Mocht cantharellen worden gekoeld

Hoe kan ik Store Chanterelles Secrets Alleen weinig mensen weten

Heeft u cantharellen wassen voor het koken?

Het eten van bedorven of rot paddenstoelen kunnen gastro-intestinale ziekte en zelfs leiden tot vergiftiging. Het is niet de paddestoelen die je krijgt is het de microben die uiteindelijk koloniseren en de overname van paddenstoelen zodra ze zijn verwend. . Zoveel mogelijk, eet verse champignons en probeer ze te consumeren voordat ze beginnen te verschrompelen.

Zijn slijmerige paddestoelen goed om te koken?

Morels zijn de aandacht varken van wilde paddestoelen. Elk voorjaar, mensen over het hele land te nemen naar het bos op zoek naar de beroemde schimmels. Maar er is een andere paddestoel die meestal opduikt in veel van dezelfde gebieden een maand of twee later. Het is gemakkelijker te herkennen, groeit over een langere venster van de tijd, en smaken net zo goed, en sommigen zeggen zelfs beter dan de morel.

paddestoelen van de cantharel van één soort of een ander te laten groeien over het grootste deel van de planeet. Hier in de U.., Ze beginnen te pop-up in vele gebieden van het Zuiden en Midwest en langs de oostkust ergens tussen eind mei tot en met september. Langs de westkust en omhoog door de Pacific Northwest, het seizoen begint in de herfst en loopt door een groot deel van de winter. Voorkomende soorten zijn de kleine rode cinnaber en de grotere, meer productief, gouden hanenkam. Cantharellen gedijen zowat elke keer dat de combinatie van vruchtbare regen en temperaturen samen voorkomen. Het beste deel over hen? In tegenstelling tot de bijna gecamoufleerd morel, cantharellen zijn meestal helder geel of oranje, waardoor ze praktisch sprong uit de bruine bosbodem.

Cantharellen zijn een paddestoel die nog moet worden geteeld. Dat betekent dat als u deze smakelijke hapjes te proberen, je gaat moeten nemen om de bossen. Ive vaak had mijn beste geluk in de volwassen staat van gemengde hardhout, maar af en toe een hanenkam onder volwassen pijnbomen, ceders en andere coniferen ook hebben gevonden. Kijk voor een vochtige ruimte met een rijke bodem en een vrij dichte bladerdak voor schaduw. Lage kreek en de rivier bodems zijn de perfecte plek om uw zoektocht te starten. In tegenstelling tot een aantal andere paddestoel rassen, cantharellen ontspruiten uit de bodem en niet uit levende of dode hout. Ze hebben de neiging om vruchtbare kwekers, dus waar je er een te vinden, kunt u vaak meerdere.

Zoals voor alle wilde paddestoelen foerageren, het is altijd een goed idee om te beginnen door te gaan met een ervaren forager of door te verwijzen naar een paar accurate identificatie boeken. Vertrouw nooit een blog post of video op zichzelf. Terwijl cantharellen dont hebben veel lookalikes , is er een gemeenschappelijke één dat je een vervelende maag bug kan geven. daarover later meer.

Cantharel rassen kan variëren van helder geel tot diep rood, met een paar minder voorkomende soorten weergegeven in zowel wit en zwart vormen. Cantharel caps variëren in grootte van een inch tot 5 inch, afhankelijk van de soort en leeftijd. De onderzijde van hanenkam kappen voorzien valse kieuwen, meer smalle waves opdruk op het oppervlak van de paddestoel. Als je je mes of vingernagel hark over deze valse kieuwen, ze gewoon te scheiden of los te maken van de onderkant van de kap.

Het vlees van een hanenkam moet romig wit zijn. Ze groeien op een enkele stam die solide en niet hol zou moeten zijn. Een andere goede identificatie truc is om de vers geplukte paddestoelen een snuifje te geven. Het moet mild geur van abrikozen of andere vruchten, niet sterk of onaangenaam at all.

De meest voorkomende lookalike voor cantharellen is de jack-o-lantern paddestoel. Een diepe kleur oranje, hefboom-o-lantaarns groeien vaak in groepjes rotten hout. De onderkant van een jack-o-lantern cap vertoont waar lamellen die gemakkelijk uit elkaar kunnen worden gespreid of verwijderd uit de dop wanneer geharkt met een mes. Het vlees van een jack-o-lantern paddestoel is bijna net zo oranje als de oppervlakte, een andere gemakkelijk te herkennen verschil met de hanenkam. Jack-o-lantaarns wont de aangename fruitige geur van cantharellen, en ze vaak zelfs de productie van een onaangename geur. Terwijl het eten van een jack-o-lantern paddestoel waarschijnlijk je gewoon te doden, zal het genoeg zijn gastro-intestinale onaangenaamheden te maken je je afvraagt ​​of het zou kunnen veroorzaken.

Zoals met alle champignons, geef ik de voorkeur het gebruik van een mes om netjes slice cantharellen op de basis in plaats van te trekken of verdraaien van de paddestoel. Dit houdt ze schoner en laat een deel van de paddenstoel te regenereren.

