Ropa Vieja Cubaans versnipperd langzaam gekookt rundvlees

Chorizo, varkensvleesbuikkikkerpea-braadpan

Nou, de Ropa Vieja was CoveringToday is degene die een klassiek gerecht rond Cuba wordt. Deze specifieke Ropa Viejais herkende als een Cubaans nationaal gerecht, en er lijkt zeker een hoop trots eromheen te zijn. In ons onderzoek kwamen we Temteen Cubanen tegen WHOHAD hebben hun eigen unieke flair en speciale tweaks aan het basislijn Ropa Vieja Recept toegevoegd.

de oorsprong van het recept voor Ropa Vieja en zijn eigentijdse Spaanse neef Cocido Trace terug naar de testen die wonen in de zuidelijke delen van het Iberisch -schiereiland . Aangezien deze Sefardi van Spanje nogal abrupt en gewelddadig in 1492 zijn, zijn de wortels van dit recept ten minste 500+ jaar oud. Omdat het koken niet is toegestaan ​​op dagen van de sabbat, ontwikkelden de Sephardische Joden recepten en technieken voor langzame kokende eten 's nachts om volledig klaar te zijn voor het eten voor de kookvrije sabbat.

Van Spanje maakte het Ropa Vieja-recept uiteindelijk zijn weg naar de hele Amerika's, zowel in het Caribisch gebied als in Zuid-Amerika, zoals de Spanjaarden de nieuwe wereld en gevestigde zeilroutes over de oceaan verkenden. En als een van de laatste zeehavens voordat ze zeil instellen, hadden veel van de rituelen en de douane in Canarische cultuur bijzondere invloed in de nieuwe landen.

ongeacht de naam, al deze gerechten, inclusief de Cubaanse start met hetzelfde centrale ingrediënt. De Falda. Engelse sprekers kunnen nauw verwijzen naar de Falda als flanksteak, hoewel borst een ander soort vlees is dat ook goed werkt.

met vlees aangebraden en klaar voor langzaam koken, bevindt zich de volgende op de docket TheSofrito. OfRito is een absolute must in bijna elk Cubaans recept, en het is een mengsel van ingrediënten zoals tomaten, uien, knoflook en paprika's gebakken en gestoofd samen met tomatensaus, specerijen en olijfolie. Sommige versies van Sofrito zullen ook een witte wijn en sherry toevoegen aan de schoofvloeistof, maar dit is meer een secundair ingrediënt voor SOFRITO dan primair.

Weenshending Up Kiezen om de route van het Crockpot voor dit specifieke recept te gaan. Ropa Vieja kan net zo gemakkelijk in een grote voorraad worden gemaakt en sudderen over een lage kachelwarmte, en er zijn ook grote voordelen aan deze kookplaatbenadering. Het hele recept kookt sneller â € "die slechts 2 uur sudder nodig heeft in plaats van 8 voor de Crockpotâ €" en heeft geen speciaal apparaat nodig.

Beide benaderingen hebben getest, maar het gebruik van de langzame kokende CrockpotBetter bereikte de versnipperde vlees oude kleding eruit en voelde zich voor Ropa Vieja. Ook, als chief smaaktester voor dit recept, heb ik persoonlijk de voorkeur aan de meer gezonde geelde smaak van de slow-fornuis-versie zelf.

een belangrijke verandering die we deden of dat u zou kunnen zeggen dat we niet maken, is het pre-combineren van de sofrito-ingrediënten samen. Om ervoor te zorgen dat de ingrediënten na 8 uur langzame koken een formulier hebben behouden, werden alle sofrito-ingrediënten als-bevoegd in de crockpot versus de normale Sauteeeing en Braising die eerst zou voorkomen.

Volgende, in vergelijking met ons oorspronkelijke recept, kluisde we extra kruiden en specerijen die elkaar gemeen hebben voor andere Cubaanse gerechten. Met name hebben we chili poeder toegevoegd, gedroogde oregano en tijm, evenals een vleugje verse dille voor een goede maatregel.

We waren verschillende recepten tegengekomen die een rode chili peper of een jalapeno toevoegen om extra warmte te geven aan de Ropa Vieja, en terwijl we normaal openlijk alle toevoeging van warmte aan een recept omarmen, het was de eenvoudiger, mildere versies van Ropa Vieja Dat was uiteindelijk meer aan het einde.

