Gerookte varkenskoteletten op een Weber-houtskoolgrill

Perfect gerookt varkenskoteletten recept voedsel. om

Er zijn een paar verschillende varkensschilderingen die je kunt koken in een roker. Houder Chopsare gesneden van de voorkwartieren van het varken in het schoudergebied. De meest voorkomende hak van de schouder is de koolhak. Deze karbonade hebben het schouderblad bot erin. Ze zijn gemarmerd met wat vet die helpsto houden tijdens het koken in een roker.

Loin Chopsare Snijd uit het onderste achterste gedeelte van het varken. Je kunt Loin Chops been of Bone-in kopen. Ib Loin Chopshave De ribbeenbotten bevestigd langs één kant van de tendenlijn. Snijkarbonades in zijn de T-bone of Porterhouse-sneden met het bot dat aan beide zijden wordt geflankeerd door een biefstukgedeelte en een tenderloingedeelte. Loin-karbonades zijn vrij mager en kunnen profiteren van nat of droge bracht, of beide, vóór het roken.

SIRLOIN-karbonades worden gesneden van het heupgebied naar de achterkant van de lendenen. Deze hakken heeft zowel enkele van de heup- en achterkant in hen. Het vlees is niet zo zacht als de lendende karbonades. Deze snede is waarschijnlijk beter geschikt voor lage en langzame baising in plaats van roken of grillen.

varkenskoteletten kunnen weinig lastig om tot in de perfectie te koken, omdat ze gemakkelijk droog kunnen worden als het net iets te gaar is. Ik vind het leuk om aan varkenskoteletten te denken als het kind waarvan de knop willekeurig kan worden geduwd, wat resulteert in een beetje een meltdown. In een directe varkensvlees kan het grijpen en moeilijk worden. Ik hou ervan om varkensvlees laag te koken en langzaam in een roker, zodat het vochtig en ontspannen blijft.

het is goede Practiceto-rookkarbonades die dik en vlezig zijn. Zoek naar degenen die ongeveer 1-1 / 2 inch dik of zelfs 2 inch zijn. Ik hou ook van een bot-in-in-hak met een band van vet. Het bot en het vet zullen smaak en Juiciness toevoegen aan het vlees.

je kunt echt elk type roker gebruiken om varkenskarbonades te koken. Ik ben gedeeltelijk aan de EXCLE Smoker van Ows-Pellet Grilloran. Ik voel dat de charcoal-roker een beetje onvoorspelbaar is bij het werken met zo delicate eiwit. Als er hotspots zijn, kunnen sommige koteletten sneller koken dan andere.

een goede pelletgrill voor dit recept is een van de Traeger-modellen. Je hoeft deze grills echt niet te babbelen. En, je hoeft geen water toe te voegen omdat de pellets van Trager een adequate hoeveelheid vochtgehalte hebben. Gerookte Traeger-varkenskarbonades zijn erg heerlijk.

Stap 1. Combineer in een grote container of kom, combineer het waterzout, suiker, peperkorrels, knoflook, piment- en laurierblaadjes. Roer goed om het zout en de suiker op te lossen. Voeg de Pork Chopsinto de pekel en onderdompelen volledig. Bedek de container met een deksel of plasticfolie en koel gedurende 8 tot 12 uur.

Stap 2. Verwijder de varkenskoteletten van de pekel en spoel onder koud water om de pekel te verwijderen. Pat de chops droog met papieren handdoeken. Neem een ​​rek van de roker en plaats de karbonades erop. Stel dit opzij om het vlees tot kamertemperatuur te laten komen terwijl u uw roker voorbereidt.

Stap 3. Bereid je roker voor door de hopper met houten pellets te vullen. Sluit de roker in en schakel de roker in een vlam in. Stel de temperatuur in op 250F en verstarm de roker met de bovenkant gesloten totdat het op temperatuur komt.

Ik ontdekte deze drievoudige dikke varkenskarbonades in een echt cool restaurant in Minneapolis genaamd Slager en de Boil. Brarme Succulence , Great Smoke Smaak, en pittige crusttriple dikke varkenskoteletten zijn alles wat je maar kunt wensen in een karbonade.

plaats de houten brokken in een kleine aluminium pan. Leg de pan over een brander onder de rooster en zet vervolgens de grill in op alle branders gedurende 10 minuten op alle branders. Schakel alle branders uit, maar degene die onder het houten brokken is en de temperatuur aanpassen zoals nodig is om 325 te bereiken. Als u een houtskoolgrill gebruikt, zal de installatie vergelijkbaar zijn, met de houtskool en houten brokken aan één kant.

stapsgewijs recept voor snel gemakkelijke gevestigde varkenskarbonades

Stap 3: Stel op en verwarm je roker op volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Als de roker een waterkom heeft, vul dan die halverwege met gelijke delen water en appelcider of sap. Vul de lade of hopper met houtsnippers of pellets, afhankelijk van het type roker dat u gebruikt. Als u houtskool gebruikt, verlaat u de kolen in een schoorsteen om ze warm te krijgen. Verwarm de roker voor tussen 225F en 250F met de deur of het deksel gesloten en de opening open, als er een ventilatieopening is.

