Jamaicaanse rukkip

Een momentje...

Terug in de dag op Caribische eilanden werd vlees gekruid met paprika's en specerijen en hing over een vuur om langzaam te koken. Dit proces van het drogen van vlees wordt door velen beschouwd als de oorsprong van moderne barbecues. Het vuur diende twee doeleinden: het kookte het vlees en wordt insecten weggehouden tijdens het roken van het vlees. Dit bewaarde het vlees goed en liet het voor lange periodes worden opgeslagen.

er is niet alleen één Recwefor Jerk-kruiden, maar er zijn een paar basisingrediënten die de meeste chef-koks eens zijn, zijn cruciaal voor het creëren van de ruksmaak. Deze omvatten chilies, tijm, kaneel, gember, piment, kruidnagel, knoflook en uien. Deze combinatie geeft jerk kruiden de warme en hartige smaak.

Als uw kruidenkast niet goed is gevuld, kan elke combinatie die paprika's, knoflook, ui en ten minste enkele van de specerijen omvat, kan worden beschouwd als eikel. Maar puristen zullen een recept overwegen om echt eigendom te zijn als het de pepers en all-spreek of kruidnagel heeft voor een hartige smaak.

Absoluut heerlijk! Bij het voorbereiden van de marinade voegde ik de Habanero een beetje tegelijk toe en stopte om het na elke toevoeging te proeven. Ik verraste mezelf door de hele peper te gebruiken. De marinade was pittig en smaakvol, maar niet overdreven heet. De kip was vochtig en zacht. Ziek maak dit zeker weer. â € "Diana Andrews

Jerk is een belangrijk onderdeel van de Jamaicaanse geschiedenis, die terugstaat in het midden van de 17e eeuw en eventueel zelfs eerder. De term ruk wordt beschouwd als van het Spaanse woord voor gedroogd vlees, Charqui, dat is omgevormd in het Engels Jerky. Het is waarschijnlijk verbonden met de manier waarop het vlees wordt gepost, geprikkeld en rond de grill rukte terwijl het kookt.

Hoewel Jamaicaanse koks en koks hun recepten dicht bij hun kisten houden, kunnen ze allemaal het eens zijn over een aantal sausingrediënten. Sleutelcomponenten zoals Prespice, Scotch Bonnet Peppers, tijm en knoflook zijn nodig om de juiste smaak te krijgen. Ther Seying Blends kunnen scallions, uien, zout, zwarte peper en meer omvatten. Amaicaanse ruksaus moet uitdagend gekruid zijn, dus het is belangrijk om niet te beknibbelen op de paprika's. Houd er rekening mee dat de paprika's de neiging hebben om tijdens het kookproces een beetje zacht te maken.

er zijn veel ingrediënten in deze marinade, maar ze worden allemaal gegooid in de keukenmachine, dus het is gemakkelijk. Ik heb dit gebruikt op kip- en kabeljauwfilets. Alles was heerlijk. Laat wat Chili peperzaden in als je van warmte houdt. Ik was bang dat de marinade te veel piment gebruikt, maar het werkte! â € "Danielle Centoni

Om de Jerk Marinade te maken, combineer de lente-uien, gember, knoflook, ui, Scotch Bonnet-pepers, gedroogde tijm, limoensap, sojasaus, plantaardige olie, bruine suiker en deground allspicein een keukenmachine, samen met 1 theelepel zout, en mix aan een purà © e. F Je hebt moeite om het te mengen, blijf gewoon de blender uitzetten, het mengsel roeren en opnieuw proberen. Uiteindelijk zal het beginnen met mengen â € "Wees niet in de verleiding om water toe te voegen, zoals u een dikke pasta wilt.

proef het rukmengsel voor kruiden, het zou behoorlijk zout moeten smaken, maar niet onaangenaam, puckering zout. Je kunt nu meer pepers gooien als het niet pittig genoeg voor je is. Als het te zout en zuur smaakt, probeer dan een beetje meer bruine suiker toe te voegen totdat het mengsel goed gebalanceerd is.

