Veldstroom december 1994

Aandacht vereiste cloudflare

Deze zelfgemaakte Bologna-ontvangers hoe radicaal voedselfabrikanten onze smaakverwachtingen hebben veranderd. Die vettige, papperige roze dingen die allemaal worden gegeten tussen plakjes plat wit brood, is niets zoals Bologna vroeger. Nu kun je er ook van genieten, met geen van de schuld voor het eten van de vet, smaakloze dingen uit de winkel.

De initiële kooktijd van 30 minuten bij 300f droogt de buitenkant die de Bologna helpt zijn vorm te behouden. De rest van het koken bij 250F gedurende 2 1/2 uur kookt het helemaal door, wat van vitaal belang is voor voedselveiligheid. Eenmaal gekookt, laat het het volledig afkoelen voor het koeling of bevriezen voor toekomstig gebruik.

voedingsmiddelen die graag bevroren zijn: brood. Snijd het eerst eerst! Â € ¢ Soepen, stoofschotels en voorraden. € ¨ gekookte rijst. Geweldig om bij de hand te hebben voor ei gefrituurde rijst. € ¨- Vlees & vis Hoewel ze wat vocht verliezen na ontdooien. € ¨- BACON. Geweldig om bij de hand te houden wanneer er een noodoproep voor varkensvleesproducten is. € ¨ bananen. Geweldig voor het maken van bananenbrood of als je je herinnert om ze eerst te pellen bijna onmiddellijk ijs. € ¨ Bessen. Als je jezelf ooit met een berry-glut vindt, bevries ze ze in een enkele laag op een dienblad. Kop ze dan in een vrieszak of container. € ¨ Gebak. Ik maak altijd meer dan ik nodig heb dan de rest voor later. € ¨ Verse chili, mierikswortel, kurkuma en gember. Geweldig om bij de hand te hebben. € ¨ Kruiden. Hoewel ze hun frisse verschijning verliezen, zal de smaak nog steeds geweldig zijn. Vooral goed voor de houtachtige kruiden zoals rozemarijn en tijm.

voedingsmiddelen die niet zo goed bevriezen: zuivelproducten behalve boter. € - hele eieren omdat ze kraken bij uitbreiden. € ¨ Hoge vochtruchten en groenten zoals selderij of sla. Wanneer het water zich uitbreidt, beschadigt het de plantaardige celwanden die ze breiden als ze eruit gaan. € ¨ Knoflook. € ¨ Jam. De pectine die ervoor zorgt dat de jam opgel wordt onderbroken bij vriestemperaturen. € ¨ ¨ mayonaise.

Gemeenschappelijk gedroogde voedingsmiddelen: Instant koffie verdampt en poedervormige melk instant noedels havermout instant soep suiker gedroogde abrikozen, banaan en appel gedroogde kokosnoot datums gedroogde vijgen, goji bessen en rozijnen noten zon-gedroogde tomaten rijst jerky pancetta, salami, pastrami en prosciutto

Ik stel voor dat u pinten gebruikt in plaats van kwarts voor veiligheidsdoeleinden. Je bent meer zeker om de eiwitten op deze manier goed te kunnen. Ik ben op grote hoogte dus ik moest 15 kilo druk op 90 minuten doen, maar de meeste gebieden kunnen 75 minuten op pinten 10 kilo druk doen. Controleer uw handleiding voor gedetailleerde tijden en kilo's druk.

toevoeg ook geen salie aan de worst voordat je het kunt. Ik heb daar niet geprobeerd, maar ik lees van verschillende anderen die deze aanpak proberen om de worst te laten smaken na het inblikproces. Ik heb mijn les lang geleden geleerd. Sage krijgt behoorlijk bitter omdat het in de tijd in druk ingeblikte potten zit. Als u deze instructies wilt gebruiken over het insluiten van uw eigen zelfgemaakte worst of een ander merk van hoge kwaliteit, maar u wilt meer smaak zoals wijze en venkel, ga je gang en wacht tot je klaar bent om het te dienen en vervolgens de extra kruiden toevoegen. Dat is een andere reden waarom ik een van mijn ander vlees niet besefte voorafgaand aan Canningso dat de kruiden niet bitter op me gaan en zo dat ik niet een duif in één manier om het eiwit te gebruiken. Zout is alles wat ik ooit heb gebruikt op een eiwit. Als je het correct doet, moet je nooit iets hoeven toe te voegen om je eiwitten te krijgen om goed te proeven wanneer ze ze kunnen verbinden.

