Alles wat u moet weten over witte perziken en nectarines

Peach-variëteiten Tabel 2

Lente sneeuw - een medium, boloze, 70-90 roze over room-witte grondkleur, wit-gevleesde, klingstone perzik rijpen op 29 juli 1 juli, ongeveer 27 dagen vóór rood-haven. Het vlees is stevig aan zeer stevig met een goede subzuursmaak. De boom is krachtig en matig productief met middelgrote gevoeligheid voor bacteriële plek. Deze perzik produceert split-putten.

Scarlet Pearl - een klein tot gemiddeld, bolvormig tot enigszins ovaat, 50-70 roze-rood over roomgroene grondkleur, wit-gevleept, hechtende peach rijping 6-9 juli, ongeveer 18 dagen vóór Redhaven. Het vlees is matig stevig met een goede smaak. De boom is krachtig en zeer productief met lage gevoeligheid voor bacteriële plek. Scarlet Pearl wordt gesuggereerd voor huisboomgaardplantingen vanwege het vroege volwassenheid en -productiviteit . Deze perzik produceert split-putten.

SUIKER MEI - een medium, Globose, 80-100 Dark Purplish-Pink-Red Over Pink Ground Color, White-with Red in Flesh, Clingstone Peach Rijpende 8-11 juli, ongeveer 15 dagen vóór Redhaven. Het vlees is stevig met een goede smaak. De boom is krachtig en matig productief met middelgrote gevoeligheid voor bacteriële plek. Fruit moet hard worden verdund om van goede grootte te krijgen. Smaak is goed, maar zuur; zal split-putten produceren.

Southern Pearl - een gemiddeld tot middelgrote, eivormige tot enigszins globose, 40-60 roze-rood-rood over crème-groene grondkleur, wit-gevleept, semi-freestone perzik rijpen juli 17-20 juli, ongeveer 6 dagen vóór redhaven. Het vlees is matig stevig met een goede zure smaak. De boom is krachtig, uitspreiding en productief met lage gevoeligheid voor bacteriële plek. Southern Pearl wordt gesuggereerd voor BOOMARD ANTERINGEN.

sneeuwbruid - een middelgrote, globose, 80-100 paars tot roze-rood over roomrood grondkleur; Wit-gevlekt, semi-freestone perzik rijpen juli 18-22, ongeveer 5 dagen vóór Redhaven. Het vlees is stevig aan zeer stevig met een zeer goede, lage zuurmaak. De boom is rechtopstaand, krachtig en matig productief met hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. De huid is donkerder, waardoor het minder aantrekkelijk is dan blanke dame en heeft meer bacteriële plek.

White Cloud - een Medium Large, Globose, 60-70 Purplish Pink Red over Pinkish Cream Green Ground Color, White-Flees, Clingstone, rijping 21-25 juli, een paar dagen voor Redhaven. Het vlees is stevig, niet-smelten, met licht zure, aromatische, zeer goede zoete smaak. De boom verspreidt, krachtig en productief met lage gevoeligheid voor bacteriële plek. Deze aantrekkelijke vroege perzik uit Arkansas heeft een zeer goede smaak van het vroege seizoen.

Raritan Rose - Medium, Globose tot enigszins ovate, 20-50 Dark Pinkish-rood met een Greenish-Cream Ground Color, White-Fleesed, Semi-Freestone Peach rijping 25-28 juli, met Redhaven. Het vlees is zacht met zeer goede aromatische, zoete en zure smaak. De boom is krachtig en productief met middelgrote gevoeligheid voor bacteriële plek. Dit is een oude favoriet in New Jersey en wordt gesuggereerd voor aanplant van thuisboomgaard. Het is zacht met zeer goede aromatische, zoete en zure smaak. De boom is krachtig en productief met middelgrote gevoeligheid voor bacteriële plek. Dit is een oude favoriet in New Jersey en wordt gesuggereerd voor aanplant van thuisboomgaard.

Sneeuwschoonheid - een middelgroot tot middelgrote, bossoze tot enigszins ovaat, 90-100 dieprood-rood over een licht roomrood grondkleur, wit-gevleept, semi-freestone perzik rijpend 1-4, ongeveer 1-4, ongeveer 7 dagen na Redhaven. Het vlees is erg stevig met een goede smaak. De boom is krachtig en matig productief met hoog tot zeer hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Deze saaie, donkerroze-gevilde variëteit krijgt behoorlijk een beetje bacteriële plek op fruit en boom.

