Vertalingen voor Snicker in het Engelse Nederlands Woordenboek Ga naar Pools Engels

Snickers Pie 3 Definities

Snickers Salad is een dessertsalade bestaande uit een mix van snickerbars, Granny Smith-appels, slagroom en vaak pudding of slagoppertopping geserveerd in een kom. Het is een potluck en feestnieter in het bovenste Middenwesten van de Verenigde Staten, waar de salade populair is naast verheerlijkte rijst, watergate salade, jello salade en hotdish. Het is soms opgenomen in kookboeken in de kerk.

Het recept voor Snickers Salade is opgenomen in een artikelsalades van 2009 waardig van een kerkpicknick in de Ster van Indianapolis. De auteur merkte op dat ondanks wat al mijn community- en kerkkookboeken zou zeggen, ik denk niet dat alles met marshmallows echt een salade kan worden genoemd.

5: Niet je persoonlijke leger: Inzendingen met betrekking tot persoonlijke bewerkingsconflicten op Wikipedia zijn niet toegestaan, hoewel een moderator kan kiezen om het naar eigen goeddunken toe te staan. Meta Discussion over grootschalige of opmerkelijke bewerkingsconflicten is toegestaan. Als u vragen heeft over een bepaalde situatie, overweeg dan om onze wekelijkse QA-draad te gebruiken.

Snickers Salad is een mix van Snickers-bars, Granny Smith-appels, slagroom en vaak pudding of slagopperkop geserveerd in een kom. Het is een potluck en feestnieterij in Iowa, waar de salade populair is naast verheerlijkte rijst, watergate salade, jello salade en hotdish. Het is soms opgenomen in kookboeken in de kerk.

ik heb die snickers salade gehad en het is goed. Wanneer het wordt geserveerd in een potluck, is het altijd het eerste dat om te gaan. Ik heb me nooit gerealiseerd dat dit een regionaal voedsel van het Midwesten was totdat ik dit artikel heb gelezen. En ik heb het nog nooit gehoord genoemd als dessertsalade. Ik zou het gewoon roepen, ook al heeft het geen groenten erin.

het is met ons allemaal gebeurd. Je bent op zoek naar wat info over een onderwerp, dus je wendt zich tot ieders beste vriend als het gaat om gemakkelijk onderzoek: Wikipedia. En wat begint als een eenvoudige scanspiralen in het lezen van de invoer na binnenkomst, totdat je op iets zit als de lijst met gaststerren die op Sesame Street zijn verschenen.

Cool Freaks 'Wikipedia Club is een openbare Facebook-groep gewijd aan alle vreemdste hoeken van de online collaboratieve encyclopedie. Leden plaatsen en bespreken de vreemde pagina's die ze op de site vinden, variërend van snaarkaas tot de vier ruiters van de apocalyps.

CFWC maakt de curatie in een gemeenschap. We zijn allemaal gewoon aangedreven door dit onverzadigbare verlangen, en het heeft een cultuur gecreëerd, Group Moderator Sophia Spina vertelde de microfoon in een e-mailgesprek. Het is niet alleen een paar mensen plaatsen, ook: Â De informatie-liefhebbende samenleving overtrof onlangs 30.000 leden.

een van de manieren waarop de Club ervoor zorgt dat de groei open is; iedereen kan de groep, zijn leden en hun berichten zien. Met zijn huidige -instellingen Instellingen, kunnen de opmerkingen van uw Facebook Friends in de groep in uw news-feed verschijnen, niet in tegenstelling tot een verrassende Wikipedia-vondst.

we zijn berucht en beroemd. We promoten dat het een veilige ruimte is. We willen een plek waar mensen kunnen nerd, Tyne UZO, de Secretaris van de Groep , vertelde MIC. Dat gezegd hebbende, zullen leden nog steeds ruzie maken over enkele van de meest willekeurige onderwerpen. Ik heb gezien dat mensen vechten over wolven, zei ze. Mensen zijn gepassioneerd over de vreemdste dingen.

