Devour Chicken Enchiladas Suiza met zijden zure roomsaus, 12 oz box

Zwitserse keuken traditionele gerechten die je nodig hebt om te studeren in Zwitserland

De zuivelsector werd al snel de keuze van Engles. Hij had op zoek gegaan naar een gebied rijp voor consolidatie. In 1998, bij het uitleggen van zuivelvoeding, waarom hij Dairy koos, zei hij: in grote maat, want dat is de kans die zich presenteerde. Ik weet niet van een grotere consolidatie van de industrie vandaag. Maar ik hou van zuivel. Het is dynamiek is goed. Deze industrie is er een waarin er echte economische voordelen zijn in grootte en schaal, maar niemand heeft het echt, niemand heeft daaraan geactiveerd. De u. De zuivelindustrie van de jaren negentig was zeer gefragmenteerd, met tal van activiteiten in de familie die ideaal waren ideaal -verwerving S-kandidaten.

In april 1994 bracht zich, door zijn Dallas-gebaseerd investment banking-firma Briekend Management Corp., 48 miljoen om Lakeland, Florida-gebaseerde Velda Farms, Inc. te verwerven, die een regionale basis biedt voor de staat Florida. Velda-boerderijen, die in 1955 werd opgericht, gefabriceerd en verdeelde verse melk, ijs en gerelateerde producten onder eigen merknamen tot ongeveer 9.500 foodservice-accounts, gemakswinkels, clubwinkels en scholen.

Engles Incorporated Suiza Foods Corporation in oktober 1994 als holdingmaatschappij voor Suiza-Puerto Rico, Velda Farms en Reddy Ice. Engles heette voorzitter en CEO, terwijl Clets O. Tex beshears - de rechterhand van Glesles - werd de president en chief operationele ambtenaar en een directeur genoemd. Behears was een vicevoorzitter in Southland en Coo van zijn zuivelgroep van 1980 tot 1988. Vanaf 1965 tot 1980 was Beshars Division Manager voor een aantal regionale zuiveloperaties van Southland, inclusief Velda Farms. Het hoofdkantoor voor SUIZA-voedingsmiddelen werden gevestigd in Dallas.

de nieuw gevormde onderneming onmiddellijk uiteengezet op de Acquisitie M . In november 1994 voegden Velda Farms aan haar zuiveloperaties de Florida-divisie van Flav-O-Rich Inc., die werd gekocht van Mid-American Dairymen, Inc. voor 3. miljoen. Evenzo kocht Velda Skinner's Dairy Inc. van Jacksonville, Florida, in januari 1996.

om extra Acquisitie te kunnen financieren en schulden betaalt, werd Suiza-voedingsmiddelen in april 1996 openbaar door een initiële openbare aanbieding van $ 14 per aandeel - die ongeveer $ 48 heeft verhoogd. miljoen. Bedrijfsvoorraad werd verhandeld op de NASDAQ-beurs onder het symbool SWZA. In augustus 1996 werd een extra $ 10 miljoen beveiligd door een particuliere plaatsing van gemeenschappelijke voorraad aan de T. Rowe Prijs Klein Cap Waarde Fonds. Toen verhoogde SUIZA in januari van het volgende jaar nog eens $ 89 miljoen via een secundair secundair , geprijsd op $ 22 per aandeel. Opbrengsten werden opnieuw gebruikt om de schuld te verminderen. In maart 1997 begon Suiza Foods te handelen op de New York Stock Exchange onder het symbool SZA. Bedrijfsaandelen eindigden 1997 bij $ 59. 6 per aandeel, na het bereiken van een hoge van $ 62. 0.

Ondertussen verwierf in juli 1996 Suiza Garrido Y Compania, Inc., de op één na grootste koffie-processor in Puerto Rico en Operator van het grootste kantoor en de koffieservice van het eiland. Het bedrijf betaalde 35. miljoen voor Garrido, die deel werd onderdeel van Suiza-Puerto Rico. In september 1996 kreeg Suiza een regionale melkproducent in Zuid-Californië via de 55.00 miljoen Acquisitie van Swiss Dairy Corp., gevestigd in Riverside. Het gezinse en bediende zuivel werd in de jaren 1940 opgericht en had de omzet van ongeveer 126 miljoen in 1995. Suiza-voedingsmiddelen voegden een andere westerse zuivel toe aan zijn groeiende stabiel in december 1996 toen het 27 miljoen voor model zuivel betaalde, ook gezin en geëxploiteerd In 1906. Reno, op Nevada gebaseerde model Dairy was de grootste melk -verdeler in Northern Nevada. Deze Acquisitie s heeft bijgedragen aan de inkomsten van SUIZA Foods van 431 miljoen in 1995 tot 521 miljoen in 1996.

