Hoeveel sneeuw erwten doet een fabrieksproduktypeof ezfadposition undefinedezfadpositiondivgptadplanyourpatchCombox30

Soorten erwten Verschillende erwtenplantrassen om in uw tuin te groeien

Er is niets boven de smaak van vers geplukte erwten. En we weten wat je denkt, erwten zijn erwten, toch? Nou, niet precies. Er zijn drie soorten erwtenplanten, met veel verschillende variëteiten in erwt plant in elke erwt-categorie.

erwten moeten in de lente of de vroege zomer, klaar voor het plukken in de dikke zomer. Ze kunnen binnenshuis worden gezaaid om snellere kieming en een betere start aan te moedigen, waardoor ze kort daarna buitenshuis worden. Bepaalde variëteiten zijn vatbaar voor ziekte en ongedierte, waaronder rupsen, muizen en knaagdieren, dus u moet de planten beschermen. EAS is behoorlijk populair als vegetarisch vanwege hun gemak van planten en zijn vaak metgezel beplant met spinazie of radijs.

door verschillende cultivars te kiezen, kun je een selectie van juni tot oktober oogst. Ze zijn klaar om te worden gepickt wanneer de pods vol zijn. Alle soorten erwtenplanten moeten regelmatig worden gepickt in plaats van de peulen in situ te verlaten. Anders stopt de plant met bloeien en produceren van verdere erwten.

Hieronder hebben we het aantal dagen vermeld dat elk erwtype klaar is om te worden gepickt. Het aantal dagen totdat de plant klaar is, moet worden geteld nadat de zaden zijn ontkiemd. Maar zorg ervoor dat u op zoek bent naar de tekenen die ze klaar zijn, omdat elke tuin uniek is. EA-zaden duren een week om in warme SOIL en tot een maand in koelere klimaten te ontkiemen.

Zoals u misschien al geraden hebt, is hoge telefoon een zeer lange erwtensoort die vijf voet kan overschrijden. Tuinstappen worden een must-have voor de hoge telefoon. Het is een favoriet voor velen Tuinmannen Zoals velen van hen beweren dat ze de beste proeverij zijn. Verwacht dat een oogst klaar is om binnen 60 dagen te kiezen.

dit is een andere extra zoete verscheidenheid aan tuin erwt, waardoor het een ander heel populair type is. De pods groeien tot een gemiddelde van 3 inch lang, behuizing 9 tot 10 middelgrote erwten. Deze variëteit is klaar om in 75 dagen te worden geplukt.

Dit erwt-type is matig zoet in smaak en het produceert veel peulen per plant. Het maken van een betrouwbare optie voor alle tuinen. De plant groeit tot ongeveer twee meter lang, en elke pod bevat ongeveer zes tot zeven erwten. De lente variëteit is klaar om in 60 dagen te worden geplukt.

Dit is een prijswinnende variëteit, dankzij de hoog-rendementsmogelijkheden. Het is ook een hardwetspijntype, met een uitstekende weerstand tegen fusarium. Het is matig lief, en de donkergroene gekleurde pods bevatten ongeveer 9 tot 10 extra-grote erwten. De plant bereikt ongeveer vier voet lang en moet klaar zijn om in 60 dagen te worden geplukt.

de vroege perfectie Pea variëteit produceert halvemaanvormige pods. De pods zijn 3 centimeter lang, waardoor acht tot negen tedere erwten per pod is. Dit type is een andere productieve producent die betekent dat er genoeg is voor het hele gezin. De erwten zijn middelgroot, relatief zoet en deze variëteit is droogbestendig. Dit type is meestal gereed in 65 dagen.

Sommige Tuinmannen Daag de hoge telefoon zoetste titel uit en beweren dat het Lincoln-type de zoetste tuin erwt is. Ze produceren zeven tot acht grote erwten. Veel Tuinmannen beweren dat dit type ideaal is voor kleine tuinen en een goede warmtetolerantie heeft. De plant groeit tot ongeveer 2-3 voet lang, en meestal klaar in ongeveer 70 dagen. Dit ras is bekend om goed te bevriezen.

