Verloopt honing nooit nooit

7 voedingsmiddelen die nooit verlopen door mevrouw Divya Gandhi Lybrate

Je eten zou slecht moeten gaan. Dat is de algemene vuistregel bij het eten van een gezond, schoon dieet. Vruchten, groenten, vlees, zuivel en volle korrels hebben allemaal een houdbaarheid, overal van dagen tot weken, soms maanden, of zelfs jaren voor ingeblikt en gedroogd voedsel. Dat is een van onze 50 manieren om snel 10 pond te verliezen: echt eten eten. Maar uiteindelijk zal echt eten schimmel, rot, ontbinden en een onaangename geur uitzenden die in je koelkast of pantry zal blijven hangen.

Maar er is een keukennietje die nooit slecht zal gaan. Er is geen vervaldatum, en het zal nooit verwennen. En het is ook geen verwerkt voedsel; Het is helemaal natuurlijk en neemt waarschijnlijk op dit moment ruimte in je voorraadkast of kast. Het is een nietje in de meeste keukens en mensen kunnen dezelfde batch blijven gebruiken voor jaren of zelfs decennia. Dus wat is het?

het is allemaal dankzij hoe dit zoete elixer wordt gemaakt, door de magie van honingbijen en de nectar die ze van bloemen ophalen. Het proces van Bee naar je Pantry is een methodische: nadat de bijen de nectar krijgen, wordt het van nature afgebroken in eenvoudige suikers, en de bijen bewaren het in honingraten. Imkers verzamelen de honingraatframes, schrapen van de wasachtige buitenlaag en leg ze in een afzuigkap. De afzuiging verzamelt de honing, waarna het wordt gespannen om elke resterende was te verwijderen en uiteindelijk te gebotteld. Hoewel er tientallen verschillende merken honing zijn, zolang het enige vermelde ingrediënt pure honing is, weet je dat je de echte deal krijgt.

Kun je nog steeds gekristalliseerde honing eten?

de volgende keer dat je denkt dat je fles honing slecht kan worden, gooi het dan niet; Bewaar wat geld en houd het in je kast, samen met deze 20 gezonde pantry-nietjes. Het zal nog steeds net zo goed en net zo zoet zijn als de dag dat je het kocht, wordt aangenomen dat de oudste pot van honing 5.500 jaar oud is!

Geïnspireerd door de Best Selling Book-serie van New York, eet dit, niet dat! is een merk dat bestaat uit een bekroond team van journalisten en bord-gecertificeerde experts, artsen, voedingsdeskundigen, chefs, personal trainers en diëtisten die samenwerken om u nauwkeurig, tijdig, informatief en Betaalbare inhoud op voedsel, voeding, dieet, gewichtsverlies, gezondheid, wellness en meer. EAD MEER

het antwoord is: het is ingewikkeld. Lang verhaal kort, in een pot of container met een luchtdichte afdichting, zal honing eigenlijk voor eeuwig duren. Volgens Smithsonian Magazine kon men ogenschijnlijk in duizend jaar oude pot van honing duiken en ervan genieten, zonder voorbereiding, alsof het een dag oud was. "

Als je honingpot is geopend of een imperfecte zegel heeft en in een vochtige omgeving is achtergelaten, legt de uitlaat uit, water kan de pot binnenkomen, waardoor een omgeving veiliger is voor bacteriegroei en, dus de vroegtijdige dood van je kostbare siroop. Zoals Amina Harris, leidinggevende directeur van het Honing en het bestuivingscentrum aan het Robert Mondavi-instituut bij UC Davis vertelde Smithsonian Magazine, zolang het deksel erop blijft en er geen water aan wordt toegevoegd, zal honing niet slecht gaan. Zodra je er water aan toevoegt, kan het slecht gaan. Of als u het deksel opent, kan het er meer water in krijgen en kan het slecht gaan.

Deze 13 agens van 13 overdag duren al jaren "soms decenniaâ €", zelfs nadat ze zijn geopend. EEEP deze producten bij de hand in plaats van ze uit te gooien, en u zult voedselafval verminderen en geld in uw zak houden. Score!

