Krijg lokaal nieuws afgeleverd aan uw inbox

Aandacht vereiste cloudflare

Als je bevroren eten in je vriezer hebt gestrengeld voor een nacht waar je op zoek bent naar een snelle maaltijd is altijd een geweldig idee. We hebben allemaal 's avonds gehad bij het frituren van een aantal bevroren vlees en groenten die ons firtus hielden en veel tijd redden. Misschien wilt u dubbel controleren wat u in uw vriezer hebt, maar dankzij een recente oproep van producten die drie mensen naar het ziekenhuis hebben gestuurd met Salmonella-vergiftiging. Lees verder om ervoor te zorgen dat je dit potentieel besmet voedsel bij de hand hebt.

Volgens de CDC zijn negen mensen ziek geworden na het eten van de bevroren garnalen. De koffers overspannen vier Statesarizona, Michigan, Nevada en Rhode Island en drie van de ziektes vereisten hospitalisatie. De CDC instrueert u om contact op te nemen met uw arts als u symptomen van Salmonella-vergiftiging ervaart, inclusief diarree, een hoge koorts, braken, naar het punt dat u geen vloeistoffen neer kunt houden, tekenen van uitdroging, duizeligheid bij het opstaan, en droge mond en keel.

Als u een van de producten op de RECALL hebt vermeld, instrueert de CDC u niet om ze te eten. Je moet de items weggooien of ze teruggeven naar de winkel waar je ze hebt gekocht. Bovendien moet u artikelen en oppervlakken wassen die mogelijk de teruggeroepen producten hebben aangeraakt met hete zeepwater of een vaatwasser om extra veilig te zijn.

Het onderzoek vond dat slavenarbeid een basisch maar essentieel onderdeel van de garnalenindustrie produceert. Slaven - die naar verluidt zijn geslagen, geketend, gemarteld en soms gedood door hun ontvoerders - worden gedwongen om enorme afvalvisoogst op te zetten. Volgens het rapport worden die vissen vervolgens gemalen tot vismeel en verkocht aan CP-voedingsmiddelen, een gigantisch Thais voedselconglomeraat dat de maaltijd gebruikt om zijn gekweekte garnalen te voeden. Die garnalen worden verkocht aan Walmart, Costco en U.. Retailers zoals Tesco, de voogd gevonden.

we zijn actief betrokken bij dit probleem. Walmart speelt een belangrijke rol bij het samenbrengen van belanghebbenden, NGO's en andere bedrijven in de particuliere sector om te helpen mensenhandel uit Thailand's Seafood Export Business, het bedrijf zei in een uitspraak die is gemaild naar CBS MoneyWatch.

Costco reageerde niet meteen op een verzoek om commentaar. Costco vertelde de VS vandaag dat het werkt met onze leveranciers van Thaise garnalen om ze te eisen dat ze corrigerende maatregelen nemen om hun voedingsbronnen met betrekking tot slechte arbeidspraktijken te controleren. Dat heeft bezoeken betrokken bij het kopen van personeel en discussies van Costco met de Thaise overheid, leveranciers en anderen in de industrie.

CP-voedingsmiddelen, die de Slaven-gekoppelde vismeel koopt, zei in een verklaring die aan CBS MoneyWatch wordt verzonden, dat de kwestie van endemische slavernij in de Sea Supply Chain van Thailand alle producenten in dat land beïnvloedt. Het bedrijf opmerkt op haar website dat zijn voedingsmiddelen worden geconsumeerd door 3 miljard mensen over de hele wereld.

Zoals kopers van Fishmeel, is CP Foods actief gewerkt aan het oplossen van dit probleem sinds april 2013 en zal dit blijven doen, zei het bedrijf. We zijn nu bezig met het controleren van onze hele operatie, zodat we een onafhankelijk plek-check-systeem in onze toeleveringsketen kunnen introduceren om ervoor te zorgen dat het is en blijft de slavernij.

meer dan een dozijn migrerende werknemers uit Aziatische landen zoals Cambodja vertelde Cambodja de Guardian die ze hadden betaald makelaars om hen te helpen werk in Thailand te vinden. In plaats daarvan werden ze verkocht aan kapiteins voor een beetje meer dan 400 elk.

een voormalige monnik vertelde de publicatie, ik dacht dat ik zou sterven. Ze hielden me geketend, ze gaf ze niet om me of geven me eten. Ze verkochten ons als dieren, maar we zijn geen dieren - we zijn menselijke wezens.

Walmart zet garnalenexport uit India op de blokkering voor voedselveiligheid

voedselveiligheid en ethische sourcing is de afgelopen jaren een groot probleem geweest voor de export uit India. Inaprilandseptemberlast jaar, de U.. Voedsel- en drugsbeheer verwierp de invoer van zeevruchten uit India vanwege de aanwezigheid van de schadelijke bacteriën Salmonella en antibiotica giftig voor mensen. De export van garnalen en zeevruchten uit de westkust van India keek uit op een verbod in de U.. Ecush of Unethical Capture-methoden die zeeschildpadden in gevaar zouden brengen.

We zijn begonnen met het besturen van het gebruik van blockchain voor het inkopen van mango's in de U.. In 2017 vertelde Paul Dyck, vice-president van Corporate Affairs in Walmart de Hindoese zakenlijn. We beseften dat, om bij te houden waar een bepaalde mango vandaan kwam, het kostte ons ten minste zeven dagen. Na het gebruik van blockchain, kunnen we het spoor naar de boerderij in slechts twee seconden.

