Wat is het witte spul op de top van mijn honing

Hoe weet ik of mijn make-up is verlopen Ask The Kit

Het is een triest scenario en een velen van ons niet wensen te worden geconfronteerd met: met onze huidverzorgingsproducten gooien. Dat is vooral moeilijk als we betaalden meer dan een paar mooie centen voor die fles, of als we gewoon echt, echt liefde die specifieke item. Hoewel we misschien geneigd vast te houden aan producten tot theyre gegaan, of als we gewoon onderhandelen met het idee dat goed gebruiken ze weer een dag, opknoping aan huidverzorging items zoals toners, moisturizers en SPF kan komen met een prijs van zijn eigen , en volgens de experts, het gewoon is niet de moeite waard.

Victoria Fu en Gloria Lu waren collega's samen als cosmetische chemici van L'Oral voor het verlaten van hun populaire Instagram-account en blog, Chemist Confessions starten. Door hun platforms, ze decoderen huidverzorging ingrediënt labels en licht werpen op verkeerde informatie in de beauty-industrie, evenals geven algemene huidverzorging informatie. Het duo creëerde ook hun eigen huidverzorgingslijn, Chemist Confessions.

wanneer producten aflopen, eenmaal geopend

De meeste producten hebben een houdbaarheid van twee tot drie jaar, Fu uit. Er zijn een aantal variabelen die aangeven hoe snel alle vervalt, waaronder de ingrediënten en eventuele conserveringsmiddel s gebruikt in de formule. Daarnaast is de houdbaarheid en de vervaldatum Arent dezelfde thingâ €”de klok begint te tikken op de vervaldatum van uw product het moment dat u het opent. Kijk voor de Paoa €”of periode na openingâ €” label. Het symbool ziet eruit als een open pot. Het geeft de houdbaarheid van het product zodra het is geopend, dat is meestal tussen de zes maanden tot een jaar.

Wanneer moet gezichtsmaskers verlopen? In het algemeen, maskers verloopt ongeveer 1-2 jaar worden geopend, afhankelijk van de actieve ingrediënten. Kleimaskers kan eventueel drogen op het korte uiteinde van deze schatting, afhankelijk van het type masker is, en maskers die instabiele bestanddelen bevatten, zoals vitamine C en E, die na verloop van tijd kan leiden tot minder werkzaamheid. Het goede nieuws is echter dat een masker gemaakt met actieve kool niet vervalt als het contact met de lucht sindsdien nog niet gemaakt, dus zolang je blijft het gesloten, zult u goed tot u klaar bent om het te gebruiken. Om uw maskers langer vers te houden, proberen met behulp van een lepel of spatel om duik in de mix, die de overdracht van bacteriën te voorkomen dat uw handen, en houdt blad maskers in de koelkast, die een beetje extra tijd kunnen toevoegen aan hun houdbaarheid .

Terwijl sommige mensen een beetje extra tijd van bepaalde huidverzorging favorieten kunnen krijgen, zelfs tegen professioneel advies, is er een nietje die absoluut moet worden gegooid als het eenmaal dat houdbaarheidsdatum bereikt. Als theres absoluut een product op de hoogte blijven van het voor de houdbaarheid, het is zonnebrandcrème. Dont proberen om geld te besparen en gebruik zonnebrand van afgelopen zomer dat onlangs is verstreken, zegt Fu. Waarom? Omdat in tegenstelling tot andere producten, is zonnebrandcrème bewezen effectief in het voorkomen van huidkanker, die soms fataal kunnen zijn. Het is echt niet de moeite waard riskeren huidkanker. Doe het niet! zij voegt toe. Elke zonnebrandcrème is gemarkeerd met een vervaldatum, dus zorg ervoor dat die datum in gedachten te houden om uw huid te houden, en uzelf, gezond.

waarom moet je niet gebruiken vervallen producten

Dus, we weten wanneer producten aflopen, maar is het echt zo groot van een deal te blijven gebruiken na die tijd om is? Volgens de experts, sommige bijwerkingen van het gebruik van vervallen producten zijn meer schadelijk is dan andere, maar ze zullen allemaal produceren ongewenste effecten na verloop van tijd, zelfs als dat betekent alleen maar dat ze minder effectief is. De houdbaarheid markeert de tijdspanne die een formule standhoudt qua formule stabiliteit, compatibiliteit en conserveringsmiddel s, zegt Lu. Nadat u voorbij de geteste houdbaarheid, kunt formules beginnen bruto te krijgen en conserveringsmiddel s Arent zo effectief, waardoor uw huid opent om ongewenste microbe verontreiniging. Microbiële besmetting kan leiden tot iets van irritatie, breakouts, en in echt slecht gevallen zelfs infectie.