Honey kan in de loop van de tijd kristalliseren, maar het zal niet daadwerkelijk verlopen of onbruikbaar worden. De reden dat het zo resistent is tegen bederf is omdat het alleen bestaat uit ongeveer 17 water, die te laag is om de meeste bacteriën en schimmels op te nemen. De honing delt eigenlijk bacteriën uit, dus het is in wezen zijn eigen conserveermiddel!

Die claim is op de proef gesteld in een 2005Study bij Brigham Young University, die voorbereidde en geserveerde Pinto-bonen die tot 32 jaar oud waren voor een groep van 58 personen. Onder die smaak-testers zei ongeveer 80% dat ze zelfs de oudste bonen zouden eten als onderdeel van hun reguliere dieet in een noodsituatie.

Waarom heeft mijn honingpot een vervaldatum?

honing is het oudste voedsel dat voor millennia wordt geconsumeerd door het menselijk ras. Het is het populairste eten, maar de instandhouding kan wat twijfels veroorzaken. Dit kan leiden tot een vraag, dosishoning verloopt? Wanneer je de kristallisatie van honing observeert, geeft het de indruk dat het verwend is. Nou, vandaag kijken we naar deze twijfels en ontmaskeren de mythen over dosis honing

waarom honing nooit vervallen?

Niet veel mensen weten dat honing, heeft eigenlijk een veel meer indrukwekkende eigenschappen. t is gebruikt voor medicinale doeleinden sinds de oudheid, in het bijzonder voor de behandeling van open wonden. erodotus schreef dat de oude Babyloniërs begroeven hun doden in honing, en Alexander de Grote lijkt te zijn gebalsemd en geplaatst in een kist vol met honing. oreover, werd de oudste honing gevonden in Georgië. lthough het is meer dan 5000 jaar oud, dat honing moet, in theorie, zijn eetbaar. ow?

In wezen, bijenhoning is een suiker. nd zoals elke suiker, het heeft hygroscopische eigenschappen, dat wil zeggen het niet water in zijn natuurlijke staat bevatten. herefore, heel weinig bacteriën en micro-organismen die uiteindelijk het leven in dergelijke omgevingen met een zeer lage luchtvochtigheid. n Bovendien is zeer zuur, met een pH tussen 3 en 4.

Bijen dragen ook bij aan het lage vochtgehalte door het verslaan van hun vleugels om de nectar te drogen. efore dat echter de bijen brengen de nectar in de kasten van oprispingen. opvolger magen bevatten een enzym glucosoxidase, waarbij de samenstelling honing wordt toegevoegd op het moment van regurgitatie. hus, het enzym mixen met de nectar en breekt deze in twee elementen: gluconzuur en waterstofperoxide, een element vijandig elk organisme dat wil groeien in honing.

Zelfs de manier waarop we slaan honing draagt ​​enorm bij aan de kwaliteit ervan. lthough is hygroscopisch, wanneer het wordt blootgesteld aan vocht het zal beginnen om veel water, dat drastisch de houdbaarheid zal verminderen behouden. o als u een pot honing zo veel mogelijk te houden, zorg ervoor dat je dicht het goed af en bewaar het op een droge plaats.

Tot slot: ja, honing niet bederven. ut je moet niet vergeten een ding: honing kan sporen van de bacterie Clostridium botulinum bevatten. t is niet schadelijk voor volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van één jaar, waarvan de spijsvertering systemen zijn voldoende ontwikkeld om deze sporen te bestrijden. ut kinderen jonger dan één jaar lopen het risico op het ontwikkelen van botulisme, dus niet voeden uw pasgeboren honing. therwise, zelfs dat 5000-jarige honing kan worden geconsumeerd.

Honing verloopt nooit, maar het kan slecht gaan als het wordt bewaard in een vochtige omgeving. Zuivere honing heeft geen houdbaarheid. De oudste eetbare monsters honing werden gevonden in de graven van de Egyptische farao's. Na 2000 jaar, honing was nog steeds goed om te eten.