Dit artikel heeft mijn ogen geopend voor een hele nieuwe wereld van wat een 'salade' kan vormen. Zelfs het artikel zelf lijkt verdacht, het plaatsen van aarzelende kleine citaten rond het woord 'salade' soms; En natuurlijk concludeert het artikel plotseling met een soort existentiële wankel.

Mars betaalde 5 miljoen om snickers en M & M's de naam 'Official Snack' van de Olympische Olympische Spelen van 1984 te hebben genoemd, verduisterende voedingsdeskundigen. Sportpromoties in internationale spellen bleef een prominente marketingtool voor Mars, die Snickers als een internationaal merk zou houden, terwijl ook lokale bars op sommige markten verkoopt.

Enwikipediaorg is geoptimaliseerd!

salades kunnen worden verkocht in supermarkten, bij restaurants en bij fastfood kettingen. In de Verenigde Staten hebben restaurants vaak een saladebar met salade-ingrediënten, die de klanten zullen gebruiken om hun salade samen te stellen. Salade-restaurants verdienden in 2014 meer dan $ 300 miljoen. At-Home Salad Consumptie in de 2010 stijgt, maar weg van vers gehakte sla en naar zakkengroenten en saladekits, met tasverkopen die naar verwachting $ 7 miljard per jaar zou bereiken.

Dessert salades zijn zelden inclusief groene greens en zijn vaak zoet. Gemeenschappelijke varianten zijn gemaakt met gelatine of slagroom; e. . Jellosalad, Pistachiosalad en Ambrosia. Andere vormen van dessertsalades omvatten regionale gerechten zoals het Midwestern America's Ambrosia-achtige Verlagifedrice en Cookiesalad, dat verkruimelde cookies bevat als een ingrediënt.

We erkennen dat het wetenschappelijke bewijs ter ondersteuning van homeopathie niet overtuigend blijft, maar het is in geen geval definitief negatief en er is in feite een actief en groeiend onderzoeksgebied wereldwijd. We erkennen dat het werkingsmechanisme van Homeopathische Remedies onbekend is omdat het voor sommige conventionele geneesmiddelen is, maar dit sluit hun gebruik niet uit in klinische situaties. We verwelkomen eerlijk en open-minded debat over homeopathie en ondersteunen de oproep voor hoge kwaliteit, passend ontworpen onderzoeksstudies in de effectiviteit van homeopathie omdat het wordt beoefend door zowel medische als professionele homeopaten.

Specifiek is de Wikipedia-pagina op homeopathie: onnauwkeurig en moedelachtig verkeerd - vertegenwoordigt de feiten over homeopathie. Ongepast in toon. Afwijzen en respectloos voor wetenschappers en clinici die Homeopathie in gerenommeerde Universiteiten wereldwijd onderzoeken. Beperkt in de reikwijdte, omdat het de wereldwijde positie van homeopathie en zijn succesvolle integratie in de opleiding van medische beoefenaars in veel landen niet beschouwt. Gewoonlijk eventuele gebalanceerde commentaar of afwijken van de vooringenomen bronnen geciteerd. Selectief weglaten of verkeerd voorstellen gerenommeerde informatie die ter ondersteuning van homeopathie is. Vertrouwt op een disproportionaal Aantal anti-homeopathie-bronnen zonder rekening te houden met het nauwkeurig vertegenwoordigen van pro-homeopathie-bronnen voor balans. Mislukt om een ​​adequate kritiek op het wetenschappelijke debat rond homeopathie en selectief te presenteren, presenteert negatieve interpretaties van gegevens en theorie.

