Kerk van Christus Communion Brood Recepten

Kunnen we echt brood gebruiken bij Mass

Ik heb elke week elke week voor een van mijn kerkbrood voor een van de diensten van mijn kerk gebracht voor de gemeenschap en dacht dat het eindelijk tijd was om op te schrijven hoe ik het maak. Dit is losjes gebaseerd op het land brood van tartijnbrood, een prachtig boek dat veel dieper gaat in de betrokken methoden. Ik raad ten zeerste aan om een ​​kopie op te pakken en het minstens één keer te lezen om niet alleen te begrijpen hoe zuurdesems werken, maar ook om door het proces te worden geïnspireerd.

timing wijs, ik voed mijn starter de ochtend van de dag voordat ik wil bakken. Het duurt ongeveer een halve dag om volledig actief te worden. Dan voeg ik de rest van de ingrediënten toe en doe ik een paar rondes van vouwen in de komende 3-4 uur. Ik zal het vormgeven, plaats het in een banneton en laat het zijn laatste stijging van de ene dag op de avond in de koelkast doen. De volgende ochtend zal ik de oven voorverwarmen en het deeg nemen als de oven klaar is, scoor het terwijl het nog steeds koud is en bak het. Dus het duurt ongeveer 24 uur van begin tot einde, maar kan korter zijn als je het tweede bewijs bij kamertemperatuur of langer doet als je het deeg in de koelkast verlaat.

Mijn deeg is uiteindelijk ongeveer 73 hydratatie, die voor mij de zoete plek raakt om gemakkelijk mee te werken, maar nog steeds nat genoeg om een ​​gelijkmatig open kruimel te maken. Ik verknoei nog steeds mijn vormgeving, maar gelukkig worden de broden gewoon in blokjes gesneden om te worden gebruikt voor communie, dus niemand kan het echt vertellen. Ik hoop dat deze gids je helpt bij je zuurdesem-exploratie, en laat het me weten als je vragen hebt over mijn proces!

gebruik een lepel om de starter met het warme water te mengen. Voeg de meel toe en mix totdat er geen droge stukjes blijven. Laat op een warme plek zitten totdat het in volume is verdubbeld, meestal ongeveer 4-6 uur, afhankelijk van hoe actief en warm het is. Je kunt controleren of de starter volledig actief is door een lepel in wat koud water te laten vallen. Als het drijft, heeft de starter voldoende gas opgebouwd en klaar om te worden gebruikt. Weeg 100 gram in een grote kom en plaats de rest van de starter in de koelkast tot volgende week.

Strooi het zout gelijkmatig over de bovenkant van het deeg. Nat één hand grondig en dribbel wat water over het zout om op te lossen IT. Met behulp van de hand die nat is, pak een kwart van het deeg, trek hem omhoog en vouw het over de bovenkant van het deeg. Draai de kom 90 ° en herhaal nog 3 keer totdat het zout volledig is ingepakt. Knijp het deeg een paar keer om het in een paar stukjes te scheiden, draai hem en smeer het weer weer bij elkaar voordat u het stretch- en vouwproces herhaalt. Herhaal de knijp, draai, rendel, stretch en vouwproces tot het zout volledig is opgelost en opgenomen in het deeg, het bevochtigen van je hand wanneer het deeg weer plakkerig begint te worden. Bedek en stel de timer gedurende 30 minuten in.

Wanneer de timer uitgaat, natte je hand opnieuw en doe je nog eens 4 stretch-en-vouwen, draaiende de kom op 90each-tijd. Na de laatste vouw, draai het deeg erover zodat de naad eronder staat. Bedek en stel de timer nog eens 30 minuten in. Herhaal dit elke 30 minuten voor een totaal van 3 uur. Op dit punt zal het deeg veel meer ontspannen zijn en een beetje zijn gestegen. Als u een natte vingertop in het deeg drukt, moet het inspringing bijna binnen enkele seconden verdwijnen.

bloem een ​​werkoppervlak en breng het deeg voorzichtig over op de bloem. Grijp een kwart van het deeg, strek het uit en vouw het over en herhaal vervolgens nog 3 keer op de andere hoeken van het deeg om een ​​strak oppervlak eronder te creëren. Stof de bovenkant met een beetje meer meel en schakel het vervolgens om. Gebruik een bankschraper of je handen om de zijkanten zachtjes te stoppen en een halve koepel te vormen. Laat 20-30 minuten zitten. Stof in de tussentijd de banneton met rijstmeel zodat je deeg er niet aan zal houden.

plaats een Nederlandse oven of een baksteen en stock pot in de oven en voorverwarm tot 475F. Wanneer de oven klaar is, neem dan de banneton uit de koelkast en draai het deeg invert op een groot stuk perkamentpapier. Stof de bovenkant met wat rijstmeel als u een definitie wilt voor uw scorepatroon. Veeg het overtollige bloem weg en gebruik een kreupel of scheermesje om het brood te scoren.

