Blauwe Hubbard Winter Squash Seeds

Geroosterde squash-zaden maken een goede gezonde snack

Harris Seeds is een particulier zaadbedrijf met een lange traditie van het leveren van de beste plantaardige zaden, bloemzaden, planten en benodigdheden aan telers en Tuinmannen sinds 1879. Het Harris Seeds-team bevat lokale telers en tuinliefhebbers, waarvan de onschatbare kennis en expertise ons in staat stellen om u beter van dienst te zijn. Elke medewerker van Harris Seeds deelt een gemeenschappelijk doel een toezegging voor uw succes.

SPARING SOAD: SPARING SPAK SEED IS UITDAGEN! We vermelden drie soorten van de genus-cucurbita: C. PEPO, C. Maxima en C. MOSCHATA. Rassen van dezelfde soort zullen gemakkelijk oversteken, maar de kruising zal niet voorkomen tussen de verschillende soorten. Je moet variëteiten van dezelfde soort met een halve mijl isoleren als je ware-to-type zaad wilt. Dit is het moeilijk voor de meeste Tuinmannen Mogelijk moet u communiceren en samenwerken met Achtergrond Tuinmannen of insecten uitbloesems en hand- bestuiven . Als je het variëteit Isolation kunt uittrekken, is het verwerken van de zaden eenvoudig: spoel zaden uit het lef van volledig rijpe en genezen squash. Droog en winkel.

Plaag: Squash Bugcultural Controls: Rotatie, tot in Cucurbit-puin vóór de winter en plant een covergewas, planken op bodemoppervlak in de buurt van squash trekt insecten 's nachts aan die kan worden gedood, vermijd mulching. Squash-bugs leggen hun bruin-baksteen rode eierclusters aan de onderkant van het gebladerte, vaak naast de Centrale Veindestroy Egg-clusters aan de onderkant van bladeren. Aterials: Pyrethrum op jonge nimfen, Azamax.

Pest: Squash Vine BornerCultural Controls: Butternut Squash is bestand, Maximas Pepos vatbaar; Rotatie, ploeg in squash wijnstok puin kort na de oogst, gebruik drijvende rijafdekkingen, wacht voor het verwelkeren van plantenonderdelen en vernietig boorder binnen.

Kun je Hubbard Squash Seeds eten?

Waarom? Omdat het in principe het perfecte zout is. Het is te vinden in bijna elke keukenkeuken. Het heeft een lichte, schone, zoute smaak en de korrels zijn de perfecte maat voor het verpletteren tussen je vingers terwijl je sprengt.

directe zeug: dit zijn zaden die goed presteren wanneer het rechtstreeks in uw tuin wordt gezaaid. Hese zaden produceren normaal snel groeiende en sterke zaailingen. Houd er rekening mee dat jonge zaailingen nog steeds wat bescherming hebben van hardweer en ongedierte.

Uitgelicht - Sprouts Micro-Greens Alles bekijken

Verschillende variëteiten van pompoenen nemen verschillende hoeveelheden tijd om te groeien, met winterpompoen die de langste, ongeveer 3-4 maanden tot de volwassenheid en de zomerpompoen neemt die ongeveer 2-3 maanden innemen om volwassenheid te bereiken. Squash zal het beste direct zaden in je tuinbedden, maar als je seizoen kort is, kun je binnen 3-5 weken voor je laatste vorstdatum beginnen. Ontdek wanneer je 100 bepaalde laatste vorstdatum in je groeizone bevindt om te bepalen wanneer je zaad of transplantatie moet sturen. Squashes zullen niet gedijen in koele grond, dus het planten buiten vroeg aanbiedt weinig voor geen voordeel.

Kies een plek in je tuin met volle zon en goed uitgelopen grond met organische materie. Plant zowel zomer als winterpompoen in het voorjaar Zodra de bodemtemperatuur boven de 60 is op een diepte van 1. Zorg ervoor dat de laatste vorst is verstreken. Zelfs als de bodemtemperatuur warm genoeg is, kan een vorst uw squashaden beschadigen. Als je plant voordat de grond warm genoeg is, zullen je squashaden waarschijnlijk niet ontkiemen . Als je binnenshuis je planten start, zorg dan dat je de zaailingen verhardt, zodat ze niet zoveel schokken als je ze buiten beweegt. Om zaailingen uit te harden, stelt u ze langzaam bloot aan buitenomstandigheden in de week of twee voordat u ze buiten plant. Verplaats ze elke dag in openlucht gedurende een korte periode, beginnend met 1 tot 2 uur en toen toenemen in stappen van 1 uur. Zorg ervoor dat u ze afschermen van direct zonlicht en wind.

