Feijoada Recept serieus eet

Koken met olijfolie moet je erin gebakken en erin zitten of niet

Elk tijdperk heeft zijn eigen set helden in het koken. Een van de helden van deze generatie? J. KENJI Lopez-Altâ € "Keuken Extraordinaire Wie is zijn kolom aan het schrijven van het Food Lab voor Food Website serieus eet sinds 2009. Combineren van zijn nieuwsgierige, analytische benadering van koken met een casual schrijfstijl en een nerdy gevoel voor humor, is Kenji een van de Zeldzaam ras dat erin slaagt dat er informatief maar meeslepen, zelfs toegankelijk is voor mensen met weinig tot geen wetenschappelijke achtergrond.

Vandaag nemen we Kenjis op een amerikaanse rundvleesstoofpot. Maar wat is het precies? Hij vraagt ​​aan het begin van het artikel. Beefstoofpot verschijnt in bijna elk deel van de wereld. De Fransen hebben hun Boeuf Bourguignon en Argentijnen hebben Carbonada Criolla; Hier in de Filippijnen hebben we Kare-Kare en Kaldereta. De Amerikaanse versie gaat niet door een bepaalde naam "Kenji zelf geeft toe dat het niet dezelfde geschiedenis of regels heeft als zijn internationale tegenhangers . Maar probeer googlende stoofpot en AsleWofRecipes uit de VS-relevante websites pop-up, meestal bestaande uit rundvleesblokken, uien, aardappelen en wortels in een rundvleesbouillon-tomatenpaste-workesters sausvloeistof.

Met name voegt Kenji ingenieus gelatinyes toe, de poedervormige dingen die in een doos komen die vaker wordt geassocieerd met dessertto geef het stoofpot lichaam zonder de saus te modderen zoals de meer traditionele toevoeging van bloem of beoorre manià © zou. Ver, hij roept op voor kip stock over rundvleesvoorraad en spikes het met zogenaamde Umami-bommen in de vorm van sojasaus, vissaus / ansjovis, worcestershire saus en tomatenpuree. Hoewel hij in blik bouillon gebruikt, gingen we de eigengemaakte route-diepte van Flavorâ is onvergelijkbaar. Hoewel het een beetje tijd kost om te maken, is zelfgemaakte bouillon meestal een handsfree-aangelegenheid die voorbereid is en opgeslagen in de vriezer.

Kalitiran, Oyster Blade Steak, en Flatiron Steak zijn zeer goede lokale bezuinigingen van rundvlees voor het afschrijven. Deze bezuinigingen komen uit hetzelfde lange spiergedeelte van de Chuck, in de buurt van de PayPay. Het heeft een pinewy litid die langs zijn gehele lengte loopt, de spier in twee relatief magische vellen van rundvlees verdelen. Na een paar uur zachte stoven, smelt de pezen in een rijke maar delicate gelatine-matrix. Als zodanig blijven deze drie bezuinigingen decadertisch vochtig, zelfs wanneer snijdingen zoals bulalo beginnen uit te drogen en ze te markeren als lokale favorieten voor Kaldereta.

Nee. Het is één ding dat elk jaar ongeveer dezelfde tijd lijkt te gebeuren: de hordes x tips voor perfecte biefstuk! Artikelen die het Internet publiceren, verpakt met Misinformatie , Mythen Tales en verouderde kennis die in sommige gevallen al tientallen jaren in sommige gevallen is verrekend.

wanneer ik deze artikelen zie, krijg ik de onuitdrukbare, oncontroleerbare drang om op mensen te schreeuwen, wacht! Stoppen! Dit is helemaal verkeerd! Ik weet dat je steak waarschijnlijk nog steeds goed uitkomt als je deze tips volgt, en misschien zijn deze mythen bestendigd zolang ze hebben, omdat mensen gelukkig zijn met goed genoeg en niet echt perfect of beter nodig hebben het is niet gebroken, repareer het niet, toch? Maar voor Chrissake Hoe kan iemand iemand onderhouden en kijken naar de verspreiding van Misinformation Amirite?!

