Verken de pop in popcorn

Popcultuur Ontmoet de ongelooflijke ketel maïsfamilie

Er zijn veel andere variëteiten van Popcorn beschikbaar, maar dit waren degenen die ik gemakkelijk in de winkels in de buurt van me kon vinden. Wist je dat Popcorn in verschillende variëteiten komt? Welke is jouw favoriet?

Waarom uw popcorn niet pop is, is vrij eenvoudig: water. Popcorn Kernels Popping hangt af van het watergehalte van de kernel. Toen een popcorn kernel verwarmt, is het water in de kernel release stoom als een theeketel. De stoom die wordt vrijgelaten uit de Popcorn-kernel zet druk op de Popcorn-kernels-romp totdat de druk te veel is en het explodeert in de Popcorn-bladerdeeg, waar we van houden om te snappen. Popcorn-kernels zullen niet pop doen als ze te weinig of te veel watervocht in de kernel bevatten. De Popcorn-kernels die Pop hebben, hebben 14-15 vocht in de romp en iets minder of langer zal de Popcorn-kernel niet exploderen. U kunt het vocht van uw popcorn testen door uw vingernagel te gebruiken. Als je de Popcorn-kernel met je nagel kunt deuken, is er te veel vocht in de popcorn en als de Popcorn-kernel hard is en niet kan worden gedund, is er te weinig vocht. De tweede reden dat sommige Popcorn-kernels niet pop zijn, is vanwege de Popcorn-romp.

de romp van de popcorn is de harde buitenkant rond het zetmeeld, vochtgevulde centrum. De romp rond de popcorn creëert een waterdichte zegel toestaat het vocht niet te ontsnappen, wat op zijn beurt de stoom en druk creëert die nodig is om Popcorn-kernels te popelen. Stoom begint meestal rond de 212 graden Fahrenheit en rond de 348 graden Fahrenheit het vocht dat de stoom wordt gedraaid, drukt de druk op en duwt tegen de waterdichte en verzegelde romp terwijl de temperatuur stijgt. Het is het zegel van de romp waarmee de popcorn kan worden geschonken omdat het een omgeving creëert waarbij vastzittende en verwarmde stoom voldoende druk opbouwt, en de romp explodeert. Als de romp van de Popcorn onvolmaakt of beschadigd is, kan het watervocht binnen de Popcorn-kernel ontsnappen door de romp die onder het gewenste 14-15 vochtniveau gaat en de Popcorn-kernel blijft niet-gepoeld, ook al is het verwarmd.

Sommige popcorns zijn geëtiketteerd als romp. Dit is een beetje een verkeerde stoffen, want de romp is de buitenste laag van de kernelâ € "Alles popping maïs heeft een romp. Variëteiten die bekend staan ​​als romp, zijn over het algemeen kleiner met een dunnere schaal.

op zoek naar iets anders? Gelukkig smaakt het niet als paddestoelen! Paddestoel popcorn verschijnt groot, zoals het hoofd van een paddenstoel. Traditioneel gebruikt voor caramel maïs, ketel maïs & andere banketbakkerij popcorn.

Welk type popcorn moet ik gebruiken?

Misschien moest ik een ander type suiker proberen. Een fijnere grondsuiker, zoals poedersuiker, kan sneller oplossen, de maïskorrels beter bedekken en de resultaten produceren die ik zocht. Jij wat? Het werkte! Twee batches met de gepoederde suiker geproduceerd licht, pluizige witte kernels met een lichte glans van suikerachtige coating.

Ik ben overgegaan naar een grote voorraadpot met een duidelijk glasdeksel. Als je een niet-stick Stock Pot bezit, nog beter! Warmte kopje koken olie in de pot. Ik gebruikte plantaardige olie, maar je kunt ook canola of pinda-olie gebruiken. Coconutolie zal ook goed werken als je het niet erg vindt dat je ketel maïs popcorn een licht tropische smaak heeft.

