Ratatouille Meme Meme

Remy Meets Quibble Pants door KittyCathryn239 op DeviantArt

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

De memes 2020 ongetwijfeld het gevolg van een chaotische, onvoorspelbare, gestoorde tijdlijn. Terug in oktober, hebben we gekeken naar hoe sommige van de grootste memes perfect belichaamde deze verschrikkelijke jaar. Bezorgdheid over de grove wanbeheer COVID-19 pandemie en 2020 presidentsverkiezingen sijpelde onze memes. Hyperrealistische cakes reed ons naar de rand van de waanzin; we in verband met een foto van een verstoorde kijken Robert Pattinson misschien een beetje te hard, en het woord Da Vinky werd een steunpilaar voor een diepere existentiële crisis.

Maar zo somber als dit alles ook mag lijken, het memes 2020 uiteindelijk gaf ons een aantal broodnodige opluchting. Zoals weve eerder gezegd, memes, per definitie, te vertalen complexe emoties en sentimenten in gemakkelijk deelbaar foto's, video's en tekst berichten. Er is een troost in de wetenschap dat onze eigen gevoelens resoneren met duizenden of zelfs miljoenen mensen die op dezelfde manier voelen. Vooral in een tijd waarin we samen cant zijn, de memes van 2020 hebben ons de verbinding waren zo wanhopig verlangen naar aangeboden.

Zoals gezegd, er was een overvloed aan prachtige memes van verkiezing week, maar als we hadden slechts één te markeren, wed hebben in de kijker te geven aan Gritty. Toen duidelijk werd de stad Philadelphia zou Biden duwen om een ​​presidentiële overwinning, veel op het internet waren het aanbieden van lof voor de Philadelphia Flyers mascotte, een sjofele oranje beastwho heeft in de loop der jaren uitgegroeid tot een blijvend symbool van hoop voor de natie. Verschillende memes gedacht het monster als de toekomstige minister van Defensie, terwijl anderen gemaakt cleverGame van Thronesreferences of mockups van Gritty zittend op de Supreme Court.

Terug in juli, was het internet overspoeld met hyperrealistische gebak. Compilatie video's van wat leek te worden regelmatig oude groenten, fruit of levenloze voorwerpen werden gesneden in en bleek te zijn. taart! Terwijl aanvankelijk het internet maakte grapjes over het niveau van het bruto fondant in de volgende dingen of evenattempted te knippen intorealtissue dozen, de hyperrealistische cakes al snel begon een existentiële tol te eisen, met een aantal reageerders vragen als zij zich in feite cake waren.

Zelfs als youre niet een hardcore Swiftie net als de rest van ons hier op InsideHook, u waarschijnlijk dat Taylor Swift net kon stop dropping albums dit jaar gehoord. Na schokkend fans met de verrassing release van haar 8e studio album Folklore in juli, werd het internet grondig schudde slechts vijf maanden later, toen Swift kondigde ze was het vrijgeven van een zus album getiteld Evermore. Memes natuurlijk volgde als het internet geprobeerd om het nieuws te verwerken.

Among Us was de heetste video game van het jaar, en het inspireerde een ton van memes over TikTok, Twitter en andere sociale platformen. Terwijl de online multiplayer sociale aftrek spel terug in 2018 werd ontwikkeld, werd het een hit dit jaar dankzij de quarantaine, het aanbieden van kinderen, tieners en jonge volwassenen een snel antwoord op verveling terwijl ze op een veilige manier te socialiseren met vrienden en anderen op het internet. Zelfs U.. Reps Alexandria Ocasio-Cortez en Ilhan Omarplayed een paar rondes van het spel in eind september tot ga de stemming, inspirerende meer viral internet reacties en zelfs fancams.

Wanneer we spreken van het einde van de pandemie, hebben we de neiging om het voor te stellen als een terugkeer naar normaal. En normaal, bedoelen we dat we weer terug glijden in de blijde manieren van zijn we een keer nam voor lief: Wij zullen onderuit in bioscoop stoelen, collega's uitnodigen voor een etentje, knuffelen onze ouders en schreeuwen in luide bars om te worden gehoord. Hoezeer we hunkeren naar dat vertrouwde veiligheid en het gemak, hoewel veel van de gewoonten die we verworven in het afgelopen jaar een aantal in dienst te overleven, sommigen in de naam van comfort, anderen in eenvoudige najagen van plezier zal bij ons blijven. Dit zijn de dingen goed te houden, niet omdat de pandemie dwong ze op ons, maar omdat ze verbeteringen op onze pre-pandemie manieren. Jacob Brogan

