FIDEO SECO foto van Lazaro Comedor Bar, Mexico City

SOPA SECA DE FIDEOS Recept Food News

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

dit is een kookboek waar ik de afgelopen vier jaar heb gewerkt. Er zijn zoveel voedsel dat mensen al kennen en liefhebben en erkennen van het Mexicaanse repertoire dat klassiekers zijn, zoals Chicken Tinga en Barbacoa. En blijkbaar houdt iedereen van Birrië. Maar ik voelde dat er zoveel meer Schatten waren Classic recepten met zoveel verhaal en diepte achter hen die kunnen worden gebruikt en kunnen elke tabel verrijken. Recepten die toegankelijk kunnen zijn, aanpasbaar. En dat zijn ook klassiekers van Mexicaanse koken, maar die nog niet bekend zijn.

Dit zijn recepten die de grens niet hebben gekruist, en soms hebben ze zelfs regio's in Mexico gekruist. En dus, mijn hoop met dit boek was dat ik deze klassiekers naar de tafel kon brengen en zeggen: Hé, je hebt al 10 of 12 klassieke Mexicaanse recepten die je kent? Heres nog eens 150.

wanneer mensen denken aan Mexicaans eten, is het een zeer smalle categorie. Ze denken taco's of enchiladas, maar er zijn geen enkele verschillende culinaire regio's in Mexico, maar verschillende historische perioden, van barok naar pre-spaans tijden. Dus, een van de boekendoelen is om ook mythen over Mexicaans te breiten, het is niet alleen maar net bonen. U hebt deze regio's en microregio's en verschillende historische perioden. De recepten in het boek zijn voor gerechten die de tand des tijds hebben gemaakt.

Wij Mexicanen niet, zelfs bij onszelf, waarderen of begrijpen tot een volledige mate onze culinaire rijkdom en diversiteit, omdat er zoveel regionale gerechten zijn. Sommige mensen zeggen zijn 32 voor de 32 staten van Mexico, of vijf of zeven voor de belangrijkste grote regio's, maar het is echt tientallen en tientallen en tientallen. Er zullen verschillende keukens zijn, zelfs binnen een staat of een regio, zoals zeggen Oaxaca, die acht zeer verschillende culinaire gebieden heeft. Michoacán, die een andere staat is, heeft vier zeer verschillende culinaire gebieden.

In diezelfde stand, sommige mensen bestelden de Destrozado, die een gefrituurde maïs masa-quesadilla is gevuld met aardappelpuree of bonen. Ze scheuren het in stukken, en dan toppen ze het met carnitas en de salsa's die over de torta Ahogada gaan, en een soort van een gebeitste slaw. En het is als een nieuwe klassieker die heel recent is en waarschijnlijk zal verdragen, weet je?

Terwijl ik onderzoek naar schatten van de Mexicaanse tafel, groeide ik echt in vegetarische voedingsmiddelen die uit micro-regio's kwamen, zoals Campeche en de Yucatn. Er is deze groene bonenschotel dat groene bonen gekookt in een soort van een maïssaus, waar je verse maïs of ontdooide bevroren maïs met epazote pureert en je de groene bonen daarin kookt. En dan voeg je ze aan met een dikke tomatenssalsa en een gemalen pompoenpitten.

En je zou denken dat dit is als een nieuw modern, vegetarisch Mexicaans gerecht en, het blijkt dat dit een pre-spaans gerecht is dat is gemaakt in het schiereiland Yucatn sinds voordat de Spanjaarden arriveerden. Vroeger koken ze het in sommige potten die werden verwarmd met open vuur. Toen werden echt smeulende rotsen gegooid in die pot om de bonen met de maïs en de tomaten te koken. Natuurlijk gebruik ik een andere methode in mijn boek. Maar ik heb al deze nieuwe dingen geleerd: van oude pre-spaanse gerechten die niet naar het oppervlak zijn gebracht en beschikbaar werden gesteld aan de Mainstream in Mexico of de VS, evenals nieuwe klassiekers die worden gecreëerd .

dat is een echt moeilijke vraag. Er zijn zoveel variaties binnen hetzelfde thema om uit te kiezen. Het kan ook een enkel moment van koken zijn. Er is een varkensvleesschotel uit de Yucatn die is gekookt in tomaten en ui. Dat is het. Het is een zeer beroemd gerecht in de Yucatn. Ik had er zoveel mogelijk over gehoord. Mensen bleven me erover vertellen, maar wat ik heb geproefd, was meestal gewoon tomatoey en brothy, met varkensvlees die niet als veel proeide. Totdat ik bij de stad Valladolid kwam en een versie heb geproefd om voor te sterven.

