12 in lengte, Aziatische plantaardige lange groene Japanse aubergine zaden 100 zaden

Aubergine Japans lang Tom de Potte Wok Aziatische groenten

Aubergine is een groente die van warm weer houdt. Dat maakt het goed gewas om hier in Zuid-Indiana te groeien, omdat de zomers hier altijd veel heet zijn en ook vochtig zijn. Ik groei een aantal aubergine-variëteiten, van de grote ovale Italiaanse typen tot miniaturen zoals sprookje en Hansel. De schijnwerper is vandaag op Millionaire een Japanse variëteit met een donkerpaarse huid en een bijna zaadloos lichtgroen vlees.

groeien aubergine in Oregon Washington

Seasonal GuideSpring: Â Â Â Prep bedden. Â Â Begin Zaden binnen 6-8 weken voor de laatste vorst. Â Reharding van transplantaties in de late lente. Â Â Instellen in bedden wanneer al het gevaar van vorst voorbij is en Nighttime Temperatuur is opgewarmd. We wachten altijd tot juni. Ummer: Â Â Â Â â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â-zijkleding met vloeibare meststof of compost 3-4 keer tijdens het groeiseizoen. Â Â Mulch nadat de bodem volledig is opgewarmd om vocht- en controle-onkruid te behouden. Â Â Oogstvruchten terwijl ze rijpen. Alles: Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â ¡Compost fabrieken.

soepel, zeer aantrekkelijk, Japans type met fijne smaak. Heerlijk in roerbakgerechten. Slanke vruchten, 2 over, 8 tot 10 Lang, zijn vroeg op rechtopstaande planten gedragen. Bewezen tops voor prestaties, smaak en brede aanpassingsvermogen. De prachtige aubergine is net zo gemakkelijk te groeien als pepers, maar gedijt in het warmer weer. Dagen tot volwassenheid wordt bedacht vanaf het moment dat u planten in de tuin instelt. Voeg 6 tot 8 weken toe om transplantaties uit zaad te verhogen. Ruimteplanten 2 tot 3 uit elkaar.

plant produceert veel lange, slanke, donkere paarse aubergines met dunne huiden en mild zoete smaak. Een uitstekende variëteit voor het roosteren, grillen en roerrassen chefs houden ervan! Zeer productieve plant groeit goed in containers. Groeit het beste in warm weer, maar zal doorgaan met het produceren van de eerste vorst.

Hoe weet u wanneer u een aubergine wilt kiezen?

Verwarm de oven voor op 400. Schil de aubergine en snijd het in 1 kubus. Plaats in een vergiet en strooi met zout. Wanneer de aubergines zijn gedraineerd, spoel ze dan, droog ze en plaats ze op een bakplaat. Meng met olijfolie en kook gedurende 20-25 minuten, draai halverwege het koken, totdat de aubergine goud en zacht is. Seizoen met zout en peper en serveer.

Wat ziet een rijpe aubergine eruit als van binnenuit?

100 tot 120 dagen zijn onrijpe aubergines giftig? Verkeerd, rauwe aubergines zijn niet giftig. Planten in de NightShade-familie, waaronder aubergine, aardappelen, paprika's, tomaten en tomatillos, bevatten een alkaloïde genaamd Solanine, die toxisch kan zijn in zeer hoge doses. Voor de gemiddelde volwassene zou 400 mg solanine levensbedreigend zijn.

hoe vaak om de aubergines te water?

Kochi produceert meer aubergines dan andere Prefecture in Japan. Verschillende variëteiten worden geproduceerd in de prefectuur , inclusief de Kochi NASU. De huid en het vlees zijn zacht en kunnen worden gebruikt in een breed scala aan Japanse, Chinese en westerse gerechten. Andere variëteiten die in Kochi zijn gegroeid, zijn Bei Nasu, met een zoet, romig vlees dat ideaal is om te koken en Ko Nasu, die een vochtige en elegante textuur hebben, ideaal voor Tempura en gesignherde gerechten. In Kochi worden aubergines gegroeid in kassen en het hele jaar door geoogst.

mijn man en ik zijn altijd klaar om iets nieuws te proberen. Hoewel ik me als een kieskeurige eter kan worden beschouwd, heb ik eigenlijk een lange weg afgelegd in termen van het proeven van nieuwe voedingsmiddelen dan in het verleden opgroeien. Het is geen twijfel dat ik uit een familie van tuinmachines kom. Zowel mijn moeder als broer genieten ook van tuinieren en vaak , we zullen delen wat we met elkaar groeien. Sinds dit jaar ging het om het testen van de bodems op mijn eigendom met mijn man, gegroeiden we alleen maar heel weinig en geselecteerde items. Mijn moeder aan de andere kant heeft een zeer gevestigde tuin die ze al jaren heeft verzorgd. Dit jaar besloot ze haar hand te proberen een paar variëteiten van Japanse aubergines te groeien en dit gebeurt er een van.

