Hoe Ratatouille ging van TikTok tot een bijna Broadway Musical

Ratatouille Musical Goes Van TikTok tot bijna Broadway

Dus als het gaat om Ratatouille: The TikTok Musical, fragmentarisch creatie die begon als een TikTok meme in augustus 2020 zou een echte kritiek nalatig zijn. Na het delen van een 17-seconden video door TikTok schepper Emily Jacobsen een liefde ballad om protagonist Remy iedereen, van choreografen tot grafisch ontwerpers begonnen om hun zeer ernstig talenten om een ​​Ratatouille musical die, op het moment, was veel meer een grap te lenen.

Van zijn 1 januari première op TodayTix, de show, voor ruim 1 miljoen in de kaartverkoop, met een toegift prestaties januari 10. Het was zonder twijfel een succes â €”financieel, natuurlijk, voor de Actors Fund en creatief voor zowel de TikTokers en de veteranen die zagen hun geliefde industrie verwoest door de pandemie in het afgelopen jaar. Belangrijker dan ieders individuele oordeel over de musical zelf is het feit dat het iets blij, was samenwerking en oprecht uplifting , kwaliteiten die het grootste deel van 2020 notoir ontbrak.

De meest ongelooflijke deel van Ratatouille: The TikTok Musical is hoe toevallig de show en zijn ragtag oorsprong belichamen de moraal van Ratatouilles underdog verhaal. Hoewel de films 623 millon bruto is zeker niet te versmaden, is de film grotendeels gevlogen onder de radar in de 13 jaar sinds de release, vooral in vergelijking met de rest van de Pixar oeuvre. Deze relatieve onbekendheid kan worden toegeschreven aan de films karakter-gedreven narrative , of de genuanceerde portrettering van een outcast worstelen om te vinden acceptatie in een artistieke carrière â €”zowel het maken van de film iets minder kindvriendelijke dan andere Pixar films uit die tijd. Het is echter waarschijnlijk deze zeer eigenschappen die hartstochtelijke verdediging van de films superioriteit jaren later geïnspireerd, en uiteindelijk leidde tot zijn tweede leven als de allereerste TikTok musical.

Op het eerste gezicht, het verhaal van Ratatouille is een domme één: een rat met levensgenieter neigingen tast zijn weg uit zijn trash-eten knaagdier familie in een gastronomische keuken, raakt bevriend met een stuntelende vuilnis jongen en maakt indruk een belangrijke criticus, uiteindelijk steeds de chef-kok van zijn eigen restaurant. Maar zijn genie ligt in het feit dat het duurt zichzelf serieus. De stelling van de film komt uit de wereldberoemde chef-kok Gusteaus motto dat iedereen kan koken. Door erkennen het belachelijk dat dit warme optimisme ontvangt in een bedrijfstak als bijzonder en pretentieus als haute cuisine, de drijvende weerlegging voelt des te meer triomfantelijke. De films climax, waarbij Remys ratatouille overdondert het opklaren Anton Ego en maakt hem heimwee naar zijn moeders koken, is een mooie, triomfantelijke ontheiliging van de elitaire opvattingen van de haute cuisine.

Hoezeer Ratatouille toont aan dat een grote chef-kok kan komen uit de meest onverwachte plaatsen, Ratatouille: The TikTok Musical bewijst dat grote musicals kan ook. In het beste geval, het is een uitbundige dosis van hoop voor iedereen die ooit heeft liefgehad kunst. In het slechtste geval, het kost slechts 5 te zien Wayne Brady geeft zijn al deze luchtgitaar prestaties.