Echter, voor honing naar de laatste duizenden jaren, moet worden in een gesloten container bewaard. Als algemene regel geldt dat de consumptie datum aangewezen die we vinden in de honing potten die we kopen in de supermarkt of online winkels gespecialiseerd in natuurlijke honing is twee jaar vanaf het moment van productie.

Honey producenten moeten ervoor zorgen dat de honing ze verkopen heeft een HMF

Hydroxymethylfurfuraloplossing niveau van minder dan 40 mg per kilogram honing. Deze parameter verwijst naar de verbinding die van nature in honing wordt vanwege de hoeveelheden suiker, water en zuur typisch honing.

Hoe honing in een goede conditie te houden?

Ja. Honing verloopt. Maar zoals we al hebben gezegd, kan het verder worden geconsumeerd zonder probleem maanden na de vervaldatum, zelfs jaren. Om dit te doen, zal het genoeg zijn om de honing container goed gesloten te houden en niet bloot aan zeer hoge temperaturen, noch zeer lage temperaturen.

Welk voedsel heeft eeuwig houdbaar?

Door millennia, de archeologen ontdekken, het eten blijft ongerept, een onmiskenbaar bewijs van de eeuwige houdbaarheid van honing. Er zijn een paar andere voorbeelden van voedingsmiddelen die onbewerkte vorm keepindefinitelyin: zout, suiker, gedroogde rijst enkele.

Wat is de enige eetbaar die nooit slecht gaat?

Als het goed is opgeslagen, honing gaat nooit slecht, Grad zei in een interview met Allrecipes. Honing wordt donkerder en / of kristalliseren, maar het is nog steeds veilig om te eten, zei ze. Metaal of plastic containers kan de honing oxideren en warmte kan de smaak veranderen.

Hoe lang duurt honing laatste in een potje?

Zodra de nectar in de honingraat wordt afgezet, de bijen fan it woedend met hun vleugels om de snelheid van het water verdamping. De honing laag watergehalte en een hoge zuurgraad zijn de twee belangrijkste redenen it doesnt buit de bacteriën die ervoor zorgen dat eten te gaan off cant gedijen in deze omstandigheden. Het waterstofperoxide heeft ook antibacteriële eigenschappen. Dus de honing vers blijft voor de bijen tijdens de koude wintermaanden en veel langer in onze potten.

Om deze vraag te beantwoorden, moeten we begrijpen hoe bijen honing maken in de eerste plaats. Honing afgeleid van plantaardige nectar, die een mix van verschillende suikers, eiwitten en andere verbindingen, in een wateroplossing. Terwijl nectarsamenstelling varieert van installatie tot installatie en verschillende chemische verbindingen zijn gewoonlijk aanwezig, vaak dominante suiker sucrose. Dit is eigenlijk precies hetzelfde suiker is te vinden in uw keuken, zoals tafelsuiker. Het variëren concentraties van de verschillende componenten van nectar in verschillende nectar is de reden dat verschillende soorten honing zijn, afhankelijk van het type van nectar de bijen overwegend geweest verzamelen.

Bijen zijn de belangrijkste tussenstap tussen nectar en honing. Werkbijen zal de nectar uit bloemen te verzamelen en op te slaan in hun honing maag onderscheiden van hun normale maag. Enzymen uitgescheiden uit klieren worden vervolgens gemengd met de nectar; deze enzymen begint de afbraak van de sucrose in de nectar eenvoudiger suikers. Sucrose is wat we noemen een disaccharide; het eigenlijk uit twee verschillende eenvoudige suikers, glucose en fructose, samengevoegd. In de maag bijen honing, worden de moleculen sucrose geleidelijk gesplitst door enzymen in glucose en fructose.

Glucose en fructose kunnen eveneens als dextrose en levulose respectievelijk aangeduid. Deze twee suikers zijn eigenlijk structuurisomeren, omdat ze dezelfde chemische formule. De namen dextrose en levulose verwijzen naar hun effect op het vlak gepolariseerd licht. Vanwege het verschil in de rangschikking van de atomen, dextrose roteert vlak-gepolariseerd licht naar rechts, terwijl levulose roteert naar links. De voorvoegsels rechts- en levulo- komen uit het Latijn voor rechts en respectievelijk links.

