Serious Eet Roundup Pork Chops, Brandade, and Breakfast Sausage

Serious Eet Roundup Pork Chops, Brandade, and Breakfast Sausage

Nu, in de culinaire wereld is er altijd een debat geweest over het broeien van vs. kruiden als het gaat om bepaalde bezuinigingen, vooral varkensvlees. Twee beroemde chef-koks die op verschillende kanten van dit onderwerp staan, zijn Michael Symon en Mario Batali. Chef-kok Batali is een sterke gelovige in een zoutwateroplossing zoals mijn man is. Michael Symon geeft de voorkeur aan het kruiden van het vlees en het koken gedurende 24 uur voor het koken. Dit recept volgt Symons manier van denken en mijn man was behoorlijk ontzet tegen de gedachte aan mij tegen zijn techniek. Werkte het? Lees verder om erachter te komen!

koken totdat een onmiddellijke leesthermometer in het midden van de karbonades wordt gestoken, 100 tot 110F voor medium-zeldzame, ongeveer 30 minuten of 110 tot 120F voor medium, ongeveer 35 minuten. Om te voorkomen dat ze overkookt, begin dan met het controleren van de temperatuur van 5 tot 10 minuten voor de gesuggereerde tijd. Verwijder uit de oven.

Bottom line: nu het goede nieuws eerst. uiciest en de meest smaakvolle hak die ik ooit heb gehad en ik kijk er echt naar uit om het opnieuw te proberen! Slecht nieuws. Hij gietijzerskoekje moest erg heet zijn om die perfecte sear op de hak te krijgen die .. Ell, Perfect! Het maakte echter de sjalotten verbranden en verliet het varkensvlees met een zeer bittere smaak. De volgende keer ben ik van plan tijmbundels over de koteletten te plaatsen wanneer ze bakken zijn en dan de koteletten in boter. Ik zal een sjalotjus maken terwijl de karbonades rusten .. hij perfecte remedie tot een uitstekende kookmethode!

ik heb maar heel weinig koks ontmoet die genieten van het koken van varkenskarbonades. Oh, ze zijn daar, het is gewoon dat het koken van varkenskoteletten en koken ze goed kunnen zijn een van de moeilijkere vleeswaren om te beheersen. Die het vinden van echt geweldige varkensvlees hakt recepten soms moeilijk.

Veel Pork Chop-recepten die u vindt op internet en in kookboeken die vóór 2011 zijn geschreven, instrueerden nog steeds de chef-kok om hun varkensvlees naar die hogere temperatuur te koken, meestal resulterend in een droge, smaakloze varkenskotelet. Het geweldige nieuws is dat u niet alleen uw varkenskoteletten kunt koken voor minder tijd en een lagere temperatuur, maar er zijn andere manieren waarop u ervoor kunt zorgen dat uw varkensvleeshoprecepten elke keer sappig en smaakvol komen.

kies Bone-in wanneer je kunt: bottenkrabbels kunnen netjes en mooier uitzien, maar dat botten voegt veel smaak toe. Bovendien kunt u uw manieren vergeten en werken aan het krijgen van elk laatste stukje vlees uit wanneer er geen op zoek is:

Nu dat ik je alle dingen heb verteld die je kunt doen om je Pork Chop Recepten elke keer perfect te maken. ets gaan naar het leuke deel! Ik beloof je wat kickass-pork choprecepten, niet? En geloof jullie me, ik heb wat voor jou. Wat ik leuk vind aan Pork Chop Recepten is dat ze het gamma runnen van het snel koken van gezond om door te drenken in sauzen en kaas voor iets geruststellend. Ik hou ook van die Pork Chop Recepten zijn meestal gemakkelijk en duurt niet veel tijd voordat je een heerlijk varkensvleesdiner voor je hebt. Dus zonder verder Adieu, zijn hier 25 geweldige varkensvlees choprecepten voor jou!

11. En soms heb je gewoon wat ouderwetse varkenskarbonen en bonen nodig. Ik heb Laura ontmoet van echte moederkeuken en ze is niet alleen leuk, maar ze heeft een aantal moordenaarsvork chop-recepten. Ik ben zeker dat haar varkensbonen fantastisch zijn!

een goede varkenskotelet is slechts zo goed als de methode waarmee je het kookt. Wil je de meest foolbestendige manier om extra-sappige varkenskarbonades te garanderen? Sous vide is de manier om te gaan. Hier is mijn volledige gids voor hoe het is gedaan.

wtf, droge pekel? Ik hou van de term droge pekel. Het klinkt zo officieel, niet? Het is een proces, mensen. Wilt u weten wat het proces is? Het heeft een beetje te veel zout besprenkeld en misschien wat suiker op vlees en dan een tijdje wachten. Dat is het. Yay.