ا٠“U ... ÙÙ,ع U ... Ù † تØÙ ... Usu“ج٠... يع ا٠“Ø £ غا٠† ons آU ... ٠ض٠“Ø © ع٠† دك بØμÙŠØºØ © ا٠... oUS ØªØ ± ons, U Ø £ يضا٠<ا٠“OOO« ع٠† Ø £ ons Ø £ غ٠† USO © Ø ¨Ø§Ø³ØªØ¹Ù ... ا٠“U ... ØØ ± Ùƒ آOOO «Ø £ عٓا٠‡ ÙتØÙ ... Usu “U ‡ ا oo · Ø ± ÙŠÙ,Ø © U ... باØ'Ø ± Ø ©

Op een gegeven moment, het eten criticus anton ego staten, ik niet 'like' eten, ik hou ervan als ik niet love it, ik niet slikken dit is vooral belangrijk, omdat hij een beetje voller in het gezicht aan het einde van de film dan hij was in het begin, wat suggereert dat het eten is verbeterd!

Auguste Gusteau is een belangrijk personage in DisneyPixar 2007 animatiefilm, Ratatouille. Hij was een befaamde chef-kok en de eigenaar van Gusteau's, een vijf-sterren restaurant in Parijs, Frankrijk. Na het verliezen van een van zijn sterren om een ​​vernietigende recensie van voedsel criticus Anton Ego, Gusteau stierf aan een gebroken hart. Een denkbeeldige versie van de chef-kok die is doorstaan ​​in de geest van Remy, een aspirant-rattenchef voor wie Gusteau een inspiratie was.

Hij is een gerenommeerde en extreem getalenteerde chef-kok die de bestseller heeft geschreven die iedereen kan koken en het restaurant Gusteau's heeft opgericht, dat vijf sterren verdiende. Zijn persoonlijke motto is dat iemand kan koken, en vatbaar is voor het produceren van recepten met ongebruikelijke flaires. Hij was de jongste chef-kok in de geschiedenis om een ​​5-sterrenrestaurant te verkrijgen, en was een van de mooiste chef-koks wereldwijd.

Muziek: Soundtrack Video GameBook: Little Golden Book Disney's prachtige wereld van ReadingVideo Games: Ratatouille: Eten Frenzy Kinect Rush: A Disney / Pixar Adventure The Art of Ratatouille Disney Heroes: Battle Mode Kingdom Harten III Ratatouille The Musical

entertainment: Chef-kok Remy You â € ¢ Disney's Showtime Spectacular â € ¢ Fantasmic! â € ¢ Pixar Playtime PalsRestaurants: Bistrot Chez RÃ © My My â € ¢ Remy's PatisseriesHops: Chez Marianne: Souvenirs de Parisparade: Mickey's New Year's Eve Parade â € ¢ Pixar Play ParadefireWork: Disney Dreams! â € ¢ Verlicht! Een nachtviering â € ¢ samen voor altijd: een pixar nighttime spectaculair â € ¢ prachtige wereld van animatie

In augustus 2020, grote kunst of op zijn minst het zaad van welke grote kunst zou komen uit de Hartsdale, New York, appartement van 26-jarige elementaire schoolleraar Emily Jacobsen. Tijdens het opruimen van het appartement, begon ik dit kleine liedje voor mezelf te zingen over de hoofdpersoon Remy. Naar toen de dag doorging, kon ik het niet uit mijn hoofd halen, vertelde Jacobsen Buzzfeed News.

Dit is een stuk theater dat grassroots is, in eigen grond, en van de fans, en het is gemaakt zonder de normale poortwachters OK-ING het, zei Patrick Foley, die het boek van de musicals cowrote. Het verhaal van Ratatouille is iedereen kan het verhaal van de Nontraditional koken Held die zijn dromen in een ruimte mag volgen die eerder vijandig tegenover hem was. En als cheesy zoals het kan zijn, is dat de droom van veel mensen.

Hoe de Pixar-films in volgorde van tijdlijn en de PIXAR-theorie-bestellingen te bekijken

Unieke filmstickers met ratatouille met miljoenen originele ontwerpen gemaakt en verkocht door onafhankelijke kunstenaars. Versier je laptops, waterflessen, notebooks en ramen. Wit of transparant. 4 maten beschikbaar.