Bij Winkler-vlees zijn we trots op het creëren van premie, hoge kwaliteit vleesproducten gemaakt met de beste ingrediënten. Winkler Vleess is 100 Canadees vlees! Er zijn geen producten toegevoegd aan een van onze Wikken, Smokies of Worsten. Al onze producten hebben geen MSG toegevoegd en zijn gluten en allergeenvrij.

je hebt gehoord van Winkler-vlees en je kunt ze momenteel bij je lokale kruidenier niet vinden, een selectie van Winkler-vlees wordt verkocht in Safeway, Extra Foods, SoBeys, Walmart, Save-On-Foods en Co-op, maar het is niet onze volledige select.

mijn man grootmoeder heeft me geleerd hoe ik kan worst met vet in plaats van bouillon of water. Het vet, reuzel in dit geval, houdt de worst smaken zoals worst en houdt de typische worst textuur in tact. Dit zijn comfort eten voor mijn man en ik vind ze echt leuk. Ze zijn uiteindelijk erg zacht en smaakvol.

nou ik deed het! Het was ingeblikte worst en ik had er geen sinds mijn opa-stepp voor het laatst een varkensgehalte 'en ik kan niet tellen hoeveel jaar dat is omdat hij de afgelopen 30 jaar in de hemel thuis was in de hemel. Ik herinner me het oma het spullen en heeft het zowel op de pantry-plank als de ontbijttafel. Maar op de een of andere manier vergat ik hoe goed het smaakt. Ik ging terug naar de kerk en meldde aan Broeder George dat het de beste worst-ID was ooit gegeten â € "en ik was echt eerlijk tegen hem.

Natuurlijk heeft worst door zijn aard er veel spice in, maar op de een of andere manier het koken wanneer zijn echt verse zegels in een speciale smaak zijn. En het is zo goed bewaard dat ik het niet zo slecht achten als uitgehard varkensvlees die de neiging heeft om een ​​beetje oud te proeven na ongeveer 6 maanden. Ik heb deze ingeblikte worst op veroudering niet getest â € "het had geen kans om al heel lang op de plank te zitten.

ingeblikte worst is het eenvoudigste in de wereld. U wilt beginnen met goede, schone potten â € ", dat is het geheim van succesvol het inroepen van alles. Dan rol je je frisse worst in ballen â € "Ik kan je niet vertellen waarom je het opdoet, het lijkt erop dat het net zo goed zou doen als je pasteitjes hebt gemaakt, maar ik heb het nooit een andere manier gezien dan in ballen. Kook de worstballen volledig gedaan en bespaar alle smeer die kookt. Dompel de ballen in de schone potten die een goede inch van de hoofdruimte achterlaten. Giet dan een goede helping van het vet â € "Ik wil niet zeggen de pot, maar hoe meer hoe beter ik denk. Dus als je het vet verdeelt onder alle potten die je vulling zou moeten zijn die een goede maatregel zou moeten zijn. Sluit ze op en draai ze ondersteboven om af te koelen. Dat is het nette onderdeel omdat niet alleen de pot is afgesloten met de druk die is gemaakt van het vacuüm in de pot, maar ook door het gezamenlijke vet.

Potting Meat is een oude behoudmethode, hoewel het erg moeilijk is om er enige informatie over te vinden. Natuurlijk wordt het niet als veilig beschouwd door de regering Ambtenaren die ons vertellen wat we moeten doen en niet moeten doen / eten / denken, maar de Fransen doen het nog steeds. Van wat ik kan ontdekken, verzegeld vet af. Dus als je gekookt vlees onder een goede laag van de dingen onderdompelt, zal het bewaren. Â Ik heb eerder genoemd dat er veel moderne gemakken waren, mijn familie omhelst en keek nooit achteraf zeldendeksels en Mason-potten waren twee van die newfangled gadgets die absoluut de oude wegen hebben vervangen.

het inblikkende vlees vereist geen drukcanner, het is de sterilisatie van vlees dat een drukcanner vereist. Ingeblikt vlees mag nooit gesteriliseerd zijn met behulp van enig andere methode dan een drukcanner omdat andere methoden niet kunnen worden ingebracht om te doden onzichtbaar , geurloos en smaakloos sporen. Behoud de kwaliteit van uw vlees en weet wat erin zit door het zelf in te blikken, maar het steriliseren van een druk-kanner om ernstige ziekte of zelfs de dood te voorkomen.

Als het inblikken in de oude dagen om nog maar te zwijgen, waren de andere conserveringsmethoden zo gevaarlijk, waarom gaat het menselijk ras door? Het is duidelijk dat het veilig is en sommige mensen willen gewoon in een bellen gewikkelde wereld wonen.

We hadden emmers meel in de keuken, bushels van appels in de achterporch, massieve bakken van wortelen en aardappelen in de kelder, een kist-vriezer groot genoeg om een ​​leger te verbergen, en de steeds aanwezige pickles en jam met het idee van voedselopslag, dankzij mijn moeder.

Uw appartement is te warm. Als u ingeblikt voedsel in dit appartement opslaat, zijn uw potten exploderen binnen een maand. Je moet echt een koude kelder hebben waar de potten kunnen zitten, ongestoord . Je zou de ringen niet moeten uitdoen, of de deksels zullen af ​​komen. En vlees? Weet je zeker dat het veilig is om vlees te kunnen? Ik ben er vrij zeker van dat jullie allemaal ziek worden. Marie, je kunt echt niet veilig vlees. En bovendien, zelfs als het veilig is, zet je te veel eten. Alleen genoeg opduiken om je door de winter te krijgen. Geen jaar waard, alleen de winter. Home Ingeblikt voedsel duurt niet in de zomer, zelfs niet in een koude kelder.