Terwijl ze mijn moeders favorieten hebben, noch de mijne .. Mijn man heeft er eigenlijk van genoten van gegrild en vervolgens toegevoegd in een gefrituurde rijstgerecht die ik heb voorbereid. Ik dacht dat de mogelijkheden voor deze aubergines eindeloos zijn als het gaat om het bereiden van maaltijden en dus vandaag wilde ik alles delen wat je moet weten over deze witte Japanse eierplanten. Hun oorsprong, hoe te beginnen met zaad, hun zorg en onderhoud, evenals het gebruik van ze in de keuken. Als je van aubergines houdt of zou willen proberen iets leuks, nieuw en opwindend. Hen blijf hieronder lezen!

aubergines. r Aubergines zijn in feite gegroeid en gecultiveerd in een groot deel van Zuid- en Oost-Azië en hun oorsprong ligt in India. Deze leuke kleine aubergines gaan door vele namen: Pasen-aubergine, kippenei aubergine, sier aubergine, de lijst gaat maar door! Aubergines in het Japans worden eigenlijk genoemd: Nasuèœ "Å Andare gebruikte eigenlijk een ton in het Japanse koken! Zeer mild in smaak, aubergines zijn bekend als grote absorberen van sauzen, smaakmakers en andere smaken. Het is geen wonder waarom ze zouden zorgen voor een perfecte begeleiding voor elke Japanse maaltijd of gerecht!

transplanteren: transplantatie wanneer temperaturen benadrukt boven 65 graden. Je wilt jonge planten 24 inches van elkaar verstrekken. Deze planten zullen groeien om ongeveer 3-4 voet lang op hun volwassenheid te worden.

bemesting: voor planten die in potten zijn gekweekt, is regelmatig bemesting een must! Wekelijkse voedingen en een maandelijkse zware watering zorgen ervoor dat rijke voedingsstoffen in de planten worden gedrenkt. Dit maakt het ook mogelijk over overtollige zouten die een gebrek aan bloemen en verdere ontwikkeling kunnen veroorzaken. In grondplanten profiteren van voedingen in de begaande stadia van groei, wanneer de bloesems zijn vertraagd, en de late zomer wanneer uw plant is geladen met aubergines.

Wateronderhoud: aubergines zijn bekend om water in de zomer op te nemen, vooral wanneer de temperaturen hoger zijn dan 80 graden met Consistent Sunny Days. Water dagelijks met een gemiddelde hoeveelheid water de meeste dagen, zwaar tijdens de heetste dagen van het seizoen. Aubergineswortels houden er niet van om te worden verdronken en Overwateren kunnen rootrot veroorzaken, terwijl de watering kan veroorzaken dat de bloesems kunnen vallen en een afname van fruit.

oogst: oogst aubergines regelmatig om nieuwe fruitgroei te bevorderen. Aubergines moeten een romig wit zijn en ongeveer 3 inch om te kiezen. Overrijping veroorzaakt fruit om een ​​bittere smaak en een gele kleuring op te nemen.

deze aubergines kunnen eruit zien als eieren, maar ze smaken zeker niet zoals het! In feite wanneer rauw, ze lijken op een courgette. Heg met een lichter smaakprofiel. Sommigen hebben ze vergeleken om de smaak van paddenstoelen te hebben, hoewel ik zou moeten zeggen dat ze meer van de textuur van een paddenstoel hebben in plaats van te proeven zoals zij. ggplanten. Vooral deze kleine witte variëteit, neemt een dichtere en veelkleurige textuur op dan zijn tegenhangers. Deze vlezige textuur maakt deze leuke kleine aubergine in staat om in een gerecht te werken als een vleesvervanger of als een tegenhanger van een gerecht waar je minder vlees wilt gebruiken.

Indien gesneden, oxideren deze Japanse ei-aubergines extreem snel. o Laat het je niet schokken als je je romige rijke witte aubergine binnen ongeveer een paar minuten bruin draait. Hese kleine aubergines doen het geweldig in roerbak, absorberende saus zoals boos. Als u op zoek bent naar de smaak van de aubergine zelf. Een beetje olie en zout gaat een lange weg. Gebakken in een wok, of gegrild op een kookplaat Deze aubergines zijn alleen maar verbeterd, waardoor je een waar genot van een nieuwe frisse en lichte smakende zomergroente.

Evenzo, hoeveel Japanse aubergines groeien? Misschien zal ik dit jaar dat bereik van de oogst kunnen zien. Mijn ervaring is dat 2-4 aubergines per plant vaker voorkomt met de klassieke variëteiten zoals zwarte schoonheid dan 6-12 fruit. De kleinere gefrited Italiaanse, Chinese, Indiase of Japanse variëteiten produceren grotere aantallen, maar misschien niet meer gewicht.

Hoeveel aubergines kunnen één plant produceren?

start zaden binnenshuis in flats of turfpotten 89 weken voorafgaand aan de laatste lente vorstdatum. Zaden Ontkiemen snel bij temperaturen tussen 70 tot 90 ° F. Als alternatief, koop dan 6- tot 8-weken oude kwekerijtransplantaties vlak voor het planten. Plant geen aubergine-transplantaties in de tuin tot na de laatste dreiging van vorst.

