38 verschillende koffiedranken die u moet proberen in 2022

Hoe een Creat Creat Create Barrel te kiezen

Wat zijn de verschillende soorten koffiemachines?

Er zijn veel aantrekkelijke opties waarbij de koffie handmatig brouwen. Voornamelijk hebben ManualCoffee-makers twee belangrijke voordelen. Draagbaarheid en prijs. Je kunt ze overal nemen, en in het algemeen kosten ze geen arm en een been.

Als je een fan van ijskoffie bent, is dit een natuurlijke pasvorm. Zelfs als je niet bent, zijn er veel koffiepuristen die zweren dat koude brouwingen de volledige complexiteit van de smaken van welke boon je niet gebruiken.

Koffie- en espresso-makers hebben elk hun specialiteit, zegt Chris Hallowell, onze expert van onsite koffie en eigenaar van de koffiebranders van de keren. Afhankelijk van het type koffiedrinker, is er een, er is er een die het beste bij u past op welke functies u profiteert van, zoals snelle steamers, een indrukwekkende portafilter, automatische presets, of een ingebouwde koffiemolen. Voor sommigen kan de routine van het malen van uw koffie, het kloppen, het beëindigen van espresso en het stomen van hun eigen melk meditatief , zegt HalloWell. Anderen willen misschien een knop duwen en nabij-directe cafeïne hebben bevrediging van een superautomatische machine.

We weten hoe moeilijk het kan zijn om een ​​koffiezetapparaat te beoordelen zonder het uit de eerste hand te proberen, dus hebben we een dozijn van de topgestuurde koffie- en espresso-makers naast elkaar getest in onze DedicatedLABAND, warmtetijd, brouwkwaliteit en opruimen. Op een van onze testdagen, hebben we een blinde smaaktest uitgevoerd, waarin onze koffiedeskundige meer dan 100 foto's van espresso en kopjes koffie trok voor een paneel van testers, die de drankjes van elke machine hebben beoordeeld op basis van mondgevoel, textuur en duidelijkheid.

conische bramen worden voornamelijk genoemd voor de innerlijke burr, die duidelijk kegelvormig is. De buitenste burr lijkt meestal op een dikke ring, met een kegelvormige holte erin. Meestal zal de ringbreuk stationair zijn, behalve in het geval van de Baratza-sette, waarvan de kegelburner in plaats daarvan is vastgelegd. Koffie beweegt door conische bramen van boven naar beneden de punt van de kegel zal de grotere primaire snijvlakken hebben, en de basis van de kegel zal de kleine afwerkingssnijvlakken hebben. Als zodanig zijn conische burrs in wezen verticaal moeten worden gemonteerd, zodat ze misschien zwaartekracht worden gevoed en hun uitgangspad zal niet kloppen.

platte bramen worden gevormd als afgeplatte donuts, en ze zijn parallel aan elkaar gemonteerd met de snijkanten die tegenover elkaar staan. Koffie komt binnen door het centrale gat van één braam, wordt geduwd tussen de bramen en door de snijoppervlakken, en verlaat op de buitenomtrek van de bramen. Platte bramen kunnen op verschillende manieren horizontaal en parallel aan de teller, onder een hoek of verticaal worden gemonteerd.

Soms zult u merken dat mensen erop staan ​​dat er intrinsieke voordelen zijn voor conische of platte bramen, of dat er zeer verschillende smaakverschillen zijn. Conische en platte bramen hebben wel enkele verschillende eigenschappen conische bramen, bijvoorbeeld, vereisen bijvoorbeeld minder koppel om te slijpen en kan dus minder dure en lagere aangedreven motoren gebruiken, daarom vonden ze vaak in lagere eindslijpmachines. We kunnen niet veel bewijs vinden om te zeggen dat conische bramen altijd smaken als x en platte bramen, altijd smaken als y, en nu leerde dat meer over het effect van bramen en molenconstructie op malen uniformiteit, als de resulterende effecten op smaak, het lijkt erop dat zijn moeilijker te pinnen of smaakveranderingen zijn vanwege braam vorm of de maling uniformiteit een bepaald molen produceert.

