Het boek van familietoppen bestaande uit bijna elk gezinslager, goed ...

Het boek van familietoppen

Goed toegeven Itwe Love New Cookware, dus we waren enthousiast om de altijd pan te testen om te zien of het aan zijn advertenties voldeed. We hebben recepten gelezen en ingrediënten gekocht om het aan de test te stellen. Moet je al je kookgerei gooien en meerdere pannen opslaan? Lees verder om erachter te komen.

de eerste test die we op de altijd PAN uitgevoerd waren, was met wortels. We braide ze totdat ze zacht waren, drained het water vervolgens met behulp van de pannenspuit, de toegevoegde boter, en gaf ze een snel weg. De vorm van de pan gemaakt om de wortels zonder keukengerei gemakkelijk te draaien. Terwijl het einde van de handgreep tijdens deze test koel bleef, was het heter dichter bij de pan. We probeerden ook roeren met de Beechwood Spatel, maar vonden dat we een andere siliconenlepel moesten gebruiken voor het scheppen van de wortels op een serveerschaal.

Uiteindelijk vonden we het grootste deel van de reclame van het bedrijf om waar te zijn. De altijd pan kan werken als een non-aanbritse pan, Saut Pan, Skillet of Saucer met gemak. Het kan ook voedsel stomen zolang ze niet te groot zijn. Hoewel deze pan een aantal van dezelfde dingen kan doen als een pan, is een steelpan typisch dieper en verliet de altijd PAN niet veel ruimte voor sudderende sauzen. De spatelhouder is handig met de meegeleverde spatel, maar we willen dat het ook generieke lepels kon houden.

Detaille voor 145, vonden we dat deze pan een beetje duur was. Het is echter een zeer aantrekkelijke bescheiden non-ertikpan die we graag gebruiken. Hoewel we niet zeker weten hoe lang de coating zal duren, geeft de genereuze garantie ons hoop.

met een volledig functionele keuken vereist typisch meer dan één stuk kookgerei. Er is de koekenpan, de gietijzeren koekenpan en misschien een Nederlandse oven als je de extra dollar hebt. Ongeacht wat uw kookproeven zijn, proberen een array van nuttige kookgerei te plaatsen, kan een probleem zijn waarom mensen houden van multifunctionele keukengereedschappen die beweren het allemaal te doen.

Geschilderd in een zachte, lavendelkleur, de gegoten aluminiumpan met keramische non-aanbakcoating wordt geleverd met een koepelvormig deksel, een acacia houten spatel met lepel rust en een nesting metalen steamermand. Het is een hybride van sorteert dieper dan een koekenpan maar platter dan een wok.

Alle delen van de pan zijn vaatwasmachinebestendig, maar de non-stop keramische coating maakt het ook gemakkelijk om snel te spoelen onder zeepwater. In termen van opslag kan elk accessoire in de pan worden verpakt, die niet meer ruimte inneemt dan elke gewone SAUT-pan.

mijn enige andere probleem? Deze pan is niet oven-veilig. Hoewel het de meeste keukentaken kan nagel, helaas kan het de hoge hitte van een oven niet staan. Het is een beetje teleurstellend gezien het feit dat de pan, indien individueel verkocht, prijzig kan zijn. Als je een Nederlands-oven-achtig stuk wilt dat de hitte aankan, dan zal deze pan je geen gunsten doen.

Reddit werd opgericht door University of Virginia Kamergenoten Steve Huffman en Alexis Ohanian, met Aaron Swartz, in 2005. COND NAST PUBLICATIES VERKOOP DE SITE IN OEEM 2006. In 2011 werd Reddit een onafhankelijke dochteronderneming van het moederbedrijf van COND NAST, Publicaties. In oktober 2014 verhoogde Reddit $ 50 miljoen in een financieringsronde onder leiding van Sam Altman en inclusief investeerders Marc Andreessen, Peter Thiel, Ron Conway, Snoop Dogg en Jared Leto. Hun investeringen waardeerden het bedrijf toen dan $ 500 miljoen. In juli 2017 verhoogde Reddit $ 200 miljoen voor een $ 1. miljardenwaardering, met voorafgaande publicaties die de meerderheid stakeholder blijven. In februari 2019 heeft een financiering van $ 300 miljoen door Tencent de waardering van het bedrijf tot $ 3 miljard gebracht. In augustus 2021 richtte een financieringsronde van $ 700 miljoen door Fidelity Investments die waardering op tot meer dan $ 10 miljard.