Spanje is van nature bekend om zijn tapas. En hoewel deze natuurlijk fabelachtig heerlijk zijn, is er nog veel meer te ontdekken als het gaat om Spaanse recepten. Wat zou je zeggen tegen een voorproefje van de stad Madrid? Het recept voor deze stoofpot bevat drie verschillende cursussen die u kunt voorbereiden op uw grote groene ei. De stoofpot is de basis en de ingrediënten in de stoofpot vormen een verschijning in elke cursus, elke keer dat een ander gerecht vormt.

8 uur geleden 4 Draai de vloeistof in een langzaam fornuis samen met alle andere ingrediënten. Top met het bruined rundvlees. 5 Bedek het fornuis en kook op laag gedurende 8 tot 10 uur, totdat de kikkererwten zacht zijn. In het geval dat de kikkererwten al de vloeistof absorberen en niet zacht zijn, voegt u ½ kopje water toe en blijf afkoelen. Wanneer het koken is gedaan, meestal veel rijke saus

keto low carb crock pot recepten low carb yum

Olla betekent pot, en de oorspronkelijke naam was Olla Poderida, die uit Poder komt, wat betekent kracht, zei Alexandra Raij, een eigenaar van Ta Pol, het kleine Spaanse restaurant op 10th Avenue in Chelsea.

Hoewel Cocido drie uur duurt om het grootste deel van de tijd te verdienen, het is gewoon zachtjes op de kachel borrelen, het heeft de charme van het snel loslaten van zijn aroma's, zodat u een vroege hint hebt van wat het gerecht gaat ruiken en proeft als.

Tips: Schone prei goed om zeker te zijn dat ze grijsvrij zijn. Na het snijden, plaats in een kom met water en zwaait rond om elk zand of de bodem vast te laten zitten tussen de lagen. Schep de prei uit de kom met een sleuflepel, waardoor vuil achterblijft. Giet goed af. Herhaal indien nodig.

Slow-Cooker Chicken Stock: Snijd 1 middelgrote wortel, 1 Selderijsteel en 1 kleine ui in stukken van 1 inch. Combineer met 4 pond Skinless Chicken Leg Quarters, 6 takjes verse peterselie, 2 takjes verse tijm, 1 bay blad, 1 verpletterde knoflook kruid en 20 gehele peperkorrels in een slow-fornuis van 6 quart. Voeg 9 kopjes water toe. Kook op hoog gedurende 4 uur. Spanning en laat afkoelen tot kamertemperatuur voordat het luchtdicht wordt gekoeld voor maximaal 1 week of vries voor maximaal 3 maanden. Maakt: ongeveer 10 kopjes.

Scaling Disclaimer: Eatwell Recepten worden uitgebreid getest in de keuken van het eten. Eatwell kan geen recept garanderen dat is geschaald om een ​​ander aantal porties uit het origineel te maken. Merk ook op dat het schalen alleen van toepassing is op de ingrediëntenmetingen: er wordt geen aanpassing gedaan naar de receptinstructies, dus de panformaten en kooktijden en ingrediëntenbedragen waarnaar wordt verwezen in de tekst van het recept alleen van toepassing op het oorspronkelijke aantal porties.

maken1 Plaats een grote koekenpan over hoge warmte en verwarm de olie. Bruin het rundvlees goed aan alle kanten. Breng het over naar een kom. In de nog hete koekenpan, giet 1 kopje water en schraap alle panappen. Draai de vloeistof in een langzaam fornuis samen met alle andere ingrediënten. Top met het bruined rundvlees. Bedek het fornuis en kook op laag gedurende 8 tot 10 uur, totdat de kikkererwten zacht zijn. In het geval dat de kikkererwten al de vloeistof absorberen en niet zacht zijn, voegt u ½ kopje water toe en blijf afkoelen. Wanneer het koken is gedaan, blijft meestal veel rijke saus achter. Inalizing6 Voordat het tijd is om te serveren en het hambeen te verwijderen en weg te gooien. Van de kipbeenderen, dobbel het vlees in de Cocido. Gooi de botten weg. In het geval dat de saus te dun verschijnt, giet het dan in een kleine koekenpan en laat zachtjes sudderen over matig hoog vuur, roeren, tot verdikt. Oerving8 Breng de hete voorbereiding over op een decoratieve serveerplaat en dien terwijl piping heet. Maakt een goed hoofdgerecht.

