Hoe je je hoofd koud wilt genezen

Ginger Turmeric Sore Throat Soher

Als je een zere keel hebt en je aanloopt, begin je dan met deze gezonde thee. Inger staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen, plus het helpt zere kelen te kalmeren, de immuniteit te versterken en, het belangrijkste, verlicht nu stress!

wanneer ik ziek word, loop ik niet automatisch naar de medicijnkast. De meeste koude medicijnen maken me erg slaperig, zelfs als ze niet-slaperig formules zijn. Terwijl ik de slaap verwelkom, moet ik nog steeds werk doen en de kinderen elke dag leren.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om zich natuurlijk beter te voelen zonder medicijnen te nemen. Een natuurlijke koude remedie die ik leuk vind, is een honing, citroen- en gember thee recept. Ik voel me snel beter en het effect duurt enkele uren.

Dit is zelfs veilig voor kinderen, maar geef nooit een kind onder één honing. Als je dit aan een kind geeft, verwarm je het water om de honing te helpen oplossen, laat het dan afkoelen voordat je het aan hen geeft. Mijn kinderen zijn geen fans van honing, maar ze zullen dit drinken omdat ze weten dat ze zich beter zullen voelen.

bij het eerste teken van een hoest of kou, begin ik mijn ik heb geen tijd voor een verkoudheid! routine. Aangezien ik de voorkeur geeft aan natuurlijke remedies voor verkoudheid, betekent dat op een bevochtiger om het gemakkelijk te maken om het gemakkelijk te maken, meer water te drinken en deze honing, citroen- en gember thee recept te drinken.

er zijn tegenstrijdige resultaten of citroensap of vitamine C echt helpen wanneer u verkouden bent. Het zuur in citroensap kan het slijm lossen, dus het kan in dat opzicht helpen. De vitamine C die je van het citroensap krijgt, is lager dan een supplement te nemen, maar het zal je geen pijn doen om het in deze drank te proberen.

deze honing, citroen, gember theecept kan op zichzelf of met thee worden gebruikt. Als ik ziek ben, merk ik dat een warme kop thee me kan helpen me beter te voelen. Of het nu echt helpt me het beter te voelen of me gewoon uit bed brengt en me gelukkig maakt omdat ik het leuk vind om thee te drinken, ik weet het niet. Hoe dan ook, het helpt me. '

je kunt ook een shot van whisky toevoegen om deze honing, citroen en gember theecept in een hete toddy te maken. Het drinken van whisky kan helpen om een ​​zere keel, spierpijn te verlichten en de borst congestie los te maken. Het kan je ook helpen om te ontspannen, zodat je kunt rusten.

Early Thisycear, ik maakte kennis met koken met verse kurkuma, en ik gebruik het nu wanneer mogelijk in plaats van droog. Niet alleen verondersteld het super goed voor je te zijn en vol met grote ontstekingsremmende curcuminoids, het smaakt goed. Met seizoensgebonden verkoudheden beginnen ik de rondes in het kantoor van de Godvaders te maken, ik wist ik klaar te maken voor het geval dat elke kiemen het huis binnenkomen.

vorig jaar, mijn vriend Meaghan bij Cook Craft Love plaatste een zere keel teanecipe die ik heb geboekt in het geval dat het nodig was. Ik heb dat recept als mijn basis gebruikt om mijn gember kurkuma keelpijn te maken fopspeen. Meaghan heeft nogal wat snelle en gemakkelijke recepten op haar blog, die fantastisch is als je het vertrouwen in de keuken bevindt of op zoek bent naar iets lekker, terwijl je op tijd kort bent. Geef absoluut om en controleer haar uit.

Ik heb gember toegevoegd naast de kurkuma omdat mijn moeder me altijd vertelde dat verse gember gezond was. Ik weet dat er andere gezondheidsvoordelen is, maar Ideferto Dr. Mamma hier omdat ik gedeeltelijk ben aan de smaak van verse gember. Ginger en kurkuma koppelen ook prachtig in een van mijn favoriete fruit en veggie smoothies. Geen aanvullend onderzoek vereist om me te overtuigen om gember toe te voegen aan een recept.

