Waarom is aubergine soms bitter en hoe het te repareren

Eenvoudige aubergine-recepten en kooktips Kendall Reagan Nutrition Center

Eerst, wat zijn de problemen? Â Terwijl de meeste aubergines tegenwoordig zijn gefokt om minder bitter te zijn, krijgt u af en toe nog steeds een die is. De reden hiervoor is waarschijnlijk omdat het oud is. Jonge, verse aubergines die u bij de boerenmarkt koopt, zijn zelden bitter omdat ze nieuw geplukt zijn. Hoe langer de aubergine zit na geoogst, de kansen om het bitter te worden, daarom is de reden waarom je hoogste kans op het kopen van een bittere groente in de supermarkt is, vooral buiten het seizoen, wanneer het al is, hoe lang het is rondhangen.

Men kan ook vragen, is Thaise aubergine goed voor jou? Aubergine is een vezelvezel, laag-calorievoedsel dat rijk is aan voedingsstoffen en wordt geleverd met veel potentiële gezondheidsvoordelen. Van het verminderen van het risico op hartaandoeningen om te helpen met de controle en gewichtsverlies van bloedsuikerspiegel, zijn aubergines een eenvoudige en heerlijke toevoeging aan een gezond dieet.

wanneer moet je geen aubergine eten?

Terwijl de huid van een kleine jonge aubergine eetbaar is, wordt de huid bitter op grotere of oudere aubergines en moet hij worden gepeld. Bij twijfel, is het antwoord om u aubergine te pellen, is het. Gebruik een groenschiller of het paringmes om de huid te verwijderen.

Hoe krijg je de bitterheid uit aubergine?

heb je ooit tijd doorgebracht met het liefdevol koken van een gerecht met aubergine om een ​​mondvol bitterheid en horror te proeven? Nou, ik ben er ook geweest. En ik wilde erachter komen wat aubergines bitter maakt en hoe je ervoor moet zorgen dat ik nooit meer een bittere aubergine eet. Lees verder om meer te weten te komen.

Om een ​​minuut te krijgen, bevatten aubergines anthocyaninen die een type fenolische compound zijn en die verantwoordelijk zijn voor het maken van aubergines bitter. Maar wat je echt moet weten is dat aubergines bitter worden als ze ouder worden en oud worden. Dus hoe meer tijd aubergine zich rondt in de supermarktplanken of thuis zonder te worden gebruikt, hoe meer bitter het wordt.

Als u een bittere aubergine wilt vermijden, geef aubergines die off-color zijn, woest, en Squishya Big Miss. Zoek in plaats daarvan voor aubergines die nog steeds stevig zijn met glanzende en gladde huid en een goede kleur.

het goede nieuws is dat je bittere aubergine caarderen. Het is veilig om ze te eten, maar. Wil je echt? Bittere aubergines zijn meestal overrijp, oud, orquitisch mogelijk om te rotten. Dus hoewel het goed is om ze te eten, smaken ze heel goed.

is de huid of het vlees van de aubergine bitter?

Snijd of snijd de aubergine in de gewenste vorm en maten en strooi vervolgens een royale hoeveelheid zout over de aubergines. Laat het ongeveer 30-60 minuten achter en spoel het dan voorzichtig buiten het afvoer vóór het koken.

Na de zouten ziet de aubergine er minder sponsachtig uit, omdat het zout helpt de overtollige vloeistof en grotten in de luchtzakken te verwijderen die de stevige stukken maken. Thisprocess kan ook de aubergineabsorb minder olie helpen tijdens het koken ze.

Koken van een aubergine neemt de bitterheid weg?

koken kan de bittere smaak van de aubergine temmen, maar het komt er niet helemaal van af. Het is echter een vuistregel om aubergine goed te koken zoals onder-Cookedeggplant kan bijdragen aan een bittere smaak.

Als u aubergine in soepen of curries kookt, kan de bitterheid worden uitgebalanceerd met de andere ingrediënten en specerijen. In Sauts, Roerbak, of gegrilde aubergines, is de smaak gericht en geconcentreerd op de aubergine en is de bittere smaak veel opvallend.

aubergine is anders dan andere tuingruits en fruit die voor langere periodes van tijd kunnen worden opgeslagen. Om aubergines kwaliteit en de smaak te behouden, zijn best om aubergine recht gebruik te maken na de oogst of na ze te kopen.