Maar vandaag vecht ik een keer terug. We gaan zeven van de meest hardnekkige mythen uit te rusten over het grillen van steaks, en hopelijk het andere uiteinde uitkomen als betereor op zijn minst, iets minder frustreerde mensen.

Mythe: "Je moet een dikke steak rusten bij kamertemperatuur voordat je het kookt"

de theorie: je wilt dat je vlees gelijkmatig van de rand naar het midden kan koken. Daarom is het dichter bij de uiteindelijke eettemperatuur, hoe gelijkmatiger het zal koken. Laat het gedurende 20 tot 30 minuten op het aanrecht zitten, brengt de biefstuk tot kamertemperatuur goed 20 tot 25 ° F dichter bij uw uiteindelijke dienende temperatuur. Bovendien zal het warmere vlees beter bruin zijn omdat je geen energie van de pan hoeft te verspillen om de chill van zijn oppervlak af te halen.

Test dit, trok ik een enkele 15-ounce New York Strip Steak uit de koelkast, snijd het in de helft, half terug in de koelkast, en de andere helft op een keramische plaat op het aanrecht. De steak begon bij 38F en de omgevingslucht in mijn keuken was bij 70F. Ik nam toen elke tien minuten temperatuurmetingen van zijn kern.

Na de eerste 20 Minutesthe-tijd dat vele chef-koks en boeken zullen aanbevelen dat je een biefstuk kunt rusten bij kamer temperaturethe midden van de biefstuk was gestegen tot liefst 39. Â ° F. Zelfs geen volledige twee graden. Dus ik laat het langer gaan. 30 minuten. 50 minuten. 1 uur en 20 minuten. Na 1 uur en 50 minuten was de biefstuk tot 49. Â ° F in het midden. Nog steeds kouder dan het koude water komt uit mijn kraan in de zomer, en slechts ongeveer 13% dichter bij de streeftemperatuur van een medium-zeldzame 130 ° F dan de biefstuk in de koelkast.

U kunt het tarief verhogen waarmee het verwarmt door het op een hoog geleidend te plaatsen metaal, zoals aluminium, maar zelfs dus, het zou u minstens een uur of zo nemen om op te staan Naar kamertemperatuurâ € "een uur die beter zou worden doorgebracht door, zeggend, actief verwarmen van uw steak sous-vide-stijl in een bierkoeler.

De kookfrequentie maakt senseafter alles, de kamertemperatuur-rustte steak was nauwelijks elke warmere aan de binnenkant dan de koele biefstuk, maar hoe zit het met het scheiden? De buitenste laag van de rustte biefstuk moet warm genoeg zijn om een ​​verschil te maken, toch?

om het in perspectief te plaatsen . Het duurt vijf keer meer energie om een ​​enkele gram water in stoom te converteren dan het doet om de temperatuur van dat water helemaal van ijskoud te verhogen om heet te koken.

Mythe: "Sear je vlees over hoge hitte om sappen te vergrendelen"

de realiteit: deze klonk altijd gek op MEBONES heeft meer smaak dan vlees? En wat duwt die smaak in het vlees? En als er echt deze vreemde vrije smaakuitwisseling tussen de twee is, zou dan ook geen smaak van het vlees in het bot reizen? Waarom is het een eenrichtingsstraat? En hoe de HECK grote, smaakvolle moleculen doet Word toch gedwongen in de vrij zware, ondoordringbare, solide matrix van spieren, vooral als ze koken en actief dingen uitdragen uit hen?

er zijn echter enkele -voordelen om met het bot in te koken. Ten eerste uit, het ziet er cool uit, en als er één ding is dat je wilt doen tijdens het grillen, ziet het er cool uit. Ten tweede zal bot optreden als een -isolator , wat betekent dat de bits van vlees van het vlees tegenover het bot een beetje minder zullen koken dan de rest van de biefstuk. Dit feit kan de bron van het mythe-verhaal zijn in de eerste placemat die wordt gekookt, minder is een beetje succulent en sappig.

mythe: "Steek alleen je steak!"