Breng het deeg en het perkamentpapier snel over in de Nederlandse oven of op de baksteen. Bedek met het deksel of de voorraadpot. Verlaag de oventemperatuur tot 450 ° F en bak gedurende 20 minuten. Verwijder na 20 minuten het deksel of de voorraadpot voorzichtig en blijf nog eens 20-25 minuten bakken tot ze mooi bruin zijn. Luister naar het brood Crackle terwijl het afkoelt. Probeer minstens een uur vóór het snijden te wachten.

ja, ja, en ja. Misschien wilt u ook zien of u een hoger glutenmeel kunt vinden. Je zult erbij profiteren, naast het verbeteren van het gluten in elke bloem die je momenteel gebruikt door het opnemen van stretch- en vouwstappen, waardoor de hydratatie naar de hoge jaren 60 wordt verhoogd en het vet vermindert. Hoewel ik vermoed dat je ten goede zou komen aan SF in aanvulling op kneden in plaats van alleen maar simiteren het voor het kneden.

Nog een ding - gebruik het een glooiende pincode om het plat te laten flat om het zo veel mogelijk uit het mogelijk te maken. Rol het dan omhoog en vorm het. Dit geeft het een meer consistente textuur.

Ja, er zijn andere manieren waarop u het probleem aankan. Je kunt een klein bordje glutenvrije wafels aan de kant hebben voor degenen die ze nodig hebben. Maar dit komt gewoon niet overeen met de Extravagant Spirit of the Meal Semthose verlaten kleine wafels voor de gecompliceerde degenen in de schaduw van het grote, knapperige loaf gezegend en gebroken voor alle anderen.

voor een paar jaar nu, die van ons betrokken bij het Chapel-programma bij Pittsburgh theologische seminarie, was ik op zoek naar een echt gemeenschappelijk brood. We vieren de heren avondmaal in kapel elke donderdagklassen zijn in sessie en we hebben regelmatig deelnemers die niets kunnen eten dat gluten bevat. We hebben veel een glutenvrij brood geprobeerd, op zoek naar die perfecte combinatie van breekbaarheid en smaak.

Er was degene die niet de ware kleuren vertoonde totdat een onderkunner van het in de beker van wijn werd gedompeld, op welk punt het prompt opgelost. Wat moet je doen terwijl je naar je broodje kijkt verdwijnt onder de golven, nooit meer te horen worden? Het lichaam van Christus, verzonken voor jou? Het enige wat je kon doen, was een rouwige amen uit en ga terug naar je stoel.

Eindelijk was er het brood dat prachtig werkte voor de gluten-intolerante leden van onze gemeenschap, maar het deed dit gedeeltelijk door een stevige dosis aardappel Starchthus uit te voeren het uit limieten voor een ander lid van onze gemeenschap, die niet kan eten Nightshade S.

het keerpunt kwam een ​​paar maanden geleden, toen een van onze M. IV. Studentcharissa HOOGDOOD EEN RECEPE VOOR GULUTS-FREE, Nightshade -Free, NUT-FREE, VEGANSE BROOD OP DE WEERLIJKE LIFE NUTRITIEKOMSTEN. De definitieve versie vraagt ​​om enkele ongebruikelijke ingrediënten: chia-zaden, psylliumschillen en garbanzo fava-meel, om er een paar te noemen. Maar het heeft een prachtige smaak en textuur, en het explodeert niet, verkruimelt of op te lossen in de beker.

In het begin hebben vier mensen uit onze seminariegemeenschap vrijwilligerswerk om dit nieuwe brood te bakken voor onze Donderdag-kapelservice elke week, die de mand met ongebruikelijke ingrediënten in de buurt passeerde. Tegenwoordig is dat nummer uitgebreid tot ongeveer tien avontuurlijke zielen.

nu elke donderdag wanneer we naar de kapel komen, kijken we een goede blik op die ongewone, gemeenschappelijke loaf die daar op het tafelde te wachten, we herinneren ons de hobbels onderweg. We geven dank voor de handen die dit brood hebben voorbereid, we verwonderen ons op zijn onverwachte ingrediënten, en we doen vroren dat alles nu kan eten met smaak van hetzelfde extravagant LOAF.