Er zijn veel verschillende soorten aubergine, en ze zijn meestal regionaal, dus het type dat je vaak ziet in een Amerikaanse supermarkt De Amerikaanse aubergine zal totaal anders zijn dan het type dat je in andere landen ziet. Ik gebruik hier de Chinese aubergine omdat ze minder bitter zijn, minder zaden hebben, minder vocht produceren wanneer ze worden gekookt, en zijn vrij klein, dus zijn perfect voor een hoge warmtemethode als grillen!

Eitan Bernath is een chef-kok, food lifestyle content maker, entertainer, tv-persoonlijkheid en ondernemer, bekend om zijn virale video's op sociale media die zijn kookexpertise en boeiende persoonlijkheid presenteren.

Internationale productie van aubergine is sterk geconcentreerd tussen China en India, de twee landen produceren meer dan 83 procent van de aubergine van de werelden. De Chinese productie van de vrucht is milieu problematisch , omdat monocropping, grote hoeveelheden chemische meststof en liberale toepassing van pesticiden vrijwel de norm is.

Hoewel Tom Brady en zijn vrouw Giselebundchen misschien geen fans van de mooie, paarse aubergine, betekent het zeker niet dat het niet goed is om te eten of goed voor je. Per beste markt, terwijl de meesten van ons aan aubergines beschouwen als groenten, worden ze eigenlijk beschouwd als een vrucht, een bes, niet minder, en maken ze deel uit van de NightShade -nacht die tomaten en paprika's omvat. Zowel de zaden als de huid van de aubergine zijn eetbaar, maar de meeste mensen genieten van dit comfortabele eten gekookt. Heeft iemand aubergine Parmigiana gezegd? Volgens de Healthline bevat een enkele portie aubergine, of ongeveer één kop, slechts 20 calorieën, 3 gram vezels en een stel vitamines en voedingsstoffen die helpen ons lichaam te houden. Zijn rijke niveaus van antioxidanten hebben velen die het een superfood noemen.

Als u een fan bent van de aubergine, zijn wij bij u. Heb je echter ooit een uit de supermarkt gekocht en ontdekt dat het een beetje bitterthe Kitch Nards was dat als je je aubergine vindt om een ​​beetje acerbisch te zijn, dit waarschijnlijk is omdat het oud is. Aubergine die je koopt van de markt van een boer is frisser omdat het net is geplukt in vergelijking met die verkocht in je lokale supermarkt. Maar het goede nieuws is dat er manieren zijn om die taartachtige smaak te verlichten.

een bittere aubergine betekent niet dat je het moet gooien. De kitchnared drie verschillende methoden die je kunt gebruiken om die zure smaak te verminderen die ons laat het maken van gezichten. Als u melk en zout in uw bijkeuken en een mes in uw keukenladen heeft, bent u in zaken. De eerste optie is om tabelzout te gebruiken om een ​​deel van het vocht te absorberen dat de bitterheid veroorzaakt. Strooi gewoon zout over je gesneden aubergine en wacht een uur. Probeer een beetje van het zout af te spoelen en te koken. Deze optie is echter niet zonder Naysayers die geloven dat het zout gewoon dient als een band-hulp, die de bittere smaak bedekt in plaats van de smaak echt weg te nemen.

de tweede optie omvat het doorbreken van uw gepelde en cut-up aubergine in melk gedurende 30 minuten. REDI-BASE COOP Notities dat de melk niet alleen de bitterheid wegneemt, maar het zal ook uw aubergine roomier en meer heerlijk om te eten maken wanneer u het kookt. De laatste truc is om de zaden van de aubergine te verwijderen. De zaden van een aubergine zijn blijkbaar het meest bittere aspect van de vrucht. Terwijl je een mes kunt gebruiken, verwijderden Redi-Base Commited de zaden met een tomatenhaai, die het werk veel sneller kan doen. Hoe dan ook, je aubergine zal klaar zijn om te koken, het zaden en een bittere smaak.

snel antwoord: waarom is aubergine soms bitter?

ben je geamuseerd door wat je tot nu toe hebt gelezen? Zo ja, zijn er een paar dingen om op te merken voordat u naar uw lokale supermarkt gaat om een ​​aubergine te winkelen. De aubergine die u in de meeste grote supermarkten ziet, is Italiaanse aubergine. Als u op zoek bent naar een die specifieker is, kunt u uw lokale boerenmarkt of een speciale markt bekijken.