In Mexico vindt u zo waarschijnlijk de geruststellende pasta-schotel FIDEO SECO op de tafel als bonen of rijst, vooral in het centrum van Mexico, waar het erg populair is. We koken fideos, niet zoals de Italianen doen, maar zoals de Spanjaarden, die hen naar Mexico brachten, frituren ze eerst in olie totdat ze toasty en noot-proeverij zijn en ze vervolgens in een tomatensaus of bouillon sudden tot de saus aanzienlijk sudde en jas de noedels. Vergeet Al Dente onze pasta is zacht, en dat is de manier waarop we ervan houden. Het gerecht wordt fideo seco droge noedels genoemd omdat het helemaal niet saucy is. Het is ook erg handig, omdat je het voor de hand kunt maken. Je kunt pakketten van Fideo Pasta krijgen, dunne noedels in stukken gebroken, in winkels die Mexicaanse ingrediënten verkopen, maar je kunt ook dunne Italiaanse noedels zoals vermicelli, engel haar, dunne spaghetti of spaghetti gebruiken en ze zelf breken.

Ik heb hier drie verschillende soorten gedroogde chiles ansjo, guajillo en chipotle, naast tomaten, ui en knoflook. Voor nog een laag complexiteit Een beetje zoetheid naast rokerige hitte voeg ik wat adobo-saus toe van chipotles in Adobo. Top met een motregen van Crema en een sprenkelen van pittige kaas, met wat gesneden avocado om de hitte van de Chiles tegen te gaan, en ik garandeer dat je het weer en opnieuw krijgt.

Het delen van een grens met Tijuana, San Diego is altijd aanwezig geweest met Mexicaans eten. Youre Hankering voor een taco, een burrito of een portie van uitzonderlijk verse Guäk? Je bent moeilijk ingedrukt om het niet te vinden in de mooiste stad van Amerika.

Maar dat is niet noodzakelijk het type Mexicaanse gerechten dat u zult vinden in El Jardn, het restaurant waar Claudette Zepeda-Wilkins, voormalig deelnemer van Top Chef MÃ © Xico, werkt als uitvoerende chef-kok. In plaats daarvan is Zepeda-Wilkins, die opgevoed zijn tussen San Diego en Tijuana, schotels op moderne iteraties van het Mexicaanse eten, zij en leden van haar personeel groeide op. Het is het eten dat onze moeders en oma's maakten, zegt ze. Het is het eten dat we willen eten.

Fava Tlacoyo is een gemeenschappelijke straatnack in Mexico die dateert uit de Azteekse tijden. Ondanks zijn oude geschiedenis, is deze snelle hap net zo aanwezig als altijd: Zepeda-Wilkins aten genoeg van hen bij het filmen van topkok in Mexico-stad, voegde toe dat ze een ideale middernachtsnack maken. Ovaalvormige MASA is gevuld met bonen en vaak gegarneerd met kaas en koriander. Bij El Jardn is het gerecht een beetje complexer, gemaakt met zowel fava- als Akita-bonen en knoflooksaus. Het wordt geleverd met een kant van kaasfondue, waardoor het extra bevredigend is.

hunkeren naar taco's? Ga voor De Birria en je wordt behandeld op de smaken die het gevolg zijn van een ingewikkeld proces van . Birrië, in dit geval, een stevige stoofpot met geitenvlees, komt uit de Mexicaanse staat Jalisco, waar familie van Zepeda-Wilkins vandaan komt. Het gerecht is in principe in haar DNA. Het voorbereiden van de taco's bij El Jardãn is een tweedaags proces, waarin een hele geit wordt gestoofd in Adobo en uren in een fornuis of oven wordt gekookt. De geit is gewikkeld in agave, bonen en een verscheidenheid aan aromaten, en het kookt in zijn eigen sappen - DRIPPINGS die later worden geëxtraheerd en aan de zijkant geserveerd als een dompel saus. Het hartige vlees is gevuld in een tortilla, die is gegrild voor een beetje Char en vervolgens gegarneerd met Cilantro en Lime.

het fisherfolk bouwt een vuur om een ​​paar uur stenen te verwarmen. De ingrediënten voor de Caldo de Piedra-soeptomaten, vis, limoen, cilantro en water worden toegevoegd aan Jicaras gemaakt van holle kalebash-kalebassen. Een hete steen wordt dan toegevoegd aan de pot en dit kookt de ingrediënten in de beroemde soep.

SOPA DE FIDEOS Recept. Leer hoe je geweldige SOPA DE FIDEOS kunt koken. Crecipe. OM leveren fijne selectie van kwaliteit SOPA DE FIDEOS Recepten uitgerust met beoordelingen, reviews en mengtips. Haal een van onze Sopa de Fideos Recept en bereid heerlijke en gezonde traktatie voor voor je familie of vrienden. Goede eetlust!

LA SOPA DE FIDEO SE ENCUENTRA COMNINTE EN EL CENTRO DE Mà © xico y está hecha con una base de tomaat picante y fideos dorados. Hay Muchas Variaciones de Este Plato Clásico, Asã Que Experimente Coniferentes Pimientos , Especias Y Otros Ingredientes Para Encontrar Lo Que SE ADAPTE A SUS GUSTOS.