Als we zoveel als piepen tijdens de praktijk, dwong onze muziekleraar ons om een ​​kopje Ginger Tea-Filipijnse Salabat te drinken voordat een koorprestaties waren toen we op de middelbare school waren. Deze gemberthee, langzaam gebrouwen en met hints van citrusycalamansi, de Filippijnse limoen was niet alleen de remedie-All voor alle verkoudheid, hoest, maagmaagden, misselijkheid of andere kwalen. Het was ook goed voor onze vocale akkoorden, volgens zuster Consuelo, onze muziekleraar. Als we slecht zongen tijdens de muziekpraktijk, herinnerde ze ons eraan om je moeder te vragen om je Salabat te maken toen we thuiskwamen van school. Of het nu van de boost van een pittig warme drank was, of de zachte gevolgen van citrus in combinatie met suikerhoudende zoetheid, dit was de drank die onze geesten genas en onze zielen opgewarmd. De Salabat was en is een genezing - alles dat nooit faalt.

een piping-hot cup van Salabat is perfect als je lijdt aan een zere keel, de griep of een infectie van de bovenste luchtwegen. Neem gewoon een paar plakjes verse gember, giet er water over in een pot en kook. Laat het een paar minuten steil, dus de gewaagde, pittige smaak kan het brouwsel spijkeren. Voeg de citroen toe en zoeteer het met bruine suiker. In mijn geval was het een leuke verrassing om een ​​doos met goodies te ontvangen van mijn honingrugboerderijen vrienden met mijn favoriete honing de citroenhoning crème.

sinds ik aan de oostkust woon, is het prijzig en moeilijk om mijn handen op verse calamansi te krijgen, de Filippijnse limoen. Dus, ik vervang met verse citroenen. In plaats van gewone citroen en schat, heb ik een paar lepels geschreeuwd uit de brede pot van de citroenhoning Crme en gemengde de dikke, zware honing in het warme gemberbrouwsel.

Vond je dit recept leuk? Ik heb meer Filipijnse Instant Pot-recepten in mijn nieuwste kookboek Instant Filippijnse recepten: mijn moeders Traditionele Filippijnse koken in een Multicooker-pot door Elizabeth Ann Besa-Quirino. Ik heb ook meer klassieke recepten geïnspireerd door mijn moeders koken in mijn populaire kookboek: mijn moeders Filippijnse recepten. F Je bent leren hoe je Filipijns eten of een fan van Filippijnse keuken kunt koken, mijn kookboeken en boeken op Amazon kopen. om wereldwijd verkocht in Paperback en Kindle-indeling.

verkoudheid of een zere keel kan een sleep zijn, maar dit Citroen Ginger-theecept is super hydraterend voor het hele gezin. Citroengingtea met een vleugje honing isherbal, rustgevend en super gemakkelijk te maken van items die je kunt ophalen vanuit de supermarkt.

deze thee is super verfrissend en zo behulpzaam om je te helpen zich beter te voelen en ook gehydrateerd voor zowel kinderen als volwassenen. Vergeet niet om veel rust te krijgen bij je vloeistoffen. Je kunt ook mijn Super Fast Chicken Noodle-soep proberen om je familie sneller op hun voeten te komen!

Let op- Ik ben geen arts of een medische professional. Raadpleeg uw arts voor medische specifieke vragen of advies. Dit recept is eenvoudig bedoeld om uw gezin te helpen frisser en hydraat te voelen. Ook opmerking volgens de American Academy of Pediatrics Baby's onder de leeftijd van twaalf maanden mogen honing niet consumeren.

het wassen van je handen met zeep en water is het nummer een manier om te stoppen met het verspreiden van ziektekiemen, maar hoe zit het met als we geen zeep hebben? Gebruik dit recept om zelfgemaakte handsinitizer van ingrediënten in uw medicijnkast te maken.

