Hoe te plantuien Store

Pick, genezing, op te slaan uien recht op lange houdbaarheid te krijgen

Hoe lang wil uien sjalotten op te slaan voor

Plaats de uitgeharde uien in een netje, draad mand of krat. Het is belangrijk dat de opslaghouder de lucht te laten circuleren door de uien. Bewaar de uien op een koele, matig droge locatie. Opslag temperaturen moet 32-40 graden Fahrenheit. De relatieve luchtvochtigheid moet 65-70. Mogelijke opslag locaties zijn een kelder, kelder of garage. Hang de gevlochten uien uit een spant of het plafond. Wanneer opslag van de uien in een onverwarmde garage, bewegen de uien om een ​​ afwisselende opslaglocatie voor temperaturen onder 32 F.

uien en knoflook verwanten; beide zijn in het geslacht Allium. Beide zijn wortelgroenten waarvan de bollen groeien underground . Zowel knoflook en ui zeer laag in verzadigd vet, cholesterol en natrium. Knoflook is een goede bron van calcium, fosfor en selenium, en een zeer goede bron van vitamine C, vitamine B6 en mangaan. UI is een goede bron van voedingsvezels, vitamine B6, foliumzuur, kalium en mangaan, en een zeer goede bron van vitamine C.

Knoflook-in-olie: oliën kunnen worden bereid met knoflook, maar alleen als bereid voor hernieuwd gebruik , gekoeld en binnen twee tot drie dagen. Weggooien-knoflook gearomatiseerde oliën bij kamertemperatuur meer dan twee uur. Knoflook moet goed worden gewassen en volledig gedroogd alvorens in olie. De beste sanitaire voorzieningen en persoonlijke hygiëne moet worden gebruikt. Olie op smaak gebracht met knoflook levert een lage-zuur, luchtvrije omgeving die de groei van Clostridium botulinum, het organisme dat botulisme veroorzaakt kunnen ondersteunen. Er zijn geen inblikken aanbevelingen voor knoflook-in-olie.

Wanneer worden uien klaar om te oogsten? De algemene regel is om te wachten totdat de toppen uit zijn gestorven en omgevallen. Ze zal zeker niet groeien niet groter na dat! Ze hebben de neiging om te vertragen zodra de toppen beginnen te geel. Dit is een belangrijke stap â € “u nodig heeft om geleidelijk te verminderen uw water tot geen water voor hen te tillen uit de grond. Overtollig vocht spreuken moeite voor de rijpere uien - het kan rot veroorzaken - dus als youre verwacht een regen evenement in de buurt van de oogst, in en trek ze uit de grond.

Ik trimmen de toppen van mijn uien en hang ze op in ui zakken onder het dek in de koele, schaduw bries. Enkele jaren toen ik het gevoel dat het me string ze â € “ziet er mooi, maar kost meer tijd dan ze te zakken.

Snijd de toppen van de degenen die gewoon op te slaan en stapel ze in een mand. Gebruik ze eerste. Perfecte timing gezien alle behoud van dat is er aan de hand bij de mo. Als youve kreeg een hoop van deze misschien een partij van gekarameliseerde uien is op de kaarten.

Panty is zeer geschikt voor het maken van je benen er goed uitzien. Theyre ook zeer geschikt voor het opslaan van uien. Wie wist, toch? In mijn zoektocht naar de perfecte manier om op te slaan uien vele aanbevelingen worden vaak ter netzakken. Ik heb nooit netzakken al en ik wil niet elke kopen, dus kreeg ik te denken .. mesh maakt het wat gemakkelijker te ademen, maar wat anders doet? Panty!

We groeien een bos uien met 2 oogstdata door het jaar, een keer in de Summerand eenmaal in de late herfst. Onlangs kozen we onze uien voor het seizoen en wilde om te slaan naar de laatste zo lang ze kunnen kan.

Ten eerste, kies je uien en laat ze drogen. We scheiden zodat ze aanraken Arent en laat ze drogen op het dak voor een paar dagen. Als je ze laat drogen buiten, zorg ervoor dat kijk je het weer, zodat het niet zal regenen.

Nadat ze in de zon voor een paar dagen zijn opgedroogd, gebruik je hand zachtjes borstel uit het vuil op hen. Dit zal helpen om ervoor dat er niets meer op hen die hen verbinden zal bederven. Nu, breng ze binnenshuis.