Als je je kip wilt barbecueren, krijg je de kolen om 1 uur te verbranden of zo voordat je klaar bent om te koken. Authentiek gerukt vlees wordt niet bepaald gegrild als we denken aan het grillen, maar een soort van gegrild. o Krijg een meer authentieke rukervaring, voeg wat houtsnippers toe aan je barbecue en kook je kip over langzaam, indirecte hitte gedurende 30 minuten.

Terwijl de kip kookt, bereidt u de rijstwaatsen voor. Spoel de basmati-rijst in veel koud water en tip het in een grote pan. Voeg de kokosmelk, lente-uien, tijmtwijgen, knoflookâ en grond piment.

Seizoen met zout, voeg 300 ml koud water toe en zet op een hoge warmte. Zodra de rijst begint te koken, draait u deze naar een gemiddeld warmte, dek af en kook gedurende 10 minuten. DD ThekidneyBeans naar de rijst, dek af met een deksel. Laat de hitte gedurende 5 minuten weg totdat alle vloeistof wordt geabsorbeerd.

stap: ruk droog wrijven Hellfire saus recept

Ingrediënten 5 Hele Scotch Bonnet Peppers 2 theelepels witte azijn 1 theelepel bereide mosterd 1 theelepeltje verse gehakte gember 1 grote ui, gehakte 2 stengels lengingen 1 kruidnagel verse knoflook theelepeltje palsprijs 1 twijg verse tijm, gehakte 1 kleine wortel, gehakte 2 eetlepels Plantaardige olie 2 kopjes waterzout naar smaak

ALS CAROLYN COOPER, opmerkelijke Jamaicaanse literaire geleerde, legt uit, eikel is een van de blijvende erfenissen van de fusie van Afrikaanse en Tano-culturen in Jamaica. De Tano, een Arawak-mensen, waren leden van de Caribbanen-inheemse bevolking. Ze waren de eerste die het eiland Xaymaca noem, wat betekent dat het land van hout en water, en eerst in contact kwamen met Europeanen toen Columbus in 1494 arriveerde. Spaanse kolonialisten kwamen formeel 15 jaar later aan, maar hun nederzetting was klein en relatief onderhouden in vergelijking met andere Caribische kolonies. De Spanjaarden brachten echter een tot slaafde arbeidskrachten naar het eiland, dat meestal als handelspost diende

Oorlog tussen Engeland en Spanje bereikte de oevers van Jamaica in het midden van de 17e eeuw, wat leidde tot een Britse invasie en de Spaanse verlaten het eiland voor hun meer vastgestelde nederzetting in Cuba. Degenen die tot slaaf werden, vluchtten naar de bergen van de eilanden en werden bekend als het Marronsderive van het Spaanse woord Cimarrones, wat betekent dat bergbeklimmers. Maar tegen de tijd dat de Marrons de oorspronkelijke inwoners van de eilanden, die ook was beschut in de moeilijke-to-traverse bereiken, was 90 procent van de Taão-bevolking uitgestorven. De Britten hebben ondertussen hun aanwezigheid op Jamaica snel uitgebreid, verzending tot slaaf vermeldde arbeid uit Afrika die de motor zou worden van de bloeiende suikerindustrie. In de loop der jaren zouden de Marrons in de bevolking groeien omdat enslaved mensen zouden ontsnappen aan de -plantages voor de bergen.

de Smokeless Pits Betekenis komt voort uit het feit dat de Marrons, die hun toevlucht in cockpit-land zochten, de bergketen rondom de -plantages waar ze eerder een enslavedhad zijn geweest om zichzelf te ondersteunen zonder > hun locaties. Als ze over een open vuur kookten, zou de rook ze verraden.

om zichzelf te voeden in het aangezicht van tegenspoed, moesten de Marrons jagen, bereiden, behouden, transporteren, voeden en ondersteunen terwijl altijd al tientallen jaren op de Moveoften. Ferguson brengt het het beste: eikel is vrijheid in het manifesting in voedsel.