Stap 4: Plaats het rek met de varkenskarbonades in de voorverwarmde roker. Als uw roker een probe-thermometer heeft, plaatst u deze in het dikste deel van een van de karbonades. Kook gedurende 90 minuten. Controleer de interne temperatuur van het vlees. U zoekt 145F. Doorgaan met roken en het controleren van de temperatuur op 15 tot 30 minuten intervallen als de temperatuur lager is dan 145F.

laat beginnen met de karbonades. Je wilt kopjes gebruiken die minstens 1/2 inch dik zijn en hoe dikker hoe beter. Als je chops kunt vinden die 1. centimeter dik zijn, dan ga je heel blij zijn met hoe deze blijken.

Als je eenmaal de juiste maatjeskarbonades hebt, moet je wat vocht krijgen en smaak in hen zijn. Naar Voltooi Hiermee weken je ze in dezelfde marinade die we gebruiken voor varkensvleeslapjes of een eenvoudige zout / suikerpekel. Laat de varkenskoteletten minstens één uur weken en maximaal vier uur als je de tijd hebt.

Als u kort bent op ingrediënten, of gewoon een ander smaakprofiel wilt, dan kunt u de koteletten in goedkope Italiaanse dressing weken. De karbonades zullen nog steeds smakelijk zijn, maar zullen niet zo geweldig zijn alsof je de bovenstaande marinade hebt gebruikt.

Nadat de varkenskoteletten ze hebben gemarineerd, spoel ze af, schuif het droog met papieren handdoeken en seizoen die royaal vrij is met onze doeleinden Dry RUB. Dit is een hartige en zoete droge wrijving met een laag zoutgehalte. Het is perfect voor het roken van varkenskoteletten omdat de karbonades veel zout van de pekel / marinade hebben.

U hebt ongeveer 30 houtskool briketten ofwel ingericht in een houtskoolmand of aan één kant van de grill. Gebruik een paraffine-kubus, tumbleweed, fakkel, enz. Om een ​​kant van de houtskool aan te lopen.

Wanneer de koteletten een interne temperatuur van 130-135F bereiken, is het tijd om de laatste laag van smaak toe te voegen door een saus of een glazuur toe te passen. Ik raad ten zeerste aan de karbonades te coaten met onze bekroonde ribmate, maar je zou ook kunnen gaan met een ananas glazuur, gesmolten appelconserven of je favoriete BBQ-saus.

het was dat 160F de aanbevolen veilige temperatuur voor varkensvlees was, maar die begeleiding werd een paar jaar geleden bijgewerkt. De FDA zegt nu dat het koken van varkensvlees tot 145F, gevolgd door een rust van drie minuten, is volkomen veilig.

Welk varkenskotelet is het beste voor het grillen?

we gebruikten de helft van een hele varkenslende die we in de vriezer hadden voor dit recept en sneden het in karbonades. De snit van de hakken speelt een belangrijke rol in zijn succes op de grill. Er zijn verschillende bezuinigingen om uit te kiezen, maar niet allemaal zijn ze het beste voor de grill.

Hoe dik moet de varkenskotelet zijn?

de grootte van de koteletten is net zo belangrijk als de snede. Dunne karbonades overgeslagen heel snel op de grill. Knip of selecteer chops die ten minste 1-2 inch dik zijn. Ze zijn ideaal om te grillen omdat ze goed op het vuur staan ​​en je toestaan ​​en roosteren op de grill gemakkelijk.

Hoe lang duurt het om varkenskoteletten te roken?

Thereverse Searmethod is een proces dat het roken van vlees op de grill of roker inhoudt, volgt door te verschijnen door een open vlam. We gebruikten deze techniek voor het eerst met gerookte rundvleeshaas. Reverse Searing Meat is perfect voor het koken van dikke bezuinigingen die gemakkelijk kunnen uitdrogen. Bovendien geeft deze kookmethode u meer controle over de interne temperatuur, een mooie bruine korst en een zacht, sappig stuk vlees.

kijk hoe je gerookte varkenskoteletten met Reverse Sear kunt laten branden

het prachtige aan gerookte varkenskoteletten en varkenskoteletten in het algemeen is dat ze niet veel pluizen nodig hebben, alles wat ze nodig hebben is een goede pekel, een paar kruiden, en wanneer ze goed worden gekookt, bieden ze tonnen smaak.