SOPA DE FIDEO CALDO DE FRIJOLMEXICAN Noodle-soep met bean bouillon Een gemakkelijke Mexicaanse noedelsoep die de bouillon van gekookte pinto bonen gebruikt voor extra smaak en voeding. SOPA DE FIDEO is een traditioneel recept dat erg populair is in Mexico. Traditioneel is SOPA DE FIDEO gemaakt met een mengsel van gemengde tomaten, ui, knoflook en bouillon.

ESTOS FIDEOS SECOS SON UNA OPCIN MUY Fácil Y Econmica de Preconer en Casa. CON SABOR PICOSITO DEL CHIPOTELE YU Delicioso Toque de Crema Natural Santa Clara, zoon Ideales Para Comer Solos o en taquitos, acompaà ± ados con queso y aguacate Forman El Equilibrio Ideal y Todos en Casa Los Disfrutarã¡ N.

Tacos de fideo gebroken spaghetti taco's met queso fresco

Lees de Tacos de Fideo Seco in Austin Discussion vanuit de Chowhound-restaurants, Austin Food Community. Doe mee met de discussie vandaag.

Uus täna

Wat is SOPA DE FIDEO in Engelse recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Wat is SOPA DE FIDEO in Engelse recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Hoe het te maken. 1 witte ui gehakt. SOPA DE FIDEOS Recept Food Mexican Food Recepten Fideo Recept Niets beters dan een eenvoudige kip ...

Kom meer te weten
FIDEO Noodles Hoe te koken, gebruiken en eten fideos

FIDEO Noodles Hoe te koken, gebruiken en eten fideos

Fideo is het Spaanse woord voor noedel. Amerikaanse Beautys Fideo Cortado verwijst naar gehakte pasta-stukken perfect voor soepen. Probeer nieuwe recepten met onze pasta

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Fiesta Corn Dip That Corn Dip-versie heeft die spicysweet kick met behulp van pepergelei, slagroomkaas en Pico de Gallo is ook een geweldig idee

Kom meer te weten
Filet mignon met paddestoel rode wijn saus grijsslake boerenmarkt

Filet mignon met paddestoel rode wijn saus grijsslake boerenmarkt

Deze weelderige saus voegt complexe smaak toe aan filet Mignon, een mildtende snit.

Kom meer te weten
Pan Seared Angus-filets met rode wijn Rosemary Sauce Recept Sidechef

Pan Seared Angus-filets met rode wijn Rosemary Sauce Recept Sidechef

Pan Seared Steak met rode wijnsaus maakt elke maaltijd in een speciale gelegenheden. Bereid dit restaurantInsprome gerecht op in slechts 30 minuten.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De beste Filippijnse Chicken Adobo Het is zo eenvoudig en gemakkelijk te maken, is er geen excuus van mijn Filipijnse kip adobo recept niet om bij u thuis

Kom meer te weten
Pinoy Sweet Style Spaghetti Recept Food News

Pinoy Sweet Style Spaghetti Recept Food News

Je gaat van dit Crock Pot Spaghetti Sauce Recept houden. Het is gemakkelijk te maken met eenvoudige ingrediënten en alles gaat in de CROCKPOT.

Kom meer te weten
Pannukakku Finse ovenpannenkoek

Pannukakku Finse ovenpannenkoek

Een Eggy, boterachtige, ovenpannenkoek. Dit ziet er zo goed uit, ik kan niet wachten om het te proberen. Het recept hoort horen voor veilig houden. Ik heb het van Erins Kitchen Blog. Ik hoop dat ze niet erg vindt. Update moet eindelijk dit heerlijk Ooey, Gooey Pancake maken. Ik heb ook een scheutje vanille toegevoegd en zou ook een aanraden van de boter tot ongeveer 6 TBS van 8. Ik heb ook de oven voorverwarmd tot 400 graden om de boter te smelten en daalde vervolgens de temperatuur tot 350 toen ik het beslag instelde. Oh zo lekker Ik zal de onderstaande ingrediënten bijwerken, zodat de voedingsinformatie correct is.

Kom meer te weten
Varkensvlees Sinigang Met Gabi recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Varkensvlees Sinigang Met Gabi recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Verkrijg en beste recepten over Pork Sinigang Met Gabi Recept met video's, kooktips en griesmeel ideeën van topkoks, shows en experts.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Dit KidFriendly Alaska Cod Gezonde Fish Tacos recept is zo goed en ik had zo veel plezier maken met mijn dochter We kregen om wat quality time doorbrengen in de keuken dan aten een zeer gezonde maaltijd die we allemaal van houden.

Kom meer te weten
Hoe een Epic Fish Taco Party de betere vis Barramundi te gooien door Australis Aquacultuur

Hoe een Epic Fish Taco Party de betere vis Barramundi te gooien door Australis Aquacultuur

Het eten van restaurantkwaliteit eten thuis is altijd een geweldige manier om geld te besparen en te oefenen om iets leuks te maken.

Kom meer te weten
Happy Mothers Day Moms Flan Cake Recept

Happy Mothers Day Moms Flan Cake Recept

Custard cake filipijnse leche flan cake. Eenvoudige ingrediënten leveren een romige vla op de top van de taart. Plus een complete instructie.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.