Ik was een beetje verrast dat sportdranken werden aanbevolen om gehydrateerd uit het ziekenhuis te blijven. Toen ik vroeg om andere suggesties, zou het enige wat we zouden hebben samengekomen, pedialtyte zonder kleurstof die behoorlijk moeilijk was om om 2 uur te vinden.

Waarom is Ginger goed voor je als je ziek bent?

is honing goed voor een verkoudheid, voeg ik vaak honing toe aan mijn mengsel, vooral bij het geven van dit aan mijn kind. Honing heeft antibacteriële eigenschappen en kan helpen om slijm los te maken. De zoete smaak snijdt ook de taart in de citrus die sommige kinderen helpt om het te drinken.

Is Cayenne Pepper goed als je ziek bent? - Een streepje Cayenne Pepper geeft dit drankje een pittige schop, maar Spice kan ook helpen bij het buiken Congestie van verkoudheid of griep dankzij de Capsaicin in de Peper. Ik gebruik dit voor mezelf, maar niet zo veel voor mijn kind terwijl ze gewoon de spice niet zal accepteren als ze dat deed!

Kan ik andere citrusvruchten gebruiken in deze tonische citroenen, limoenen, sinaasappelen en vrijwel alle verse citrus zal u een boost van vitamine C geven. Ik zorg er altijd voor dat je citroen opneemt vanwege de antibacteriële eigenschappen, maar voeg ook andere citrusvruchten toe.

Ginger-root heeft een hoofdrol gespeeld in traditionele Indiase en Chinese medicinale praktijken voor meer dan 5.000 Freakin-jaren, dus gember moet een aantal behoorlijk goede effecten hebben, toch? Soort van. Maar heeft Wetenschap zijn terug â € "en doen die voordelen over aan zijn thee-vorm?

The Study-auteurs zeiden dat er meer onderzoek nodig is om de ideale dosis te achterhalen voor het verminderen van misselijkheid dat ze naar onderzoek naar gemberextract en hele gember keken, en thee niet zo veel mogelijk biedt. Het is moeilijk om te weten of het vergelijkbare effecten zou hebben.

ingesloten gas kan ouchies in de darm en de borst veroorzaken. Je kunt op het punt komen waar je gewoon verlangt naar een rip-roaring release. Farts zijn, zoals ze zeggen, beter uit dan in. En wie kan misschien helpen met het onderdeel? Waarom, kijk, het is onze oude vriend gember!

onthoud die oude Indiase en Chinese beoefenaars die gember met gember als geneeskunde 5000 jaar geleden gebruikten? Een van zijn primaire toepassingen was als pijnverlichting â € "en goede gracieuze, Holmes, het lijkt erop dat ze ergens op waren.

Dit is een ander gember-profiteren dat wetenschappers nog steeds naar binnen kijken. Hoewel de resultaten veelbelovend zijn, kan het misschien niet helemaal uw pijn-medicijnen vervangen en Ginger-thee is zeker geen explosie van gemberpoeder zoals ze in het onderzoek worden gebruikt.

Zijn er baten om Honey Ginger Tea te maken?

maak een grote werper van deze voedzame drank voor je familie om de hele week lang te sippen. En in de leeftijd van Sociaal Afstanding , weet Martha dat dit geen traditioneel theefeest zal zijn. Haar aanbeveling? "Drink het met iemand anders in de buurt van €" op zijn minst zes voet weg ", zegt Martha.

de vloek van elke ouders Bestaan ​​ _ De verkoudheid! Ons huis is dit seizoen voor een fokterrein. Een tijdje belde ik onze Place Germ Central. Het is een verschrikkelijke, voortdurende cyclus. Kenia krijgt een verkoudheid, dan snap ik het, dan mijn man, dan Kenia weer en dus gaat het. Zelfs de grootouders vingen het het afgelopen jaar van onze kleine trots en vreugde over Thanksgiving.

