste manieren om ondersteuning te tonen voor iemand die je kent, is getroffen door borstkanker? Gedenkwaardige geschenken somt de top 10 tips en geschenken op voor het bewustzijn van borstkanker! Ontdek hoe een Personaliseer D-cadeau kan vandaag een verschil maken in het leven van de jouwe of een geliefden.

1. Als u een kaart wilt sturen naar iemand die te maken heeft met kanker, hoe zit het met een denken aan u of een lege kaart met positieve woorden van aanmoediging en eerlijkheid? Zeg dat kanker moeilijk is, vertel hen dat je daar voor hen bent wanneer ze je nodig hebben om te zijn en als je vastzit voor woorden, iets simpels zoals ik je gewoon wilde laten weten dat ik aan je denk dat ik aan je denk.

deze armband is gemaakt van roze siliconen en is doordrenkt met water van Mt. Everest. Het draagt ​​modder uit de Dode Zee en strekt zich uit over de pols om gemakkelijk aan en uit te slippen. Voor elke verkochte armband, 1. 0 is geschonken aan de Breast Cancer Research Foundation.

Hoe zit het met iets zo zacht, nestig en comfortabel? Deze droomset kan precies zijn wat de overlevende bestelde! Dit is de ultieme schoonheidssalon en bevat een zijden kussensloop, slaapmasker en twee scrunchies. Ze zijn handgemaakt en gemaakt van 100% pure moerbei zijde! Dus, zo zacht!

dit moet mijn favoriet zijn! Je hebt tenslotte borstkanker overleefd! Waarom er niet aan lachen? U kunt de binnenkant personaliseren en een roze en paarse confetti toevoegen als een leuke verrassing wanneer ze de kaart openen.

de woorden horen, ben ik bang dat je borstkanker hebt, surrealistisch was. n ÉÉN INSTANT LEVEN Toen ik wist dat het eindigde, en ik besefte dat het leven nooit hetzelfde zou zijn. Mijn hart begon te racen, mijn hoofd begon te draaien, en ik dacht meteen aan mijn twee jonge jongens die zonder moeder kunnen worden achtergelaten. Er waren zoveel onbekenden, het was allemaal uit mijn controle, en mijn hele leven flitste voor mij.

de volgende vier weken waren gevuld met dokterafspraken, tests en procedures, omdat ik begon een plan voor mijn behandeling te formuleren. Mijn Erin Condren LifePlanner was mijn levenslijn om mijn afspraken en testresultaten in één handige plek te houden. Deze afspraken waren vaak intens en waren altijd stressvol. Toen ik echter in het kantoor van elke artsen liep met mijn prachtige georganiseerde systeem, voelde het zich als mijn superkracht. Mijn lifeplanner gaf me een gevoel van controle in mijn nieuwe out-of-control-wereld. Om nog maar te zwijgen van de verpleegsters en artsen dachten dat ik de meest georganiseerde en gestileerde patiënt was die ze ooit heb gehad!

My Lifeplanner was mijn beveiligingsdeken gedurende deze hele beproeving, en help me te navigeren op mijn schijnbare eindeloze afspraken, operaties, fysiotherapieën en behandelingen. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar om dit deel van mijn leven achter me te hebben.

Nu ben ik aan de andere kant van borstkanker, ik besteed aan een aanzienlijke tijd met vrouwen die onlangs de diagnose borstkanker hebben gediagnosticeerd, vrienden van vrienden gediagnosticeerd met borstkanker en overlevenden van borstkanker. Eén vraag im altijd gevraagd is, wat kan ik doen? Wat heeft zij nodig?

Amazon Prime One-Year abonnement,

6. Hoe zit het met een goed boek? Lang wachten bij de artsenkantoor en het uitputten van chemo-behandelingen kunnen een goed gelezen rechtvaardigen. Probeer wat kankergerelateerde titels zoals Dr. Susan Love's borstboek of sparen genaden door Elizabeth Edwards. Blijf echter niet alleen aan kankertitels. Iets humoristischs of misschien heeft ze een favoriete auteur?

Wat is het beste cadeau voor een patiënt voor borstkanker?

Na een geliefde wordt gediagnosticeerd met borstkanker, verandert hun hele wereld. Familie en vrienden willen helpen; Soms is het echter moeilijk om te weten wat ze eigenlijk nodig hebben. Je zou gewoon een braadpan en wat bloemen kunnen afzetten, maar wat willen kankerpatiënten echt? Ze zijn op zoek naar nuttige en attente geschenken terwijl ze door borstkankerbehandeling navigeren omdat het ons vertrouwen, niemand heeft nog een t-shirt nodig met een roze lint om borstkankerbewustzijn te vergroten.

wat doe je in een borstkankerverzorgingspakket?

veel kankergeschenken kunnen in een borstkankerverzorgingspakket gaan. Van cadeaubonnen met maaltijdbezorging, naar lippenbalsem, een herbruikbare waterfles en kleding die borstkanker behandeling en herstelzorg een beetje gemakkelijker voor patiënten maakt. Een zorgpakket bouwen voor een geliefde is een geweldige manier om te laten zien dat je erover nadenkt. Lees deze gids voor het bouwen van Cancer Care-pakketten voor onze topkeuzes.