aubergine, ook wel een aubergine genoemd, is nu in het seizoen als een vers uit de tuin groente. Voor veel Amerikanen is het een -groente groente, ook al is het zeer veelzijdig. Het kan worden gegrild, gevuld, geroosterd en geroerbakken en ook gebruikt in soepen, stoofschotels, curries en kabobs. Aubergine is voedzaam, laag in calorieën, vet en natrium, terwijl ze hoog zijn in vezels en voedingsstoffen zoals kalium, magnesium, foliumzuur, vitamine B6 en A. aubergines worden ook erkend als een bron van fenolische verbindingen die fungeren als antioxidanten. Al deze goedheid helpt bij het handhaven van goede bloedcholesterol, cognitieve -functie, gewicht en oogzijdigheid en het voorkomen van kanker en hartaandoeningen. Als zodanig is het een groot onderdeel van vegetarische en mediterrane diëten; Het is ook een familie favoriet en we hebben het geluk om een ​​aantal variëteiten in onze tuin te hebben om van te genieten.

Terwijl deze groente zoveel goed biedt, velen er veel vangen weg, omdat ze een bitterheid erin detecteren of hebben gehoord dat het fruit bitter is. Een jonge, vers geplukte aubergine met gladde, glanzende huid en intense colorwill hebben geen bitterheid Hoe dan ook indien snel na het plukken. Oude of overrijpe aubergines of die uit kleur zijn of een tijdje uit zitten nadat ze geoogst zijn, hebben meer kans op een bittere smaak. Kies daarom aubergines die zwaar, glanzend en stevig zijn en aubergines die van gekleurd zijn en niet een heldere, glanzende kleur tonen. De zaden van een jonge, verse aubergine zijn erg klein, dus het vlees zal niet hebben verzameld de bittere verbindingen die in aubergines zijn gevonden die overrijp en rubberachtig zijn geworden.

Als zout een voedingsprobleem is, is een andere methode die wordt gebruikt om bitterheid te verwijderen, de aubergine stukken in melk gedurende 30 minuten vóór het koken weken. Giet de melk af en bereid de aubergine normaal op. Sommigen hebben het gevoel dat het verwijderen van de zaden uit het vlees nuttig is. Dit kan van enig gebruik zijn in een oudere aubergine als de zaden vergroten met de leeftijd waardoor bitterheid wordt verhoogd. Om de zaden te verwijderen, snijdt u de aubergine-wijze en gebruik een lepel om zoveel mogelijk zaden uit te schranden.

In een ideale wereld wordt de aubergine de dag van de oogst gebruikt en is prima op de korte termijn. Voor langere opslag kunnen aubergines ongeveer een week worden gekoeld zolang ze niet te koud of vochtig worden. Ze moeten worden opgeslagen in de koelkastcrisperlade in een geperforeerde plastic zak. Vind het nuttig om het ook in een papieren handdoek in te wikkelen voordat u in de tas plaatst; De dunne huid is zeer vatbaar voor vochtbeschadiging, dus de papieren handdoek helpt daarmee. Het kan worden gesneden of gesneden, en vervolgens geblancheerd of gestoomd en tot acht maanden bevroren voor later gebruik.

Aubergine moet worden gekookt omdat het chemicaliën heeft die spijsvertering van streek kunnen veroorzaken als het rauw wordt gegeten. Omdat het vlees snel verkleurt, gebruik dan meteen na het snijden. Sproeit rauwe aubergine met citroensap helpt om bruin te voorkomen. Aubergine is het beste gesneden met een roestvrijstalen mes, aangezien koolstofbladen zullen veroorzaken verkleuring . Koken in een aluminiumpan zal ook veroorzaken Blacking . Auberginevruchten moeten met zorg worden behandeld, omdat ze gemakkelijk kneuzen en die gebreken snel slecht worden; Een gekneusde aubergine vertoont Brown, Corky Flesh in het getroffen gebied.

Aandacht vereiste cloudflare

Classic carrot cake is gevuld met kokos en pecannoten en frosted met roomkaas glimmertjes.

Uus täna

Beste Roomkaas Frosting Recept Gemmas groter Bolder Bakken

Beste Roomkaas Frosting Recept Gemmas groter Bolder Bakken

Hoe maak je heerlijke roomkaas Buttercream perfect voor het decoreren van wortelcakes en rode fluwelen cakes.