Zodra de werkbij keert terug naar de korf, zal het de nectar oplossing uitbraken en doorgeven aan één van het huis bijen, die in de kast blijven. Het huis bij het proces zal de werkbij begon voor maximaal 20 minuten voort te zetten, zal het braken en opnieuw te drinken de nectar, de voortzetting van het te mengen met enzymen en het breken van het naar beneden verder. Terwijl sommige sucrose blijft, wordt het merendeel afgebroken tot glucose en fructose.

Zodra geschikte verdeling is bereikt, het huis afzettingen bij de nectar de honingraatstructuur in de korf. Dan nog een belangrijke stap in het proces begint. Nectar kan zijn om 70 water, en dat water moet met het oog op de consistentie van honing die allemaal kennen waren te produceren worden verdampt. De bijen doen dit door waaieren de honingraat met hun vleugels om een ​​snelle verdamping van het water bevorderen van de nectar mengsel. Uiteindelijk zal het watergehalte van de oplossing dalen tot ongeveer 17, sterk verminderd van de inhoud van de oorspronkelijke nectar. De omzetting van de waterige nectar te stroperig honing duurt tussen de 1-3 dagen.

Het watergehalte van de honing is een belangrijke factor in de vraag waarom het doesnt buit. Op 17, het watergehalte is veel lager dan die van bacteriën of schimmels. Honing heeft ook een lage wateractiviteit; Dit is een maat voor de hoeveelheid water in een stof die beschikbaar is om microbiële groei te ondersteunen. Wateractiviteit op een schaal van 0-1, met de meeste schimmels en bacteriën niet in staat te groeien onder een wateractiviteit van 0. 5. Honing heeft een wateractiviteit van 0.. Dit, gecombineerd met het feit dat het lage watergehalte uitdroogt bacteriën maakt het bestand tegen bederven.

Een andere factor die honing vermijden bederven helpt is de zuurgraad. De gemiddelde pH is rond 4; Deze zuurgraad wordt bijgedragen door een aantal zuren, zoals mierezuur en citroenzuur, maar de dominante zuur gluconzuur, geproduceerd door de inwerking van enzymen bij een aantal van de glucosemoleculen in de honing. Deze verdere boostshoneys antibacteriële eigenschappen, zoals veel bacteriën gedijen in een neutrale plaats van zure omstandigheden. Waterstofperoxide wordt ook de productie van de productie van gluconzuur â € “ook dit kan de groei van bacteriën remmen. Honing antibacteriële eigenschappen zijn eigenlijk krachtig genoeg voor het effectief als een impromptu wondverband zijn.

Nog een laatste opmerking, zou je ook merken dat na verloop van tijd, honing heeft de neiging te kristalliseren en stollen. Omdat honing watergehalte zo laag is, kan worden beschouwd als een oververzadigde oplossing van de verschillende suikers; een oplossing verzadigd beschouwd wanneer zoveel solide als mogelijk is opgelost. Mettertijd zal glucose neerslaan van de oplossing onder vorming van vaste kristallen. De honing is nog steeds prima te eten, en dit doesnt vormen bederf om het terug naar zijn vloeibare vorm terug, alle dat is nodig is, is onderdompeling in warm water voor een paar minuten.

Edit: Zoals reeds opgemerkt in de comments, maar dit is een vaak geciteerde verhaal, het ding het vaak ontbreekt aan een daadwerkelijke citaat. Het lijkt zeker plausibel , en honing kan dit zeker het laatst een zeer lange tijd, maar tenzij iemands staat om turf van de oorsprong van deze claim, gingen moeten om zogenaamd te voegen in dat.

Honing is vrijwel zeker een heerlijk eten die millennia heeft geconsumeerd door de mens. Ondanks, ondanks dat het een enorm gemeenschappelijk voedsel is, is het ook een voedsel waarvan de instandhouding thuis wat twijfels kan veroorzaken, vooral wat betreft het juiste behoud. En dat kan ons ertoe leiden dat we de volgende vraag stellen, vooral wanneer we waarnemen dat het is gekristalliseerd: vervalt honing? Heeft het een vervaldatum?