Klondike White - een grote tot zeer grote, globose, 90-100 roze-paarsachtig rood over een licht roomrood grondkleur; Wit-gevlekt, semi-freestone perzik rijpen 4-7 augustus, ongeveer 10 dagen na Redhaven. Het vlees is erg stevig met een zeer goede zoete en subzuursmaak. De boom is krachtig en matig tot licht productief met hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Klondike is een prachtig en zeer stevig subzuur perzik.

Carolina Belle - een middelgrote, globose tot enigszins eis, 30-70 roze-rood over een roomgroene grondkleur, wit-gevleept, freestone rijping 9-12 augustus, ongeveer 15 dagen na Redhaven. Het heeft een zoete, aromatische, zure en uitstekende smaak. De boom is krachtig en productief met lage gevoeligheid voor bacteriële plek. Deze perzik heeft enkele van de kenmerken van Georgia Belle, maar met betere omvang, stevigheid en kleur; Het wordt gesuggereerd voor huisbekledingsbekleding.

BLUSHINGSTAR - een middelgroot tot middelgrote, bolzoon, aantrekkelijk, 60-80% Purplish-rood over roomgroene grondkleur, witvlees, freestone perzik rijpen van 13-17 augustus, ongeveer 19 dagen na Redhaven. Het vlees is stevig met een zure en zeer goede smaak. De boom is krachtig en productief met middelgrote gevoeligheid voor bacteriële plek. Overal een leuke perzik, het wordt ook gesuggereerd voor huisboomgaardplantingen.

SUIKER GIANT - een zeer groot, einair tot enigszins globose, 100 heldere en volledige roze- naar purple-rood met af en toe met af en toe wit-rode grondkleur; Wit-gevlekt, freestone perzik rijpend 16-20 augustus, ongeveer 22 dagen na Redhaven. Het vlees is erg stevig met een zeer goede en subzuursmaak. Sugar Giant is niet zo goed als witte dame, Klondike White of Snow Giant. De boom is krachtig en matig productief met hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Sugar Giant kan ook huidverkleuring en inkten krijgen vanwege de donkere kleur wanneer de huid verzacht.

opale - een groot, bolvormig, 80-90 donkerrood-rood, over crèmegroene grondkleur, wit-gevlekt, freestone perzik rijpen 22-25 augustus, ongeveer 28 dagen na Redhaven. Het vlees is erg stevig, met een zeer goede subzuursmaak. De boom is rechtopstaand, krachtig en matig productief met hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Het is ook erg gevoelig voor bruin rot.

Snowfire - een grote tot zeer grote, 70-80 Dark Purplish-Pink-Red of Over Cream-Green Ground Color, White-Fleesed, Freestone Peach Riping 22-25 augustus, ongeveer 28 dagen na Redhaven. Het vlees is zeer stevig, maar verzacht snel. De smaak is subzuur en zeer goed. De boom is krachtig, matig tot licht productief met hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Sneeuwvuur heeft dezelfde problemen als sneeuwkoning: laag Productiviteit en hoge gevoeligheid voor bacteriële vlek en bruine rot. Het rijpt eerder dan sneeuwkoning en heeft niet zoveel rode huidskleur.

benedicte - een groot tot zeer groot, eivond tot licht globose, 80-90 roze-rood over crèmegroene grondkleur, witvies, freestone perzik rijpend 24-27 augustus, ongeveer 30 dagen na Redhaven. Het vlees is stevig aan zeer stevig en heeft behoorlijk een beetje roodbloeding, maar de smaak is subzuur en zeer goed. De boom is rechtopstaand, krachtig, matig productief met medium tot hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Deze perzik rijpt net na de reus, maar is niet zo aantrekkelijk.

Lady Nancy - een zeer groot, eivaat tot bolvormige perzik met 30 tot 60 helder, rozeachtig rood over een romige witte grondkleur; Wit-gevlekt freestone vlees rijpen van 24-28 augustus ongeveer 31 dagen na Redhaven. Het vlees heeft een prominente gele hechtdraad door het wit met een zure maar uitstekende aromatische smaak. De boom is als JerseyQueen, met een zeer krachtige, matige -productiviteit , en hoog tot middelhoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Fruit is typisch JerseyQueen-vorm.