Garelick Farms Inclusief drie zuivelbedrijven in het noordoosten - Franklin, Massachusetts-gebaseerde Garelick, Fairdale Farms, Inc. in Bennington, Vermont en Grant's Dairy, Inc. van Bangor, Maine - in aanvulling op Mendon, Massachusetts -Based Bottle Water Firm Miscoe Springs, Inc. Garelick's operaties omvatten ook 17 plastic fles productieactiviteiten van Maine aan Texas, die Suiza in een nieuwe -dochteronderneming , Franklin Plastics, Inc. is geconsolideerd Gezamenlijk de Garelick activiteiten genereerden meer dan 370 miljoen aan inkomsten en voorzien van Suiza een solide basis voor groei in het noordoosten.

De overname Country Fresh voorzien Suiza zijn eerste penetratie van het Midwesten markt. Op basis in Grand Rapids, Michigan, Country Fresh was een verwerker van melk, sap en ijs producten, waardoor het verdeeld in Michigan, Ohio en Indiana. Het bedrijf had een jaarlijkse omzet van 353 miljoen. Begin 1998 breidde Suiza haar aanwezigheid in de Midwest door de februari overname van Oberlin Farms Dairy, Inc. uit Cleveland, Ohio, en de in maart aankoop van Louis Trauth Dairy, Inc., van Newport, Kentucky. Oberlin had een omzet van 76 miljoen, terwijl Louis Trauth een omzet van 67 miljoen had.

In maart 1998 heeft de raad van bestuur van de vennootschap goedgekeurd rechten van de aandeelhouders van plan gericht op het maken van een vijandige overname van Suiza moeilijker. Twee maanden later voltooid Suiza de verkoop van Reddy Ice - het bedrijf waarop het bedrijf werd foundedmdashø beursgenoteerd Packaged Ice, Inc. uit Houston, Texas, voor $ 172 miljoen. De verhuizing was bedoeld om het bedrijf te richten op haar core zuivel en plastic verpakken, de opbrengst gepland voor extra verkrijging s in die sectoren. In een enigszins vergelijkbare beweging, Suiza in juli 1998 wisselden haar Jon Donaire desserts bedrijf voor de gekoelde retail en bevroren creamer bedrijf van Rich Products Corporation van Buffalo, New York. Terwijl desserts buiten Suiza kern van voedsel gebieden, de Coffee Rich, Farm Rich, Poly Rich, en Rich Whip waren merken die zijn verkregen passen perfect bij de andere merken Suiza door middel van Morningstar had verworven.

Als een nieuwe eeuw naderde, Suiza Foods was waarschijnlijk blijven bouwen op haar zuivel productie en distributie netwerk door middel van grote overname s in nieuwe regio's en fill-in aankopen in de bestaande regio's; evenals op zoek gaan naar extra mogelijkheden om haar productaanbod uit te breiden - consumenten merkproducten, toegevoegde waarde, en private label - in alle gebieden van de zuivelindustrie zaak. Verdere overname s werd ook verwacht om rundvlees Suiza's kunststofverpakkingsafdeling operaties. Het bedrijf bezit meer dan 10 procent van de 25 miljard vloeistof melkmarkt in de Verenigde Staten, en Engles erop gericht om dat cijfer te verhogen tot 30 procent in 2003. In die periode Engles geloofde een dominante, 5-7000000000 U.. zuivelbedrijf te voorschijn zou komen - en hij werkte om ervoor te zorgen dat het Suiza Foods.

Voedingsinformatie wordt geschat op basis van de ingrediënten en kookinstructies zoals beschreven in elk recept en is bedoeld om alleen voor informatieve doeleinden te worden gebruikt. Houd er rekening mee dat voedingsdetails kunnen variëren op basis van voorbereidingsmethoden, oorsprong en versheid van gebruikte ingrediënten.