Het idee en de eerste ontwikkeling van Reddit is ontstaan ​​met toen college kamergenoten Steve Huffman en Alexis Ohanian in 2005. Huffman en Ohanian woonden een lezing bij door programmeur-ondernemer Paul Graham in Boston, Massachusetts, tijdens hun voorjaarsvakantie van University of Virginia. Na het spreken met Huffman en Ohanian na de lezing nodigde Graham de twee uit om toe te passen op zijn startup Incubator Y-combinator. Hun eerste idee, mijn mobiele menu, was niet succesvol en was bedoeld om gebruikers in staat te stellen voedsel te bestellen door Smstext Messaging. Tijdens een brainstormsessie om een ​​nieuwe startup te pitchen, is het idee gecreëerd voor wat Graham de voorpagina van internet noemde. Voor dit idee werden Huffman en Ohanian geaccepteerd in de eerste klas van Y Combinator. Ondersteund door de financiering van Y-combinator, heeft Huffman de site gecodeerd in gewone LISP en samen met Ohanian gelanceerd Reddit in juni 2005.

Het team breidde zich uit met Christopher Slowte in november 2005. Tussen november 2005 en januari 2006 fuseerde RedDit Het bedrijf Infogami van Aaron Swartz en Swartz werd een gelijke eigenaar van het resulterende moederbedrijf, geen bug. Ohanian schreef later dat in plaats van het labelen van Swartz als mede-oprichter, de juiste beschrijving is dat het bedrijf van Swartz werd verworven door Reddit 6 maanden nadat hij en Huffman was begonnen. Huffman en Ohanian verkocht Reddit om NAST-publicaties, eigenaar van Wired, op 31 oktober 2006, voor een gerapporteerde $ 10 miljoen aan $ 20 miljoen en verhuisde het team naar San Francisco. In november 2006 blogde Swartz klagen over de nieuwe bedrijfsomgeving, kritiek op het productiviteitsniveau. In januari 2007 werd Swartz om niet bekendgemaakt.

Huffman en Ohanian Left Reddit in 2009. Huffman ging door met Co-Found Hipmunk met Adam Goldstein en rekruteerde het Ohanian en Slowte aan zijn nieuwe bedrijf. Na Huffman en Ohanian Left Reddit, Erik Martin, die in 2008 bij het bedrijf als gemeenschapsmanager is geweest en later algemene manager werden, speelde in 2011 een rol in de groei van Reddit. Enturebeat merkte op dat Martin verantwoordelijk was voor het houden van de site die onder het eigendom van Condà © nast ging. Martin faciliteerde de aankoop van REDDIT-geschenken en LED-liefdadigheidsinitiatieven.

Reddit lanceerde in 2009 twee verschillende manieren van reclame op de site. Het bedrijf lanceerde gesponsorde inhoud en een zelfbedieningsadvertentieblokkering dat jaar. Reddit lanceerde het programma Reddit Gold Benefits in juli 2010, dat nieuwe functies aan editors bood en een nieuwe inkomstenstroom voor het bedrijf heeft gemaakt dat niet op banneradvertenties vertrouwde. Op 6 september 2011 werd Reddit operationeel onafhankelijk van de COND-nast, opererend als een afzonderlijke dochteronderneming van haar moedermaatschappij, de publicaties vooraf. Reddit en andere websites namen deel aan een 12-uurs SiteWide Blackout op 18 januari 2012, in protest van de Stop Online Piraterijwet. In mei 2012 voegde Reddit zich bij de Internet Defense League, een groep gevormd om toekomstige protesten te organiseren.

Yishan Wong trad in 2012 in dienst bij Reddit als CEO. Wong nam in 2014 af van RedDit, waarin meningsverschillen over zijn voorstel versterken om de kantoren van het bedrijf uit San Francisco naar de nabijgelegen Daly City te verplaatsen, maar ook de stressvolle en drainerende aard van de positie. Ohanian heeft Wong gecrediteerd met het nummersucces van het bedrijf, omdat de gebruikersbasis van 35 miljoen tot 174 miljoen groeide. Wong toezicht op het bedrijf, omdat het $ 50 miljoen aan de financiering had opgehaald en afgesponnen als een onafhankelijk bedrijf. Ook in deze tijd begon Reddit de digitale valuta-bitcoin te accepteren voor zijn RedDit Gold-abonnementservice via een partnerschap met Bitcoin Betalingsprocessor Coinbase in februari 2013. Ellen Pao verving in 2014 Wong als interim-CEO in 2014 en nam in 2015 af in 2015 te midden van een gebruiker in opstand van een populaire reddit-medewerker. Tijdens haar tenure startte Reddit een anti- -beleid beleid, verboden onvrijwillige seksualisatie en verbood verschillende fora die zich richt op Bigoted-inhoud of intimidatie van individuen.