Nu pak je panty en snijd ze uit elkaar, zodat je beide benen apart te hebben. Nu wil je op te slaan vallen de uien in hen. Het is het beste als je elke grote ui uit elkaar te binden zodat er geen uien elkaar raken. Dit zal te voorkomen dat ze bederven elkaar als men gaat slecht. Het zal je ook toestaan ​​om één ui te nemen uit een tijd, zoals u een zal uitgesneden.

opslaan. Als dit goed genezen en opgeslagen in een droge, luchtige plek, veel van uw winter-keeper uien zal 4 of zelfs 6 maanden duren. Elke zomer brengen we in uien uit sets door de gunnysackful voor onze winter aanbod. De truc is om ze ervoor dat het erg goed in de zon voor 3 dagen of zo alvorens in. Scheur de set voor het drogen als je kunt. De ui gekweekt uit een set heeft 2 delen. De ene is klein en breidt zich uit in de een stijve holle stengel. Dat is het deel dat u moet uitschakelen - of anders zullen de uien niet lang blijven.

Je hebt talloze uren in de tuin doorgebracht, geoogst je uien, en nu is het tijd om ervoor te zorgen dat ze goed worden opgeslagen, zodat u ze zo lang mogelijk kunt genieten. ELOW zijn enkele tips voor het behoud van uw uienoogst.

zwarte schimmel presenteert als roetige zwarte sporenmassa's. Het komt binnen door sneden of breekt in de huid of tops. Hoge luchtvochtigheid en temperaturen van meer dan 85 F bevorderen zijn groei, en overtollig vocht in opslag moedigt de verspreiding ervan aan. Zwarte schimmel leeft zowel op dode plantaardige en in de grond, dus het is van vitaal belang om de tuin aan het einde van het seizoen op te ruimen.

fusarium rot of basale plaatrot wordt veroorzaakt door overmatige hitte tijdens de groeiende fase. Het begint aan de basis van de ui in warmte Overschrijding ongeveer 80 F, en verloopt de gloeilamp als een waterig rot en bacterieel verval. Het beïnvloedt meestal slechts een paar uien, maar kan tussen uien in opslag gaan.

bacteriële zachte rots kan toeslaan wanneer de temperatuur groter is dan ongeveer 85 F. Deze rots kunnen moeilijk zijn om van het oppervlak te herkennen, omdat de uien er goed uitzien; Maar wanneer ze open worden gesneden, zijn de binnenste ringen bruin en waterig. Geïnfecteerde uien rotten snel en hebben een scherpe geur.

Today Farm Tip Friday gaat vrijdag over het oogsten van uien en het opslaan van uien zodat u al maanden kunt genieten. Vorig jaar denk ik dat ik 10 kleine uien heb geoogst. Het was zo teleurstelling ! Dit jaar heb ik wat onderzoek gedaan en vroeg om advies voor mijn specifieke gebied en ging het veel beter. Ik telde niet hoeveel uien ik dit jaar heb geoogst, maar je kunt zien vanaf de foto die het nogal een stapel was! Ze zijn niet zo groot als ID als, maar dat is wat tuinieren Fun is er altijd iets nieuws om volgend jaar te proberen.

Ik wist een paar basisprincipes over uien, maar id had echt nooit goed genoeg te groeien om de normale tekenen te kennen van wanneer te oogsten. Ik pak ze niet laat en trek ze gewoon op als het koud werd of ze werden nooit goed genoeg om me te vertellen wanneer het tijd was om te oogsten. Dit jaar vertrokken ze echt en kreeg ze indrukwekkend lang een deel van de greens waren ongeveer 4 ft hoog! Een paar weken geleden kon ik zien dat de groei van de stalk vertraagde en merkte dat sommigen van hen zelfs begonnen te gaan liggen. Ik vroeg me af of dit betekende dat het tijd was om te oogsten, dus vroeg ik mijn Go-to Garden Expert mijn vader. Hij bevestigde mijn vermoedens, dus ik ging verder om mijn hele ui-patch in het midden van een warme dag te oogsten terwijl Abram dutten omdat ik gewoon zo enthousiast was om te zien hoe het bleek.

Zwangerschap Made Me Betaal voor die later met een avond vol met Braxton Hicks-samentrekkingen. Voor iemand die nog niet is geboren, houdt deze kleine dame zeker van dingen om op een bepaalde manier te gaan. Ik hoop dat dat na de geboorte verslijt. een! Letterlijk niets heb ik Abram afgelegd, en ik had een paar mooie angstaanjagende ervaringen tijdens het dragen van hem.

Hoe dan ook, het oogsten van uien is echt gemakkelijk, zelfs als u zwanger bent. En ze opslaan op lange termijn is nog eenvoudiger! Zoals ik al zei, weet je dat ze klaar zijn om te oogsten wanneer de toppen beginnen te gaan liggen. De bovenstaande foto is wat de mijne zo ongeveer een week leek voordat ik ze heb geoogst. Toen ik ze eigenlijk naar buiten trok, waren ze ongeveer 90% naar beneden.

nadat de ui wordt gesneden, legt u het ergens uit om uit te drogen. Een tarp werkt hiervoor goed, ik ga gewoon de mijne achter waar ze een goede hoeveelheid zon zullen worden. Ik laat ze meestal een paar dagen drogen en controleer dan om te zien of ze meer tijd nodig hebben. Ik maak me geen zorgen over beestjes die ze eten en ze afvinden, Maverick probeerde dat met één en was behoorlijk teleurgesteld over de smaak!