Hoe lang duurt mijn zelfgemaakte ketel maïs?

vraag je je af wat het verschil is tussen ketel maïs en popcorn? Net als zijn naam suggereert, is ketel maïs gemaakt in een grote ketel waar de meeste de ingrediënten worden toegevoegd, samen met de kernels voordat het op een echt hoge temperatuur is. In de ketel mengen we:

Heb je ooit naar iets gezegd, en vroeg je af waar je verse ketel maïs koopt? Gourmet Kettle Corn is een zeldzame traktatie omdat, zo weinig mensen het goed doen. Voorverpakken en opslaan-gekochte smaken raaken gewoon niet de plek, daarom bieden we altijd gastronomische ketel om te bestellen. Of je ons in onze ketel maïs Vendor-stand ziet of een ketel maïs online bestelt, wij:

Introductie vind je popcorn leuk? Het is niet alleen een smakelijke snack, maar ook fascinerend om te zien wanneer het in de pot knalt. Waarom doet het dat? Wat maakt de kleine Popcorn-kernel in de lucht en verandert het uiterlijk? Waar komt de -karakteristiek knallen van, en komt elke maïs pop? Er zijn veel goede vragen over deze eenvoudige snack. In deze activiteit voert u een aantal Popcorn Scienceâ € "uit en krijgt u zelfs bij uw resultaten!

observaties en resultaten heb je wat leuk pluizige popcorn? Met de reguliere popcorn die je hebt neergedrukt, had je een grote pluizige vlokken van alle kernels moeten hebben gekregen. Zodra ze de juiste temperatuur in de pot bereiken en de dampspanning in de kernels hoog genoeg wordt, barsten ze open en springen in de lucht die een mooie popcornische bladerdeeg produceert. Het duurde waarschijnlijk niet eens twee minuten voor hen allemaal om te knallen. Als je de kernels kwam die je eerder hebt gesneden en gebarsten, moet het resultaat echter anders zijn geweest. Na twee minuten heb je misschien nog steeds een paar ongepofde kernels gehad, en degenen die Pop niet zo groot hebben gekregen. De gebarsten kernels produceren veel kleinere vlokken, want als je de kernels buitenste romp beschadigt, kan de waterdamp die tijdens het verwarmen gemakkelijk door de scheur kan ontsnappen. Daarom is minder druk opgebouwd in de kernel, waardoor het helemaal niet knalt of de flake-grootte vermindert na het knallen.

u had gemakkelijk het verschil in popcorngrootte en -volume moeten hebben gezien als u de kernels in de bril aan het einde van de activiteit plaatst. Hoewel je precies hetzelfde aantal gepote kernels legt, had het glas met de reguliere popcorn veel hoger zijn opgevuld dan de andere onesagenet die demonstreren die deze ideale kernels pop en veel beter uitbreiden.

Hij herinnert zich de dag dat hij eerst waterkoker heeft ontdekt, maïskorsingen die met net genoeg suiker kwamen om ze een fijn glazuur te geven, dan besprenkeld met zout voor die onweerstaanbare zoete en - zoutheid . Het was op een boerenmarkt in Jackson Memorial Hospital in Miami, waar hij op iemand wachtte en keek naar een rij van klanten op de ketel maïstent. Ik zat op een bankje en telde de klanten, zegt hij. Toen hij naar huis ging, keek hij naar YouTube om alles te weten te komen over ketel maïs.

om alle markten uit te voeren, zijn alle handen op het dek. Danny en zijn vrouw Leilani werken de markten en logistiek ; Dochter Tiane Brunet is kantoormanager, terwijl haar man yunet op de markten is; Jesse is een Master Popper; en David en Roxy brengen hun expertise . Tino, die vorig jaar een beroerte had, is vertraagd, maar blijft CEO en is een positieve kracht voor het familiebedrijf, het delen van zijn kennis en werkethiek. Het belangrijkste deel? Ik ben geen geld hongerig, zegt Tino. Ik zie graag mensen werken.

Serveermonsters op de markt Crunchy en Fluffy Kernels nog steeds warm van de popper is een Foolproof Way om nieuwe klanten te krijgen. En elke week stoppen hun stamgasten langs. Sommigen profiteren van hun loyaliteitsprogramma, dat klanten gratis met hun vijfde tas beloont.