Reddit is een website met door de gebruiker gegenereerde contentinclusief foto's, video's, links en op tekst gebaseerde posts-discussies van deze inhoud in wat in wezen een bulletin board-systeem is. De naam "Reddit" is een speel-op-woorden met de uitdrukking "Lees het", ik. ., "Ik lees het op reddit." Volgens Reddit waren er in 2019 ongeveer 430 miljoen maandelijkse gebruikers, die bekend staan ​​als "redditors". De inhoud van de site is onderverdeeld in categorieën of gemeenschappen die op locatie bekend zijn als "subreddits", waarvan er meer dan 138.000 actieve gemeenschappen zijn.

als een netwerk van gemeenschappen, bestaat de kerngehalte van Reddit uit posten van zijn gebruikers. Gebruikers kunnen commentaar geven op de berichten van anderen om het gesprek voort te zetten. Een belangrijke functie voor Reddit is dat gebruikers positieve of negatieve stemmen kunnen werpen, respectievelijk upvotes en downvotes genoemd, voor elke post en opmerking op de site. Het aantal upvotes of downvotes bepaalt de zichtbaarheid van de berichten op de site, dus de meest populaire inhoud wordt aan de meeste mensen weergegeven. Gebruikers kunnen ook karma verdienen voor hun berichten en opmerkingen, een status die hun positie in de Gemeenschap en hun bijdragen aan Reddit weerspiegelt. Posts worden automatisch gearchiveerd na zes maanden, wat betekent dat ze niet langer kunnen worden gereageerd of gestemd.

In een interview van 2014 met Memeburn, Erik Martin, merkte ERIK Martin, vervolgens op dat General Manager van Reddit, opmerkte dat hun aanpak is om de communautaire moderators of curatoren zoveel mogelijk controle te geven, zodat ze het type gemeenschappen die ze willen geven en cultiveren het type gemeenschappen die ze willen geven . SACTREDDOS GEBRUIKT GEBRUIK THEMA Varianten van Reddit's Alien Mascotte, Snoo, in de visuele styling van hun gemeenschappen.

Op de Site, RedDitors Herdenking hun cakedag eenmaal per jaar, op de verjaardag van de dag dat hun account is gemaakt. Cake Day voegt een pictogram van een kleine plak cake naast de naam van de gebruiker gedurende 24 uur toe.

Schud dingen in uw keuken met de praktische en esthetisch aangename onze plaats altijd pan. Het innovatieve ontwerp vervangt acht andere keukengereedschappen, waaronder een fry-pan, Sautà © Pan, Steamer, Skillet, Saucier, Steelpan, Non-Stick Pan, Spatula en Lepel Rest, volgens het merk. Verkrijgbaar in een chique regenboog van tinten, de altijd pan kan worden gebruikt om te grijpen, Sear, Steam, Strain, Fry. de lijst gaat verder.

Geef je badkamer een boost met een stijlvolle nieuwe handdoek, zoals deze uit Parachute Home. De Soft Rib Supreme Handdoekbundel heeft zes zachte rib-washandje, zes zachte ribhandhanddoek en zes zachte boordhanddoek om al uw honken te dekken. Gemaakt van 100 procent Turks katoen, de geribbelde ontwerpen zijn modieus en functioneel dankzij een snellere droogtijd. Waren gedeeltelijk aan de nieuwe oker-tint.

Ik ben heen en weer gaan op het plukken van een voor mezelf na het vakantieseizoen als nieuwjaarsbehandeling, maar het is moeilijk om beoordelingen erop te vinden die niet door betaalde adverteerders of Affiliates . Alle hulp en eerlijke meningen zouden zeer op prijs worden gesteld!:

Onze Place Cookware omvat diversiteit in cultuur en koken. Het merk zust deze twee elementen door kookware aan te bieden die eenheid aanmoedigt via keuken. Zinvolle momenten gedeeld door vrienden en familie via de eettafel hebben een lijn van kookgerei metSolid-kernwaarden geïnspireerd.

dit is onze plaats altijd PAN-beoordeling om te bepalen of dit merk geschikt is voor uw huis en levensstijl. Goed zorgen voor een diepgaande blik op de kookgerei en hoe het uitvoert, feedback van klanten, promoties en meer.

door Herken dat Bonding Moments en Herinneringen vaak zich ontvouwen tijdens een maaltijd tussen geliefden, de oprichter van onze plaats, Shiza Shahid, deze ervaring in de voorhoede van de missie van het bedrijf.

De zeer inspiratie achter onze Place Homeware ligt in tradities die voortvloeien uit verschillende soorten in de keuken. Naarmate het merk verkondigt, zijn onze collecties nieuwe -erfstukken van de culturen en plaatsen die de stof van de moderne keuken vormen.

Sinds de oprichting in 2019 bieden onze Place Cookware Carrières vrouwelijke ambachtslieden een kans om hun vaardigheden te cultiveren door middel van winstgevend Werkgelegenheid . Vrouw Vakmanschap is de pilaar van deze producten, die ook vrij zijn van schadelijke chemicaliën, ook AssustainlyAndethisch .