Terwijl we cant de controle van de effecten van de tijd, zijn er een aantal maatregelen die we kunnen nemen om het meeste uit onze huidverzorgingsproducten te krijgen. Spatels, droppers, en alles wat onze handen zal houden van het aanraken van de producten, voordat zij tot onze huid zal een lange weg bij het voorkomen van bacteriële besmetting te gaan. Opslaan van onze producten correct te houden in hun beste vorm als wellfor het grootste deel, het houden van producten uit de buurt van extreme temperaturen en weg van blootstelling aan direct zonlicht kan helpen om hun ingrediënten stabiel, vooral in termen van oliën. Tot slot, om geen fouten over uw PAO date te maken, schrijf de datum waarop u de opening aan de onderkant van de verpakking in permanent marker.

U vindt een doos van crackers in uw voorraadkast dat het verleden haar best vóór heb je nog steeds te graven? In veel gevallen, vervaldata zijn belangrijk indicatoren van hoe veilig het eten is om te consumeren, maar met bepaalde items, kan het worden gebruikt als meer van een richtlijn. Hier hebben we zolang je de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen afgerond 20 producten die goed zijn om te eten langs de datum pakket.

Cakemengsels zijn een gemakkelijke manier om zweep een dessert als je niet het gevoel dat er iets van de grond af te bakken. Als je toevallig om een ​​voorraad op verpakte cake mix tijdens een verkoop en havent gebruikte het al vóór de datum op de verpakking, dont be het weg te gooien. U kunt nog steeds veilig gebruik maken van de mix voor vier tot vijf maanden na de vervaldatum zolang zijn opgeslagen in een koele, droge plaats. Op zoek naar een uitdaging? Hier zijn een aantal mooie taart recepten om dit voorjaar te bakken.

Store gekochte honing komt met een houdbaarheidsdatum, maar het werkt niet echt verwennen. Het uiterlijk van het kan omschakelen timeturning geel en troebel en vervolgens crystallizingbut zijn nog steeds veilig om te eten. De sleutel tot het houden van het in zijn oorspronkelijke staat is op te slaan op het aanrecht in de oorspronkelijke pot of fles en niet te plaatsen in een donkere kast of pantry. Als dat zo is kristalliseren , kunt u dit oplossen door het plaatsen van de fles in een kom met warm water uit de kraan totdat duidelijk is en gouden nogmaals.

De vervaldatum van conserven duidt meestal op drie jaar vanaf wanneer het de lange baan geschoven, maar je kunt ze voorbij de datum voor maximaal vier jaar verbruikt. Zorg ervoor dat u uw ingeblikte goederen in een koel te houden, droge plek thoughand als er geen deuken, roest of lekt, dat is wanneer het tijd is om de goederen te dumpen. Ik weet niet zeker hoe je die peulvruchten te gebruiken in uw voorraadkast? Hier zijn een aantal recepten die zal je nadenken blik bonen.

Wat is het witte spul op de top van mijn honing?

Houd het of gooi het? Alle soorten voedsel u koopt, hebben een houdbaarheid. Met uitzondering van de verse producten die niet in een pakket wordt verkocht, zijn vrijwel alle voedingsmiddelen gemarkeerd met een soort van vervaldatum geven de consument een idee van wanneer ze moeten worden gegeten.

Wat betekenen de verschillende data op uw voedsel betekenen?

Food fabrikanten nemen dingen als product ingrediënten, de lengte van de tijd die nodig is om het product te verdelen, en bewaartemperatuur bij het bepalen van deze data, zegt Sofia Norton, RD, een geregistreerde diëtist bij Kiss My Keto. Maar niets van dit alles is federaal geregeld.