Waar beginnen we eerst? Zwitserland heeft 26 kantons, dus het is geen verrassing dat u zo veel keuzes in de traditionele Zwitserse voedsel te vinden. Echter, laat controleren 10 van de meest bekende onder hen.

De makkelijkste recept voor Zwitserse fondue is het mengen van wijn, knoflook en citroensap in een keramische pot op matig laag vuur, of u kunt zelfs een pan met dikke bodem te gebruiken in plaats. Vervolgens de kaas naar de sluimerende vloeistof wat tegelijk toevoegen, goed roeren tussen elke toevoeging een soepele fondue waarborgen. Geluiden heerlijk zelfs wanneer uitgelegd, toch? Stelt u zich eens te proeven.

De quiche en Zwitserse kaas taarten zijn slechts oppervlakkig gerelateerd. Beide hebben gebak, kaas en vla; De quiche werkelijk de vla, terwijl de Zwitserse taart meer over kaas. Zwitserse kaas taarten zijn er in alle soorten en maten, maar de kleintjes zijn meer petite en zelfs oogstrelende. U kunt een kleine pick-up en het eten picknick-stijl. Little kaas taarten ziet er zo vrolijk en lekker op kleine, mooie plaatjes. De quiches kan ook worden geladen met vis, vlees of groenten, terwijl taarten kan worden aangevuld met verschillende smaken van de ui tot zoete appel. Deze gerechten zijn typisch voor jubilea en verjaardagen.

De lplermagronen of zoals het is vertaald de Alpine macaroni is een rustieke Zwitserse gerecht. Het wordt zo genoemd omdat het wordt gebruikt om de schotel te maken ingrediënten werden gebruikt om voer herders die in de gaten hielden op hun koeien grazen op de alpenweiden. Sindsdien in de 1930ies, dit gerecht is een van de lekkerste Zwitserland traditionele gerechten opties. De belangrijkste ingrediënten omvatten macaroni, kaas, uien en aardappelen, hoewel er vele variaties van deze Zwitserse klassieke.

plaatselijk bekend als rschti, deze Zwitserse gerecht bestaat voornamelijk uit aardappelen, maar in de stijl van een beignet. Oorspronkelijk was het vroeger een ontbijt gerecht historisch opgegeten door boeren in het kanton Bern zijn. Dat is de reden waarom de naam ervan was aanvankelijk röstis bernois. Echter, tegenwoordig, het wordt gegeten in heel Zwitserland. Rosti-aardappelen zijn legitiem bekend als de Zwitserse versie van de klassieke aardappelpannenkoek. Het geheim van de perfecte Rosti kookt de eerste kant bedekt met een deksel of folie tot het knapperig, en vervolgens zorgvuldig de tweede kant kookt zonder het deksel tot gouden perfectie! Dat is tenminste wat mensen zeggen in het Zwitserse land.

Wist u dat de kwaliteit van de Zwitserse saffraan een van de beste en duurste in de wereld is? De donkerrode saffraanstrengenâ € "Het stigma van een verscheidenheid aan Crocusâ €" zijn met de hand geplukt en daarom is de saffraan Risotto in een dergelijke populaire vraag. De Zwitsers maken goed gebruik van dit unieke ingrediënt dat ze cultiveren in het kanton van Wallis.

Polenta is een gele maïsmeelgerecht die is gekookt over een laag vuur totdat het een heerlijke, homogene mash wordt. Samen met kastanjes en risotto behoort dit gerecht ook tot het traditionele boervoedsel van Ticino. Het kan uit een kom worden gegeten of verspreid op een houten bord, afgekoeld en gesneden met een stuk dunne draad. Je kunt het serveren met boter, kaas, een stoofpot, een saus, of gewoon een plons van koude melk. Eenmaal beschouwd als voedsel voor de armen, maar nu is Polenta in feite een -schotel van de traditionele Zwitserse keuken.

Zurich Ragout, of Zrcher Geschetzeltes, is een stoofpotrecept in een witte saus, gemaakt met champignons en witte wijn. Het bevat veel van de typische Germaanse smaakstoffen, inclusief peterselie en citroenzest.