Na het snijden van de paddenstoel, gebruik ik een zachte borstel om eventuele losse grond of insecten weg te vegen die op het oppervlak kunnen zijn voordat het paddestoel in een doek of gaaszak of in een mand wordt geplaatst. Ik probeer plastic zakken voor champignons te vermijden, omdat ze de neiging hebben om ze te zweten en een deel van de meer delicate exemplaren te verpletteren.

Zodra u thuiskomt, gebruikt u een vochtige doek of borstel om eventuele resterende grond of verontreinigingen te verwijderen die u in het bos heeft gemist. Laat de paddenstoelen drogen op een draadrek voordat ze in een papieren zak in de koelkast plaatsen. Cantharellen zullen een week of iets langer blijven wanneer deze op deze manier wordt opgeslagen.

als je een extra productieve foerageerreis hebt gehad en je overtollige paddenstoelen voor een langere periode wilt opslaan, zijn er een paar manieren om erover te gaan. Je kunt de cantharellen in een dehydrator drogen en vervolgens voor gebruik reconstitueren in warm water, maar ze verliezen een deel van hun smaak met deze techniek.

een betere methode voor langetermijnopslag is om de paddenstoelen in boter te sluiten totdat ze hun vocht vrijgeven. Zodra de vloeistof meestal is verdampt, laat de paddenstoelen afkoelen en pakken vervolgens in zakken in zipstijl en bevriezen. Dit behoudt bijna alle aroma van de paddenstoelen en de ontdooide cantharellen zijn perfect voor sauzen en zwaartekaarten.

Cantastrelles kan op verschillende manieren worden gekookt. Ze maken uitstekende soepen, zwaartekaarten en sauzen die kunnen worden verleend over zowat elk soort wildgame-vlees. Ze maken ook een uitzonderlijke ontbijtomelet.

Omdat Chanterelle-paddenstoelen maximaal 90 water kunnen zijn, kan het moeilijk zijn om droge boord te krijgen om aan hen te houden voor gefrituurde champignons. Terwijl ze koken, releases water van het oppervlak van de paddenstoel, waarbij het geprobeerd is. Als u de voorkeur geeft aan uw paddenstoelen, mengt u een beslag en dompel de paddenstoelen erin in en laat ze dan één voor één, in 350-graden olie. De hete olie verzegelt de beslagkorst en bevat het vocht binnen.

een van mijn favoriete manieren om Cantherleelle paddestoelen te koken, is ze in boter met een strooit zout en een paar rubrieken van verse knoflook. We serveren ze op deze manier als een bijgerecht of lepel over gegrilde hertenvlees of eland steaks.

Klaar om eruit te komen en een eigen cantharellen van jezelf te vinden? Je hebt geluk. Voor het grootste deel van het land is er nog steeds voldoende tijd. Raak gewoon de bossen per dag of twee na de volgende grote regen en houd je ogen open voor deze gouden schatten Kisprout van de bosbodem.

Red Cute Paddestoelen zijn genoeg eisen voor verwerking bij het maken van voorraden. Als je iets verkeerds doet, kun je ze van smaak beroven en de smaak zal een vleugje bitterheid krijgen. Hoe CANTERELLES koken voor de winter? Bevriezen ze rauw, gekookt of gebakken? Laten we verschillende varianten in overweging nemen.

opgeslagen bevroren cantharellen ForThree tot vier maanden. Als het mogelijk is om een ​​temperatuur onder de18 graden te bieden, zullen ze maximaal een jaar leven. Een langere tijd om ze op te slaan wordt niet aanbevolen, aangezien er een hoog risico op schade aan het product is.

Hoe Cantharellen voor de winter bevriezen, als er geen vertrouwen is in de aanschaf van rauwe paddenstoelen, en wil je 100 zeker zijn dat bitterheid zich niet manifesteert? Gewoon een beetje om ze te koken.

Hoe Cantastrelles te bevriezen voor gebakken in de winter? Schil de paddenstoelen, snijd en bak in een pan met plantaardige olie gedurende twintig minuten. Het is noodzakelijk dat alle overtollige vocht verdampt. Het is ongewenst om diervetten te gebruiken in plaats van olie, omdat in dit geval ingevroren champignons niet meer dan een maand kunnen worden opgeslagen.

Cantastrelles zijn een van de meest heerlijke geschenken van de natuur, vooral wanneer het wordt gesuteerd met knoflook en boter. Ze fruit van de grond na een goede regen bij warm weer, en vaak zal die regen veel vuil op onder die delicate founded randen schoppen. Tijdens het schoonmaken van Cantharellen zonder te beschadigen, kan het moeilijk zijn, ik heb een paar goede praktijken ontwikkeld voor het schoonmaken van cantharellen.

Reiniging van elk type paddenstoel is een tweestaps proces. De eerste stap is het ontdoen van vuil en het tweede en even belangrijke steel droogt de schimmels goed. Paddestoelen zijn als sponzen; ze weken veel water op. Extra vocht voorkomt een goede bruin, dus als ze niet goed zijn gedroogd, kunnen ze een rubberachtige textuur en een gebrek aan smaak ontwikkelen.