wtf, reverse Sear? Reverse Searing is behoorlijk genie, jullie. Het geeft je een mooie, gouden, frisse buitenkant, maar ook veel controle over het kookproces. Ik zou nooit alleen aan deze techniek hebben gedacht, en ik ben zo blij dat iemand anders deed. Heres wat het betekent om Sear om te keren: u begint met het kookt bij een zeer lage temperatuur, in dit geval bij 250 ° F in de oven, totdat het niet helemaal klaar is. Dan krijg je een gietijzeren pan die opvliegt en 3 tot 4 minuten doorbrengt, net door de shit uit de karbonades, waardoor de felbegeerde korst snel wordt ontwikkeld en het interieur tot de temperatuur in het proces teweeggebracht hebben.

maar de tijden die ze a-changin zijn en dingen opzoeken naar varkensvat. Voor één ding hebben we nu relatief gemakkelijke toegang tot veel betere kernel. Heritage ras varkens die zijn gefokt voor seizoen in plaats van Moo Fat Contredessedness. We hebben behalve een veel veiliger porkpork die kan worden gegeten in een sappig medium of medium-zeldzaam, zoals het bedoeld was. Bovendien zijn we in een virtuele wedergeboorte in termen van verse koktechnieken; Betere, slimmere manieren om de smaak en textuur van een varkenskoteler te maximaliseren. Vandaag gaan we een paar van die technieken bespreken en kijken of we het beste nijksen.

Alle varkenskoteletten worden uitgesneden uit het Lapp Basic Share of the Slob: The Loin, een mooiere spier die langs zijn rug van de schouder naar zijn kont loopt. Afhankelijk van waar de koteletten worden gesneden, hebben ze enigszins in tegenstelling tot kookkwaliteiten. Bij de slager of een supermarkt vind je waarschijnlijk ten minste twee van de drie van de take-nabeen te vinden:

wanneer ik hierover in de persoon heb gesproken, heb ik de neiging om te beginnen te wijzen waar deze bezuinigingen op de menselijke soundbox zouden liggen. Dit lijkt sommige mensen ongemakkelijk te maken . Ik begrijp wel waarom.

i Bovendien gesneden mijn karbonades dikke m spreekt ten minste een centimeter en een half. Elke dunner dan dat en het is onhandelbaar om de mooie balans tussen de knapperige korst en vochtige, sappige binnenkant te waarderen.

Aan de andere kant vereist het schrikken extreem hoge warmte om de bruine kleuren en smaken te produceren waar we zo van houden. De beweerde Maillard Browning-reacties, vernoemd naar de Twentieth Century Franse Apotheker die deze eerste versnelling beschreef, nemen ze alleen plaats in een aanzienlijke mate bij hoge temperaturenwe re's in de 350 ° F + bereik .

Zie je het probleem? Om de innerlijke succulentie te maximaliseren, wilt u uw kernel koken op Arsenic Low A Temperatuur mogelijk, maar om het roosteren te maximaliseren, moet u de buitenkant koken bij Ampere High A Temperatuur mogelijk. Deze twee doelen zijn rechtstreeks op gespannen voet en de meeste fudge-methoden verbinden zich ertoe de gelijkheid in balans te brengen door een combinatie van twee of meer koktechnieken en -temperaturen toe te passen.

Voor de volgende reeks foto's heb ik alle koteletten in dezelfde gietijzeren koekenpan verwarmd tot dezelfde temperatuur en flipt elke hak na 30 seconden om te laten zien hoe snel een korst kan ontwikkelen. Ik kookte elk naar een binnentemperatuur van 135F voordat ik ze laat rusten, en vervolgens gesneden ze open om het huis te onthullen.

Om deze problemen op te lossen, draaien sommige mensen zich tot brinten, het proces van wekende kernel in een zout of zout-en-suikerwateroplossing in de club om zijn vochtige - retentie capaciteiten te verbeteren . Hoe werkt het ? Normaal gesproken verliest een varkensvleeshakje vocht omdat de spiervezels zich aandraaien als het verwarmd, knijpen sappen zoals een buis van tandpasta . Het zout in een zeewater zal myosin oplichten, een van deze Muscleman-eiwitten, die het in bewerkstelligen van Aanhalen . Minder Aanhalen = minder vochtverlies = sappige kernel.