er is niets meer Tentially Puerto Rican dan een heerlijk tedere, langzaam geroosterde varkensvleesschouder, bekend als Pernil. Pernil is het Middelpunt Middelpunt van de meeste van onze vakantie-maaltijden, en elke andere grote viering die vraagt ​​om een ​​grote menigte te voeden. Dit grote, bot-in gebraden wordt gerelderd in een scherpe mix van knoflook, oregano, zout, peper en olijfolie, en wordt meestal laag en langzaam in de oven gebakken, met de plaat van de vette varkenshuid zittend op de top, dus het is langzaam bast het vlees en wordt knapperig.

Om dit een doordeweekse en stressvrij gerecht te maken, besloot ik om traditie te doen en het in het slow-fornuis te maken. Mijn familie was aanvankelijk sceptisch, maar het blijkt dat een slow-fornuis de sleutel is tot een gegarandeerd zacht en vochtig gebraden. Je kunt het knapperige huid niet bereiken, maar echt niemand hoofden, ik denk dat ze een plezier aan het doen waren door onze slagaders toch te sparen.

Alnil, dat is geroosterd in de oven, kan droog en moeilijk worden zonder de juiste aandacht, maar de vochtige omgeving van het langzame kooktoestel maakt dat vrijwel onmogelijk. Dit pernil is zacht, vochtig, sappig, aromatisch en versnipperaars zoals getrokken varkensvlees zonder moeite, gewoon een langzaam kooktoestel! Een heerlijk gerecht dat is fooldwest en doordeweekse nachtvriendelijk? ! Laten we dit doen.

Nadat het is verwijderd, por je gebraden met het mes, dus het heeft een stel spleten voor je knoflookpasta om in te sijpelen. U kunt het bot op dit moment ook verwijderen als u dat wenst, het zal sneller koken. Ik laat het bot meestal in, het glijdt meteen uit wanneer het klaar is.

Krijg je pasta ingrediënten bij elkaar. Ik gebruik een mortel en een stamper om de knoflook op te breken, maar je kunt een keukenmachine gebruiken of gewoon de knoflook snijden en pureert het met de achterkant van je mes met wat zout totdat het een pasta maakt. Pureer de knoflookteentjes totdat je een dikke pasta hebt, en transfer vervolgens in een kleine kom. prinkel in het zout. Ja, het lijkt veel, maar het is een groot gebraden, je hebt het nodig!

voeg in de grond zwarte peper toe. Dit geeft een mooie diepte van smaak aan het varkensvlees, maar laat het niet pittig maken. Typ ten slotte in de gedroogde oregano. Dit geeft het het gebraad en een kruidachtig smaak die een must is! Vervolgens om een ​​pasta te maken die je op het varkensvlees kunt verspreiden, voeg je 1/4 kop extra vierge olijfolie toe. Meng de pasta, het zou er zo uit moeten zien! Als het te droog is, voeg dan een beetje meer olie toe. Nu tot het leuke deel.

neem de knoflook, zout, peper en oregano-marinade die je zojuist hebt gemaakt, het overal in het volle, en zorgde ervoor dat je een aantal in die sleuven stopte die je eerder hebt gemaakt. Masseer dat vlees! Zodra je de eerste kant volledig gecoat hebt, draait u het rooster over en slader met de resterende marinade. Vergeet de zijkanten niet!

Nu dat uw gebraden wordt gewekt in deze luxueuze jas van verrukkingen, zijn tijd om het te laten marineren. Een 8-uurs marinade is ideaal, maar zelfs een uur zal de truc doen als je in een haast bent. Om dit te maken tijdens de week, prep je de gebraden de avond ervoor. Stel de vetzijde in binnenin uw Crockpots Keramische inzetstuk, bedek met plasticfolie en koel totdat u klaar bent om te koken.

Stel het keramische inzetstuk in je slow-fornuis in en plaats de gemarineerde varkensvleesschouder binnen, vetzijde naar beneden. Stel het in om 9-10 uur of hoog op laag te koken gedurende 6-7 uur, of tot de vleesinvallen uit elkaar liggen. U hoeft geen vloeistof toe te voegen, omdat de invnil zijn eigen sappen zal maken als het kookt. Wanneer je het pernil uit het langzame fornuis trekt, ziet het zoiets als deze. Een grote, mooie puinhoop van tedere vlees, gewoon wachten om te worden versnipperd.