Als je een thuiskok bent, is er een goede kans dat je alles over sous vide hebt gehoord. Het wordt een steeds populaire kokende methode en een die vaak absoluut fantastische resultaten oplevert. Dit komt omdat wanneer u besluit de Sous Vide-methode te gebruiken, u uw eten heel langzaam kookt, zeer langzaam op een constante temperatuur. Sous vide-voedingsmiddelen worden in een vacuüm-afgedichte tas geplaatst en vervolgens in een waterbad dat wordt bestuurd door een sous vide-machine. Het water is vooraf verwarmd tot een ingestelde temperatuur, waardoor u meer controle geeft over hoe u uw eten kookt. Sous vide koken is vooral nuttig voor vlees die de neiging hebben om droog of taai te eindigen als je ze kookt met een andere methode omdat het vlees nooit wordt blootgesteld aan overmatige temperaturen.

geïnteresseerd in het koken van sous vide? Het is een stuk eenvoudiger dan je kunt aannemen. Zodra u uw SOUS-vide-machine hebt en alle nodige ingrediënten, is het een relatief hands-off-proces. Maar voordat je kunt koken, vraag je je waarschijnlijk af welk voedsel je moet maken met behulp van deze methode. We hebben een lijst van het absolute beste voedsel gecompileerd om sous vide te koken. Geef deze voedingsmiddelen een poging en ga dan naar de wereld van Sous Vide Cooking gewapend met de kennis die je moet voeden, je familie en je gasten van het beste vlees, zeevruchten en groenten die je ooit hebt geprobeerd.

blijkt dat u eigenlijk niet eens de temperatuur op uw sous vide machine moet instellen tot 165 f wanneer u kip kookt zoals u mogelijk door uw ouders bent onderwezen. Met een precieze machine kun je wegkomen met het koken van je kip langer bij een lagere temperatuur, wat resulteert in sapicier, meer heerlijke kip. Voor dit kippensalade-recept, raden we een tweepersoonsbad aan bij 150 F om de ideale kok te bereiken.

Terwijl eieren niet het eerste voedsel zijn dat je denkt als je in het kookt, blijkt dat ze eigenlijk een van de meest populaire voedingsmiddelen zijn om de methode te koken. Omdat eieren zo snel koken, kan het moeilijk zijn om ze naar de perfecte temperatuur en consistentie te krijgen. Denk er gewoon over na: hoe vaak heb je een gefrituurd ei in je leven gaar en hebt je geëindigd met een volledig solide dooier? Waarschijnlijk vaker dan je kunt tellen. Maar wanneer u besluit om in plaats daarvan uw eieren op te lossen, wordt u dat probleem niet tegengekomen.

Hoe lang moet je koken om je eieren te koken, hangt af van wat voor soort textuur en consistentie je gaat, maar zodra je erachter komt hoe je je eieren leuk vindt, is dit een van de gemakkelijkste manieren om het ontbijt te bereiden. Voor perfecte vide-gepocheerde eieren, raden we een kok om een ​​uur bij 145 f. En aangezien eieren al mooi zijn in hun schelpen, hoeft u zich geen zorgen te maken over het gebruik van een vacuüm-afgedichte tas â € "plop ze gewoon in het water en kijk hoe ze hun ding doen.

JULLIE ZAL GEEN ZOU SUS ALTIJD DAT ELKE VIERTGIE OUT ZIEN, MAAR ALS DIE HEEFT HEEFT U PROBEERD, raden we Asperges aan. De stengels zijn hartig genoeg om aan deze kookmethode te houden, en het resulteert in tedere, sappige asperges die nog steeds precies de juiste hoeveelheid bijten heeft. Als je van asperges houdt, kun je niet fout gaan met het koken van de sous. Volgens simpelweg recepten, neemt het maar ongeveer 15 minuten totaal. Zet je sous vide machine tot 180 f en laat het water langzaam opwarmen. Voeg je asperges toe aan een tas met alle smaakmakers die je wilt opnemen, niet schuwen van het gebruik van veel zout als je echt de smaken van je asperges wilt halen. Verbinder de asperges in de tas en kook gedurende zes tot 10 minuten, afhankelijk van de dikte van uw stengels.

Sous vide dubbele gesneden varkenskoteletten recept serieus eet

Sous vide pork chops, een glutenvrij, Paleo en Keto Recept van serieuze eet.