Net als veel andere artsen, was ik onzeker over het voordeel van maskers aan het begin van de pandemie. Maar aangezien de gegevens begon te verzamelen, nam ook de maskers in mijn huis. Nu, een jaar nadat deze pandemie begon, zijn er overal maskers op deurgrepen en in laden, aan de onderkant van mijn tas en in de zakken van mijn jassen. Ik ben niet opgewonden, uiteindelijk, om zonder hen te leven om gezichtsuitdrukkingen opnieuw te lezen, de wind op mijn lippen te voelen en voelt die specifieke vrijheid die komt om een ​​kamer te kunnen binnendringen zonder mijn gezicht te bedekken.

En toch. We weten nu dat deze gepolitiseerde kleine stukjes materiaal daadwerkelijk leven redden, waaronder andere volkeren. Gevallen van de griep en andere luchtwegen -ziekten zijn dit jaar op een opvallend laag en hoewel dat waarschijnlijk een gevolg is van meerdere factoren, inclusief fysieke afstands- en handhygiëne, is het dragen van maskers ongetwijfeld één component.

Toen deed de theatergemeenschap iets verbazingwekkend : het ging digitaal. Michael Urie voerde de One-Man Show-koperkelder uit in zijn woonkamer; Oscar Isaac deed alsof ze Marisa Tomei in een zoom live lees van Beiroet. Uiteindelijk begonnen de originele producties op te duiken, zoals Ratatouille: de Tiktok-musical, een creatie die ik nog steeds overtuigd ben, was een koortsdroom en cirkel ruk, die me alleen in mijn kamer had gekaapt als de gegoten Geplaatst Internet Meme Cultuur. Deze projecten toonden aan dat u geen hoge productiewaarden nodig heeft om een ​​geweldig theater te maken â € "Just Gegane artiesten en een klinkend script. Het was theater op zijn essentie.

wanneer in-persoon uitvoeringen terugkomen, 200 en een vliegticket mag niet, wederom de voorwaarde geworden voor het zien van een Broadway-show. De theaterwereld moet zijn pandemische strategieën behouden voor het maken van zijn werk betaalbaar en toegankelijk, ongeacht de locatie of economische beugel van de kijkers. Laten we de Shaky Bootlegs met pensioen gaan: geef ons de show in HD en live-tweet de hel eruit.

onlangs in staat om in mijn baai in mijn bureaustoel te zitten of een yoga te staken pose tussen oproepen die je niet kunt doen in een potlookrok dat ik vond dat de woorden gemakkelijker stroomden. Kleine ongemakken, zoals een te strakke tailleband of een naad die graaft, stoot een constante lage bum in je hersenen uit. Wanneer je ze elimineert, bevrijd je die ruimte voor meer belangrijke dingen. Als u zachte broek draagt, denkt u niet aan hoe uw kleding helemaal aanvoelt.

Net als veel van mijn mede-millennials, leerde ik op mijn eigen manier televisie kijken en in mijn eigen tijd: ik heb de videorecorder geprogrammeerd om x-bestanden afleveringen op vrijdagavond als tiener op te nemen. Ik onderdeelde hele seizoenen seks en de stad op dvd op de universiteit. Ik verbruikt voedselwet op Hulu terwijl ik in mijn 20s en 30s kookte. Toen ik iets keek terwijl het aan het uitziet toen ik deed voor de twee geweldige tv-bloedbaden van de 21e eeuw, game of thrones en de bachelor het meestal omdat ik eraan moest schrijven voor werk in de uren net erna.

Dat veranderde bijna onmiddellijk in de vroege maanden van de pandemie. Ondanks het array van streamingdiensten op onze televisies Startscherm, merkte mijn vriendin en ik zelf de uitzendvermeldingen te schuren voor iets, alles, om onze avonden te vullen. Hongerig naar gebeurtenissen die de monotonie van onze dagen kunnen onderbreken, we zijn afgestemd op prijs, laat zien dat we anders zouden lezen over daarna en atletisch -wedstrijden die we meestal zouden hebben genegeerd. Zelfs de slechtste programma's die met name met name de verbijsterende dating show / zangwedstrijd luister naar je hart bracht een ritme naar onze weken, herinneren VS dat de tijd voorbijgaat, hoe todig.