Gebruik voor de beste smaak en textuur, gebruik Bone-in-varkenskoteletten die 1 inch dik zijn â € "elke dunner en je riskeert een droge, stoere, varkenskotelet. Ik raad ook aan om Apple of Pecan Wood Chunks te gebruiken voor het roken van varkenskarbonades.

Gebraden mojo-varkensvlees door Roy Choi zoals te zien in chef-kok beginnende keuken

Chef-kok Alan Parkers Homestyle Southern Cooking is een geruststellende balsem aan elk slecht gevoel dat je ooit hebt gehad.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Howdy, mensen bedankt voor het stoppen bij de achtertuin op deze mooie dag. Ik heb een goede, centercut-varkenskotelik en ik ga je laten zien hoe je het kunt grillen

Kom meer te weten
Jamie Olivers gemarineerde varkensfilet geroosterd op rabarber

Jamie Olivers gemarineerde varkensfilet geroosterd op rabarber

Rabarber Pork Chop Casserole Recepten Beste recepten en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Gebakken varkenskoteletten met room van champignonsoep een heerlijk comfort voedselrecept

Gebakken varkenskoteletten met room van champignonsoep een heerlijk comfort voedselrecept

Geschroefde varkenskoteletten worden gebakken in room van champignonsoep die is uitgespoord met uien soepmix en verse champignons. Zo eenvoudig, zo heerlijk

Kom meer te weten
Gebraden varkenskoteletten met groene bonen en aardappelen

Gebraden varkenskoteletten met groene bonen en aardappelen

De beste Pork Chop-braadpan met Aardappels Recepten op Yummly Pork Chop Casserole, Fiesta Pork Chop Casserole, Italiaanse Pork Chop Casserole

Kom meer te weten
Succulent pork chop braadpan met rijst

Succulent pork chop braadpan met rijst

20 minuten varkensvlees chop rijst een pot recept is een economische en gezonde maaltijd smakelijke varkenskoteletten en rijst zijn gebaad in een rijke saus die je familie liefhebt.

Kom meer te weten
Gemakkelijk gegrilde varkensvlees chop-marinade

Gemakkelijk gegrilde varkensvlees chop-marinade

Als je een roker hebt, gaan deze gerookte varkenskarbonades alles veranderen. Als je geen roker hebt, ga dan er een kopen. Omdat deze gerookte varkenskarbonades alles zullen veranderen. Je zult er nooit een eten die beter smaakt

Kom meer te weten
Gegrilde varkenskoteletten serieus eet recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Gegrilde varkenskoteletten serieus eet recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Deze gemakkelijke gegrilde varkenskoteletten zijn gemarineerd in een mengsel van kruiden, knoflook, bruine suiker, sojasaus en worcestershire-saus.

Kom meer te weten
Pork Chops Rice in een Instant Pot of Pressure Cooker Recept

Pork Chops Rice in een Instant Pot of Pressure Cooker Recept

114 zelfgemaakte recepten voor karbonades rijst uit de grootste wereldwijde koken community Zie recepten voor eenvoudige gegrilde karbonade rijst plaat met eieren recept ook.

Kom meer te weten
Slow Cooker Pork Chops and Groenten

Slow Cooker Pork Chops and Groenten

Volledige voedingsstoring van de calorieën in crock pot varkensvleeskoteletten, aardappelen wortelen op basis van de calorieën en voeding in elk ingrediënt, inclusief varkenskarbonades varkenslende, geroosterde, lage dikke crème van champignonsoep, wortels, rauw, aardappel, rauw, uien, rauw en de andere ingrediënten in dit recept.

Kom meer te weten
Gebakken Italiaanse varkenskoteletten en aardappelen WonkyWonderful

Gebakken Italiaanse varkenskoteletten en aardappelen WonkyWonderful

De sleutel tot timing Dit all -inone-diner rechts is om eerst het varkensvlees te marineren en de aardappelen vervolgens te bereiden en te bereiden. Wanneer de aardappelen ongeveer 10 minuten in de oven hebben, begin dan het varkensvlees te koken.

Kom meer te weten
Gegrilde Pork Chop Recept

Gegrilde Pork Chop Recept

Smoke is wel de umami van barbecue en deze karbonades, die de chef-kok Curtis Stone kookt boven houtvuur in zijn restaurant Gwen in Los Angeles, in bezit nemen in schoppen Fish saus en sojasaus bieden het zout in de marinade hoisinsaus en honing de zoetheid de pinda's en sesamzaad in de topping versterken van de nuttiness van de sesamolie in de marinade

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.