Waar Jamaicanen zich bezinken, ze brengen ruk met een themakachtig, uiteindelijk opening Jamaicaanse restaurants. De grote Jamaicaanse Diaspora-gemeenschappen van New York City, Toronto, Londen en Miami hebben altijd een levendige Jamaicaanse en Caribische restaurants gehad. Jamaicaanse pasteitjes worden zelfs geserveerd in de cafetaria's van sommige Toronto-school districten . Maar in het laatste decennium zijn ondernemingen schijnbaar gesprongen op de trein "Brand Jamaica", met ongelovige concepten zoals Jamie Olivers Rice Packet.

het Jamaicaanse axioma van tien verhalen in één -capsuleert ruk. Het gerecht vertegenwoordigt zowel een fascinerend facet van voedsel antropologie en een link naar onze voorouders. Jerk weerspiegelt deze individuen vindingrijkheid en het vermogen om smaken te ontwikkelen uit een verzameling gejaagde en gepredageerde ingrediënten. De Jamaicaanse diasporafuel gemaakt door een nationale belofte die Jamaicanen dicteert, moet hun rol spelen bij het bevorderen van het welzijn van de hele menselijke racewill, beschermt de geschiedenis als authenticiteit .

koken sommige Jamaicaanse rukkip vanavond, mijn pittige eten liefhebbende vrienden. Zonder twijfel zal dit recept aan uw smaakpapillen voldoen. Jamaicaanse keuken zit vol met een enorme selectie van piquante specerijen en ingrediënten.

doorboor de kip. Breng vervolgens de kip door met een mes op verschillende plaatsen. Dit laat de marinade dieper in het vlees bereiken. U kunt elk type kip gebruiken voor het recept, hoewel kooktijden zullen variëren, afhankelijk van de gekozen kip.

Kook de kip. Licht olie, de grill roosteren Andgrillyourour over een hete houtskoolgrill gedurende 12-20 minuten, totdat de kip 165 graden Finternally meet. Als alternatief kunt u de kip 35-40 minuten bakken, of totdat de kip wordt gekookt. Rilling is traditioneler, maar bakken is gemakkelijk.

Boom! Gedaan! Ziet er geweldig uit, niet? Ik hou van Jamaicaanse rukkip! Dit is mijn favoriete recept eruit. Werkt met elke snee van kip â € "kippenpoten, kippendijen, beenwijken, zelfs hele kip.

je zult zeker veel specerijen krijgen met dit recept, maar geen ton hitte. De Scotch Bonnet Peppers of Habanero Pepers zullen wat warmte brengen, hoewel het niet zal vertalen naar veel warmte in het marinade-proces.

Ik hou ervan om het te maken met kip benen en dijen, maar ook al is het niet traditioneel, je zou het kunnen doen met zonder badloze velloze kippenborsten. Voor een complete maaltijd dienen met mango salsa, zoete aardappel friet, ancherry limonade.

Romige jalapeno macaroni en kaas

Geniet van deze kaasachtige pasta-braadpan gemaakt met behulp van bacon, gouden medaille meel en progresso broodkruimels perfect voor het avondeten.

Uus täna

Caribbean Vegan Macaroni Pie Recept Gemakkelijke Recepten

Caribbean Vegan Macaroni Pie Recept Gemakkelijke Recepten

Dit recept is gepost om te spelen in CQ3 Bahamas. Vinden op de website httpglobaltableadventure. omcategorycountriesbahamas Deze volwassen Mac Cheese krijgt zijn

Kom meer te weten
Tatik Nugroho Rundvlees Burger Recept James Martin Slow Cooked Beef Breisket Burgers Een schitterende bank vakantie barbecue recept om de hamburgers te monteren, verspreid een beetje van de chili smelt op de basis van elk brioche broodje.

Tatik Nugroho Rundvlees Burger Recept James Martin Slow Cooked Beef Breisket Burgers Een schitterende bank vakantie barbecue recept om de hamburgers te monteren, verspreid een beetje van de chili smelt op de basis van elk brioche broodje.

