Ratatouille De Tiktok-musical maakt meer dan 1m in kaartverkoop

m e m e s hebt je laatste tattoille gerateerd, mijnheer

Het blijkt dat tiktokers, wanneer ze niet bezig zijn met de maan of het trollen van de president, het allerlei creativiteit kunnen opstaan. Zo creatief, in feite, dat ze erin slaagden om een ​​samenwerking, virale musical te creëren op basis van de 2007 Pixar Classic Ratatouille. En nu krijgt deze crowdsourced musical een echte performanceto ondersteuning voor een grote oorzaak.

En nu . het zal een echt ding zijn! Ja. Seafview, het productiebedrijf achter Slave Playand MEER produceert een streaming-prestatie-versie, volgens Broadway World: het evenement zal op 1 januari 2021 streamen, en ja, het zal een ticket-evenement zijn dat is geproduceerd in associatie met TIKTOK en TodayTix-presenteert.

het is magisch geweest om de Tiktok Community te bekijken en de ratatouillemusical te omhelzen, zei Lizzy Hale, Senior Manager of Content bij Tiktok ons. Van _jaccs Original Ode naar Remy to ChoeboxMusicals set ontwerpen, het zien van de eindeloze creativiteit van het platform en de bredere communautaire rallying omheen heeft het geïnspireerd en een nieuw forum gereden voor theaterliefhebbers om zichzelf uit te drukken, deel te nemen en te genieten van de show.

En het beste deel hiervan? Het gaat profiteren van het acteursfonds, dat is iets Broadway-artiesten harde slag door de pandemische behoefte. Zelfs Refys Original Voice, Patton Oswalt, is opgewonden voor het!

youre lespoets kijken naar tv, een semi-reguliere functie bij Poppoetry, een poëzie en popcultuurvanger geschreven door Caitlin Cowan. Je kunt meer weten over Ithere. Bekijk ThearCheto Bekijk andere tv-programma's, films en films waarvan de kruispunten met poëzie bedekt. Als je het leuk vindt wat je leest en wilt het in je inbox, abonneren je, zodat je een bericht niet mag missen!

Proces televisieshows waarmee iemand iets vol met materiaal voor schrijvers en creatieven van alle strepen maakt. Draai gewoon een show in zoals de Grote Britse bak, vol bloei, LEGO-meesters of een documentaire waar een creatieve persoon spreekt en net alsof ze het hebben over je kunstvorm. Dit is wat ik het poëziespel noem, maar dat is omdat poëzie mijn belangrijkste kunstvorm is. Voor jou is dit misschien beter het creatieve non-fictie-spel of het schilderijspel of het spookachtige poppenhuisspel. Je kunt ook gewoon genieten van denken aan creativiteit omwille van hemzelf.

De eenvoudigste destillatie van Changs Wijsheid komt tot stand in de laatste zin die hij in de bovengenoemde scène wordt gebruikt. In wezen, voor Chang, het koken gaat over het tikken van het geheugen van zijn eigen geheugen, maar iemand Elses:

Nu zijn de meeste diners waarschijnlijk niet bewust getekend -aansluitingen tussen wat ze eten en de favoriete maaltijden van hun jeugd. Ze begrijpen waarschijnlijk niet volledig waarom ze er zoveel van genieten. Maar ik denk diep, of ze het beseffen of niet, ze hebben het hebben van thatratouillemoment, proeven van een van die onderliggende basispatronen en het gevoel dat het samenspel tussen de exotische en vertrouwde.

het gehele bekabeld artikel is de reeks van de leesomstandigheden waard, het poëzie-spel vereist dat we onze verbeelding uitstrekken om inzichten over schrijven of andere kunstvormen te verzamelen, maar deze niet. Chang praat eigenlijk over de vorm daar op het oppervlak. Er is veel te bewonderen, hier: Ik ben een grote gelovige dat creativiteit komt van het werken binnen beperkingen, is zowel iets dat Chang in dit artikel schreef en iets dat ik tegen mijn creatieve schrijfstudenten constant zeg.

Hoe zit het met bijvoorbeeld de tijd dat een jonge blanke man in mijn creatieve schrijfklasse een zwarte vrouwelijke klasgenoot vertelde dat haar essay over haar haar niet relatiek was? Dat precies is er de donkere kant van de relatabiliteitscultuur. Relabiliteit is niet, noch moet het het einddoel van alles schrijven. Schrijven kan ruimte houden voor stemmen die historisch gemarginaliseerd zijn, en alleen omdat iemand niet betrekking heeft op je verhaal, gerecht, of macramà © niet betekent dat het niet goed is of geen betekenis heeft.