Chocolate Schaken Pie Recept

Abby Smith, Pie Bar Dus, waarom noemen ze het schaaktaart, het is de vraag die we allemaal vragen, maar tragisch lijken de antwoorden ons te ontleden. Chess Pie zelf is een product van boter, suiker, eieren en bloem in een enkele korst. En soms bevat het maïsmeel. Dat is vrij eenvoudig, maar we willen t

Uus täna

Je moet bakkende soda toevoegen aan je gemalen vlees

Je moet bakkende soda toevoegen aan je gemalen vlees

Baking Soda is niet alleen voor cookies die je kunt gebruiken om de zuurgraad van je vlees te hacken.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Definieer Denver Omelet. Denver Omelet Synoniemen, Denver Omelet Uitspraak, Denver Omelet Vertaling, Engelse woordenboekdefinitie van Denver Omelet. N. Zie westelijke omelet. American Heritage Woordenboek van de Engelse taal, vijfde editie. Copyright 2016 door Houghton Mifflin Harcourt Publishing ...

Kom meer te weten
Hoe maak je Yahoo je zoekopdracht op Internet Explorer 6

Hoe maak je Yahoo je zoekopdracht op Internet Explorer 6

De betekenis van de westerse omelet is een omelet die meestal wordt gemaakt met in blokjes gesneden ham, groene paprika en ui genaamd ook Denver Omelet.

Kom meer te weten
Gras gevoedgerolde rundvleesborst

Gras gevoedgerolde rundvleesborst

Onze Herefordshire Brecket zorgt voor een geweldig potbroost. De gerolde borst zal worden geleverd met een goed marmering van rijk vet door de snede die eens langzaam kookt

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Een goede zomer drankje. Of eigenlijk op elk moment

Kom meer te weten
hete sexy boterachtige tepels

hete sexy boterachtige tepels

Een heerlijk recept voor gladde nippel, met Baileys Irish Cream en Butterscotch Schnapps. Geeft ook een lijst met vergelijkbare drankrecepten.

Kom meer te weten
Frog eye salade voor 100 recept Voedsel Nieuws

Frog eye salade voor 100 recept Voedsel Nieuws

Oog van de kikker Salad is gewoon een grappige naam voor een fruitsalade met kleine pasta, marshmallows, en een heerlijke ananas dressing. Geen kokosnoot hier.

Kom meer te weten
Lemon Chess Pie van Cooks Country, Aprilmay 2010 Door tijdschriften één recept tegelijk aan te nemen

Lemon Chess Pie van Cooks Country, Aprilmay 2010 Door tijdschriften één recept tegelijk aan te nemen

Een Southern Style Chess Pie gemaakt met een recept dat wordt doorgegeven van generaties geperfectioneerd door Mr. TD.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Slechts een paar eenvoudige ingrediënten en u zult een nieuwe familie favoriet hebben, zullen ze opnieuw vragen en probeer opnieuw deze Jiffy Corn Casserole voor

Kom meer te weten
Pasta Sunday Gravy Il Sugo di Domenica

Pasta Sunday Gravy Il Sugo di Domenica

Ik herinner me fondely de verleidelijke geur uit de keuken van mijn vaders Sunday Jus, een deel van onze Italiaanse traditie van goed eten gekoppeld aan gesprek.

Kom meer te weten
Island Life Florida Watergate Cake More

Island Life Florida Watergate Cake More

Dertig jaar geleden, als je een Deli in Washington, D.., Misschien vind je een schotel die Watergate Salad wordt genoemd. En het is niet slecht. Zacht. Tangy. Je kunt proeven waarom dit betrapt is. En waarom het wegging.

Kom meer te weten
Geheimen voor succesvolle fudge ricardo

Geheimen voor succesvolle fudge ricardo

Fudge, specifiek oldfashioned fudge, moet worden gekookt naar een bepaalde temperatuur, en met de ingrediënten die correct zijn gemengd, om die soepele, romige, solide-consistentie te hebben, is het bekend om. Oldfashioned fudges gebruiken geen marshmallows of gecondenseerde melk om hen te helpen instellen en stollen, dus ...

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.