Deze ideale variëteit is bijna leeg, en de zeer veeleisende wijnstokken groeien nauw samen. Waardoor dit een ideale plant voor mensen op zoek naar een minimalistische tuin die groenten produceert. De plant bereikt twee voeten lang, en elke pod huizen een gemiddelde van acht erwten. Deze variëteit is matig lief en klaar zal zijn voor het plukken in 70 dagen.

Deze plant is het best bekend voor de productie van lange peulen dat huis acht tot negen grote erwten. De pepers groeien meestal tot vier inch en zijn donkergroen en zeer mollig. Ze zijn relatief zoet in textuur. De wijnstokken bereiken een gemiddelde van drie voet lang, en zijn klaar om in 60 dagen om geplukt te worden.

De legende wil dat deze plant werd gevonden in de Koning Tuts graf. Het is alleen de peul die paars van kleur; de erwten binnenkant zijn licht, helder groen. Ze voegen een plons van kleur aan een tuin of veggie patch, waardoor ze populair bij tuinders . Deze variëteit is ideaal voor koelere klimaten en smaak beter wanneer ze worden gekookt in plaats van vers te eten. Deze planten groeien tot ongeveer zes voet en zijn klaar om in ongeveer 68 dagen te worden geplukt.

Het Maestro-type is een productieve producent die een ideale herfstbehuizing maakt. Het produceert een donkergroene pod meer dan vier centimeter lang, met maximaal 11 erwten per pod. Deze variëteit is matig lief en klaar om in 60 dagen te worden geplukt.

Hoeveel sneeuw erwten produceert een plant? Sneeuw erwten zijn een van de gemakkelijkste planten om thuis in je tuin te groeien. Ze nemen niet veel ruimte in en produceren prolifically zodra ze gaan. Om ervoor te zorgen dat je genoeg sneeuw erwten hebt, is het belangrijk om te begrijpen hoeveel sneeuw erwten ze per plant produceren.

Wat is de beste tijd om sneeuw erwten te planten?

Bij het zaaien van de zaden is het het beste om twee zaden per cel te planten om ervoor te zorgen dat alle cellen ten minste één plant erin hebben. Bij het berekenen van het aantal zaden om te zaaien, is het het beste om 25 tot 50 meer te planten dan u nodig hebt, omdat dit zorgt ervoor dat u voldoende zaailingen produceert en er genoeg van kunt sparen voor het geval dat wordt vernietigd door ongedierte.

voor langdurige opslag Snow Peas kunnen worden ingevroren, maar het is echter noodzakelijk om ze te blancheren voordat u bevriest. De reden hiervoor is dat het een enzymactiviteit binnen de sneeuwwas zal stoppen, voorkomen een verlies van textuur en kleur. Als u onbekend bent met hoe u groenten kunt blanceuren, worden de stappen hieronder verstrekt;

Wanneer je denkt aan het kweken van erwten in Louisiana, Southern Peas de groep die zwarte ogen, paarse romp, purper, en crème erwten omvat, is misschien het eerste dat in de zin komt. Deze zijn goed geschikt voor onze hete zomers en kunnen van april tot begin augustus worden geplant.