Popcultuur Ontmoet de ongelooflijke ketel maïsfamilie

Er zijn twee soorten popcornvlinder en paddenstoel. Popcornopolis gebruikt beide typen, afhankelijk van de vereisten van het recept. Mushroom is geschikt voor gecoate applicaties zoals Caramel Corn, terwijl Butterfly het best ongehazelijk wordt genoten, of gewoon gekruid.

Uus täna

Coronavirus heeft mijn gevoel van smaak en geur maandenlang verpest

Coronavirus heeft mijn gevoel van smaak en geur maandenlang verpest

Simpele tips voor het verwijderen van die hangende uiengeur van uw huis en uw handen na het koken, plus tips voor het goed maken van uw keuken.

Kom meer te weten
Chocolate Schaken Pie Recept

Chocolate Schaken Pie Recept

Abby Smith, Pie Bar Dus, waarom noemen ze het schaaktaart, het is de vraag die we allemaal vragen, maar tragisch lijken de antwoorden ons te ontleden. Chess Pie zelf is een product van boter, suiker, eieren en bloem in een enkele korst. En soms bevat het maïsmeel. Dat is vrij eenvoudig, maar we willen t

Kom meer te weten
Je moet bakkende soda toevoegen aan je gemalen vlees

Je moet bakkende soda toevoegen aan je gemalen vlees

Baking Soda is niet alleen voor cookies die je kunt gebruiken om de zuurgraad van je vlees te hacken.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Definieer Denver Omelet. Denver Omelet Synoniemen, Denver Omelet Uitspraak, Denver Omelet Vertaling, Engelse woordenboekdefinitie van Denver Omelet. N. Zie westelijke omelet. American Heritage Woordenboek van de Engelse taal, vijfde editie. Copyright 2016 door Houghton Mifflin Harcourt Publishing ...

Kom meer te weten
Hoe maak je Yahoo je zoekopdracht op Internet Explorer 6

Hoe maak je Yahoo je zoekopdracht op Internet Explorer 6

De betekenis van de westerse omelet is een omelet die meestal wordt gemaakt met in blokjes gesneden ham, groene paprika en ui genaamd ook Denver Omelet.

Kom meer te weten
Gras gevoedgerolde rundvleesborst

Gras gevoedgerolde rundvleesborst

Onze Herefordshire Brecket zorgt voor een geweldig potbroost. De gerolde borst zal worden geleverd met een goed marmering van rijk vet door de snede die eens langzaam kookt

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Een goede zomer drankje. Of eigenlijk op elk moment

Kom meer te weten
hete sexy boterachtige tepels

hete sexy boterachtige tepels

Een heerlijk recept voor gladde nippel, met Baileys Irish Cream en Butterscotch Schnapps. Geeft ook een lijst met vergelijkbare drankrecepten.

Kom meer te weten
Frog eye salade voor 100 recept Voedsel Nieuws

Frog eye salade voor 100 recept Voedsel Nieuws

Oog van de kikker Salad is gewoon een grappige naam voor een fruitsalade met kleine pasta, marshmallows, en een heerlijke ananas dressing. Geen kokosnoot hier.

Kom meer te weten
Lemon Chess Pie van Cooks Country, Aprilmay 2010 Door tijdschriften één recept tegelijk aan te nemen

Lemon Chess Pie van Cooks Country, Aprilmay 2010 Door tijdschriften één recept tegelijk aan te nemen

Een Southern Style Chess Pie gemaakt met een recept dat wordt doorgegeven van generaties geperfectioneerd door Mr. TD.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Slechts een paar eenvoudige ingrediënten en u zult een nieuwe familie favoriet hebben, zullen ze opnieuw vragen en probeer opnieuw deze Jiffy Corn Casserole voor

Kom meer te weten
Pasta Sunday Gravy Il Sugo di Domenica

Pasta Sunday Gravy Il Sugo di Domenica

Ik herinner me fondely de verleidelijke geur uit de keuken van mijn vaders Sunday Jus, een deel van onze Italiaanse traditie van goed eten gekoppeld aan gesprek.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.