Part Meme, Part Crowd-sourced Theatre-project, de Ratatouille Musical bloeide op tiktok slechts een paar maanden geleden. De Pixar-films Soundtrack werd al dit jaar al in sommige memes gebruikt, maar het was niet tot 10 augustus toen Tiktok User Em Jacs een ode zong tot Remy van Ratatouille dat het concept begon te vangen. Em Jacs plaatste andere video's in Ode aan fictieve personages, maar iets over de ratatouille die je een fenomeen hebt ontstoken. De baan werd vervolgens geëxpandeerd en uitgebreid dat Tiktok-gebruikers in het verleden met andere nummers hadden gedaan, maar al snel begon een hele musical te ontstaan. Gebruikers zouden verschillende nummers maken, met behulp van Tiktoks Duet-functie om met andere mensen op de app te zingen, evenals bijdragen choreografie, ingesteld ontwerp en andere elementen.

heb een idee of een kritiek? we willen van je horen:

tegen zaterdag had het project meer dan 1 miljoen verhoogd. Die figuur zal op maandag klimmen; Arts-werknemers van alle soorten hebben de hulp nodig, vooral nu, zoals we wachten op Covid Relief en een vaccin-uitrol, tot nu toe, met het vaardige federale toezicht dat we van het gehele 2020 kwamen.

behoorlijk afgezien van zijn Kwaliteit, wat is een beetje geweldig, wanneer je ratatouille ziet: de tiktok musical de vervolgvraag raakt je als een ik wil liedje. Is een Ratatouille Musical, misschien lijkt op deze vrolijke democratische crowd-sourced-versie, bestemd voor Broadway onder de Disney theatrale producties banner?

Can Remy, de Rodent Gourmand geïntroduceerd in Writer-Director Brad Birds Animated 2007 Masterwork, veroveren harten, geesten en de rat-averserende zodra het epicentrum van American Commercial Theater herstelt voor het bedrijfsleven?

De componist heeft geschreven voor film, televisie, videogames, Disney-themaparkattracties, net over alles behalve de Broadway-fase. Hoor niet het beste van zijn glorieuze ratatouille-instrumentale muziek, of de vocale selectie Le Festin, niet te vinden wat Giacchino kan creëren in termen van nieuw materiaal voor al die verschillende personages die een gemiste kans zou zijn, op zijn zachtst gezegd.

Terwijl Disney's animatedFilmratatouilleond Hajime Isayama's Post-Apocalyptic Manga Series Apocalyptic Manga Series Apocalypt, lijkt Oneartist de twee in een actie-pakket van ventilatorkunst.

de tekening is gemaakt door Cartoonist_Fili en heeft een dual-mes die Remi met een remi wordt gebruikt om een ​​kolossale Linguinini van bovenaf te vinden. Het beeld is een duidelijke verwijzing naar de afdekking van Attack of Titan's eerste volume.

ThisIvention Mash-Upis Not Cartoonist_fili's enige werk van eigenzinnige fan art, die ook Plato'sallegory van de CavaSa een strippagina en personages vannetflix'sSstranger Thingsas-luiaards heeft hersteld.

aanval op Titanis in een wereld waar mensen in ommuurde steden wonen die hen beschermen tegen enorme, man-etende humanoïden die bekend staan ​​als Titans. Het verhaal richt zich op Eren Yeagger, die belooft om alle titanen te doden om de vernietiging van zijn geboortestad en de dood van zijn moeder te wreken. Isayama's Manga was geserialiseerd inbessatsu shå nen magazinefrom september 2009 tot april 2021, met 34 volumes aan inhoud. De serie ervoer diep succes met meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht vanaf december 2019. Ver, het inspireerde een populaire anime-aanpassing door Wit Studio en Mappa; De tweede helft van het vierde en laatste seizoen zal première in januari 2022.

Cartoonist_fili's tekening is niet het enige recente voorbeeld van mash-up fan art. Bijvoorbeeld, grafisch ontwerper Rahal Nejraoui combineerde de esthetiek van DC's Superman en Marvel's Ikari's om een ​​prachtig nieuw superpak te creëren, terwijl Twitter-gebruiker alsjeblieft een griezelige nieuwe filmposter Forsonic de Hedgehog 2van integreert een populair internet meme. Een andere artiest, bekend als MIMI op Twitter, de iconische filmposter Forfatsuhiro Otomo'sakirawithTlegend van Zeldacharacters.

