Zoeken naar een BartenderCityBar

De Boozy Bookshelf Death Co Modern Classic Cocktails door Dave Kaplan Bartender Atlas

Death Co: Modern Classic Cocktails "Getekend Exclusive" Â is de definitieve gids voor de hedendaagse ambachtelijke cocktail beweging, uit een van de hoogste-profiel, het meest kritisch geprezen en invloedrijke bars in de wereld.

Met honderden recepten voor ondertekening Death Co creaties en klassieke drankje formules, Death Co: Modern Classic Cocktails is niet alleen een uitgebreide verzameling van de beste, maar ook een complete cocktail onderwijs van de bar. Met hoofdstukken over de theorie en de filosofie van de drank-making; een complete gids voor geesten, gereedschappen en andere ingrediënten die nodig zijn om een ​​grote bar te maken; en specificaties voor bijna 500 iconische drankjes, Death Co: Modern Classic Cocktails is bestemd voor de go-to referentie op ambachtelijke cocktails worden. Gevuld met prachtige, suggestieve fotografie; illustratieve diagrammen en infographics; en kleurrijke essays over de personages die de bar elke avond te vullen, Death Co: Modern Classic Cocktails - net als zijn naamgenoot bar - is vet, elegant, en het tempo van mixologen over de hele wereld.

NYC cocktail haven Death Co. kan jaren geleden hebben geopend, maar haar invloed en creativiteit zijn niet afnam een ​​beetje. Algemeen beschouwd als een van 's werelds beste cocktail bars, het is nu geeft u de kans om hun drankjes te proberen thuis met dit ingebonden boek. Verpakt met meer dan 500 van de inrichting van de meest innovatieve en populaire cocktails, maar ook aanbiedingen weetjes over de theorie en filosofie van de drank te maken, een sectie over het kopen en het gebruik van sterke drank, en instructies voor het beheersen van cruciaal bartending technieken. Een must-have voor elke aspirant-mixologist.

Als u nog niet bent, nu kun je Death Co. cocktails ervaren vanuit het comfort van uw eigen huis. Of waar u uw drinken te doen. Omdat ze er wat van hun favorite dranken in blikken, die beschikbaar zijn voor landelijke verzendkosten zijn.

Death Co. samen met Thea Craft Spirits Cooperative aan de cocktails te maken, en ze hebben gelanceerd met drie opties. De Aurora Highball is een intrigerende mix van wodka, peren, sake, groene thee en mint siroop. De Moonsail Fizz combineert gin meteen rood bittere likeur, Â passievrucht, vanille siroop en kalk. De Ranger Buck begint met bourbon en omvat ook amaro, gembersiroop en berken.

Er is geen substituut voor zittend aan een bar, interactie met een barman en het kijken naar een drankje worden gemaakt voor jou. En nu, het hoofd kan draaien van de vloed van ingeblikte cocktails die hitthe markt in de afgelopen paar jaar. Maar de meeste niet deze stamboom te voeren, en zo lang als je gaat plaatsen te houden, waar glas is verboten, zul je goede drankjes in blikjes vereisen.

Voorbestemd om een ​​definitieve referentiehoeveelheid op ambachtelijke cocktails geworden, Death Co beschikt over meer dan 500 van de bars meest innovatieve en gewilde cocktails. Maar meer dan alleen maar een verzameling van recepten, Death Co is ook een complete cocktail onderwijs, met informatie over de theorie en de filosofie van de drank te maken, een complete gids voor het kopen en het gebruik van sterke drank, en stap-voor-stap instructies voor het beheersen van de belangrijkste bartending technieken .

Daarnaast is de bar net zijn ready-to-drink cocktails die kosten 5 een blikje of 20 voor een vier pack, zoals de Aurora highball het mengen van Woody Creek Distillers wodka, Clear Creek-peren, Junmai sake, groene thee en muntsiroop. Pak de ingeblikte cocktails op lokaal slijterijen of fles winkels of online.