Amaretto Butter Balls

Krijg volledige amaretto bon balls recept ingrediënten, HOWTO-routebeschrijving, calorieën en voedingsbeoordeling. Beoordeel dit AMARETTO Bon Bon Balls Recept met 2 kopjes Vanilla Wafer Crumbs 1 doos, verpletterd, of ik heb ook 12 vanille-wafels en 12 chocoladekoekjes gebruikt, 1 kopje amandelmeel of 1 kopje pecanne maaltijd, ook meel, fijngemalen amandelen of pecannoten genoemd , 1 kopje banketbakkers suiker, 3 eetlepels cacaopoeder, 4 eetlepels lichte graan siroop, 12 kop Amaretto likeur Ik gebruik het merk Disaronno

Uus täna

Rond de klok geschenken geschenken voor borstkankerpatiënten

Rond de klok geschenken geschenken voor borstkankerpatiënten

Drie mensen die naar verluidt onderdeel zijn van welke autoriteiten woensdag als een massale diefstalring werden beschuldigd van het stelen van duizenden Amazon-pakketten en

Kom meer te weten
Op zoek naar een Xbox-serie X waar vandaag Microsofts-console te vinden

Op zoek naar een Xbox-serie X waar vandaag Microsofts-console te vinden

Amazon heeft zijn gevecht geëscaleerd met Visa vanaf 19 januari 2022, de eCommerce Giant stopt met het accepteren van visumcreditcards die zijn uitgegeven in het VK.

Kom meer te weten
New York Times Troled voor een Ramen-recept met Amerikaanse kaas

New York Times Troled voor een Ramen-recept met Amerikaanse kaas

Een betrouwbare Pantry-nietje, Instant Ramen geniet van een cultstatus met velen, van cashstrapped college-studenten tot gastronomische koks.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Kaassaus voor friet. Je zou met de moeite genomen om twee woorden beter te vinden in het maken van monden water. Zodra je onze friet gaat eten, kun je niet stoppen.

Kom meer te weten
De ultieme kaassaus voor frietjes met boter

De ultieme kaassaus voor frietjes met boter

Kaassaus kan worden gemaakt door voorbereid door een roux te maken en er melk toe te voegen. Voeg nu peper en ui poeder toe. Voeg dan Cheddar en Parmezaansean toe aan het mengsel. Je kaassaus is klaar om te rocken

Kom meer te weten
Spek en esdoorn Syrupdizzled Pannenkoeken

Spek en esdoorn Syrupdizzled Pannenkoeken

Een Amerikaans pannenkoekrecept dat elke keer pluizige pannenkoeken zal geven. Makkelijk om een ​​stapel lichte Amerikaanse pannenkoeken te maken voor het ontbijt in het gezin weekend.

Kom meer te weten
Sluier Entertainment Tropical Tokyo Tea Amf Drink zonnebril, geel, onesize Amazon. O. k kleding

Sluier Entertainment Tropical Tokyo Tea Amf Drink zonnebril, geel, onesize Amazon. O. k kleding

Het AMF-drankje is legendarisch op college-campussen bij bepaalde drinkinstellingen. Wij bieden u een gemakkelijke recept om te volgen om er een thuis te maken.

Kom meer te weten
Philadelphia Joodse Apple Cake Recept Food.com

Philadelphia Joodse Apple Cake Recept Food.com

Dit is het volgende beste aan de cake die ik ooit heb gevonden. U zult 2 kommen, 1 medium, een kleine, een bakpan en een mes gebruiken om te wervelen in de kaneelgoed. Ik heb mijn eigen persoonlijke wendingen toegevoegd aan het oorspronkelijke amish recept dat ik jaren geleden heb gevonden in het Ohios Amish-land, maar

Kom meer te weten
Amish Oven Beef Noodle Stew Recept Easy Recepten

Amish Oven Beef Noodle Stew Recept Easy Recepten

Zoek en deel elke dag rundvlees en amish noedels recept. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Absoluut de beste Amish Beef Stew Recipe Gemakkelijke Recepten

Absoluut de beste Amish Beef Stew Recipe Gemakkelijke Recepten

30seconds.com Stew van de Pennsylvania Nederlandse gebied is als een typische stoofpot recept, maar met de rug noten van kruiden en andere smaakstoffen. Deze eenvoudig Amish stoverij

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze warme shredded chicken sandwich is een klassieke sandwich van Ohio, gemakkelijk te maken, vereist alleen een handvol ingrediënten en is budgetvriendelijk.

Kom meer te weten
Amish Chicken en Stuffing Casserole

Amish Chicken en Stuffing Casserole

Een 5-sterren recept voor Amish Chicken Casserole gemaakt met noedels, gekookte kip, kippenbouillon, melk, champignons, zout, zwarte peper, margarine

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.