Sneeuwkoning - een enigszins oblatie tot Globose, groot tot zeer groot, 80-90 Dark Purplish Pink Red of Over Cream Green Ground Color, White-Flees, Freestone Peach Rijpen op 26-29 augustus, ongeveer 33 dagen na Redhaven . Het vlees is erg stevig met een subzuur zeer goede smaak. De boom is rechtopstaand, krachtig en matig productief met hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Snow King is een uitdaging om in New Jersey te groeien als gevolg van hoge gevoeligheid voor bacteriële plek en bruin rotten.

Sneeuwgigant - een zeer grote, globose, 60-80 roze-rood-rood over crème-groene grondkleur; Wit-gevlekt, freestone perzik rijpen van 3-7 september, ongeveer 40 dagen na Redhaven. Het vlees is zeer stevig, met een zeer goede, subzuursmaak. De boom is krachtig en matig productief, met een hoge gevoeligheid voor bacteriële plek. Sneeuwgiant is niet zo rood gevild als andere eerdere volwassen subzuurperziken.

smelten of niet-smelten fruit smelten of niet-smelten verwijst naar de fruittextuur. Smeltend fruit is Juicyit druppels, het is een vezelig, en het zal niet goed op de keuken tegenhouden gedurende een lange periode. Niet-smeltende vruchten werden meestal gebruikt bij het maken van carning en verwerking, maar nieuwere variëteiten zijn stevig en sappig met een langere houdbaarheid.

Clingstone of Freestone Fruit met Clingstone Fruit, de put kan niet worden gescheiden van het vlees; Terwijl de put zich gemakkelijk van het vlees van freestone fruit wegt. Smeltende variëteiten kunnen vastklampen of freestone zijn, maar niet-smeltende types zijn altijd vastklampende.

Chill-uren Om in de lente te bloeien, hebben perzikbomen in de winter een slaapperiode nodig met een bepaald aantal koelurentemperaturen tussen 32 en 45 graden Fahrenheit. Het exacte aantal koeluren is afhankelijk van de fruitboomvariëteit, maar het kan overal zijn van honderd tot meer dan duizend. U wilt oplopen tot totaal Gecumuleerd Chill-uren vanaf 1 januari. Als chill-uren niet opeenvallen tot later, zeg, zeg of februari of zelfs maart, fruit zal niet op de juiste tijd staan. Dit kan gebeuren als er een ongewoon is warme winter.

voor het verdunnen en snoeien, verwijder alles dat dunner is dan een potlood in diameter of is blind hout, wat betekent dat er geen blad of fruitknoppen op een tak zijn. Het hebben van bladeren rond je vrucht is belangrijk; Zonder bladeren heeft een perzik geen wenselijk smaak of grootte. Als een tak fruit en geen bladeren produceert, is het het beste om de tak te verwijderen.

vier nieuwe variëteiten die worden vrijgegeven voor productie in kwekerijen Dit jaar zal binnenkort beschikbaar zijn voor telers waar koude temperaturen een noodzaak voor perzikbomen minder waarschijnlijk zijn, volgens Texas A & M Agrilife Research Stone Fruit fokker dr . David Byrne.

de vier variëteiten â € "genaamd White Delight Series â €" zijn genoemd naar hun uitstekende smaak en  kleur van hun vlees, dat varieert van romig wit tot maar liefst 80 procent gestreept rood of oranjerood, zei Byrne .

Het zaad voor deze nieuwe kruisen werd oorspronkelijk geplant in 1998 en had een consistente productie op drie locaties getoond â € "Fairfield en College Station, Texas en Fresno, Calif. Â €" Sinds 2006. Fruit van de score van de onderzoeksbomen Hoog in smaaktests, zei Byrne.

StoneFruit-bomen hebben een koelvereiste van een bepaald aantal uren onder de 7DEGC om fruit te produceren. De meeste variëteiten passen op de gematigde -gebieden van het land om het vereiste aantal koeluren te ontvangen, maar sommige hebben een lage koelvereisten, dus kunnen worden gekweekt in de warmere, noordelijke gebieden van Nieuw-Zeeland.

Aandacht vereiste cloudflare

Witte peper is een nuttig kruiden te hebben om een ​​gerecht meer lekker te maken.