Community helpt om meer dan verhogen, voor restaurant eigenaar die brandwonden uit de keuken brand leed

restaurant Lalos Mexicaans eten in Moorpark heeft omgang met een tragisch verhaal, aangezien een incident dat plaats vlak voor Thanksgiving nam geweest, volgens Fox LA. Eigenaar Orlando Orozco werkte in het restaurant toen hij werd gedekt door vlammen als gevolg van een licht ontvlambare oplossing de grond van het overdoen van de vloeren. Een collega probeerde te aaien de vlam uit, maar hij leed nog steeds brandwonden op 60 procent van zijn lichaam, en zal een operatie noodzakelijk in de komende drie of vier maanden. Een GoFundMe heeft reeds gewezen op meer dan 74.000 te helpen ondersteunen het restaurant eigenaar.

Roving Westside verslaggever Toddrickallen is de onthulling van Brique Franse Toastery getoond net onder Del Friscos bij Westfield Century City. Het is een hele restaurant gewijd aan een geladen baksteen toast bedekt met pindakaas kokosnoot ahornsiroop, knapperige kokosvlokken en vanille slagroom, geprijsd op 12. 9 per stuk. Toddrickallen zegt dat het zeer snel open moet zijn, misschien zelfs deze week.

Death Company Moderne Classic Cocktails

We ontvingen dit boek als een geschenk van onze lieve vrienden bij Distefano enkele jaren geleden, en we koesteren het. Koffietafel Kwaliteitsboek, inclusief hoofdstukken op de theorie en filosofie van drankvorming, en specs voor bijna 500 iconische dranken.

het plaatsen van de tweede in onze recente blinde smaken was death Co. House Recept voor het Lijk Reviver No. 2. Deze weergave was bijna leerboek: gelijke delen Beefeater Gin, Cointreau, COCCHI americano en citroensap, met twee streepjes van absint gemengd met alle ingrediënten en geen garnering. Alle juryleden becommentarieerd op de drankjes vers, heldere kwaliteit. Mooie verdomde standaard, zei Tristan Willey.

verdien Qantas Punten op in aanmerking komende Booktopia-bestellingen

Nick Fauchald is een Brooklyn-gebaseerde schrijver, redacteur en uitgever van print- en digitale producten. Hij is een redacteur geweest bij eten en wijn, wijnschouwer en elke dag met Rachael Ray Magazines. Vanaf 2008 tot 2011 was hij de hoofdredacteur van de proefstafel.

Dit is een boek dat de volgende generatie barmannen zal inspireren. De Dood & Co-bemanning is erin geslaagd om gelijke maten van gastvrijheid en creativiteit te mengen, en de impact van hun experiment zal veel verder gaan dan hun bescheiden East Sixth Street Saloon. Dit boek breidt Dood & Co's reach nog verder uit .-- Dale-afbrok, auteur van het vaartuig van de cocktail

een fascinerende, diepgaande blik op een van de beste bars die er zijn - vol met dezelfde houding en op te lossen die death & Co een echte winnaar in het veld maakte. Dit boek is een one-stop-shop voor iedereen die geïnteresseerd is in cocktails en de bars die ze dienen, en het is een briljante gelezen, om op te starten .-- Gaz Regan, auteur van de vreugde van de mixologie

Met Death & Co, David, Nick en Alex hebben een Instant Classic gecreëerd voor Craft Cocktail-liefhebbers en professionals. Ik heb dit boek in mijn huis essentieel gevonden .-- april Bloomfield, chef / eigenaar van het gevlekte varken

Om een ​​cocktailkwaliteit te bereiken, zijn we gekomen van een van de beste bars in de wereld verpakt om te gaan, we zijn begonnen met de meest populaire, originele recepten gecreëerd en geserveerd aan hun bars, maar ze vervolgens op een single Batchcocktail die ingeblikt is. Elk technieksingrediënt dat wordt gebruikt bij het creëren van deze cocktails wordt ook in detail beschreven in de Dood CO-serie boeken en regelmatig gebruikt bij hun bars.

