Chocolade Ganache Calculator

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Voordat ik begon met het gebruik van ganache om mijn gebak te bedekken, dacht ik dat het behoorlijk gecompliceerd en enigszins eng klonk om het niet te maken! In het bijzonder had ik gehoord dat witte chocolade ganache moeilijker is om mee te werken, zodat ik het al enige tijd met behulp van. De eerste keer dat ik onmiddellijk bekeerde! Ik vond het geweldig. Het is duurder om te maken dan Buttercream maar het is het volledig de moeite waard! Het smaakt heerlijk, het is gemakkelijk en snel om te maken en super gemakkelijk te gebruiken. Ik gebruik een echt basic-ganache van alleen chocolade en dubbele crème en het maakte mijn gieten over kokende room op kleine brokken of chocolade. Voor witte chocolade gebruik ik 3 delen chocolade tot één deelroom. Als je als ik en zelfs dat verwart je, werkt het als deze:

ik ken andere bakkers die soms een ratio van 2: 1 gebruiken, maar ik gebruik 3: 1 voor alle chocolade, waaronder melk en donker. Hoewel ik zeer zelden melk gebruikt en gebruik alleen donkere chocolade ganache op chocolade fudge cake. Ik vind dat terwijl ik mijn fondant vrij dun dun kan zien, je kunt duistere chocolade ganache door de fondant zien â € "niet een goede blik, dus houd ik de hele tijd vrijwel wit. Ook wat je je cake vult, niet noodzakelijk hetzelfde, en ik vul me met Buttercream â € "nooit ganache.

Na 3 minuten kun je nu langzaam roeren en blijven totdat alle gecombineerde en glanzende en laat dan om te staan ​​tot het koel, dan het vasthouden van film of het deksel van je mengkom leggen en verlof om minstens 3 uur te zitten. Ik maak de avond over het algemeen de avond voordat ik het nodig heb om het te gebruiken. Als u geen niet-gesmolten stukjes chocolade heeft, plaatst u eenvoudig al het mengsel gedurende 10 seconden in de magnetron totdat alles smolt.

Wanneer u uw ganache kunt gebruiken, moet u het weer zacht maken en dat doe ik dit opnieuw in de magnetron voor 10 seconden intervallen. Je wilt dat je ganache in een gladde consistentie van de boterachtige botertype is, dus het is gemakkelijk aan te brengen en glad op je taart.

hoe lang kan een taart bedekt met ganache laatste de ganache zal prima zijn zolang de vervaldatum van de crème. De suikers in de witte chocolade fungeren als conserveermiddel en houden de ganache stabiel bij kamertemperatuur.

ik heb altijd gezien het maken van fondant taarten orthree dimensionalcakes voor die kwestie ASA complete verschillende veld van gebak maken; hetzelfde als het maken van brood, de vereiste vaardigheden verschillen. Voor mij zijn mensen die speciale vieringcakes maken meer een kunstenaar dan een gebak-kok of bakker. Ze maken prachtige sculpturen uit gebak.

dus het is veilig om te zeggen dat dit mijn eerste officiële fondant-taartproject is dat ik alleen bij mezelf moet doen. Ik ben echt heel blij met de uitkomst. Voordat u het lef hebt om deze taart te doen, heeft Iresearch een lotonline door het lezen van blogs / websites en het bekijken van video's van u tube. Mijn zelfstudiesessies zijn echt afbetaald. Ik heb veel tips en trucs geleerd bij het maken van mijn eerste sculptuur, die ik een beetje later zal delen.

Wat betreft de cake-smaak, had ik deze indruk dat trouwkoekjes vreselijke smakende cakes zijn omdat toen ik een kind was, alle trouwcakes die ik heb gegeten waren fruitcakes. Nou, ik ben helemaal geen fan van fruitcakes! Tijdens het plondige bruiloft vorig jaar had ik een oogopener ontmoeting. Trouwcakes hoeven geen fruitcake of ander dicht gebak te zijn; Het kan ook verrukkelijke vullingen zoals mousses of buttercream hebben. Dat gezegd hebbende, onze bruidstaart was de beste bruidstaart die ik ooit heb gedaan - vanille cake met vanille-romende en aardbeienjam en chocoladetaart met chocolade fudge vulling.

op de tweede gedachte, ik denk dat de taart die ik heb gemaakt voor dit fondantcakeproject beter is dan mijn bruidstaart! HAHA! De taartwinkel in Engeland moet uitkijken. Maak een grapje! Ik maakte citroentaart met slaghuide witte chocoladagache en frambozenjam vulling. Het was echt heel erg heerlijk. We deelden de taart met mijn H's collega's , en ze vonden het allemaal geweldig.