Kun je gekookte aardappelen de beste manier bevriezen Het keukenboek

Kun je aardappel salade bevriezen Het antwoord is eenvoudig ja, je kunt. Aardappelsalade kan worden ingevroren, maar het kan zijn consistentie niet behouden ooit ontdooid. Terwijl het bevriezen van de aardappelsalade gemakkelijk is, ontdooien het, het heeft speciale zorg nodig, omdat het gemakkelijk soggy en mushy kan worden.

Uus täna

Niet je moeders Makeahead en Freeze Cookbook Revised and Expanded Edition

Niet je moeders Makeahead en Freeze Cookbook Revised and Expanded Edition

Online Antwoord Hoe bevriezen Puree Aardappelen Plaats je gepureerde aardappelen in luchtdichte plastic o ... Lees meer

Kom meer te weten
Snelle en gemakkelijke magnetron aardappelpuree

Snelle en gemakkelijke magnetron aardappelpuree

Je zult de hit van het gezinspartij zijn als je deze romige, rijke en gemakkelijke aardappelrecept, plus tips voor het gebruik van restjes brengt

Kom meer te weten
Inblikken en bevriezen erwten

Inblikken en bevriezen erwten

Deze gemakkelijke, lekkere ingelegde Dilly Snap Peas behoudt je snap erwtenoogst en geniet je smaakpapillen de hele zomer met hun heldere, verse crunch

Kom meer te weten
De beste gebraden aardappelen het voedsellab

De beste gebraden aardappelen het voedsellab

Bevriezende gekookte aardappelen is een eenvoudige taak en de bevroren aardappelen zijn dan klaar om zo nodig te gebruiken. Bereid de bevroren aardappelen voor door mashing of roosteren, of neem ze op in hete gerechten, zoals basseroles, geschulpte aardappelen, soepen of stoofschotels.

Kom meer te weten
Chinese vissoep

Chinese vissoep

Elk jaar, families vieren de Chinese Lunar New Year met een indrukwekkend feest genaamd reünie diner, en tussen de vele borden op tafel is abalone in een rijke saus met gedroogde oesters, shiitakes, en een algen, de zogenaamde zwarte mos. Geïnspireerd door dit gerecht, dit recept is een vegetarische versie met easiertofind ingrediënten, zoals tofu en zowel verse en gedroogde paddestoelen. Zelfs zonder de schaal-en schelpdieren het levert nog steeds op de rijkdom en de smaak van het origineel.

Kom meer te weten
Chinese warme en zure soep met ramen

Chinese warme en zure soep met ramen

Dit is een van de belangrijkste gerechten van de Hakkka-keuken, die gebruik maakt van de techniek van Long KoKER-SIMMeringor StewingseSFIFASSIFIET. The Hakka Longcook Fresh Bacon en verschillende bezuinigingen o ...

Kom meer te weten
Hoe ruwde selderij en wortels te bevriezen

Hoe ruwde selderij en wortels te bevriezen

Hoe wortels een gids voor het inblikken, bevriezen, bevriezen, uitdroging en meer behouden.

Kom meer te weten
Hoe lang duren gekookte frietjes in de koelkast of vriezer

Hoe lang duren gekookte frietjes in de koelkast of vriezer

Ik run een klein diner en we willen zelfgemaakte frietjes gebruiken in tegenstelling tot de bevroren variëteit. Ik heb alle suggesties over blanchering gezien. Ik heb er twee, twee baai Fryolators. Ik ben een 24-uursoperatie en we hebben heel weinig tijd dat de friteuses vrij zijn, vooral om het volume dat we nodig hebben te blancaliseren. Op een gemiddelde week gaan we door 500lbs frieten. Welke andere suggesties heeft u om onze kwaliteit en efficiëntie te verbeteren

Kom meer te weten
Hoe zoete aardappelen te bevriezen zonder mijn budgetrecepten te blancheren

Hoe zoete aardappelen te bevriezen zonder mijn budgetrecepten te blancheren

Kun je rauwe rode aardappelplespataten voor een lange tijd bevriezen, en de meeste mensen gebruiken ze lang voordat ze misschien nodig hebben om ze te bevriezen. Gelukkig kun je

Kom meer te weten
Bevriezende lente-uien

Bevriezende lente-uien

Uien moeten worden opgeslagen in een koele, droge, goedlopende ruimte uit direct zonlicht. Een garage of onverwarmde kamer in het huis is ideaal. Stop geen dikke of zachte lampen die deze zo snel mogelijk in plaats daarvan worden gebruikt. Individuele uien kunnen voorzichtig worden geplaatst in Net Bags.Aug 26, 2016

Kom meer te weten
Leer hoe je drie soorten zoete aardappelen bevriezen

Leer hoe je drie soorten zoete aardappelen bevriezen

Methode en stappen om de zoete aardappel te bakken, voorverwarmen oven tot 400 graden. Doorboor de zoete aardappel op verschillende plaatsen met mes. Plaats zoete aardappel op een bakplaat en bak ongeveer 45 minuten of tot het zacht is. Verwijder uit de oven en koel. Peel en vervolgens pureer zoete aardappelpulp met een aardappelmasmachine. Opzij zetten.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.