Kies een stevige plastic container, die het hele jaar door ophoudt. Zoek naar lichte kleuren, waardoor Snow Pea Plant-wortels koeler blijft. Een goedkope plastic dishpan ongeveer 16 centimeter lang bij 14 centimeter breed bij 8 inch tall maakt een fijne container voor het groeien van dwergsneeuw erwten. Veerzuffels zijn gemakkelijk te boren drainagegaten in en ze zijn diep genoeg voor goede wortelontwikkeling. De grootte is beheersbaar, zelfs als ze vol zijn. Boor - tot ½-inch drainagegaten aan de zijkanten van de container. Ruimte ze 2 of 3 inch uit elkaar ongeveer ½ inch tot 1 inch boven de onderkant.

water genoeg om de oppervlaktegrond gelijkmatig te bevochtigen. Laat het niet doordrager of nat worden. Zodra ze ontkiemen, hebben Sneeuwwegen meestal wekelijks ongeveer inch water nodig totdat het bloeien begint. Vergroot het water tot 1 inch wekelijks voor de rest van de groeiende periode. De hoeveelheid water die uw installaties nodig heeft, zal variëren afhankelijk van de grootte van uw container en de Milieu -voorwaarden. Laat de grond nooit volledig uitdrogen, maar geef de planten geen natte voeten.

kies sneeuw erwten wanneer je maar kunt beginnen met kleine zwellingen van de pod waar zaden binnenin zich ontwikkelen. De pods ontwikkelen meestal 5 tot 7 dagen na het bloeien. Dwarf-peulen liggen tussen de 2 en 2-inch op volwassenheid. Wacht niet veel langer, want de pods worden taai en een vezelig met de leeftijd. Kies ze terwijl ze klaar zijn, die zo vaak als elke dag kan zijn. Hoe vaker je kiest, hoe meer je de plant aanmoedigt om de productie voort te zetten.

De eerste sneeuw erwten van het seizoen zijn een delicatesse knapperig, lief en smakelijk. Dan dan zijn ze het teken van veel meer tuinmaaltijden om te komen. Zodra de erwten beginnen, is de tuinen van de tuinen echt begonnen.

Mangetout-erwten met eetbare peulen die niet hoeven te worden geschild. De term betekent letterlijk alles in het Frans eten. Mangetout-erwten omvat de subcategorieën van suiker snap en sneeuw erwten. Merk op dat deze definities niet duidelijk zijn gevestigd ", maar voor dit artikel zal ik de volgende gemeenschappelijke definities gebruiken:

voor een valoogst van erwten, plant twee tot drie maanden voordat je verwacht te oogsten. Mangetout-erwten volwassen in ongeveer 65 dagen. Het lastige deel van het planten van vallende erwten is de bodemtemperatuur erwten geven de voorkeur aan koele temperaturen om te ontkiemen. In plaats van de schaduwdoek te gebruiken, kunt u eenvoudig de valgewas planten in de schaduw van een ander gewas dat in de late zomer wordt geoogst.

idealiter moeten inzetten of polen worden vastgesteld wanneer de erwten worden geplant. Voor degenen onder u die minder georganiseerd zijn , kan ik u vertellen uit mijn eigen ervaring dat het niet lijkt te doen om palen toe te voegen zodra de erwten groot zijn en beginnen te leunen.

De Titan Pea-tunnel is een ultra-stevige en duurzame ondersteuning die het beste van strakke tuinruimtes maakt. Plant een rij erwten aan elke kant en ze klimmen omhoog en om. In de tussentijd, plant spinazie en salade greens onder je gedaan Oogsten Tegen de tijd dat de erwten klaar zijn.

erwten komen in twee hoogten: Bush erwten en klimmen erwten. Allemaal profiteren van een soort van ondersteuning. Hoewel Bush Peas slechts 2 tot 3 voet lang zijn, zullen ze op de grond kloppen als je ze niet iets geeft om verder te klimmen. Het klimmen van erwten bereiken 6 tot 8 voet lang en ze hebben een stevige trellis nodig. Erwten klimmen met 1 ranken die ze alles wikkelen dat minder dan ongeveer een kwart inch is. String, touw, trellisetting of gaas mesh met een raster niet minder dan 1 plein, alles werken goed. Voor de hoogste opbrengst, planten erwten aan beide zijden van de trellis.