Wat mijn fondant-beeldhouwen Uitvoering weet, ik weet dat ik veel last heb van het polijsten van , maar ik ben helemaal tevreden met wat ik heb gedaan. Ik verwachtte eerlijk gezegd dat mijn eerste poging een beetje in de war is. o Yehey voor mij!

Maak je fondant. Ik was van plan een goede rol te maken, maar helaas kon ik 2 van de ingrediënten noemen. Dus ik maakte marshmallow fondant. Hoewel ik ook moeite had om witte marshmallows te vinden, dus mijn fondant had een tint van heel lichtgroen vanwege de marshmallows.

plaats vier deuvels op de onderste laag, zorg ervoor dat de dowels van dezelfde hoogte zijn als uw taart. Stel je voor dat ze vier poten van een tafel zijn, en de bovenkant van de tafel is de kardebowerving van de tier die je op de onderkant van de tier gaat zetten. Dus situeer de dowels strategisch . Oh, het was ook moeilijk om deuvels te vinden, dus ik geïmproviseerd door eetstokjes te gebruiken!

P. . Ik zal de recepten plaatsen vanAlle de componenten die in dit blogpost wordt gebruikt bij Recept Pisteswithin deze week, beloof het! Oh, behalve de chocoladeganache; het is al gepost. Gebruik hetzelfde ganache-recept en laat de ganache dan gewoon chillen en sla het op. Het ziet eruit als een mousse.

of u ervoor kiest om uw cakes met ganache te vullen of te vullen met ButterCream en vervolgens Crumb Coat in Ganache De keuze is van jou! Ik doe allebei, afhankelijk van het type Cake IM Making & The Season / Climate. Persoonlijk vul ik vaak en bedek het gesneden / oneven-vormig cakes met ganache en op de flipside; Liever vullen met Buttercream en dekking in Ganache als het gaat om verjaardags- en bruiloftstaarten. Maar voel je vrij om te doen wat past bij je stride!

Gebruik eerst de schatstabel van Ganache Recipe-gids om het gewicht van Ganache die u nodig hebt voor uw project uit te voeren. Ten tweede, plaats dit cijfer in de receptcalculator hieronder waaronder u voorzien van de ingrediëntenverhoudingen om te gebruiken. Volg de methode van uw keuze Voila! Welkom bij Ganache Heaven!

In deze stap moet je het wachtende spel spelen. Plaats de ganache in een luchtdichte container om 4 uur af te koelen. Het is het beste om het te laten afkoelen en te verdikken als je het op de buitenkant van een cake of cupcakes aanbrengt.

et voil! Je hebt je witte chocolade ganache klaar om je favoriete desserts te versieren. Zie je, het resultaat is een heerlijk en het zachte topping is perfect voor al je chocoladeliefhebbers. Mis ons Oreo Cake Recept niet, wat fantastisch is gegarneerd met witte chocolade ganache.

Welkom bij de taart Decoratoren QA

Buttercream kan een eenvoudig mengsel zijn van whipped boter en suikerglazuursuikers gemaakt met behulp van een iets gecompliceerd recept met meringue. Oth-stijlen zijn super zoet en verrukkelijk en kunnen worden gebruikt om een ​​sponscake te bedekken voordat hij de cake met fondant bestrijkt. Wanneer je de taart snijdt, blijft je achter met een prachtig stukje dat een laag botercrème heeft tussen fondant en cake â € "het is allemaal een beetje yum.

chocolade ganacheis ook gebruikt om spons-cakes te bekleden voordat je met fondant bedekt, maar het werkt behoorlijk anders voor Buttercream. Ganache is een beetje ingewikkelder om mee te werken, het begint te bepalen en te werken met Mr. Microwave.

Daar ga je dan. Het is echt geen duidelijke snijkeuze! Sommige mensen geven de voorkeur aan de extra vochtigheid dat ButterCream biedt en behoudt in een taart, anderen geven de voorkeur aan ganache want het is minder zoet en, nou, wie kan ruzie maken met meer chocolade? Wat je ook besluit om mee te gaan, oefen je minstens één keer uit voordat je beslist of je Buttercream of Ganache voor een grote gelegenheid zult gebruiken.

ik produceer vele gebeeldhouwde taarten en een paar cakes voor bruiloft gebak en gebruik regelmatig fondant. Ik heb gehoord over het gebruik van ganache onder het fondant in plaats van Buttercream. Geeft dit echt een crisperafwerking. Is het gewoon de gebruikelijke methode om de chocolade en room samen te smelten? Hoe zit het met een vanille-taart of citroen enz. Moet ik dan witte choc ganache gebruiken? Â

2. ​​Whipped Ganache Dit is mijn favoriete type dat ik de hele tijd voor mijn gebak gebruik. Als u dezelfde ganache achterlaat bij kamertemperatuur gedurende 4+ uur, sla het vervolgens met een elektrische mixer, het wordt een perfecte gors-ganache, met een mousse-achtige consistentie en het is perfect voor het vullen, biezen op gebak en cupcakes.