Lean en Green Ground Beef Recepten

Vind calorieën, koolhydraten en voedingsinhoud voor baguiabonen en meer dan 2.000.000 andere voedingsmiddelen bij MyFitnessPal

Uus täna

Pinoy Recept Ginisang Sayote bij Talbos NG Sayote Sauteed Chayote met Chayote Tops Magluto. om

Pinoy Recept Ginisang Sayote bij Talbos NG Sayote Sauteed Chayote met Chayote Tops Magluto. om

Ginisang Sayote met Hipon Sauteed Chayote met Shrimppaano Magluto NG Ginisang Sayote met Hiponhow om te koken Sauteed Chayote met ShrimPingredientsCooki ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Een klassieke gin martini is een goto voor barmannen, filmsterren, en jazz-zangers. Omdat het onze is gebaseerd op een eenvoudige verhouding, zijn gemakkelijk op te schalen voor feesten.

Kom meer te weten
Stanley Tuccis Martini

Stanley Tuccis Martini

Assertieve Gin en een gezonde dosis vermoutmix hier voor een soepele versie van de klassieke cocktail.

Kom meer te weten
11 Perfect moderne wendingen op de klassieke Martini

11 Perfect moderne wendingen op de klassieke Martini

Dit eenvoudige martini-recept biedt een basis voor u om aan te passen met verschillende vermouths, garnituren en sterke dranken.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

De meeste moderne vuile martini's beginnen met wodka, hoewel puristen nog steeds aandringen op gin als de alcohol naar keuze. Fans van de vuile gin Martini claimen de smaken van de twee vloeistoffen die beter samen gaan. Giet in beide gevallen 3 ounces van schone alcohol in een schudbeker half vol met ijs. Voeg een volle ounce olijfsap recht uit de pot of kan. Het spreekt voor zich dat olijven van hogere kwaliteit een betere drankje zullen produceren.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Vol met granaatappelsap, rozemarijn eenvoudige siroop, en gin, zal dit granaatappel en gin cocktail u helpen om je door de lange winter dagen.

Kom meer te weten
Pompoen fizz cocktail een huis in de heuvels

Pompoen fizz cocktail een huis in de heuvels

Leer snel, gemakkelijke en heerlijke recepten gemaakt met onze bekroonde gins.

Kom meer te weten
Warme koekenpan kaneel appels gezond de eenvoudige veganista

Warme koekenpan kaneel appels gezond de eenvoudige veganista

Het begon allemaal met een obsessie met karamel-appelen die op een of andere manier veranderden in ons met te veel Granny Smith-appels die rondliggen. Dus ik wist dat het tijd was om een ​​appeltaart te maken met Apple Glaze. Niet dat ik klaagde. Het beste deel van dit

Kom meer te weten
Orangeglaza's Wortelen Live Naturally Magazine

Orangeglaza's Wortelen Live Naturally Magazine

Hier is wat elke moeder een truc nodig heeft om groenten in iets van kinderen te draaien. Voeg sinaasappelsap en een vleugje suiker toe aan een pan met wortels terwijl ze koken, en Poof hebben ze met smaak geglazuurd.

Kom meer te weten
Apple Pie Bars Paleo, Glutenfree

Apple Pie Bars Paleo, Glutenfree

Uitgedaagd met een zoetekauw op een glutenvrij dieet Probeer onze lekkere appelbars dankzij Betty Crocker Gluten Free Cake Mix.

Kom meer te weten
Glutenvrij maïs honden glutenfree op een shooting

Glutenvrij maïs honden glutenfree op een shooting

Het perfecte voertuig voor jus en geroosterde goodies The Yorkshire Pudding Deze versie is glutenfree, maar vrees nooit, je krijgt nog steeds die karakteristieke bladerdeed en gouden kleur

Kom meer te weten
Glutenvrije kaas bieslook blini's

Glutenvrije kaas bieslook blini's

Natuurlijk glutenvrije boekweitblini met zure room, komkommer, kruiden en gerookte zalm. Voorgerechtsgrootte voor feesten. Maakte ze voor 45 personen in mijn ...

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.