Een belangrijk ding om in gedachten te houden is dat elk van deze data is van toepassing op zaken die goed zijn opgeslagen. Houd er rekening mee dat als een voedingsmiddel was / is niet goed, zelfs voordat de gelabelde data behandeld, dan nog kan een kans om te worden besmet, zegt Amanda A. Kostro Miller, RD, LDN, die in de adviesraad voor Fitter Living bedient .

Bijvoorbeeld, als u niet goed in de koelkast melk binnen twee uur na het krijgen van het in de winkel, dan is zelfs de meest verse melk kan slecht gaan en te onveilig om te consumeren. Het is belangrijk dat we op te slaan, te koken, serveren en opgeborgen food items op een veilige manier om contaminatie te vermijden en voedsel ziekte.

Echter, er zijn een aantal algemene factoren die belangrijk zijn voor de nota zijn. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen bij het bepalen van de houdbaarheid van een voedingsmiddel is hoe gevoelig het is om de groei van bacteriën. In het algemeen zijn de bacteriën drie dingen nodig om te groeien: voedsel, vocht en warmte, zegt Janilyn Hutchings, een gecertificeerde voedselveiligheid professional at State voedselveiligheid. Wanneer een voedingsmiddel heeft een groot aantal koolhydraten of eiwit en vocht bevat, het is meer kwetsbaar voor de groei van bacteriën.

Ze zegt, betekent dit dat zuivel, eieren, gekookte granen, gesneden groenten, fruit en andere groenten, veel geopend specerijen, vlees en gevogelte en vis zijn meer vatbaar voor bacteriële groei dan andere soorten voedsel. We noemen dit soort voedingsmiddelen 'bederfelijk voedsel.'

temperatuur in de koelkast niet volledig bacteriën stoppen met groeien, maar ze vertragen de groei. In het algemeen zal bederfelijk voedsel overleven in de koelkast voor ongeveer zeven dagen, zegt Hutchings. Geopende specerijen vormen een uitzondering op de regel omdat ze meestal zuurder zijn.

de vriezer, hutchings notities, is een iets ander verhaal. Dieptemperaturen stoppen met bacteriën van groeien en eten dat in de vriezer is opgeslagen, is technisch veilig om voor onbepaalde tijd te eten, zegt ze. De grotere vraag over bevroren voedsel is niet als het veilig is, maar of het nog steeds goed smaakt. Het langer voedsel blijft bevroren, hoe meer de kwaliteit ervan neigt naar beneden.

Welke voedingsmiddelen die nog steeds goed zijn na hun vervaldatum?

Net als de meeste dierenvoeding zijn eieren bederfelijk, wat betekent dat ze snel slecht kunnen gaan, zegt Norton. Met de juiste hantering kunt u hun houdbaarheid door een paar dagen verlengen. Gehouden in de koelkast op 40 graden F, kunnen ze veilig zijn om vier tot vijf weken na de verpakking te consumeren.

brood kan ongeveer vijf tot zeven dagen voorbij zijn vervaldatum duren, zegt Megan Wong, RD, een geregistreerde diëtist die met algaecal werkt. Maar wees op zoek naar schimmel, vooral indien opgeslagen in een vochtige omgeving. Het is het beste om brood op te slaan op een koele, droge plaats. En als je zijn houdbaarheid wilt verlengen, bewaar dan brood in de vriezer en zal het drie tot zes maanden blijven. Het zal natuurlijk wat frisheid en smaak verliezen, maar het zal veilig zijn om te eten.

ingeblikt voedsel is een van de minst bederfelijke daar. Ingeblikte maïs heeft bijvoorbeeld vaak een best-op datum van drie tot vijf jaar geslagen op het etiket. Maar je kunt het nog jaren daarna eten, zegt Norton. Canning doodt micro-organismen die voedsel in de eerste plaats verwennen. Daarnaast zijn ingeblikte voedingsmiddelen vacuümzegeld, wat betekent dat er geen zuurstof is om het voedsel bruin te maken en te degraderen.

andere ongeopende ingeblikte goederen die de snede maakten? Bonen, fruit, champignons, pasta saus, kip en chili, volgens hutchings. "Hoe langer het eten is verlopen, hoe waarschijnlijker de smaak zal worden beïnvloed, maar het moet nog steeds veilig zijn," zegt ze.