Hoeveel kunt u cantastrelles in de koelkast in een frisse staat opslaan?

Misschien houden we gewoon te veel van paddenstoelen. Maar is er iets lovelier dan gouden chanterelles sprenkled als verse bloemen boven een tapijt van Chartreuse Moss in een donker bos? Zelfs na jaren en jaren van het plukken van paddenstoelen, die van zoveel mogelijk schoonheid konden worden?

Cantharellen behoren tot de gewaardeerde paddenstoelen van veel mensen inclusief restaurantchefs. En dit is om een ​​goede reden. Ze behoren tot de meest heerlijke en veelzijdige schimmels die u kunt toevoegen aan een breed scala aan gerechten. Cantastrelles zijn echter slechts enkele maanden van het jaar beschikbaar. Als je het hele jaar door wilt genieten, is de beste manier om ze te behouden en op te slaan. Maar hoe bewaart u Cantharellen op de juiste manier?

Cantharellen zijn vlezige eetbare paddenstoelen die overvloedig in het wild groeien, vooral in de westkust en -bossen over de hele wereld. Het is een vlezige en eetbare paddestoel met een kleur die varieert van oranje tot goud.

7 creatieve manieren om Cheddar-kaas te bevriezen

Ja, je kunt fetakaas bevriezen en opslaan voor maximaal 3 tot 6 maanden. Ontdek hoe je fetakaas in de Fridgefreezer bevriezen.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Jane Fry, Elk Falls, Kansas I Love Focaccia Brood Mijn versie is meer in lijn met mijn levensstijl, super gemakkelijk en snel, en mijn smaakpapillen, barst van specerijen. Mijn Southwest Focaccia is erg stevig en bevredigend en ik zou er de hele dag gemakkelijk op kunnen snappen.

Kom meer te weten
Hoe kan elk type ui en hoe lang ze duren te slaan

Hoe kan elk type ui en hoe lang ze duren te slaan

De beste manier om hele uien op te slaan in een koele, donkere en droge plaats, waar ze kan duren tot twee maanden.

Kom meer te weten
Hoe je je eigen avocado boom California Avocados te laten groeien

Hoe je je eigen avocado boom California Avocados te laten groeien

Een TIKTOK-gebruiker liet zien dat ze haar halve snijavocados in water in water slaat, en mensen in de app zijn zo geobsedeerd door deze nieuwe keukenhack.

Kom meer te weten
Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

Sucuri-website Firewall Toegang geweigerd

U kunt stappen om de honing kristallisatie proces te vertragen en te repareren gekristalliseerde honing te nemen. In dit bericht bespreken we afgeroomd honing en ruwe honing.

Kom meer te weten
Avocado voor baby 4 Heerlijke manieren 6 maanden babyfood

Avocado voor baby 4 Heerlijke manieren 6 maanden babyfood

Avocados zijn voedingsstoffenvruchten die gemakkelijk kunnen worden opgeslagen, hebben altijd thuis. Een van de beste manieren om avocados op te slaan, is om ze in te drukken. Leer enkele tips voor het veilig opslaan van Avocados, hier

Kom meer te weten
Hoe bewaart u Avocados Avocados uit Mexico

Hoe bewaart u Avocados Avocados uit Mexico

Een expert op het gebied van voedselopslag legt de beste manier uit om avocado's op te slaan om ze snel te behouden, of het nu gaat om de koelkast.

Kom meer te weten
Pick, genezing, op te slaan uien recht op lange houdbaarheid te krijgen

Pick, genezing, op te slaan uien recht op lange houdbaarheid te krijgen

Een ui lamp ongeveer 1 cm in diameter, kan plantuitjes worden gekocht of geteeld het vorige seizoen in de voorbereiding op het planten van uw moestuin in de lente.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Dit gemakkelijke recept van Sopapilla Cheesecake is perfect voor een Cinco de Mayo-dessert, of voor elke andere dag is het heerlijk en gemakkelijk te maken.

Kom meer te weten
Spons Candy Milk Chocolate door Abdallah Candies

Spons Candy Milk Chocolate door Abdallah Candies

Deze snoep is als het soort dat mensen verwijzen naar Seafoam Candy. Het is knapperig en heeft een SugaryMaple-smaak. Probeer gewoon maar één stuk te hebben

Kom meer te weten
Lente-ui groeiende gids

Lente-ui groeiende gids

Ontdek hoe u smakelijke lente-uien wilt laten groeien, ook kunt u scallions genoemd, met hulp van deze gids voor het zaaien, groeien en oogsten van BBC Tuinners World Magazine.

Kom meer te weten
Groeiende lente-uitjes tips die het bijsnijden is van wat een lente-ui is

Groeiende lente-uitjes tips die het bijsnijden is van wat een lente-ui is

Scallions Allium Fistulosum zijn klontervormige uien vergelijkbaar met groene uien en lente-uien. Leer hoe je ze in de tuin kunt laten groeien.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.