Langzaam gekookt rundvlees Brieken Jamie Oliver James Martin Slow Cooked Breisket Recept Slow Roast Breisket Recept Slow Roast Brieken River Cottage Harige Bikers Borst Slow Cooker Frisket en jus Borst in rode wijn Slow Cooker Slow Cooker Borst met bier Koken Een kleine borst in de oven.

Kom meer te weten
Jamie Olivers Veggie Feest feest

Jamie Olivers Veggie Feest feest

Krijg Wild Mushroom en Venis Stroganoff voor twee gelukkige mensen recept uit het voedselnetwerk

Kom meer te weten
Een perfecte omelet in 5 minuten

Een perfecte omelet in 5 minuten

Jamie Oliver deelt een recept van 5 ingrediënten snel gemakkelijk eten.

Kom meer te weten
Sauteed champignons Jamie Oliver

Sauteed champignons Jamie Oliver

Het maakt niet uit hoeveel egoïstische Britse shoppers-voorraad, ze zullen nooit van de bescheiden paddenstoel zien. Oude gewoonten sterven hard, en voor mij moet ik een warme maaltijd hebben voor het ontbijt dat recent meer problematisch is geworden vanwege het tekort aan spek, ei en worstjes. Gelukkig zijn paddenstoelen op toast van Jamie Oliver gekomen

Kom meer te weten
Chocoladecake met de jamsaus van de aardbei met slagroom en verse aardbei gehakt geserveerd op witte plaat Stock Foto Beeld van vieren, koffie 162054124

Chocoladecake met de jamsaus van de aardbei met slagroom en verse aardbei gehakt geserveerd op witte plaat Stock Foto Beeld van vieren, koffie 162054124

Buttercake Strawberryjambutter Cake Zelfgemaakte aardbeienjam Dit is een van de gemakkelijkste cake die je in slechts één kom kunt maken, met minimale ingrediënten. T...

Kom meer te weten
Japanse cream croquette recept okawari shiteen koken

Japanse cream croquette recept okawari shiteen koken

Leer hoe je Japanse croequette met duidelijk recept en tips kunt maken. Volg de stapsgewijze insrupties en heb een smakelijke traktatie.

Kom meer te weten
Tips voor het kopen van aubergines op de markt Bon Apptit

Tips voor het kopen van aubergines op de markt Bon Apptit

Brad Leone, de Bon AppTit-testkeukenmanager, is een expert bij het uitkiezen van perfecte producten. Deze week vertelt hij ons om de beste aubergines te vinden en te kopen.

Kom meer te weten
Aubergine Japans lang Tom de Potte Wok Aziatische groenten

Aubergine Japans lang Tom de Potte Wok Aziatische groenten

Probeer de milde smaak en het stevige vlees van Kochis Tosa Nasu variëteit van aubergines, die ideaal zijn om te sudderen, frituren en grillen.

Kom meer te weten
Japanse Aubergine Aubergine Bak Recept van het Voedsel. om

Japanse Aubergine Aubergine Bak Recept van het Voedsel. om

Dit geroosterde Japanse aubergine recept met tahin en citroen is eenvoudig te maken, en is een perfecte bijgerecht of voorgerecht

Kom meer te weten
Aubergine zaden planten organische hybride plantaardige zaden burpee

Aubergine zaden planten organische hybride plantaardige zaden burpee

Kitazawa Seed Co. is sinds 1917 geserveerd. Oorspronkelijk begonnen in San Jose, CA, het bedrijf verhuisde naar Oakland onder het rentmeesterschap van Maya Shiroyama die de Japanse en Aziatische groentezaden van de hoogste kwaliteit en Aziatische groente blijft bieden. We hebben geprobeerd en echte favorieten uit Aziatische tuinen t

Kom meer te weten
Kan een gewone aubergine worden vervangen door een Chinese aubergine in een recept

Kan een gewone aubergine worden vervangen door een Chinese aubergine in een recept

Chinese aubergine die informatie, feiten en recepten kookt. Een verscheidenheid aan Aziatische aubergine die wordt gekenmerkt door hun lange, dunne vorm en paarse kleuren.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.