Uus täna

Witte pepervervanger 5 vervangingen en alternatieven

Witte pepervervanger 5 vervangingen en alternatieven

BSFIL Technologies, Inc. Begonnen als Baltimore Spice Philippines, Inc. SPI op 19 oktober 1985 en werd aanvankelijk gelanceerd als een joint venture tussen Filippijnse investeerders en het Cytimore-bedrijf in Baltimore gevestigd in Baltimore, Maryland, VS. BSPI bood de Filippijnse markt dezelfde kwaliteitsgrediënten en kruiden verkocht in de VS.

Kom meer te weten
Voedingsmiddelen om te vermijden met GERD ACID-reflux De chirurgische kliniek

Voedingsmiddelen om te vermijden met GERD ACID-reflux De chirurgische kliniek

Ik maak snel een reis naar Penzys, dus ik ging door mijn kruiden en maakte een lijst met dingen om te krijgen. Normaal koop ik witte peper en gebruik het in ...

Kom meer te weten
Witte peper vs zwarte peper de ultieme gids

Witte peper vs zwarte peper de ultieme gids

Verschil tussen witte peper en zwarte peper witte peper vs zwarte peper mensen hebben verschillende taken en meningen als het gaat om hun gewenste specerijen om de algehele smaak van hun gerechten te verbeteren, dit is de reden waarom sommige kruiden, bijvoorbeeld peper, verschillende variëteiten hebben om aan de behoeften van de meer kieskeurige smaakpapillen. Vergelijkbaar met de analogie van het rood

Kom meer te weten
Mexicaanse rijst inconsistente keuken

Mexicaanse rijst inconsistente keuken

Deze zelfgemaakte, authentieke Mexicaanse rijstrecept is snel om te zorgen als je een heerlijk bijgerecht nodig hebt om je specialiteiten van Taco dinsdag te begeleiden.

Kom meer te weten
Witte Russische cocktail

Witte Russische cocktail

Een witte Russische smaakt toegeeflijk, maar is eenvoudig te maken. Ontvang receptideeën voor de klassieke drank en zoete variaties die u graag zult ontspannen of dienen voor vrienden.

Kom meer te weten
Net als Licorice Youll Love This Sambuca Cocktail

Net als Licorice Youll Love This Sambuca Cocktail

Enthousiastelingen die niet willen kopen deze Italiaanse likeur in de winkels kunnen Sambuca thuis zonder enige beperkingen. Dit recept is zeer eenvoudig, en

Kom meer te weten
Witte asperges in wit saus recept voedsel. om

Witte asperges in wit saus recept voedsel. om

Vorige week ging ik in het meest noordelijke deel van Italië, om mijn familieleden te bezoeken. In dit seizoen vindt u een seizoensgebonden juweel de witte asperges.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Gebruik deze gekruide saus tot toppizza of pasta. Dit is een eenvoudige witte saus gemaakt met de toevoeging van Italiaanse smaakmakers en Parmezaanse kaas.

Kom meer te weten
SUIZA ENCHILADA SAUSE RECEPTEN MET INDRUCTIES, VOEDINGEN, INSTRUCTIES EN AANBEVOLEN RECEPTEN

SUIZA ENCHILADA SAUSE RECEPTEN MET INDRUCTIES, VOEDINGEN, INSTRUCTIES EN AANBEVOLEN RECEPTEN

Hallo mijn mooie fam Welkom terug naar mijn keuken, vandaag ben ik zo enthousiast om met je te delen hoe je gemakkelijk en heerlijk enchiladas Suizas kunt maken, in feite kip ...

Kom meer te weten
Tagliolini met truffelboter

Tagliolini met truffelboter

Royale delen van deze pasta-schotel zijn perfect in de hoofddroog-aroma van de witte truffels. Gebruik dittagliolini-recept of koop verse spaghetti. Nu ik...

Kom meer te weten
KFC laat zien hoe het maakt haar handtekening jus en het is niet voor watjes

KFC laat zien hoe het maakt haar handtekening jus en het is niet voor watjes

13 juli 2021 Het concept van het gebruik van gekruide sappen uit het roosteren van vlees naar een saus te vormen is oud. De naam grav kwam van middeleeuwse Franse keuken. Het toevoegen van meel aan de dikkere saus die wordt aangeduid als jus in de moderne tijd was een uitvinding van het Engels en Amerikaanse koken in het midden van de jaren 1800 te vormen.

Kom meer te weten
404 Niet Gevonden hoeden n dreads

404 Niet Gevonden hoeden n dreads

Recepten in een gemakkelijk te volgen GIF-formaat.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.