Zoals hierboven verwijst dit naar het middel om de afstand tussen de bramen en de resulterende grootte van de geproduceerde koffiedeeltjes aan te passen. Traploze slijpmachines beschikken over oneindige slijpen aanpassing , met een glad aanpassing tussen alle instellingen en theoretisch als velen in-tussen instellingen als u wilt. Vaak traploze slijpmachines gebruik maken van een schroef-stijl mechanisme voor het aanpassing , en soms voorzien van een wormwiel drive om nauwkeuriger veranderingen aan te brengen. Mazzer slijpmachines zijn traploos met een dikke, zware schroef kraag voor het instellen van de maling. Anfims SCODY en Cody slijpmachines zijn ook traploos en ook een schroef kraag, maar zorg aanpassing s met een knop op een wormwiel voor kleine en nauwkeurige veranderingen.

In sommige gevallen, het woord retentie wordt gebruikt om alle koffie te beschrijven in een molen die niet langer in zijn hele bonen staat. Een molen met een hopper vol bonen kan het afmaken van een dosis, en er zal resterende gronden in de spleten worden achtergelaten in de spleten en het uitgangspad zoals voorheen, evenals gronden die in de bramen en gedeeltelijk gebroken bonen net in de braamopeningen worden bewaard. Deze gronden en gedeeltelijke delen hebben een meer zichtbaar oppervlak voor zuurstof om hun smaak te beïnvloeden, en kunnen dus worden beschouwd als afval of ongewenst indien lang genoeg tijd. Deze definitie van retentie omvat meestal veel meer koffie dan het bovenstaande, dus de twee gebruik kunnen in verwarring raken, indien niet specifiek gedefinieerd in context.

Groepkop De interface van de machine waar heet water onder druk wordt toegevoegd aan de koffie. De groepskop heeft een vergrendelingsmechanisme voor de Portafilter, een pakkingmateriaal om een ​​afdichting tegen de mandrand en een dispersie / douchescherm te creëren om het water gelijkmatig over de koffie te verdelen. Groepskopontwerpen zullen variëren, hoewel sommige ontwerpen historisch opmerkelijk zijn.

E-61 Groep gecreëerd door FAEMA in 1961, dit is wat bekend staat als een ThermoSIPHON-groep. Het wordt passief verwarmd van de stoomboiler van de machines en onderhoudt een enigszins gestage temperatuur dankzij het grote blootgestelde oppervlakte. Het is meestal gemaakt in verchroomd messing, en functies A Drie-way-bediening De positie van de DOWN-hendel opent de spoelklep en sluit de pomp uit, de positie van de middelste hendel opent het brouwpad en zorgt voor lijndruk Pre-infusie indien beschikbaar en de bovenste positie bezigt met de pomp. E-61-groepen worden voornamelijk gevonden in warmtewisselaarstijlmachines, maar kunnen ook in andere toepassingen worden gebruikt.

verzadigde groep gepopulariseerd voornamelijk door La Marzocco, maar vandaag sterk aangenomen. Verzadigde groepen zijn voorzien van een kamer boven de werkelijke groepsinterface die vol warm water is en meestal direct aangesloten op de brouwketel. Dit helpt bij het handhaven van thermische stabiliteit tijdens gebruik en beperkt warmteverlies van het brouwwater op het brouwpad tussen de ketel en de koffie.

Tenzij de machine geavanceerde instellingen heeft, verliest u veel controle over het brouwsel, zoals temperatuur- en extractiegraad, maar het gemak is onmiskenbaar . Vooraf ingesteld alles de avond ervoor en geniet van een probleemloze beker Joe in de ochtend.

Het -principe is dezelfde mix koffiedogels en water in elke verhoudingen en voor hoe lang u echter liever hebt, maar wanneer extractie wordt gedaan, duwt u op de plunjer die de koffie naar beneden en in uw beker duwt , waardoor de gronden achterblijven.

Koffiemachines zijn er in een breed scala aan stijlen en kunnen iets kosten van 30 tot meer dan 1.000. Wat geschikt is voor u, hangt af van verschillende factoren, inclusief uw budget, welke koffie u graag drinkt en hoeveel controle u wilt over het proces.

quiz: welk type koffiezetapparaat is voor jou?