Voor zomerse squash, wanneer uw planten beginnen te produceren, controleer ze dan dagelijks voor volwassen squash. Kies geen zomerpompoen wanneer de wijnstok nat is, omdat dit plantenziekte kan veroorzaken. Vermijd het achterlaten van grote zomer squash groenten op de plant omdat dit kan leiden tot plantenziekte en verminderde productie. Idealiter zou u verschillende typen moeten oogsten wanneer Crookneck en straightneck-variëteiten zijn 11â "2-2in diameter, courgette is 7-8 lange, sint-typen zijn 3-4 in diameter. o Kies de squash niet met de hand, want dit kan de vrucht beschadigen. Gebruik in plaats daarvan een schaar of een paringmes om ongeveer 1 boven het fruit te snijden. Frequente oogsten verbetert de totale opbrengst en houdt de plant langer in de zomer.

voor winterpompoen, wil je oogsten zodra de vrucht een effen kleur heeft gedraaid en de schil moeilijk is. Zorg ervoor dat je het oogst vóór een harde bevriezen, omdat een harde bevriezen de wijnstok zal verpesten en het fruit vernietigen. Wanneer u het oogstt, laat dan minimaal 2 van de stengel en laat het indien mogelijk meer achter. IELD-CHEED Your Winter Squash voor een week in droog, zonnig weer. Als het weer koud of regenachtig is, genezen, genezen je winterpompoen binnen in een put- geventileerd Space. Het genezen van de winterpompoen droogt en taai de huid, waardoor langere opslag mogelijk is. Tore Winter Squash op een droge locatie die ongeveer 55 ° is. Stapel de winterpompoen niet op elkaar en verwijder elke squash die tekenen van schade vertonen. Squash-variëteiten zoals Acorn Squash en Gestreepte Delicata Squash moeten een paar weken na de oogst worden gegeten. Butternut Squash moet na een paar maanden van opslag worden gegeten. Ronde pompoenen zoals Blue Hubbard Squash kunnen worden opgeslagen tot maart of april. Voor langere opslag, koken, puree en bevriezen je winterpompoen.

groeiende tips: direct zaad of uiteengezet Transplanten na de laatste vorstdatum. Laat Transplantaties Rootbound niet worden; stoor de wortels niet tijdens het transplanteren. Heeft rijke grond nodig. Oogst wanneer rinds erg moeilijk worden.

een ongebruikelijke en mooie Franse squash-variëteit. Snel tot Ontkiemen en produceert krachtige planten die gladgeel fruit vormen. Op dit punt zien ze er niets bijzonders uit, maar terwijl ze rijpen, draaien ze een gloeiende sinaasappelroze, en dan in opslag groeien ze een verbazingwekkend Warty-oppervlak naar de huid.

Ik moest je gewoon laten weten dat ik een van mijn Thelma Sanders Squash heb gekookt om te dienen met het Daying Day-diner en iedereen merkte op met de heerlijke smaak en één squash was genoeg om 5 gemakkelijk te dienen. Ze zijn de beste squash die ik ooit heb gegroeid en in West Wales natte zomer van 2012 had ik nog steeds een enorm gewas dat goed opslaat en nog beter is. - Sally Ann Reeves

direct zaaien na vorst, of begin 2-3 weken eerder 2-3 weken. Transplantatie in heuvels op afstand van 6 'uit elkaar, 3 planten per heuvel of in rijen 36 uit elkaar. Planten kunnen 6 'of meer groeien, dus geef veel ruimte om het over te nemen. Vroeg om onkruid te onderdrukken. Oogst wanneer squash buikkleurig is zonder groen van groen. Genezen op een droge, warme plaats voor een week of zo, bewaar dan op een koele, droge, donkere plaats.

Aanvullende informatieBlier HUBBARD SQUASE ISBEST OGSLETTEERD WHENTHE RIND KAN NIET WORDEN GEWOON MET UW miniatuur . Voltooi de oogst vóór de eerste harde vorst. Tems en wijnstokken zijn hard en droog op de oogsttijd. t is vaak gemakkelijk genoeg om de vrucht van de wijnstok te klikken, maar probeer en laat een beetje van de stengel op de vruchten om het vocht te helpen bewaren.

Kenmerken: Oogst in 50-60 dagen groeien in zaadbakken en plant in 4-6 weken. Zaai zaad op een diepte ongeveer drie keer de diameter van het zaad. Beste geplant bij bodemtemperaturen tussen 21c en 35c. Ruimteplanten: 60-80cm

tan huid en oranje, vochtig vlees in een ellende squash en met een kleine zaadholte aan het ene uiteinde. De smaak is nootachtig en vergelijkbaar met pompoen in textuur. Butternut Squash-zaden produceren wijnstokken of bush-planten die onderscheidende vruchten vormen met gladde tanhuiden en zoetoranje vlees. Deze winterpompoen behoren tot de soort Cucurbita Moschata, dus zorg ervoor dat er geen zorgen wordt om naast andere C. Moschata-variëteiten te planten als u van plan bent om zaden te besparen.