Hayley is een nieuwsschrijver voor CBR. In 2021 verdiende ze haar PhD in communicatie retoriek van Rensselaer Polytechnic Institute en werkt momenteel in het ministerie van Communicatie, Liberale Kunsten en Sociale Wetenschappen in New Mexico-technologie. Haar onderzoek onderzoekt de linguïstische structuur van storytelling en popcultuur. Ze is vaak gevonden om te maratheren horrorfilms in plaats van slapen, puzzelspellen te spelen en een waarschijnlijk ongezonde hoeveelheid fanfictie te lezen.

Zowel Jacobsen als MertzLufft lijken betrokken te zijn bij de productie, en beide werden hun opwinding getweet toen het nieuws brak. Zelfs DISNEY, Berucht Voor het hebben van een vice-achtige grip op zijn Intellectual woning, gaf het evenement de zegening, die bijna nooit gebeurt. Hoewel we geen ontwikkelingsplannen hebben voor de titel, houden we van wanneer onze fans zich bezighouden met Disney-verhalen. We applaudseren en bedanken alle online theatermakers om te helpen bij het profiteren van het acteursfonds in deze Uncedented Tijd van nood, schreef Disney in een verklaring.

Radicale informatie geletterdheid

Het bescheiden verhaal van een rat die kan koken blijft de beste Pixar-film die je kunt bekijken op de streaming-service.

Uus täna

Ratatouille versus Tian Wat is het verschil

Ratatouille versus Tian Wat is het verschil

Van de makers van auto's en de incredibles komt een doorbraak komedie waarmee je Parijs kunt ervaren vanuit een allnew perspectief in een van Parijs beste restaurants, Remy, een bepaalde jonge rat, dromen om een ​​gerenommeerde Franse chef-kok te worden. Gescheurd tussen zijn familiewensen en zijn ware roeping, Remy en zijn Pal Linguinini in beweging een hilarische keten van evenementen die de stad van de lichten ondersteboven draait

Kom meer te weten
Triple Goddess Neopaganisme

Triple Goddess Neopaganisme

Vier yule met recepten om een ​​traditionele Wassail, een chocolade yule log, pruimpudding, hartige soep en meer te bereiden.

Kom meer te weten
Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Tuinfresh-smaak van Roma-tomaten met taart gemarineerde artisjokken in een prachtige saus die in minder tijd kan worden bereid dan het kost om een ​​pakket verse kaasravioli voor te bereiden. Aangepast van een kookwebsites-nieuwsbrief.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Ravioli Groente Soep Recept Ingrediënten Voor deze Ravioli Groentesoep omvatten olijfolie, gehakte knoflook, groene uien, gehakt, wortels, in blokjes gesneden, champignons, gesneden, asperges speren gesneden, artisjok harten.

Kom meer te weten
Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Hier is alles wat je moet weten over Mexicaans Chorizo ​​als het niet deel uitmaakt van je keukenrepertoire, maar het zal binnenkort zijn

Kom meer te weten
Kun je samen rundvlees en groenten koken

Kun je samen rundvlees en groenten koken

Staatsgezondheidsafdeling waarschuwt dat het eten van tijgervlees of steak tartare riskeert ziektes van bacteriën die gedijen in rauw vlees

Kom meer te weten
20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

Trick or Treat niemand deze Halloween met deze receptideeën voor zelfgemaakt en gezonder veganistisch Halloween-snoepje.

Kom meer te weten
Real Cajun Crawfish Etouffee Recept Food News

Real Cajun Crawfish Etouffee Recept Food News

Bestel online Savoies Real Cajun Crawfish Etouffee op www.champagnesgrocer.com

Kom meer te weten
Klassieke kokosnootstroop 12 x 750 ml kunststof

Klassieke kokosnootstroop 12 x 750 ml kunststof

Lage glycemische index voor deze natuurlijke zoetstof

Kom meer te weten
Kersen jubileum saus recept

Kersen jubileum saus recept

Hoe maak je vlammende kersen jubileum. Hallo vrienden. Fancy Impressing Your Friends met deze lieve fraïde traktatie behoefte aan snel en gemakkelijk

Kom meer te weten
Chicken Albondigas Mexicaanse Meatball Soup Video

Chicken Albondigas Mexicaanse Meatball Soup Video

Haal het recept voor Smoky Meatball en Groentesoep.

Kom meer te weten
Quesillo de Auyama Pumpkin Cream Caramel

Quesillo de Auyama Pumpkin Cream Caramel

Salut Les Cuisiniers rebellen, Dans Cette Vido Je vous Montre Commentaar Prberer Un Quesillo, VN Flan Qui Nous Vient Tout Droit du Venezuela. CE dessert est t ...

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.