Hoe weet je wanneer je aubergine klaar is om te kiezen?

Aubergine Afstand in de tuin moet 18-30 inch uit elkaar zijn. Twee voeten uit elkaar gaat prima, hoewel 2 voet uit elkaar je zal houden van per ongeluk brekende takken terwijl je je aubergine-fruit oogst. Als u veel aubergine plant en rijen nodig hebt, laat dan een gebied 30-36 inches tussen de rijen.

Waarom vallen de bloemen van mijn aubergine?

aubergine planten. Geef aubergines een hoofd beginnen op het groeiseizoen door ze binnen, zes tot negen weken voor de gemiddelde laatste vorst te starten. Week zaden 's nachts om kieming aan te moedigen; Zaai ze diep in een los, fijn medium, zoals vermiculiet.

Kun je de huid van een Japanse aubergine eten?

en hier is een voordeel van de Japanse variëteit: de dunne huid hoeft niet te worden gepeld. Er zijn veel manieren om het te koken, probeer het grillen, Sautà © ING of bakken dunne plakjes. Maar de manier waarop u aubergine kookt en wat u toevoegt aan het geven van IT-smaak kan zijn voedingsprofiel veranderen.

Hoe weet je wanneer Japanse aubergine klaar is om te kiezen?

Vraag: Zal ​​mijn aubergineplant blijven produceren door de herfst en de winter? Antwoord: ze zijn warme seizoen groenten, zodat ze aanzienlijk vertragen als temperaturen dalen. Hoewel aubergines blijven groeien en bloeiende , zijn ze productiever als ze worden teruggebracht en in de late zomer kunnen teruggroeien.

Hoe vaak kun je aubergine oogsten?

het fruit ontwikkelt zich van het vrouwelijke deel van de bloem. Fruit Afhankelijk van de diverse aubergine kan het fruit paars, wit of gestreept zijn. De meeste aubergines produceren paarse vruchten die groeit van 7 tot 10 inches wanneer ze volwassen zijn. Verschillende aubergine-cultivars dragen fruit in 50 tot 80 dagen.

Aubergine zaden planten organische hybride plantaardige zaden burpee

Kitazawa Seed Co. is sinds 1917 geserveerd. Oorspronkelijk begonnen in San Jose, CA, het bedrijf verhuisde naar Oakland onder het rentmeesterschap van Maya Shiroyama die de Japanse en Aziatische groentezaden van de hoogste kwaliteit en Aziatische groente blijft bieden. We hebben geprobeerd en echte favorieten uit Aziatische tuinen t

Uus täna

Kan een gewone aubergine worden vervangen door een Chinese aubergine in een recept

Kan een gewone aubergine worden vervangen door een Chinese aubergine in een recept

Chinese aubergine die informatie, feiten en recepten kookt. Een verscheidenheid aan Aziatische aubergine die wordt gekenmerkt door hun lange, dunne vorm en paarse kleuren.

Kom meer te weten
Pluizige Japanse souffl pannenkoeken

Pluizige Japanse souffl pannenkoeken

Dit Japanse pluizige pannenkoeken recept produceert de lichtste meest heerlijke ochtendtraktaties. Deze zijn een beetje van een arbeid van liefde

Kom meer te weten
Gebakken worstkoteletten Menchikatsu My Formosa Food

Gebakken worstkoteletten Menchikatsu My Formosa Food

Gehakt Sleep Cutlets Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Lente mix salade met zoete miso dressing

Lente mix salade met zoete miso dressing

Miso salade dressing, een romige probioticrich dressing gemaakt met witte miso. Recept bevat eenvoudige tips voor het voorbereiden van salade-ingrediënten.

Kom meer te weten
Japanse Kool Stew

Japanse Kool Stew

Leer hoe je Mille Feuille Nabe, hot pot met Chinese kool en varkensvlees te maken. Zoooo eenvoudig, maar verbazingwekkend lekker Dank u voor het bekijken van de video Nieuwe video ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Japanese Steakhouse Ginger Miso Dressing is een eenvoudig te gebruiken recept thuis voor teppanyaki steakhouse en sushi bar stijl salades.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Wafu dressing is een Japanse salade dressing gemaakt met sojasaus, mirin, azijn en olie. Deze Japanse saladedressing recept is een klassieker

Kom meer te weten
Japanesestyle gesnipperde kipsalade

Japanesestyle gesnipperde kipsalade

Deze verfrissende Japanse Salade van de Komkommer recept is eenvoudig om samen te gooien en verpakt met een ton van smaak ondanks zijn eenvoudige ingrediënten

Kom meer te weten
10 beste Japanse kool salade recepten yummly

10 beste Japanse kool salade recepten yummly

Volledige gearomatiseerde Japanse koolsalade bereid met koolsla of napa kool. Maak deze snelle salade met dressing. Glutenfree en lowcarb recept.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Roergebakken groenten en Vijf Spiceflavoured kip in een diep gearomatiseerde bouillon.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.