SUIZA FOODS CORP., in een verplaats die stolt zijn leiderschap in de zuivelindustrie, stemde overeen met het verwerven van rivaliserende decaan-foods Co. gedurende ongeveer 1. miljard op voorraad en contant geld, plus de Veronderstelling van bijna 1 miljard aan schulden.

de nieuwe entiteit zal werken onder de naam Dean Foods, zei het bedrijf donderdag. Suiza-houders zullen 65 van het nieuwe bedrijf bezitten, met Deanhouders die de resterende 35 namen. Het bedrijf zal gevestigd zijn in Dallas, en vermeld op de New York Stock Exchange in het huidige handelssymbool van New York Foods, DF.

Aandacht vereiste cloudflare

Ben je op zoek naar cocktails met sinaasappelsap geweldig we hebben de cocktailrecepten voor jou sinaasappelsap is een essentieel ingrediënt voor de meeste bars en fri ...

Uus täna

Zwarte Rosemary Gimlet Fifty Pounds Gin.

Zwarte Rosemary Gimlet Fifty Pounds Gin.

Breng een kleine schittering naar je zomertijd cocktail met deze zelfgemaakte rozemarijn limonade Spritzer Cocktail Voeg een beetje tippeling toe aan je drankje voor een toegevoegde lift Gebruik een bloemige of een pittige gin voor een punch

Kom meer te weten
Ga verder dan de COB 3 CORN DIP-recepten om deze zomer te proberen

Ga verder dan de COB 3 CORN DIP-recepten om deze zomer te proberen

Op deze weken wordt aflevering van Mad Genius, voedselwijn Culinary Director bij Grote Justin Chapple zijn recept voor geslagen maïsdip met Chili Oila Simple, romige duik die perfect is voor de zomer.

Kom meer te weten
Fruit Cream Recept fruitsalade met room Quick Summer dessert

Fruit Cream Recept fruitsalade met room Quick Summer dessert

Een kruising tussen een bessen taart nobake kwarktaart met saltysweet pretzel Graham cracker korst met een lichte roomkaas vullen.

Kom meer te weten
DIP Recepten Nieuws en functies

DIP Recepten Nieuws en functies

Blader door onze leden Beste chipdips, guacamole, zelfgemaakte salsa, hummus en meer.

Kom meer te weten
USDA Recept voor scholen Tamale Salade met Cornbread Croutons

USDA Recept voor scholen Tamale Salade met Cornbread Croutons

Deze handige recept collectie zal uw goto voor een snelle doordeweekse maaltijd de hele familie zal houden worden.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze bestuw-courgette en zomer squash gratin krijgt smaak van prei, witte wijn en Gruyre kaas. Krijg het recept bij voedselwijn.

Kom meer te weten
Zomer squash soep met witte bonen en boerenkool

Zomer squash soep met witte bonen en boerenkool

Een gemakkelijke veganistische en glutenvrije zomer set soep die dikte van aardappelen en smaak van een puinhoop van kruiden krijgt. Perfect voor de lunch of als een diner.

Kom meer te weten
Summer Tortellini Salade met Vitamix Regan Baroni

Summer Tortellini Salade met Vitamix Regan Baroni

Deze zomer tortellini salade is een prachtige warmerweather recept dat samen in de helft van de tijd met mijn Vitamix komt.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Zomer tortellini salade Het perfecte gerecht om te picken, potlucks, grillouts al je zomerbijeenkomsten. Gemakkelijke weeknight maaltijd, ook

Kom meer te weten
Niet-ondersteunde browser

Niet-ondersteunde browser

Summer Groente Quiche Met Groene Asperges, Wortelen Licentie HighQuality Food Images voor uw projecten Rechten beheerde en royalty vrije 208275

Kom meer te weten
Vier Vlees Italiaanse Gravy

Vier Vlees Italiaanse Gravy

Krijg Michele Riggis zondag jus met gehaktballen, worst en varkenskoteletten recept van Cooking Channel

Kom meer te weten
Een stapsgewijze Recept voor Anthony Bourdains zondag jus

Een stapsgewijze Recept voor Anthony Bourdains zondag jus

Heerlijk, langzaam gekookt zondag saus is vol vlezige goedheid en is perfect over verse pasta.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.