Maple Cocktail Wieners

Cooking Channel serveert deze pompuptheJam Cocktail Weenies Recept van Lisa Lillien Plus vele andere recepten op kookingchanneltv.com

Uus täna

Cocktail Contessa

Cocktail Contessa

Weet je hoe in fancy cocktailbars, je zult allerlei soorten intimidatibele ingrediënten zien Green Peppercorn Siroop, Lavender Bitters, Lemongrass T ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Malibu Sunset Cocktails zijn eenvoudig om te bereiden en verfrissen in smaak met ananassap, Malibu Rum en Grenadine .... TS de perfecte zomercocktail

Kom meer te weten
Oranje Blossom Cocktail Recept Klassieke Gin en sinaasappelsap Cocktail

Oranje Blossom Cocktail Recept Klassieke Gin en sinaasappelsap Cocktail

Krijg het knijpen, iedereen Deze cocktailrecepten nemen de klassieke koppeling van gin en sinaasappel naar een nieuw niveau van loveliness.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Deze roze peper appel eenvoudige siroop zal uw Fall martini bar naar het volgende niveau te brengen We voegen een passievrucht theezakje voor een roze tint

Kom meer te weten
Coconut Caramel Martini

Coconut Caramel Martini

De beste Coconut Water Martini Recepten op Yummly Tropical Smoothie Pineapple, Papaya, Coconut, Lime Smoothie, Chocolade Martini, Cocozia Review en Coconut Pomegranate Martini

Kom meer te weten
Kokosmelk geslapen limonade

Kokosmelk geslapen limonade

Limonada wordt het meest vertaald als limonade, maar limoenen zijn de beste benadering van de Colombiaanse citrus die zich naast kokosnoot in deze nauwelijks zoete smoothie bent

Kom meer te weten
Sugar Free Coconut Rice Pudding Geschikt voor het spenen van mijn Fussy Eeter Easy Kids Recepten

Sugar Free Coconut Rice Pudding Geschikt voor het spenen van mijn Fussy Eeter Easy Kids Recepten

Deze romige maar gezonde kokosmelkrijspudding is zuivelvrij, glutenvrij en veganistisch en geschikt voor het hele gezin. Een heerlijk zuivelfree dessert

Kom meer te weten
Veganist Slow Cooker Rice Pudding Traditional PlantBased Cooking

Veganist Slow Cooker Rice Pudding Traditional PlantBased Cooking

Slow Cooker Coconut Melk Rijstpudding Britse recept. Tropische draai aan Oldfashioned British Comfort-voedsel. Serveer met fruit en geroosterde kokosnoot.

Kom meer te weten
Kokosnoot rijstpudding met ananas en mango tesco echt voedsel

Kokosnoot rijstpudding met ananas en mango tesco echt voedsel

Een heerlijke, zuivelfree, romige rijstpudding met een kokosnoot twist

Kom meer te weten
Licores maduro

Licores maduro

Hallo vriend Keritroberts, WOW ... Super Dellisch dessert die je had voorbereiden en vervolgens publiceren naar Hive-gemeenschap. Na zien beelden zoals je bevat, kan ik me voorstellen dat Coconut Quesillo

Kom meer te weten
Altijd goed Beoordeling van La Gorda, Caracas, Venezuela TripAdvisor

Altijd goed Beoordeling van La Gorda, Caracas, Venezuela TripAdvisor

Quesillo de Coco Venezolaanse kokosnoot Flan, voor twaalf voor de karamel 1 kopje suikerbeker water voor de Flan 3 kopjes volle melk, verdeelde een zestig kan gezoete gecondenseerde melk 3 grote eieren beker gezoete geschilde kokosnoot, plus meer voor garnering 3 eetlepels donkere rum geroosterd kokosnoot Voor garnering optioneel twaalf

Kom meer te weten
Malibu Coconut Rum span750mlspan

Malibu Coconut Rum span750mlspan

Malibu is een iconisch merk dat zowel onderscheidend en heerlijk. Het wordt gemengd met de beste Caribische rum en heeft een uitgesproken kokossmaak. Malibu ...

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.