We willen mensen bereiken die niet in onze bars waren geweest, niet in de buurt van hen, of gewoon niet kan bezoeken vandaag; Maar wil een smaak van die ervaring

Death Co is de belangrijkste, invloedrijke en vaak geïmiteerde bar om uit de hedendaagse cocktailbeweging te ontstaan. Sinds de opening in 2006 is death Co een must-bezoekbestemming voor serieuze drinkers en cocktailliefhebbers en de winnaar van elke grote industrie Awardâ € "inclusief Americas beste cocktailbar en het beste cocktailmenu op de verhalen van de cocktail Conventie . Met een uiterst getalenteerde en creatieve barpersoneel is het beste in de sector "Death Co is ook de geboorteplaats van enkele van de meest iconische drankjes van de moderne wegen, zoals de Oaxaca ouderwetse, naakte en beroemde, en de conferentie.

De Dood Co-lijn van klaar om cocktails te drinken, betaalt een eerbetoon aan de onuitwisbare barervaring, met roterende en seizoensmenu-menuwijzigingen, samenwerkingen met enkele van de meest gerespecteerde namen in de speciale kwesties van het cocktaillandschap. De lijn is een echte uitbreiding van de Dood Co-ervaring; geschikt voor de rechter gelegenheden en klaar voor waar het leven je brengt.

drink rechtstreeks van het blikje of geniet van over ijs en serveer altijd gekoeld. Als je de bar niet kunt bezoeken, neem dan de bar mee. Dit is je nieuwe go-to, waar het leven je ook brengt. Dag bij het zwembad? Verhoog je Hard Seltzer-spel en probeer in plaats daarvan de Aurora Highball. Avond op de camping? Sip the Ranger Buck bij het vuur om warm te blijven door je nacht. Hunkeren naar een smaak van de zomer? Grijp de MoonSail Fizz voor een ontsnapping zonder het vliegticket.

Death Co x de Craft Spirits Cooperative

Opgericht in 2013, heeft de Craft Spirits Cooperativehas langzaam en gestaag een -portfolio van de beste in de klasse-geesten ontwikkeld in een reeks categorieën en oorsprong. Tegenwoordig vertegenwoordigen ze het belangrijkste -portfolio van onafhankelijke ambachtelijke geesten in Amerika, het bieden van een palet van ambachtelijke geesten om unieke recepten te ontwikkelen die alleen premium, handgemaakte ingrediënten gebruiken. Door deze samenwerking hebben we een origineel lijn gemaakt, klaar om cocktails te drinken met behulp van specifieke ambachtelijke geesten en alle echte ingrediënten, op dezelfde manier zou Dood & Co cocktails aan de bar creëren.

een klassieke, rechte champagne-cocktailno mushs, geen gedoe. Dood & Co. House Recept Divert geen IoTA uit de tijd-geëerde formule voor het drinken. Fris, helder en, met die lange, curly-cue citroen twist, aangenaam citrusy.

Mijn vrienden en ik ging altijd naar Dolores Park in San Francisco en drinken bier gemengd met vers fruit van de boerenmarkt, zoals de Duitsers. Mijn favoriete combinatie was ananas met IPA, die deze drank heeft geïnspireerd, vernoemd naar de B-kant tot EMF's Hit Song Unbelievable. € "tw

zijn boozy bookshelf tijd! Onze maandelijkse functie waar onze vrienden Marlene en Lucas Offame Last Words Bar in Toronto review boeken van een Boozy Nature. Deze maand slaan ze death & Co: moderne klassieke cocktails en geven ons allebei hun mening van het boek.

LUCASS Review: 2014 is een jaar dat ik niet gemakkelijk vergeten, ik ben naar een nieuw appartement verhuisd, ik werd gewend aan het idee dat Bartending mijn echte baan was, en, nou, mijn zoon werd geboren. Dat was behoorlijk belangrijk. 2014 was ook een jaar met een echte bumperoogst van cocktailboeken, waarschijnlijk de piek van de cocktail Renaissance in de uitgeverijwereld. Naast enkele erg leuke herdrukken van meestal verloren klassiekers, gaf 2014 ons het barboek als handleiding voor beginnende barmannen, vloeibare intelligentie voor experimentele Cocktail Bartenders en Death & Co. als een uitgebreide versie van Het klassieke boek / barprofiel van de cocktailrecept.