Sneeuw Pea Sprout Curry Pepkitchen

Bekijk onze huidige en aankomende menu's. Van 4. 5 per portie 30 minuten recepten 5 stappen per recept

Uus täna

Quick Asian Sugar Snap Peas

Quick Asian Sugar Snap Peas

Ik vind het leuk om deze te dienen naast gestoomde vis of gebakken kip.

Kom meer te weten
Pea Erwt van de sneeuw Kennedy Dwarf Groenten Zaden

Pea Erwt van de sneeuw Kennedy Dwarf Groenten Zaden

Erwten zijn vol van smaak en gemakkelijk te kweken. Winkel onze brede selectie van erwt zaden te koop, waaronder snap erwt en sneeuw erwt zaden.

Kom meer te weten
Sesam rundvlees en sneeuw erwt royfry ricardo

Sesam rundvlees en sneeuw erwt royfry ricardo

Bekijk onze huidige en aankomende menu's. Van 4,85 per portie 30 minuten recepten 5 stappen per recept

Kom meer te weten
Ginger Tofu robefry met asperges en sneeuw erwten

Ginger Tofu robefry met asperges en sneeuw erwten

Ik wilde een gezond vegetarisch bijgerecht om te dienen met de Gingersesame-varkenskarbonades die ik aan het eten maakte. Ik greep rode paprika, sneeuw erwten, broccoli, wortels en shiitake paddenstoelen. Ik word gewoon in een klein beetje canola-olie en sesamolie en gekruid ze met verpletterde rode pepervlokken, zeezout, ...

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Verschillen tussen peultjes en Onverwachte Erwten peultjes vs snaps erwten van de sneeuw, snaps en doperwten zijn allemaal verschillende soorten erwten. Ze zijn allemaal verschillende soorten Pisum sativum en hebben vergelijkbare teeltmethoden. Peultjes worden ook wel Chinese peultjes en snaps worden ook wel sugar snaps en zijn een kruising tussen peultjes

Kom meer te weten
Zelfgemaakte volkoren of GlutenFree Biscuits Recept

Zelfgemaakte volkoren of GlutenFree Biscuits Recept

De beste daling koekjes zijn degenen die erin slagen om twee verschillende en heerlijke texturen een knapperige, knapperige buitenkant en een zachte, delicate binnen te combineren. Stevig genoeg om een ​​stevige portie jus maar zacht en poreus genoeg om te genieten van een gesmolten klont boter te houden, kan neerzetten koekjes de ster van elke maaltijd. Om mou bereiken

Kom meer te weten
Waarom Lever in melkrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Waarom Lever in melkrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Waarom Lever in melkrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Rare Engelse uitdrukkingen en hun betekenis EF English Live

Rare Engelse uitdrukkingen en hun betekenis EF English Live

Sommige taarten waren al tientallen jaren populair, sommigen waren slechts een jaar of twee populair, maar in één keer waren ze op ieders tafel.

Kom meer te weten
Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradiseclient informatie

Animal Crossing New Horizons Happy Home Paradiseclient informatie

Mario is het hoofdkarakter en de hoofdrolspeler van de longrunning en zeer succesvolle Mario-franchise. Hij is gemaakt door Japanse videogamesontwerper Shigeru Miyamoto en dient als de belangrijkste mascotte van Nintendo. Mario maakte zijn eerste verschijning als de hoofdrolspeler van de Arcade Game Donkey Kong, uitgebracht ...

Kom meer te weten
Sockittome cakecept

Sockittome cakecept

Een gemakkelijke kijk op een oude zuidelijke favoriete koffietaart

Kom meer te weten
Zachte en taaie monsterkoekjes

Zachte en taaie monsterkoekjes

Zoek en deel elke dag zacht en kauwend monster cookie recept. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Voedingsmiddelen gekoppeld aan ziekte

Voedingsmiddelen gekoppeld aan ziekte

Uien kunnen worden ingevoerd zodra uw baby klaar is om vaste stoffen te starten, wat in het algemeen ongeveer 6 maanden oud is.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.