Amazon. O. k verse hucklebries

Pre-orders voor Huckleberry One Day 25 Off Bulk Sale

Uus täna

Geschenkmandjes

Geschenkmandjes

Cowtown Candy Company maakt onze eigen chocoladetoestellen het hele jaar door in onze snoepkeuken in het historische centrum van Cody Wyoming. Waar gemaakt in Wyoming Chocolates van onze familie voor jou en de jouwe Cody, Wyoming is de East Gate City voor Yellowstone National Park en het huis van Buffalo Bill Cody. Bezoek Northwest Wyomings grootste snoepwinkel in persoon of bestelling uit onze online winkel. Bestel het Cowtown Cowtown Candy Company Moovelous Huckleberry Gift Pack voor iemand die van Huckleberries en chocolade houdt.

Kom meer te weten
Huckleberry Heaven Gift Box

Huckleberry Heaven Gift Box

Levensmiddelen vers geleverd van Newport Avenue Market specialiteit supermarkt gevestigd in Bend, Oregon. Bespaar tijd winkel online snel en eenvoudig. Nummer één voor online boodschappen en de levering in Bend, Oregon. Boodschappenbezorgdienst vlees, melk, vis, bakker, supermarkt. Newport Avenue Market online service gebieden.

Kom meer te weten
Hoe u wilde hucklebries Identificeren Hunker

Hoe u wilde hucklebries Identificeren Hunker

Informatie over het kopen en verzamelen van de avonturen van Huckleberry Finn door TWAIN, markeren met een gids voor eerste editie-identificatie, punten van uitgifte en prijs- en publicatiegeschiedenis.

Kom meer te weten
Verse Huckleberry-pannenkoeken te trekken diners Huckleberry Patch

Verse Huckleberry-pannenkoeken te trekken diners Huckleberry Patch

De werkelijke menu van de Huckleberry Patch desserts. Prijzen en bezoekers adviezen over gerechten.

Kom meer te weten
Verse Huckleberry-pannenkoeken trekken diners naar Huckleberry Patch

Verse Huckleberry-pannenkoeken trekken diners naar Huckleberry Patch

Een nieuw eetcafé is geopend in hongerig paard. Het grote beer CAF, gelegen aan de overkant van de Huckleberry-patch, vierde vorige week zijn grote opening.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Huckleberry Patch is een aanbevolen authentiek restaurant in Hungry Horse, Verenigde Staten van Amerika, beroemd om Huckleberry Pie

Kom meer te weten
Cranberry Blueberry Pie met oranje en kaneel elke dag taart

Cranberry Blueberry Pie met oranje en kaneel elke dag taart

Geachte klanten, waren weer aan het werk. Dit weken is hieronder .... we hebben nu Suzy Q Donuts Elke vrijdag, zaterdag en zondag en onze winkel biedt momenteel afhaal-, curbside pickup en levering. Onze zithoek is gesloten.

Kom meer te weten
Slechtere taart korst ooit te beoordelen van de Huckleberry Patch, Hungry Horse, MT TripAdvisor

Slechtere taart korst ooit te beoordelen van de Huckleberry Patch, Hungry Horse, MT TripAdvisor

Traditionele restaurants in Montanan die authentiek, regionaal en nationaal Amerikaans eten serveren, aanbevolen door voedselcritici en voedselprofessionals.

Kom meer te weten
Wilde Huckleberry Pie Vulling van Huckleberry Haven 20 OZ Mok Stijl Jar te koop online eBay

Wilde Huckleberry Pie Vulling van Huckleberry Haven 20 OZ Mok Stijl Jar te koop online eBay

Vind vele geweldige nieuwe gebruikte opties en ontvang de beste deals voor Wild Huckleberry Pie Vulling van Huckleberry Haven 20 Oz Mug Style Jar tegen de beste online prijzen op eBay gratis verzending voor veel producten

Kom meer te weten
Shadow River Wild Huckleberry Gourmet Pie Gebak Fruit Vulling All Natural Geen kunstmatige ingrediënten 28 oz Walmart. om

Shadow River Wild Huckleberry Gourmet Pie Gebak Fruit Vulling All Natural Geen kunstmatige ingrediënten 28 oz Walmart. om

Huckleberry Pie Oregon Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
De twee beste ijssalons in Missoula

De twee beste ijssalons in Missoula

Trek naar deze geweldige sites op de weg naar het Nationaal Park Glacier, inclusief voedsel, waar te springen in het water en plaatsen om het wild te kijken.

Kom meer te weten
17 Scrumphtious Pie Slices om in Los Angeles te zweren

17 Scrumphtious Pie Slices om in Los Angeles te zweren

Geef een klik en vind Huckleberry-taart snel bij me in de buurt

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.