Uus täna

Serious Eet Roundup Pork Chops, Brandade, and Breakfast Sausage

Serious Eet Roundup Pork Chops, Brandade, and Breakfast Sausage

Varkensvlees heeft een ongelukkige geschiedenis in dit land gehad. Als het kind van een moeder die leerde koken in een tijd waarin trichinose bang was, waren al onze

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Het pasta hoofdstuk in het kookboek Robertas is voornamelijk over verse pasta. Er zijn een paar recepten die aanroepen om gedroogd, maar als je Robertas Pasta wilt koken, moet je voorbereid zijn om een ​​pasta-machine uit te trekken. Carlo Mirarchis Basic Pasta Deeg is Eggrich en een mooie schaduw van geel. Het paren goed met talloze sauzen en vullingen, en vandaag wel een rijke en vlezige eendenvrag.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Sesam Shiitake Salad Dressing is een gezond recept geïnspireerd door de populaire gebottelde saladedressing. Gemaakt met avocado olie, sesamolie en tamari sojasaus, de umami-smaak is geweldig

Kom meer te weten
Magic Wok Franken Rd, Alexandria A05. Sesame Garnalen Toast alle menu-items

Magic Wok Franken Rd, Alexandria A05. Sesame Garnalen Toast alle menu-items

Shrimp toast is ook bekend als sesam Prawn toast. Het is een populaire dim sum dat je in HK theehuis restaurant bestelt of komt als voorgerecht in de Australische en Amerikaanse Chinese restaurant. Oorspronkelijk, dit recept is een mix van Chinese en Britse invloed wel. Zeer interessant en heerlijk. Opmerking product onderstaande links

Kom meer te weten
Chinees eten Calgary Home Silver Dragon Restaurant

Chinees eten Calgary Home Silver Dragon Restaurant

Het Jasmin Licensed Chinese Restaurant is gevestigd in 1981 een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Chinese keuken van Chinese keuken met een familie in de authentieke Kantonees en Sichuan.

Kom meer te weten
Lucht friteuse kip dijen

Lucht friteuse kip dijen

Je zult dol zijn op deze smakelijke, snelle en ketofriendelijke kipdijen met sappig vlees en een knapperige huid die klaar is voor de tafel in minder dan 30 minuten

Kom meer te weten
Shake n Bake Chicken Parmezan Recept

Shake n Bake Chicken Parmezan Recept

Dit is een geliefd kippenrecept geworden bij mij thuis, het is vrij gemakkelijk om te maken en smaakt goed

Kom meer te weten
Calorieën in Shake n Bake Chicken Strips Calorie, Fat, Carb, Fiber en Protein Info

Calorieën in Shake n Bake Chicken Strips Calorie, Fat, Carb, Fiber en Protein Info

Een enkele portie 184 g fastfood gebraden kippentossers bevatten ongeveer 499 calorieën, 25. g vet, 31. g koolhydraten en 35. g eiwit, hoewel voedingsfeiten kunnen variëren op basis van waar u ze koopt.

Kom meer te weten
Coat Shake N Bake Doorgewinterde Online Levensmiddelen

Coat Shake N Bake Doorgewinterde Online Levensmiddelen

Bestel online Shake N Bake Extra Crispy Doorgewinterde Coating Mix 2 ct Box op www. qmonline. om

Kom meer te weten
Parmesan Crusted Chicken zonder broodkruimels Chefjar

Parmesan Crusted Chicken zonder broodkruimels Chefjar

Luchtfriteuse Parmesan Crusted Chicken is een gemakkelijke friteuse kippenborst voorgerecht voor je volgende nachtdiner. Deze Parmezaanse en knoflook Crusted Chicken is gemaakt zonder broodkruimels of Mayo om het low carb te maken, maar nog steeds heerlijk voor kieskeurige eters.

Kom meer te weten
Hoe lang Bake varkensvleesschnitzels Vintage Kitchen

Hoe lang Bake varkensvleesschnitzels Vintage Kitchen

Vinden en delen dagelijks recept om Bake Pork Chops in de oven. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.