Het merk van de machine dat u kiest, heeft invloed op de beschikbare drankopties die voor u beschikbaar zijn. Sommige focus op espresso, terwijl anderen een scala aan rare en heerlijke drankjes maken, van Caramel Macchiatos naar euro-chocolaatjes.

de meeste gemalen koffiemachines hebben een stoomwand, die u kunt gebruiken om melk in een aparte kan te schuimen. Elke keer opt voor een traditionele look, met ouderwetse wijzen en controles die u laten om de lengte en kracht van uw drankje te bepalen.

koffie is een van 's werelds meest populaire drankjes. Een studie van 2018 bleek dat 79 van U. Koffiedrinkers met koffie thuisgebruiken. Dus het is geen verrassing hoe vaak het is om een ​​koffiezetapparaat in iemands keuken te zien. Er zijn echter verschillende manieren om koffie thuis te brouwen. Vandaag zullen we vier van deze opties verkennen, zodat u meer kunt leren over brouwmethoden waar u misschien niet bekend mee bent.

Zoet gebakken gebak met citroen ricotta cassatelle

Deze gebakken gebak zijn typische desserts van Como bereid tijdens carnaval, vergelijkbaar met Galani, Frappe of Cenci, omdat ze in verschillende delen van Italië in verschillende delen van Italië bekend zijn.

Uus täna

De beste boxstraters voor maaltijd voorbereiden

De beste boxstraters voor maaltijd voorbereiden

Tophulpmiddelen en tips voor uw recept, uw grip en uw budget.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Er zijn 45 calorieën in 100 g van Sainsbury's British Chicken Gravy. Krijg volledige voeding feiten voor andere Sainsbury's producten en al uw andere favoriete merken.

Kom meer te weten
Wat is mayonaise

Wat is mayonaise

Koop niet al die verschillende Mayonaise-smaken en sauzen wanneer het zo eenvoudig is om je eigen 38 manieren te maken om hier gearomatiseerde mayonaise te maken.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Gebruik de laatste paar eieren in de koelkast met onze Proteinrich omelet-ideeën, uit snelle vegetarische omeletten naar onze uitgebreide Texmex Frittata

Kom meer te weten
Alles wat je wilde weten over alle soorten perziken

Alles wat je wilde weten over alle soorten perziken

Witte perziken hebben een laag of subrastaal vlees in vergelijking met de gele variëteiten. Het vlees kan puur wit zijn of zelfs licht blozen, maar heeft een zoetere smaak dan het traditionele geel. Bekijk enkele populaire witte perziksoorten in dit artikel.

Kom meer te weten
Wat zijn de verschillende soorten soepcampbells soep uk

Wat zijn de verschillende soorten soepcampbells soep uk

Er is meer tot soep dan room van tomaat. Ontdek de verschillende soorten soep van bisques en bouillon naar veloutes en meer

Kom meer te weten
Clingstone, Freestone, White, Yellow en Doughut the Language of Peaches, Explained

Clingstone, Freestone, White, Yellow en Doughut the Language of Peaches, Explained

Perziken kunnen wit of geel zijn, maar, ongeacht, ze hebben hetzelfde rijpingsbereik en kenmerken. Perziken die geel zijn, zijn gewoon een kwestie van voorkeur aan degenen die de voorkeur geven aan gele vlees perziken. Hier is meer informatie over het kweken van gele perzikvariëteiten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Veselka Vaselka Beoordelingen bekijken 1.027 reiziger, 398 spontane foto's, en goede aanbiedingen voor New York, NY, op Tripadvisor.

Kom meer te weten
Hoe maak je mijn oma's Russische dumplings jmore

Hoe maak je mijn oma's Russische dumplings jmore

Dit zijn mijn Oekraïense Motherinlaws Pelmeni Recept Pelmeni zijn kleine Plumpleeat Dumplings gemaakt van een handmal genaamd de Pelmennsa.

Kom meer te weten
9 Mouthwatering Brookie Recepten in de koekjeskruik

9 Mouthwatering Brookie Recepten in de koekjeskruik

Ontmoet het meest perfecte glutenvrije, paleofriendelijke brookies ooit, met taaie brownies op de bodem en chocoladekoekjesdeeg bovenop.

Kom meer te weten
Ultieme fudge brownies

Ultieme fudge brownies

Deze donkere chocoladebrownies zullen iedereen winnen bij je volgende familiebijeenkomst.

Kom meer te weten
Ultimate Death by Chocolate Brownie Recept van de Cake

Ultimate Death by Chocolate Brownie Recept van de Cake

Ultimate Death by Chocolate Brownie Cake. Ontdek ons ​​recept.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.