Giet de natte ingrediënten in de droge ingrediënten en meng met een houten lepel tot dik. Kneed dan het deeg op een met bebloemde houten bord, en voeg de meel een beetje tegelijk toe, tot het deeg bij elkaar blijft en net iets kleverig is. Vorm het deeg in een bal, doe in de grote kom en bedek met een vochtige handdoek. Zet het op een warme plek om op te staan.

In de meeste christelijke kerken vindt u broden van vers gebakken brood gemaakt voor communie. In andere kerken zoals de Seventh Day Adventist Church, consumeren ze niet echte wijn of orthodoxe brood in hun communie-service. SDA's drinkt eigenlijk een Welchs-type druivensap en eet ongezuurd brood. Het sap is alledaags, maar wat is op aarde ongezuurd brood? Dit speciale type brood dateert uit de exodus van de Hebreeën van Egypte naar Kanaän. Kip die ze uit Egypte vluchtten, hadden de Israëlieten niet genoeg tijd om het brood te laten stijgen. Dus God zei dat ze niet beladen, wat gist is, naar het deeg toe te voegen. Vandaar het ongezuurde brood. Kortom, dit brood is afwezig van eventuele stijgende agenten zoals gist of steunpoeder. In wezen is het plat brood.

Dit bericht is gepost op dinsdag 14 maart 2006 om 3:23 PMand wordt gearchiveerd onder het koken, eten en drinken, recepten. U kunt reacties op dit item volgen via de RSS 2. Feed. U kunt een reactie achterlaten of trackback vanaf uw eigen site.

2017-09-15 In 2011 verhuisden we van Spanaway naar Aberdeen, Washington om met de Aberdeen Church of Christ te werken. We organiseerden een VBS-dag dat over de tabernakel was. We hadden van die dag overgebleven broden van ongezuurde brood. Een van de dames vroeg of we dat voor communie konden gebruiken en dat deden we. Onze zoon James begon daarna voor de kerk te maken. Hij was 11 jaar oud. Hij genoot van het maken van het brood. ROM-redaDelen. Omgestelde leestijd 3 minuten

2000-10-22 De meeste huidige recepten voor communie-brood zijn een beetje olie en een beetje zoutâ € "maar geen zuurdesem. Geen ingrediënten worden ooit gebruikt naast die gevonden in gewoon brood. Dergelijke recepten dragen niet aan het woord of corrupt de aanbidding. Juiste precedenten worden bewaard. Deel dit: Facebook; Twitter; Afdrukken; Zoekopdracht. Zoek naar: Archieven-archieven. Tags. Alcohol Attitudes Autoriteit in religie Bijbelkapitaal. Rom Cocwp. Opgestimide leestijd 9 mins

2011-09-19 Smaak het brood: 30 kinderspronkjes op communie door Kenneth Wezeman, Anna Liechty, Phyllis Vos Wezeman. Broodmenmix, kneed, kneed en bereid een broodrecept voor als onderdeel van de preek, met behulp van elk ingrediënt aan symboliseren lidmaatschap in het lichaam van Christus en wat het betekent voor ons allemaal om ingrediënten te zijn in een wereldwijd dorp -brood. Bak later de. ROM Claudiocarvalhaes. Omgestelde leestijd 7 mins

2020-04-10 op een zijkant, heeft iemand het WLGBC-recept om ongezuurd brood te maken? De families van de kerk, zoals vele anderen rond de natie en de wereld, waren voorbereid op een thuis-communie. De Coronavirus-pandemie dwong de congregaties te dwingen om traditionele heilige weekvieringen te vinden, zoals gemeenschap. Natuurlijk zou de voorganger waarschijnlijk de service leiden, zij het online. Ja daar . rom graceconnect. Sestimated Reading Time 7 Mins

Conch-gewassen en viskwekerijen Vero Beach Magazine

Terwijl we de theeleen van het kreeftverbod vieren, die officieel eindigden op 30 juni, waarschuwen we u om de aankoop, de verkoop en het verbruik van de