Kom meer te weten
Hoe gelatine te gebruiken om glazuur te verdikken

Hoe gelatine te gebruiken om glazuur te verdikken

Klassieke slagroom is ongetwijfeld verrukkelijk, het is ook ongelooflijk fragiel. Na ongeveer een dag indien goed gekoeld, merk je je vers geslagen crème leeglopen en wenen. Gelukkig kun je gemakkelijk slagroom stabiliseren door een beetje ongehoorde gelatine toe te voegen, waardoor het duurzaam genoeg is om te gebruiken als een licht en mooi frosting op je favoriete gebak. Je kunt zelfs de room in een pijpzak scheppen en decoratief detail creëren over gebak of bovenop pies. Deze gestabiliseerde slagroom is ook geweldig voor de gelegenheden wanneer je je slagroom een ​​dag of twee van tevoren wilt maken om het naast een dessert te serveren.

Kom meer te weten
Sadies Highlander

Sadies Highlander

Dus ik was in gesprek met mijn Amerikaanse partner en het onderwerp van de slagroom kwam. Ik heb persoonlijk altijd dit squirty crème genoemd en dus heeft ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Mamma Mia, je bent uit Mascarpone, maar je wilt nu een tiramisu maken, wat dus de onvoorstelbare is gebeurd, krijg je de drang voor een beroemde tiramisu

Kom meer te weten
Southern Living Whipping Cream Biscuits Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Southern Living Whipping Cream Biscuits Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Nog een snel en gemakkelijk in het zuiden van het levende recept. Ik heb ze nog geprobeerd, maar ze klinken heerlijk. Vanwege de rijkdom van deze koekjes, worden ze waarschijnlijk het best bewaard voor vakanties en speciale gelegenheden. Dit recept maakt twee dozijn koekjes, dus voel je vrij om het recept te halveren of te kwartaal.

Kom meer te weten
Seared Venison Hart met Whiskey Butter

Seared Venison Hart met Whiskey Butter

Vier uw volgende succesvolle jacht met een onvergetelijke maaltijd, dat is makkelijk en lekker. Met slechts een handvol van de ingrediënten, kunt u een maaltijd thatll je willen dat hoefdieren had meer dan één hart te dienen. Hier bij vleeseter, zijn wij van mening dat hart is de perfecte snit te genieten na een pak uit. Je hoeft niet ...

Kom meer te weten
Cocktail Contessa

Cocktail Contessa

Mijn rosemarijn fig japanse whisky sour is heerlijk luxe juxtapositie van herfst smaken en texturen die je thuis kunt schudden

Kom meer te weten
Peer en geitenkaas salade met citrus witte balsamico vinaigrette

Peer en geitenkaas salade met citrus witte balsamico vinaigrette

Ingrediënten2 eetlepels Extra Virgin Olive Oil1 theelepeltje WhiteBalsamic Vinegaror Probeer onze witte citroen balsemic azijn Gebruik 2 eetlepels van deze Vinegar2-eetlepels Citroen Juice12 theelepel Dijon-surfardsArtand peper voorbereidingscombinatie Alle ingrediënten in een pot of tupperware-container met een lucht

Kom meer te weten
Witte balsamico azijn 101 The City Cook, Inc.

Witte balsamico azijn 101 The City Cook, Inc.

Best White balsamico azijn 2022 Top Picks Beoordeeld Voor deze post, heb ik samen momenteel zette een verzameling van de beste witte balsamico azijn

Kom meer te weten
Panera witte balsamico vinaigrette ingrediënten

Panera witte balsamico vinaigrette ingrediënten

Calorieën, koolhydraten, vet, eiwit, vezels, cholesterol en meer voor full White Balsamic Apple Vinaigrette Panera-brood. Wilt u het gebruiken in een maaltijdplan naar de dieetgenerator en voer het aantal gewenste calorieën in.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Noodzaak van een substituut voor balsamico azijn die zal werken in een snuifje kun je na overleg deze handleiding voor drie grote swaps voordat je begint te koken en het diner wordt opgeslagen.

Kom meer te weten
Watermeloen witte balsamico vinaigrette

Watermeloen witte balsamico vinaigrette

Vraagt ​​u zich af over de smaak van Balsamic Azijn Wat is het verschil tussen reguliere en witte balsamico-azijn in dit artikel, beantwoordde deze vragen en biedt tips voor de smaakstige manieren om balsamicoazijn in uw recepten op te nemen.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.