Als verontreinigingen zoals E. coli wordt ontdekt in een zending wordt het noodzakelijk om de bron van de verontreiniging traceren en te veel producten die kunnen worden beïnvloed identificeren. Traditioneel, zou dat betekenen dat het doorlopen van papierwerk waarbij magazijn opslag, vrachtvervoer, het verpakken en verzenden van informatie.

Voor deze proef, Walmart nauwe samenwerking met Andhra Pradesh gevestigde schelpdieren processor Sandhya Aqua en U.. Gevestigde leveranciers Stanley Pearlman Enterprises Inc. Beide ondernemingen garnalen keten meedeelt aan een blockchain gebouwd door IBM Voedsel Trust, een commerciële voedselveiligheid project door IBM in 2018.

gelanceerd: deze toevoeging van deze technologie zal reeds bestaande uitgebreide Sams Club voedselveiligheid programma uit te breiden dat seafood-producten, met inbegrip van garnalen vereist, to-preventie op basis van certificeringen, zoals Best Aquaculture Practice, een follow internationaal erkende norm.

ridesharing Fare EstimatesSample tarieven zijn slechts schattingen en komen niet overeen met variaties als gevolg van kortingen, vertragingen of andere factoren. Werkelijke tarieven kunnen variëren. Gaat u akkoord met het tarief getoond bij de bevestiging van uw rit verzoek te betalen. Als uw route of bestemming verandert op reis, kan je tarief veranderen op basis van de bovenstaande tarieven en andere toepasselijke belastingen, tol, kosten en aanpassingen. Onder voorbehoud van Lyfts Terms of Service. IDE TYPESLyftPersonal ride45-5

Receptaansluiting Walnutoat Pie Crust

Het recept levert voldoende deeg op om twee korsten te maken. Je kunt het extra ruwe deeg bevriezen, goed ingepakt, tot twee maanden. De bedragen van sommige ingrediënten worden vermeld door gewicht Ounces en door volumekopjes en eetlepels gebruiken eenmeting.

Uus täna

Koreaanse korte storieshwang Byungsng, melancholische walnoottaart

Koreaanse korte storieshwang Byungsng, melancholische walnoottaart

Hodugwaja staat ook bekend als Koreaanse Walnut Cake. Dit is een van de gemakkelijkste, lekkere en chiquistste woestijnen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Zoete en smaakvolle taart barstend met knapperige, geroosterde pecannoten, genesteld in een schilferige, boterachtige korst.

Kom meer te weten
Butterscotch Schnapps Recepten Voedingsberekening

Butterscotch Schnapps Recepten Voedingsberekening

De vermakelijke experts bij HGTV. Om een ​​recept te delen voor een warme butterscotch-bedtijdcocktail, is het perfecte einde aan een koude winters dag.

Kom meer te weten
11 Herfstdrankjes die je zullen verwarmen

11 Herfstdrankjes die je zullen verwarmen

Natuurlijk, het is niet koud verkouden in Austin ... Echter, wanneer je uit het land van taco's en patio bars komt, kan alles onder de 60 graden 's nachts een sneeuwstorm voelen. Welke betere manier om die aanhangsels op te warmen dan met een stomende hete cocktail hier zijn een paar o

Kom meer te weten
15 daling desserts die warme samenleving kunnen worden geserveerd19

15 daling desserts die warme samenleving kunnen worden geserveerd19

Maak deze heerlijke valdesertrecepten met pompoen, appel, peer, en meer nu de bladeren veranderen, m

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Marys Nutrition Infomration

Kom meer te weten
Hete Russische vakantie thee

Hete Russische vakantie thee

Foto over zelfgemaakte warme Russische thee Kerstmis Punch met citrus. Afbeelding van drank, punch, Xmas 166610883

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Je hebt gewoon een paar ingrediënten nodig om een ​​batch van deze lichte en weelderige aardbei-melk op te zetten. Smaakt een miljoen keer beter dan de poedervormige dingen.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

De Chinese water kastanje taart is een traditioneel dessert snack. e wil de ultieme en gemakkelijke gids voor u verzorgen.

Kom meer te weten
Thaise water kastanje dessert Afbeelding van Central Chidlom Eten Loft, Bangkok Tripadvisor

Thaise water kastanje dessert Afbeelding van Central Chidlom Eten Loft, Bangkok Tripadvisor

Rode robijn melk puddingHealthier versie van Red Ruby, een authentieke Thaise dessert dat is gemaakt met melk en agar-agar. Pudding kan gekoeld worden geserveerd.

Kom meer te weten
Water kastanje zetmeel

Water kastanje zetmeel

Singhare Atte Ka Halwasheera is een Navaratri-zoet gemaakt met water kastanjebloem, ghee en suiker gegooid met cashewnoten

Kom meer te weten
Hoe varkensvlees en water kastanje dumplings voor Chinees Nieuwjaar te maken

Hoe varkensvlees en water kastanje dumplings voor Chinees Nieuwjaar te maken

Geweldig recept voor Chinese waterkastanjebak. Chinees traditioneel voedsel voor Chinees Nieuwjaar

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.