Death Co. Moderne klassieke cocktails

Plus, een nieuwe Franse toastspot komt tot Century City en Jonahs Kitchen krijgt een video-functie in Santa Monica

Uus täna

Het leven van een man, verteld echt, is een roman ...

Het leven van een man, verteld echt, is een roman ...

Het is onduidelijk of deze drankje is uitgevonden door Ernest Hemingway of gewoon gepopulariseerd door hem, maar het is sterk en gevaarlijk eenvoudig om zich voor te bereiden. Absint heeft meestal een alcoholgehalte rond 6070 ABV, zo trouw aan zijn naam, deze cocktail kan het beste genieten van een weekendmiddag wanneer u geen drukkende verplichtingen hebt. 1 deel absint

Kom meer te weten
Hoe te drinken Absint-absint-serveerrecepten, cocktails rituelen

Hoe te drinken Absint-absint-serveerrecepten, cocktails rituelen

Een productieve drinker verdient een naamloze cocktail. Maar was Hemingway de alcoholautoriteit die hij heeft gemaakt om te leren hoe je zijn kenmerkende Daiquiri kunt maken.

Kom meer te weten
Dood in de middag

Dood in de middag

Een recept van een exotische cocktaildood in de middag. Het staat bekend om zijn decadentie en potentie. Dit omvat ook een video die de prosess toont van het mengen van deze drank.

Kom meer te weten
Dood in de cocktailrecept van de middag, ook bekend als de Hemingway Champagne

Dood in de cocktailrecept van de middag, ook bekend als de Hemingway Champagne

Om een ​​dood in de middag te maken, gebruik dan Absinthe Verte, suiker-siroop rijk 2 suiker tot 1 water, champagne Brut en garnituur met rozenblaadje of citroen zest draait eerst

Kom meer te weten
Hiermee waarom gedeconstrueerde gerecht is een van onze favoriete studio-keukens van festival van de kunsten

Hiermee waarom gedeconstrueerde gerecht is een van onze favoriete studio-keukens van festival van de kunsten

Een gemeenschap voor het delen van recepten voor maaltijden, drankjes, snacks en desserts die passen in een ketogene dieet. Vragen over Keto Bekijk ook RKETO.

Kom meer te weten
Mexicaanse Meatzza Mexicaanse deepdish Pan Pizza

Mexicaanse Meatzza Mexicaanse deepdish Pan Pizza

Niet beschikbaar Buy Banquet Frozen Pot Pie ontbijt, Deep Dish worst jus, 7Ounce bij Walmart. om

Kom meer te weten
Monster cookies vi foto's recept

Monster cookies vi foto's recept

Toegeeflijke diepe schotel chocolate chip cookie. Buttery, scherpe randen en warm, kleverige centrum. Heerlijke toegeeflijk traktatie voor één persoon.

Kom meer te weten
Acorn squash tempura

Acorn squash tempura

Leer hoe je grote gefrituurde squash kunt koken. Crecipe. OM leveren fijne selectie van kwaliteit diep Fried Squash-recepten uitgerust met beoordelingen, reviews en mengtips.

Kom meer te weten
Gebakken lever gemaakt Easy3 Thomas Sixt Foodblog

Gebakken lever gemaakt Easy3 Thomas Sixt Foodblog

Uitgebreide voedingsbron voor rundvleeslever, panfried. Leer over het aantal calorieën en voedings- en dieetinformatie voor rundvleeslever, panfried. Dit maakt deel uit van onze uitgebreide database van 40.000 gerechten, waaronder voedingsmiddelen van honderden populaire restaurants en duizenden merken.

Kom meer te weten
Zuidelijke gebakken rundvlees lever recepten

Zuidelijke gebakken rundvlees lever recepten

Wat deze lever zo speciaal maakt, is dat het gefrituurd is tot erg donker en fris.

Kom meer te weten
Waarom gietijzer gebruiken om vis te frituren

Waarom gietijzer gebruiken om vis te frituren

Vanaf het Bluefish Cookbook komt een geweldige taco met een verscheidenheid aan texturen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Krijg Balsamic Glazed Brussels Spruiten met Pancetta Recept van kookkanaal

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.