De echte aantrekkingskracht van de live-televisie tijdens de pandemie was de heftige zin dat we iets aan het doen waren dat andere mensen ook aan het doen waren. Soms zouden we sms'en met vrienden die graag weten dat we niet bang zijn voor spoilers, omdat ze met ons aan het kijken waren en soms trollen door Samen door Twitter, terwijl het discours vorm maakte. Televisie, in zijn leven, zijn directheid, zijn realiteit, kan gezinnen creëren waar er geen bestaat, schreef de media theoreticus Jane Feuer. Ze maakte zich zorgen dat deze samenzijn illusoir was, een pernicious tool van zakelijke macht. Als dat zo is, is het een illusie die ik ondanks mezelf ben gekomen, en een die ik zal blijven omarmen, gelukkig als ik moet onthouden dat we onze wereld delen met anderen, Strangers en KIN.

m e m e s hebt je laatste tattoille gerateerd, mijnheer

283 punten 11 Opmerkingen in Ratatouille2007 Git, de gevijgemaakte rat, heeft een tag op zijn oorlezing A113. Niet alleen is dit een vaak gebruikt PIXAR PAASE-egg, het impliceert ook dat Git een laboratorium rat was, met uitlegde zijn grote maat 9Gag heeft de beste grappige foto's, gifs, video's, gaming, anime, manga, film, tv, cosplay, sport, Eten, memes, schattig, falen, wtf foto's op internet

Uus täna

Ratatouille Chef Skinner die een brief Gif Meme Maker leest

Ratatouille Chef Skinner die een brief Gif Meme Maker leest

Beste ratatouille memes populaire memes op de site Ifunny. O. Elke dag bijgewerkt.

Kom meer te weten
Radicale informatie geletterdheid

Radicale informatie geletterdheid

Het bescheiden verhaal van een rat die kan koken blijft de beste Pixar-film die je kunt bekijken op de streaming-service.

Kom meer te weten
Ratatouille versus Tian Wat is het verschil

Ratatouille versus Tian Wat is het verschil

Van de makers van auto's en de incredibles komt een doorbraak komedie waarmee je Parijs kunt ervaren vanuit een allnew perspectief in een van Parijs beste restaurants, Remy, een bepaalde jonge rat, dromen om een ​​gerenommeerde Franse chef-kok te worden. Gescheurd tussen zijn familiewensen en zijn ware roeping, Remy en zijn Pal Linguinini in beweging een hilarische keten van evenementen die de stad van de lichten ondersteboven draait

Kom meer te weten
Triple Goddess Neopaganisme

Triple Goddess Neopaganisme

Vier yule met recepten om een ​​traditionele Wassail, een chocolade yule log, pruimpudding, hartige soep en meer te bereiden.

Kom meer te weten
Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Tuinfresh-smaak van Roma-tomaten met taart gemarineerde artisjokken in een prachtige saus die in minder tijd kan worden bereid dan het kost om een ​​pakket verse kaasravioli voor te bereiden. Aangepast van een kookwebsites-nieuwsbrief.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Ravioli Groente Soep Recept Ingrediënten Voor deze Ravioli Groentesoep omvatten olijfolie, gehakte knoflook, groene uien, gehakt, wortels, in blokjes gesneden, champignons, gesneden, asperges speren gesneden, artisjok harten.

Kom meer te weten
Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Hier is alles wat je moet weten over Mexicaans Chorizo ​​als het niet deel uitmaakt van je keukenrepertoire, maar het zal binnenkort zijn

Kom meer te weten
Kun je samen rundvlees en groenten koken

Kun je samen rundvlees en groenten koken

Staatsgezondheidsafdeling waarschuwt dat het eten van tijgervlees of steak tartare riskeert ziektes van bacteriën die gedijen in rauw vlees

Kom meer te weten
20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

Trick or Treat niemand deze Halloween met deze receptideeën voor zelfgemaakt en gezonder veganistisch Halloween-snoepje.

Kom meer te weten
Real Cajun Crawfish Etouffee Recept Food News

Real Cajun Crawfish Etouffee Recept Food News

Bestel online Savoies Real Cajun Crawfish Etouffee op www.champagnesgrocer.com

Kom meer te weten
Klassieke kokosnootstroop 12 x 750 ml kunststof

Klassieke kokosnootstroop 12 x 750 ml kunststof

Lage glycemische index voor deze natuurlijke zoetstof

Kom meer te weten
Kersen jubileum saus recept

Kersen jubileum saus recept

Hoe maak je vlammende kersen jubileum. Hallo vrienden. Fancy Impressing Your Friends met deze lieve fraïde traktatie behoefte aan snel en gemakkelijk

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.