Austins Top 5 Snow Contes

Wij zijn een klein familiebedrijf dat een scala aan speciale traktaties biedt, waaronder Italiaanse ijsmangonada's, geschoren ijs, pikadillys, sandwiches en nog veel meer

Uus täna

5 heerlijk populaire Indian Street Snacks to Binge Eet deze zomer

5 heerlijk populaire Indian Street Snacks to Binge Eet deze zomer

Koop Lucys Family Owned Geschoren Ice Snow Cone Siroop, Mango 1 Gallon 128oz. Online bij Beste prijs bij Desertcart. Gratis levering in India. Gratis retourneren 78568805.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

National Food Expert Expert Suzy Weems besloten dat het tijd was om bevroren goodies onder de voedings- en rehydratatiemicroscoop te plaatsen. Wat ze zag kan komen als een verrassing ... het mager op sneeuwkegels en de lepel op ijs Lees dit bericht van diabetisch gastronomisch tijdschrift en vind meer recepten en middelen voor diabetisch leven.

Kom meer te weten
Ralphs Pure Cane Sugar Snow Cone Syrup Blue Raspberry 16oz Twee Pack Easy Pour Store Flessen Walmart. om

Ralphs Pure Cane Sugar Snow Cone Syrup Blue Raspberry 16oz Twee Pack Easy Pour Store Flessen Walmart. om

Klaar om Gallon de beste kwaliteit hoge fructose maïs zoetstof handig en klaar voor gebruik. Elke gallon bevat suikershoed gebruikt geen kunstmatige zoetstoffen. Eén gallon dekt ongeveer 125 heerlijke, kleurrijke sneeuwkegels. Prijs is per gallon. OPMERKING 4 gallons tot geval 4 in hoeveelheid om case-prijzen te ontvangen.

Kom meer te weten
Sneeuw kegel toppings

Sneeuw kegel toppings

Charmante tribunes Churning Out Out Pop-up in de metro van Oklahoma City, elke zomer.

Kom meer te weten
Selderij en snap erwtensalade met blauwe kaas

Selderij en snap erwtensalade met blauwe kaas

Gooi de spinazie, sneeuw erwten, ui, pijnboompitten en parmezaanse kaas samen. Voeg net voor het serveren de l ...

Kom meer te weten
Hoeveel kou kan er's tolereren

Hoeveel kou kan er's tolereren

Hij beste tips voor het kweken van sneeuw erwten wanneer ze huis groente tuinieren. Leer hoe te planten, groeien, zorg voor en oogst sneeuw erwten in uw tuin.

Kom meer te weten
sneeuw erwt Vertaling in het Chinees voorbeelden Engels

sneeuw erwt Vertaling in het Chinees voorbeelden Engels

Bestel online voor de levering en meeneem 56. Chicken w. Peultjes uit Oost-China Cedar Falls. Het dienen van de beste Chinese in Cedar Falls, IA.

Kom meer te weten
We leven niet door tomaten alleen zonsopgang gezondheidsvoedsel

We leven niet door tomaten alleen zonsopgang gezondheidsvoedsel

Er zijn 48 calorieën in 4 ounce of Snow of Sugar Snap Peas. Krijg volledige voedingsfeiten en andere gemeenschappelijke serveergroottes van sneeuw of suiker Snap-erwten, waaronder 1 oz en 10 erwtenpeulen.

Kom meer te weten
Soorten erwten Verschillende erwtenplantrassen om in uw tuin te groeien

Soorten erwten Verschillende erwtenplantrassen om in uw tuin te groeien

Gebruik deze handleiding om de beste variëteiten te selecteren

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Garnalen Snow Peas Roerbak is een gemakkelijke, heerlijke en voedzame roerbakrecept. Leer hoe je het kunt maken als een voorgerecht of bijgerecht.

Kom meer te weten
Sneeuw Pea Sprout Curry Pepkitchen

Sneeuw Pea Sprout Curry Pepkitchen

Bekijk onze huidige en aankomende menu's. Van 4. 5 per portie 30 minuten recepten 5 stappen per recept

Kom meer te weten
Quick Asian Sugar Snap Peas

Quick Asian Sugar Snap Peas

Ik vind het leuk om deze te dienen naast gestoomde vis of gebakken kip.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.