Dit omvat items zoals witte meel, baking soda, zout, bakpoeder en suiker. Aangezien er geen vocht in droge ingrediënten is, zijn ze minder gevoelig voor bacteriële groei in het algemeen, zegt Hutchings. Zout in het bijzonder gaat nooit erg slecht omdat het niet de middelen heeft om de bacteriële groei te ondersteunen en wordt het vaak gebruikt als een conserveermiddel omdat het echt goed is in het voorkomen van die groei. Eet geen droge ingrediënten die een onnatuurlijke geur of tekenen van een plaag -ontsteking hebben.

harde kazen, zoals Parmezaanse kaas, zijn een andere veilige gok, zelfs als ze sommige tekenen van veroudering in de loop van de tijd beginnen te tonen. Zodra deze voorbij hun best zijn, kunnen ze beginnen met een witte of blauwe groene schimmel op het oppervlak. Schraap deze vormen gewoon of snijd zelfs de getroffen onderdelen en je harde kaas is weer veilig om te consumeren, zegt Norton. Harde kazen hebben een laag vochtgehalte, waardoor het moeilijker is voor bacteriën om te groeien naarmate de meeste bacteriën de voorkeur geven aan vochtige omgevingen.

Hoewel de meeste noten vrij stabiel zijn omdat ze een overvloed aan vocht missen, merkt Hutchings op dat het -zitting voedingsmiddelen typisch hoog in vet zijn, wat betekent dat ze een beetje extra inspectie nodig hebben als ze een beetje extra inspectie hebben in je voorraadkast stationair draaien voor een langere periode na de verkoop op datum. Eet geen droge verwerkte voedingsmiddelen met een met gras begroeide of verfachtige geur, een donker of olieachtig uiterlijk of waterschade aan de verpakking, zegt ze.

pasta is een droog product, dat is waarom het niet gemakkelijk bederft. Hetzelfde geldt voor Whole-grain Pasta, omdat de droogte offset ranciditeit, zegt Norton. Daarom kunt u het veilig gebruik maken van de vervaldatum, maar de kwaliteit kan lijden. Per hutchings gaat hetzelfde voor ongekookte rijst, evenals ongekookte haver en havermout.

dit omvat voedingsmiddelen zoals bieten, wortels en pastinaak. Veel rootgewassen kunnen enkele weken duren met weinig effect op hun smaak, zegt Jennifer Kaplan, een instructeur aan het Culinary Institute of America. Over het algemeen bevat het frisser het voedsel en het meer water- en olieverhalte het, hoe sneller het zal verwennen. Dat komt omdat vochtrassen micro-organismen en oliën vetten bevatten die oxideren wanneer ze worden blootgesteld aan hitte, licht en lucht die kan leiden tot ranzigheid.

Hoewel yoghurt, die typisch op zuivel gebaseerd is, wordt niet vaak gedacht als een voedsel dat bijzonder plank-stabiel is, het heeft ook een levensduur na de vervaldatum. Volgens Norton is ongeopende yoghurt veilig om tot drie weken na de vervaldatum te eten. Yoghurt wordt gemaakt door het inbrengen van probiotica en melkzuurbacteriën, die de slechte bacteriën bij de baai bijhouden, zegt ze. Mogelijk merkt u dat uw yoghurt wey heeft die gescheiden is van de curdâ € "Dit is normaal en er is niets bezorgd over.

Honeys Natural Creation is vanaf het begin een delicate proces. IJverige bijen extraheren nectar in een vloeibare toestand van bloemen en bewaar het onmiddellijk in hun gewas of honing maag terwijl ze terug reizen naar hun bijenkorf. Tijdens die reis mengt de vloeibare nectar met enzymen in het gewas, transformeren zijn chemische samenstelling.

er is een beetje terugkerende regurgitatie tussen bijen, verlof dat deel uit en de nectar wordt opgeslagen in de honingraat. Met behulp van ventilatie en luchtstroom wordt H20 uit de binnenkant van de korf verdampt, en dat waterige nectar dikker wordt om rauwe honing te worden. Adequate verwarming en Ventilatie zijn van cruciaal belang in elk aspect van dit proces.

tijdens perioden van overmatige hitte of een overvloed aan nectar, verslaan de bijen hun vleugels om de sfeer van de netelwaren te vernieuwen. De foragers passeren de nectar die zijn verzameld uit de bloemen in de monden van andere arbeidersbijen, die het vervolgens opslaan in de netelrooscellen. Deze nectar wordt gedehydrateerd door de beweging van de lucht die wordt geproduceerd door de vleugels van de vaartuig bijen. Het wordt honing wanneer het vochtgehalte 17 reikt. Bijenkorven moeten bij 95 ° F worden gehouden om de juiste temperatuur te zijn om honing te produceren.