3. Spreid ganache weer dezelfde ganache die meer dan 12 uur bij kamertemperatuur is achtergelaten, is perfect voor het verspreiden op de top van gebak. Hier klink je het niet, maar gebruik het gewoon zoals het is. Het zal dik en donker zijn en het zal verharden van een solide consistentie als je het gebruikt om cakes te dekken. Dat maakt het erg stevig onder fondant.

Als je geluk hebt, moet je maar ooit een bruiloft hebben, hoewel sommige mensen meer dan één hebben, zo niet meerdere! Dus de truc om je vulling van huwelijksvreugde te krijgen is om veel mensen te kennen die van plan zijn om te trouwen.

Witte Russische pudding-opnames

Pudding shots recept plezier volwassen dessert idee

Uus täna

Raspberry witte chocoladekoekjes 5 ingrediënten, gemakkelijk, zandkoek

Raspberry witte chocoladekoekjes 5 ingrediënten, gemakkelijk, zandkoek

Eervolle vermelding Contest Recept 2008 bijten in een smakelijke zak van de frambozenjam wanneer u deze suikerkoekjes besprenkeld met witte chocolade.

Kom meer te weten
Raspberry en Witte Chocolade Macarons Doos van 12 Macaron Bliss

Raspberry en Witte Chocolade Macarons Doos van 12 Macaron Bliss

Dip er slechts lichtjes de haren van een schone tandenborstel in vloeibaar voedsel te kleuren met uw vingertoppen flick de haren boven ongekookte macarons voor een Jackson Pollock effect.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Dit recept was degene die mijn moeder gebruikte, en haar moeder voor haar. Buiten dat kan ik niet gaan, het heeft me verwend voor alles dat ze zich maïsbrood noemt met meel of zoetstoffen erin noem ik die maïscake. Dit is geweldig met chili, stoofpot en andere stevige gerechten. Mijn vader kwam het vroeger in de kammer en eet het met een lepel. Het is een vereiste voor onze familie Nieuwjaarsdiner, samen met het gebraden varkensvlees en blackeyed erwten. Het is ook het hoofdingrediënt in Thankgivingchristmasanytijd Turkije vulling.

Kom meer te weten
ChipotleSour Roomsaus Life Currents brunch

ChipotleSour Roomsaus Life Currents brunch

Elke dag die begint met romige, kruidige eieren is een goede dag.

Kom meer te weten
Witte druif Jelly Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Witte druif Jelly Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Bekijk onze witte druif jelly selectie voor het allerbeste in unieke of aangepaste, handgemaakte stukken uit onze Jellies Shops.

Kom meer te weten
Kip druif spiesjes witte druiven BBQ saus druiven uit Californië

Kip druif spiesjes witte druiven BBQ saus druiven uit Californië

Wit Druivenwijnrecept door Brewbitz Homebrew Shop. Een recept toont je hoe je 6 flessen witte druivenwijn thuis kunt maken.

Kom meer te weten
Wat is het verschil tussen witte en bruine jus

Wat is het verschil tussen witte en bruine jus

worstelen nooit om zelfgemaakte jus weer Gebruik onze gemakkelijke jus recept met foto's en stapsgewijze instructies. Werkt voor kalkoen, kip, varkensvlees of rundvlees.

Kom meer te weten
Macarons wit 300g

Macarons wit 300g

Dit kwaliteitstitaniumdioxide uit Menina is een whitening-agent van de voedselkwaliteit die ideaal is voor het kleuren van chocolade en alle producten zoals Buttercream.

Kom meer te weten
Did you ever 7 verschillende soorten uien

Did you ever 7 verschillende soorten uien

Hey Yall zijn al een tijdje ... De bal ging ya. Vraag ... hoed is de wetenschap achter waarom uien rood wanneer ze worden gebakken Ik begrijp carmelisatie ...

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Hun vroegste witte perziken zijn beschikbaar tegen het einde van april en begin mei. Bekijk deze video hieronder om meer te weten te komen over hun blanken.

Kom meer te weten
Peach-variëteiten Tabel 2

Peach-variëteiten Tabel 2

Wil je iets anders groeien in je tuin, ik struikelde op de prachtige witte perzik variëteiten ijs perzik en gewoon wist dat ik het moest proberen te groeien in mijn polytunnel. Ik was zeer verrast met het resultaat. Dit is waar de perziken eruit zien

Kom meer te weten
Witte pepervoordelen, bijwerkingen, gebruik en meer

Witte pepervoordelen, bijwerkingen, gebruik en meer

Paprika's hebben veel gezondheidsvoordelen en kunnen een heerlijke snack of aanvulling op maaltijden zijn. Meer informatie over paprika's hier.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.