Uus täna

Conch-beignets 24 stuks per lade

Conch-beignets 24 stuks per lade

De 15 Jumbo Geladen Conch Fritter kan worden gevuld met verse zeevruchten Jumbo Shrimp toevoegen 8 Crab Add 10 Lobsteradd10

Kom meer te weten
Top 15 Florida Seafood Spots Scoutology

Top 15 Florida Seafood Spots Scoutology

We hebben het onderzoek gedaan, zodat je het niet hoeft te doen. Montys Sunset en Stiltsville Fish Bar staan ​​op de lijst. Kijk wat andere plaatsen de snede maakten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Ik wil de schelpdieren beignet terwijl Im in Nassau proberen op onze cruise in december. Identiteitskaart houdt van semi dicht bij het schip en niet buiten de gebaande paden te blijven als gevolg van de recente waarschuwing van de Amerikaanse ambassade. Dit is onze eerste reis naar Nassau. Ziek hebben ikzelf, mijn moeder, mijn 13 jaar oude zoon en mijn 7 jaar oude Daught ...

Kom meer te weten
Conch-beignets

Conch-beignets

We hebben het onderzoek gedaan, zodat je het niet hoeft te doen. D. . Clam Shack en Conch Shack staan ​​op de lijst. Kijk wat andere plaatsen de snede maakten.

Kom meer te weten
10 beste schelpsier saus recepten yummy

10 beste schelpsier saus recepten yummy

Montes Conch Fritters Wmustard Saus Recept Probeer dit Montes Conch Fritters Wmustard Saus Recept, of draag je eigen bij.

Kom meer te weten
Conch, Sea Sint-jakobsschelpen, en baai Sint-jakobsschelpen Fanci Seafood Fresh Seafood of the lagere Florida-sleutels

Conch, Sea Sint-jakobsschelpen, en baai Sint-jakobsschelpen Fanci Seafood Fresh Seafood of the lagere Florida-sleutels

Welkom terug naar Instagram. Meld u aan om te bekijken wat uw vrienden, Family Interesses hebben vastgelegd om de hele wereld te delen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

BuyConch MeatchinadirectFomConch MeatfactoryAtalibaba. om. elfglobalbuyers Sourcechineseasily.

Kom meer te weten
Concord Druif Hand Pies Recept

Concord Druif Hand Pies Recept

De eerste keer dat mijn ouders me naar Disneyland brachten, hebben ze waarschijnlijk aangenomen dat ze de dag racen doorbrengen na een energieke Tyke Whod Probeer zoveel mogelijk ritten te bereiken. In plaats van alle belangrijke bezienswaardigheden te raken, ontdekte ik het Welchs Grapcolored Pavilion en smeekte mijn ouders om me daar de dag te laten doorbrengen, chuffe inktplein Concord-druivensap. Ik betwijfel of het paviljoen er nog steeds is, maar het was het begin van mijn levenslange liefdesrelatie met deze inheemse Amerikaanse druif. Misschien denk je dat het zaaien van de hoeveelheid druiven voor dit recept een aanzienlijke hoeveelheid tijd nodig heeft. Maar ik heb mezelf getimed, en het duurde minder dan 30 minuten. Snijd eenvoudig elke druif in de helft en pluk de zaden uit. Als je kinderen hebt, kun je ze helpen, hoewel je me niet verantwoordelijk houdt als een van hen een druivenverslaving ontwikkelt als resultaat.

Kom meer te weten
Sommige druiven zijn bedoeld voor de oven, niet de wijnmakerij

Sommige druiven zijn bedoeld voor de oven, niet de wijnmakerij

Concord Grape Vines Sale Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Concord Grape Pie-recept met haver Streusel

Concord Grape Pie-recept met haver Streusel

Zoek en deel het dagelijks recept voor druiventaart met Crumble Topping. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Concord Grape en geitenkaas Pie Joanne Eats goed met anderen

Concord Grape en geitenkaas Pie Joanne Eats goed met anderen

Legacy Portraits door Kayte is gespecialiseerd in pasgeboren, baby, en moederschap fotografie in Fort Wayne en de omliggende gebieden, waaronder maar niet beperkt tot Indianapolis, Angola, en Chicago.

Kom meer te weten
Condensed melk en pudding mix recepten 93

Condensed melk en pudding mix recepten 93

Semiya Payasam is een nietje, eenvoudig, heerlijk, elke dag en feestelijke pudding gemaakt met vermicelli en op smaak gebracht met kardemom, rooswater en saffraan.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.