Wat het is: onze Miena-gewaad met afvoerbeheersingsriem wordt door artsen landelijk aanbevolen vanwege het ongelooflijke comfort en de praktische afvoersriemherstelsysteem. De Rora Recovery BH is een bekroonde stijl die een gemakkelijke voorlopige en comfortabele ondersteuning heeft om u te helpen genezen tijdens het handhaven van uw stijl. Deze twee stijlen komen samen in deze essentiële herstelset om ervoor te zorgen dat de hersteltijd zo comfortabel mogelijk is. Koppel deze bundel met een Anaono-cadeaukaart om een ​​kankerpakket te creëren Elke patiënt zal dol zijn op.

Wat het is: haar zorgbox is ontwikkeld door elkaar te verenigen voor haar team van medische en wellness-professionals en is ontworpen om te helpen bij het machtigen, opvoeden en in evenwicht te brengen aan het emotionele en fysieke welzijn van degenen die getroffen zijn door borst of eierstik kanker tijdens de behandeling en daarbuiten. Elke zorgvak bevat een reeks zelfzorg-items die zorgvuldig worden gecommureerd door onze medische en wellness-adviseurs. Deze items bevorderen genezing en zelfvertrouwen en helpen emotioneel en fysiek welzijn in staat te stellen tijdens de behandeling en daarbuiten.

What is: Liv en Let is toegewijd aan het geven van kracht en hoop op degenen die getroffen zijn door borstkanker - previeren, overlevenden en zorgverleners. Met Voedende en het verstrekken van uitgebreide kennis, is de hoop om emotionele, mentale en fysieke ondersteuning te bieden, evenals essentiële items om te gedijen door middel van behandeling en overleving.

Waarom is het geliefd: GIV door LIV LET Montages Personaliseer D CAMERATEDÂ Â Caring Creates gemaakt met liefde en ondersteuning voor geliefden die worden getroffen door kanker. Alle gekozen producten komen uit bedrijven die rechtstreeks ondersteunen die de diagnose kanker, zijn gestart door kankeroverlevenden, zijn vrouwen die eigendom zijn, natuurlijke materialen gebruiken of op de een of andere manier teruggeven. Dus je weet dat je het beste van het beste ontvangt.

Wat het is: niets roze is een non-profit Organisatie met het doel om het bewustzijn van erfelijke borst- en eierstokkankers te vergroten en te personaliseren D Ondersteuning voor individuen met een hoog risico. Ze bieden niets roze kleding om het bewustzijn te vergroten en ondersteuning te bieden voor de diagnose omdat er niets roze is over borstkanker. Het toevoegen van een van hun items aan een kankerverzorgingspakket is een attente manier om je geliefde te laten weten dat je erover nadenkt.

Waarom is het geliefd: wanneer u dit bent, gaat u een zachte Tee 100% van de opbrengst naar NothingPink. RG om hun missie verder te helpen. Ze hebben meer dan $ 36.000 opgegeven in Financial Assistance voor het testen, preventieve chirurgie en ondersteunende diensten aan vrouwen in Noord- en Zuid-Carolina.

Waarom is het geliefd: geef het geschenk van revalidatie na een Mastectomy met deze zorgvuldig samengestelde groep vanhelpful Healing Tools. Dit geschenk arriveert in een keepsake-geschenkdoos met handgebonden lint en omvat:

Wat het is: Kanker wordt GLAMMED is geboren uit vriendschap. Het was niet opgericht in een bedrijfskantoor, maar meer dan vele late nachten aan een keukentafel. Het werd gestart door twee moeders, goede vrienden die de eerste hand ervoeren hoe moeilijk het kan zijn om aan je waardigheid en zelfrespect te hangen terwijl ze de bijwerkingen van kankerbehandeling vechten. Hun herstelkleding maakt de perfecte aanvulling op uw kankerverzorgingsset.

Waarom is het geliefd: Chirurgie, chemotherapie en Straling Creëer hun eigen unieke dressing-uitdagingen. Deze speciaal ontworpen kleden nemen het giswerk uit wat te dragen na de operatie, tijdens de behandeling en het hele herstel. Geschenk een geliefde met praktische en modieuze herstelkleding die overlevende is geselecteerd vanwege hun vermogen om te helpen en te genezen.

wat het is: oprichter, Kara Skaflestad, en vechten mooi zijn erkend door Hoda Kotb en Savannah Guthrie op de Today Show, Kara is te zien als een "empowered vrouw die vrouwen" bygap lichaam, en was de Ulta Beauty Survivor opgenomen in de wereldwijde reclamecampagne van 2018 oktober.