Banana dikke shake zonder ijsrecept

Leer om het beste bananenmilkshake helemaal opnieuw te maken. Dit recept roept alleen 3 ingrediënten aan.

Uus täna

Hoe een milkshake te maken zonder ijs

Hoe een milkshake te maken zonder ijs

Deze heerlijke bananenmilkshake is super eenvoudig te maken, is zo heerlijk, en het kost maar een paar ingrediënten om jezelf te maken.

Kom meer te weten
Pasen Candy Charcuterie Board

Pasen Candy Charcuterie Board

Maak uw eigen bord of dienblad en dan samen een vleeswaren bord leuke en lekkere snoepjes met deze eenvoudige tips

Kom meer te weten
ONEHOOR KAAS

ONEHOOR KAAS

Het verminderen van het afval in uw leven kan zeer bevredigend zijn, vooral wanneer u over de juiste gadget struikelt en het resultaat goed smaakt.

Kom meer te weten
Hoe maak je labneh yoghurtkaas

Hoe maak je labneh yoghurtkaas

Broodrooster Gegrilde kaaszakken voorkomen dat uw gegrilde kaas verbranding. HIJ Insider-team gelooft dat het leven een avontuur is dat zich abonneert op ons kanaal en bezoek ...

Kom meer te weten
11 Eenvoudige en smakelijke milkshake zonder blender recepten door thuiskoks

11 Eenvoudige en smakelijke milkshake zonder blender recepten door thuiskoks

Milkshake maken zonder een blender is een heel gemakkelijk proces dat iedereen in hun keuken kan aanbrengen, dus laten we leren hoe ze milkshake zonder blender kunnen maken.

Kom meer te weten
6 Delicious manieren om uw Smoothie te zetten in een Milkshake zonder melk

6 Delicious manieren om uw Smoothie te zetten in een Milkshake zonder melk

Strawberry banaan milkshake recept is dik en romig zelfs zonder ijs. Klik hier voor de aardbei banaan milkshake recept zonder ijs

Kom meer te weten
Decadent DairyFree Chocolate Milkshake Recept Go Dairy Free

Decadent DairyFree Chocolate Milkshake Recept Go Dairy Free

Heres wat je hebt bevroren bananen, zuivelfree vanille-ijs, zuivelvrije melk, ijsblokje, aardbei, cacaopoeder

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De beste gebakken kippenborst met room van kippensoeprecepten op yummly crock pot crème van kippensoep, crock pot crème van kippensoep, alicices gebakken kipfilet

Kom meer te weten
Banana Milkshake Recept Banana Shake met melk en ijs

Banana Milkshake Recept Banana Shake met melk en ijs

Probeer dit veganistische bananenmilkshake-recept van Laura Theodore op de Jazzy Vegetariër voor een snelle en gemakkelijke drank. Haal dit veganistische recept bij PBS-eten.

Kom meer te weten
Beste BNH XO Recept Vietnamese Crepes Een pittig perspectief

Beste BNH XO Recept Vietnamese Crepes Een pittig perspectief

6 Zelfgemaakte recepten voor Banh XEO van de grootste Global Cooking Community zie recepten voor Banh XEO ook.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

The Best Sojasaus Barbecue Sauce Recepten op yummly Smoky Tomato Barbecue Sauce, Tennessee favoriete barbecuesaus, Rode Glans van raketten Barbecuesaus

Kom meer te weten
David Roses Seafood Kook met Cajun Boter Recept Tamron Hall Show

David Roses Seafood Kook met Cajun Boter Recept Tamron Hall Show

Cajun knoflook boters saus recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.