Uus täna

Remy Meets Quibble Pants door KittyCathryn239 op DeviantArt

Remy Meets Quibble Pants door KittyCathryn239 op DeviantArt

Ratatouille 2007 clip met citaat Idealen Als Chef Fancy Pants elke idealen gehad, Yarn is de beste zoeken naar videoclips door offerte. Vind het exacte moment in een tv-show, film of muziek video die u wilt delen. Gemakkelijk te verplaatsen naar voren of naar achteren om de perfecte clip te krijgen.

Kom meer te weten
Ratatata meme generator imgflip

Ratatata meme generator imgflip

Meme me 51020 rechter hersenen hersenratata,

Kom meer te weten
m e m e s hebt je laatste tattoille gerateerd, mijnheer

m e m e s hebt je laatste tattoille gerateerd, mijnheer

283 punten 11 Opmerkingen in Ratatouille2007 Git, de gevijgemaakte rat, heeft een tag op zijn oorlezing A113. Niet alleen is dit een vaak gebruikt PIXAR PAASE-egg, het impliceert ook dat Git een laboratorium rat was, met uitlegde zijn grote maat 9Gag heeft de beste grappige foto's, gifs, video's, gaming, anime, manga, film, tv, cosplay, sport, Eten, memes, schattig, falen, wtf foto's op internet

Kom meer te weten
Ratatouille Chef Skinner die een brief Gif Meme Maker leest

Ratatouille Chef Skinner die een brief Gif Meme Maker leest

Beste ratatouille memes populaire memes op de site Ifunny. O. Elke dag bijgewerkt.

Kom meer te weten
Radicale informatie geletterdheid

Radicale informatie geletterdheid

Het bescheiden verhaal van een rat die kan koken blijft de beste Pixar-film die je kunt bekijken op de streaming-service.

Kom meer te weten
Ratatouille versus Tian Wat is het verschil

Ratatouille versus Tian Wat is het verschil

Van de makers van auto's en de incredibles komt een doorbraak komedie waarmee je Parijs kunt ervaren vanuit een allnew perspectief in een van Parijs beste restaurants, Remy, een bepaalde jonge rat, dromen om een ​​gerenommeerde Franse chef-kok te worden. Gescheurd tussen zijn familiewensen en zijn ware roeping, Remy en zijn Pal Linguinini in beweging een hilarische keten van evenementen die de stad van de lichten ondersteboven draait

Kom meer te weten
Triple Goddess Neopaganisme

Triple Goddess Neopaganisme

Vier yule met recepten om een ​​traditionele Wassail, een chocolade yule log, pruimpudding, hartige soep en meer te bereiden.

Kom meer te weten
Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Tuinfresh-smaak van Roma-tomaten met taart gemarineerde artisjokken in een prachtige saus die in minder tijd kan worden bereid dan het kost om een ​​pakket verse kaasravioli voor te bereiden. Aangepast van een kookwebsites-nieuwsbrief.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Ravioli Groente Soep Recept Ingrediënten Voor deze Ravioli Groentesoep omvatten olijfolie, gehakte knoflook, groene uien, gehakt, wortels, in blokjes gesneden, champignons, gesneden, asperges speren gesneden, artisjok harten.

Kom meer te weten
Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Hier is alles wat je moet weten over Mexicaans Chorizo ​​als het niet deel uitmaakt van je keukenrepertoire, maar het zal binnenkort zijn

Kom meer te weten
Kun je samen rundvlees en groenten koken

Kun je samen rundvlees en groenten koken

Staatsgezondheidsafdeling waarschuwt dat het eten van tijgervlees of steak tartare riskeert ziektes van bacteriën die gedijen in rauw vlees

Kom meer te weten
20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

Trick or Treat niemand deze Halloween met deze receptideeën voor zelfgemaakt en gezonder veganistisch Halloween-snoepje.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.