Wanneer u een montage van kernel zout, wordt aanvankelijk vocht uit het proces van osmose getrokken door het creëren van een pekel van vleessappen en opgelost zout op het oppervlak van de kernel. Dit zeewater werkt vervolgens op de traditionele manier: het lost musclan-eiwitten op, waarna het krijgt opnieuw geresorbeerd en Lento, maar werkt zeker zijn weg naar het vlees. Je komt eindigt met een hak die vochtig is, net een put als een regelmatig geboorde hak, maar is veel meer condenseren in het seizoen, en gemakkelijker om te schijnen, om te slapen.

langzaam roosteren in de oven bij een lage temperatuur vóór een finale, snelle Sear in de koekenpan houdt deze beenblokken sappig. De Reverse-Sear-methode gepromoot door kookboek Auteur J. Kenji Lpez-Alt of Serious Eats betekent dat je het interieur gelijkmatig kunt koken terwijl je de buitenkant droogt, zodat wanneer de koteletten de pan raken, je snel een mooie, bruinste korst raakt.

seizoen de koteletten met zout en peper naar smaak. Eet een grote pan op middelhoog vuur en wanneer heet, voeg de olie toe. Wanneer de olie heet is, voegt u de gekruide varkenskarbonades toe en kook tot ze, ongeveer 5 minuten, draai en kook en kook opnieuw, tot het bruin is, nog eens 5 minuten of tot 145 ° F. Zet opzij om 5 minuten te rusten.

Aandacht vereiste cloudflare

Sesam Shiitake Salad Dressing is een gezond recept geïnspireerd door de populaire gebottelde saladedressing. Gemaakt met avocado olie, sesamolie en tamari sojasaus, de umami-smaak is geweldig

Uus täna

Magic Wok Franken Rd, Alexandria A05. Sesame Garnalen Toast alle menu-items

Magic Wok Franken Rd, Alexandria A05. Sesame Garnalen Toast alle menu-items

Shrimp toast is ook bekend als sesam Prawn toast. Het is een populaire dim sum dat je in HK theehuis restaurant bestelt of komt als voorgerecht in de Australische en Amerikaanse Chinese restaurant. Oorspronkelijk, dit recept is een mix van Chinese en Britse invloed wel. Zeer interessant en heerlijk. Opmerking product onderstaande links

Kom meer te weten
Chinees eten Calgary Home Silver Dragon Restaurant

Chinees eten Calgary Home Silver Dragon Restaurant

Het Jasmin Licensed Chinese Restaurant is gevestigd in 1981 een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Chinese keuken van Chinese keuken met een familie in de authentieke Kantonees en Sichuan.

Kom meer te weten
Lucht friteuse kip dijen

Lucht friteuse kip dijen

Je zult dol zijn op deze smakelijke, snelle en ketofriendelijke kipdijen met sappig vlees en een knapperige huid die klaar is voor de tafel in minder dan 30 minuten

Kom meer te weten
Shake n Bake Chicken Parmezan Recept

Shake n Bake Chicken Parmezan Recept

Dit is een geliefd kippenrecept geworden bij mij thuis, het is vrij gemakkelijk om te maken en smaakt goed

Kom meer te weten
Calorieën in Shake n Bake Chicken Strips Calorie, Fat, Carb, Fiber en Protein Info

Calorieën in Shake n Bake Chicken Strips Calorie, Fat, Carb, Fiber en Protein Info

Een enkele portie 184 g fastfood gebraden kippentossers bevatten ongeveer 499 calorieën, 25. g vet, 31. g koolhydraten en 35. g eiwit, hoewel voedingsfeiten kunnen variëren op basis van waar u ze koopt.

Kom meer te weten
Coat Shake N Bake Doorgewinterde Online Levensmiddelen

Coat Shake N Bake Doorgewinterde Online Levensmiddelen

Bestel online Shake N Bake Extra Crispy Doorgewinterde Coating Mix 2 ct Box op www. qmonline. om

Kom meer te weten
Parmesan Crusted Chicken zonder broodkruimels Chefjar

Parmesan Crusted Chicken zonder broodkruimels Chefjar

Luchtfriteuse Parmesan Crusted Chicken is een gemakkelijke friteuse kippenborst voorgerecht voor je volgende nachtdiner. Deze Parmezaanse en knoflook Crusted Chicken is gemaakt zonder broodkruimels of Mayo om het low carb te maken, maar nog steeds heerlijk voor kieskeurige eters.

Kom meer te weten
Hoe lang Bake varkensvleesschnitzels Vintage Kitchen

Hoe lang Bake varkensvleesschnitzels Vintage Kitchen

Vinden en delen dagelijks recept om Bake Pork Chops in de oven. Ontdek recepten, koks, video's en howtos op basis van het voedsel waar je van houdt.

Kom meer te weten
Gepaneerd Air Fryer BONEIN Karbonade Everyday Family Cooking

Gepaneerd Air Fryer BONEIN Karbonade Everyday Family Cooking

Krijg Poppin Pork Chop broodjes Recept uit Food Network

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Maak gezonde gebakken kippenbeschrijvingen in de oven of luchtfriteuse met dit eenvoudige kip Renderloins Recept Voeg groenten toe zoals groene bonen of broccoli voor een compleet diner.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Ontdek Lemonherb Phankocrust Tilapia, een gezond levende visrecept dat krokant aan de buitenkant, zacht aan de binnenkant en heerlijk overal opnieuw is. Je wilt lemonherb pankocrust tilapia maken wanneer het tijd is voor het avondeten

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.