Zodra de uien droog zijn, zijn ze klaar om te worden opgeslagen. Ze moeten in containers of tassen worden geplaatst waarmee lucht om hen heen kan circuleren. Ik gebruik graag oude uienzakken Ive-opgeslagen of draadmanden hiervoor. Ze moeten ook op een koele, droge plaats worden opgeslagen. Een donkere koude opslag is ideaal, dat houdt ik de mijne. Licht zal de groei aanmoedigen, zelfs als ze koud zijn. Als uw uien na een paar maanden opnieuw van de toppen groeien, maak je geen zorgen. Probeer gewoon en gebruik de groeiende meteen.

10 Spons Candy Spots Alleen locals weten over Bezoek Buffalo Niagara

Het verlangen van iets zoets, dit zal de plek raken

Uus täna

Spons Candy Milk Chocolate door Abdallah Candies

Spons Candy Milk Chocolate door Abdallah Candies

Deze snoep is als het soort dat mensen verwijzen naar Seafoam Candy. Het is knapperig en heeft een SugaryMaple-smaak. Probeer gewoon maar één stuk te hebben

Kom meer te weten
Lente-ui groeiende gids

Lente-ui groeiende gids

Ontdek hoe u smakelijke lente-uien wilt laten groeien, ook kunt u scallions genoemd, met hulp van deze gids voor het zaaien, groeien en oogsten van BBC Tuinners World Magazine.

Kom meer te weten
Groeiende lente-uitjes tips die het bijsnijden is van wat een lente-ui is

Groeiende lente-uitjes tips die het bijsnijden is van wat een lente-ui is

Scallions Allium Fistulosum zijn klontervormige uien vergelijkbaar met groene uien en lente-uien. Leer hoe je ze in de tuin kunt laten groeien.

Kom meer te weten
Hoe de lente-uien te bevriezen die groene uien scallions opslaan

Hoe de lente-uien te bevriezen die groene uien scallions opslaan

Heb je je lente-uien al verkeerd opgeslagen, ontdekken hoe je lente-uien op te slaan om ze langer te bewaren

Kom meer te weten
Hoe de lente-uien de vergroening van Gavin te betrekken

Hoe de lente-uien de vergroening van Gavin te betrekken

In mijn keuken zijn de scallions vaak de ster van de show. Ik hou van ze in zoveel gerechten toen ik heb geleerd dat je de scallions kunt betrekken, moest ik het proberen.

Kom meer te weten
Moet avocados worden gekoeld

Moet avocados worden gekoeld

Hoe avocado's op te slaan. Hoe een half avocado te besparen. Wat te doen als de avocado niet rijp is. Waar te bewaren Avocados.

Kom meer te weten
Hoe weet je als een ui Has Gone Bad The Kitchen Journal

Hoe weet je als een ui Has Gone Bad The Kitchen Journal

Hieronder zijn enkele manieren waarop u kunt zien of een ui is slecht. In veel gevallen kan de geur van uien je een goede indicatie van het al dan niet zijn slechte geven. Als

Kom meer te weten
Gaan ingelegde uien slecht

Gaan ingelegde uien slecht

Het lijkt erop dat de centra voor ziektebestrijding en preventie CDC de oorzaak van de nieuwste Salmonella Newport-uitbraak heeft gevonden. En het is niet buitenaards DNA.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Leer hoe u een avocado with Love One Vandaag Wij helpen uitleggen hoe je kunt zien of een avocado rijp is en zorg ervoor dat u het kiezen van de beste verse avocado's om te genieten van te plukken.

Kom meer te weten
10 tips voor een betere hamburger

10 tips voor een betere hamburger

HOE PASSERENDE GEMIDDELDE RECEIDE RECEPTEN MET INGREDIËNTEN, VOEDINGEN, INSTRUCTIES EN GEBEELKEERDE RECEPTEN

Kom meer te weten
Stew Science Moet je eerst het rundvlees marineren

Stew Science Moet je eerst het rundvlees marineren

Vleesliefhebbers Chili Recept een stevige chili voor de vleesliefhebbers van het gezin. Maakt 12 kwarts, dus geniet van een dag of twee en bevriezen de rest voor later.

Kom meer te weten
The Science of Pectine artikel FineCooking

The Science of Pectine artikel FineCooking

Dikker dan appelmoes, dunner dan appel boter, appel jam is zijn eigen genot helemaal geen voedsel molen of versierder is vereist De meeste appels zal breken in een dikke, glanzende puree op hun eigen De weinige stukjes appel hier en daar zelfs verbeteren van de textuur

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.