Waarom is het geliefd: 100 van de netto winsten van uw aankoopondersteuning die de missie van Mooie missie vechten om vrouwen te helpen vechtende kanker zich sterk en mooi. Winkel hun site om een ​​op maat gemaakte mooie pakket te cureren dat iemand met kanker heeft gediagnosticeerd.

Wat het is: Hallo Jasper biedt zinvol Ondersteuning via een app en website voor alle patiënten met de diagnose van ernstige omstandigheden. Jasper staat op een missie om te bieden D-ondersteuning aan patiënten die met kanker leven, ongeacht het inkomen. Jasper biedt gratis toegang tot waardevolle gereedschappen en middelen.

Aandacht vereiste cloudflare

Onze Cancer Care-pakketten maken het meest attent geschenk voor hem. Ontvang gratis verzending op pakketten meer dan 100 of 10 Fable tarief Verzending op bestellingen onder de 100

Uus täna

Kanker Center Toy Store ontvangt zijn grootste giften van geschenken, contante donaties

Kanker Center Toy Store ontvangt zijn grootste giften van geschenken, contante donaties

De top 10 beste geschenken voor mesothelioom patiënten en zorgverleners om uw dankbaarheid en ondersteuning te tonen terwijl ze geliefden worden gewaardeerd.

Kom meer te weten
Granaatappel Moskou muilezel zo eenvoudig als appeltaart

Granaatappel Moskou muilezel zo eenvoudig als appeltaart

Geniet van deze coole en verfrissende cocktail gemaakt met behulp van granaatappel en gember klaar in 25 minuten.

Kom meer te weten
Ginger Spiced Pear Jam Recept Canning de Harvest

Ginger Spiced Pear Jam Recept Canning de Harvest

Deze gekruide peer gemberjam is handgemaakt in kleine batches op Vancouver Island. Handgemaakt in de Cowichan Valley.

Kom meer te weten
Wat betekent Ginger Tea voor u betekenen

Wat betekent Ginger Tea voor u betekenen

Gember thee bevordert een gezonde spijsvertering en voorkomt misselijkheid als gevolg van beweging. Deze thee is aangenaam kruidig ​​en maakt gebruik van hoogwaardige organische gemberwortel.

Kom meer te weten
Het drinken van een kopje gember en mulethische thee kan talloze voordelen hebben

Het drinken van een kopje gember en mulethische thee kan talloze voordelen hebben

Oranje peel bevat pectine. Dit maakt oranje gemberthee een uitstekende traktatie voor het verlichten van symptomen van griep en het verbeteren van natuurlijke immuunresponsen van uw lichaam

Kom meer te weten
Ginger Turmeric Sore Throat Soher

Ginger Turmeric Sore Throat Soher

Er is veel aan de gang in deze mooie infusie, met de Tart Lemon en Pungent Ginger Turmeric draagt ​​een mooie kleur bij, samen met zijn voedingsvoordelen waarvan is aangetoond dat het krachtige ontblokt en antioxidantattributen heeft en het kleine snuifje Cayenne een kleine punch pakt als Je voelt een zere keel aan het komen. Ik beveel deze thee ten zeerste aan.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Dit brouwsel van gin, gemberlimonade en verse basisbladeren is eenvoudig, is fantastisch. Leer hoe je de beste Gingery Lemony Light Picy Basil Smaaked Lemon Ginger Martini maakt in dit gemengde drankrecept.

Kom meer te weten
Lean en Green Ground Beef Recepten

Lean en Green Ground Beef Recepten

Vind calorieën, koolhydraten en voedingsinhoud voor baguiabonen en meer dan 2.000.000 andere voedingsmiddelen bij MyFitnessPal

Kom meer te weten
Pinoy Recept Ginisang Sayote bij Talbos NG Sayote Sauteed Chayote met Chayote Tops Magluto. om

Pinoy Recept Ginisang Sayote bij Talbos NG Sayote Sauteed Chayote met Chayote Tops Magluto. om

Ginisang Sayote met Hipon Sauteed Chayote met Shrimppaano Magluto NG Ginisang Sayote met Hiponhow om te koken Sauteed Chayote met ShrimPingredientsCooki ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Een klassieke gin martini is een goto voor barmannen, filmsterren, en jazz-zangers. Omdat het onze is gebaseerd op een eenvoudige verhouding, zijn gemakkelijk op te schalen voor feesten.

Kom meer te weten
Stanley Tuccis Martini

Stanley Tuccis Martini

Assertieve Gin en een gezonde dosis vermoutmix hier voor een soepele versie van de klassieke cocktail.

Kom meer te weten
11 Perfect moderne wendingen op de klassieke Martini

11 Perfect moderne wendingen op de klassieke Martini

Dit eenvoudige martini-recept biedt een basis voor u om aan te passen met verschillende vermouths, garnituren en sterke dranken.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.