Kaddu Sweet and Sour Squash

Koop Squash Zaden online in India Mountain Top Seed Bank

Pompoen is een van de meest populaire winter-squash groenten. vernietigen gecombineerd met linzen maakt ita voedingsrijke schotel verpakt withprotein, vezels, vitaminen enz ambar issouth Nederlandse linzesoep. Een ieder daydishusually gegeten met rijst, werkeloos of Vada. Het kan worden geconsumeerd als soep ook. Omdat het een winter-squash-lid, kan butternuts direct beschikbaar in de Verenigde Staten is vanaf september tot half december. Echter, omdat veel vruchten aankomen in de VS uit Zuid-Amerikaanse continent, kunnen ze gemakkelijk vinden rondom het seizoen.

Als lid van de pompoen familie, pompoen heeft een aangename nootachtige smaak, licht zoete smaak. Verse ruwe butternut blokjes kunnen speciale tang plantaardige salades toe te voegen. t is favoriet te vinden in zowel hartige als zoete gerechten. Het kan gebruikt worden in tal van heerlijke recepten als gebakken, gevuld, of stoofpot gebakken; echter, gegeten best door stoom te koken voor de meeste voedingsstoffen binnen te krijgen.

De term zomer en winter voor squash zijn uitsluitend gebaseerd op de huidige gebruik, niet op de actualiteit. Zomer squash types op de markt zijn de hele winter; en Winter squash types zijn op de markten in de late zomer en herfst, als in de winter. Zo is de termen zomer en winter zijn misleidend en verwarrend. Deze terminologie is nooit de bedoeling te verwarren â € “het gewoon stamt uit een tijd waarin de seizoenen waren cruciaal voor mans overleving dan ze nu zijn. Goede keepers werd bekend als de winter groenten of ze zouden blijven tot december.

Een kleine eikelpompoen weegt 1-3 pond, en heeft zoete, enigszins vezelachtig vlees. De afzonderlijke ribben lopen in de lengte van zijn harde, zwartgroen of goudgeel huid. In aanvulling op de donkergroene eikel, zijn er nu gouden en multi-gekleurde rassen.

De Pompoen van Delicata is eigenlijk een erfstuk verscheidenheid, een vrij recente terugkeer in de culinaire wereld. Het werd oorspronkelijk geïntroduceerd door de Peter Henderson Company of New York City in 1894, en was populair door de jaren 1920. Toen viel het in de vergetelheid voor ongeveer vijfenzeventig jaar, mogelijk vanwege haar dunner, meer gevoelige huid, die niet geschikt is voor het vervoer over duizenden mijlen en opslag gedurende maanden.

Franse naam is Musquee de Provence. De vruchten worden afgevlakt als een kaas, maar elke ribbe met een diepe convolutie. De Fairytale Pumpkin is een zeer unieke eet- en sierpompoen. Het is dik, maar mals, en de diepe oranje vruchtvlees wordt zeer op smaak, zoet, dik en stevig. t een 115-125 dagen pompoen en duurt lang te wenden tot de kaas kleur.

Buttercup squash is een winter squash met een zoete smaak, vandaar de naam Boterbloem heeft. Ze heten tulband pompoenen als gevolg van de aanwezigheid van een dop op de top. Het heeft een dikke, groen gekleurde huid met diepe oranje vruchtvlees. De boterbloem squash is meestal 6 inches lang en 4 inch breed. Deze verscheidenheid van pompoenen is inheems in Noord-Amerika. De vrucht gaat op lange wijnstokken die zijn ongeveer 24 centimeter in lengte. Rijpe boterbloem squash is een bi gekleurde vruchten met grijs-groen gekleurde huid en oranje vruchtvlees.

0ur woord "squash" komt van de Massachuset Indiaanse woord askutasquash, wat "rauw gegeten of ongekookt." Hoewel de Indianen sommige vormen van squash kunnen hebben gegeten zonder te koken, vandaag hebben we graag onze pompoenen gekookt.

De late groeiende, minder symmetrisch, vreemd gevormde, ruw of wratachtige soorten, klein tot middelgroot in grootte, maar met een lange houdbaarheid en harde schillen, worden meestal aangeduid met de winter squash. Zij behoren, bijna zonder uitzondering, tot de soort Cucurbita maxima of C. oschata.

Het woord "pompoen" -improperly uitgesproken als "punkin" door de meeste Amerikanen, met inbegrip van myself- is afgeleid van het oude Franse term pompion, wat betekent gegeten als "gebakken door de zon", of rijp. In het moderne Frans, wordt pompoen heet Potiron.

Alle drie soorten pompoenen en pompoenen zijn inheems in het westelijk halfrond. C. Axima, nu vertegenwoordigd door dergelijke rassen als Hubbard, Delicious, Marblehead, Boston Marrow, en Turken Tulband, blijkbaar is ontstaan ​​in het noorden van Argentinië in de buurt van de Andes, of in bepaalde valleien van de Andes. Ten tijde van de Spaanse verovering werd gevonden groeien in dergelijke gebieden en is nooit sindsdien elders behalve zoals blijkbaar gedragen door de mens gevonden.

In tegenstelling tot maïs en tomaten, deze soort nog niet is uitgevoerd in Midden- of Noord-Amerika of zelfs het noorden van Zuid-Amerika op het moment van de ontdekking van de Nieuwe Wereld. Het was onbekend voor de oude wereld tot de 16e eeuw, en het oudste bekende definitieve verslag van het is gedateerd 1591.

Omdat dit een plant is die een behoorlijke hoeveelheid warm weer nodig heeft voor de beste groei, is het nooit erg erg geworden Bekend in Noord-Europa, de Britse eilanden, of in vergelijkbare gebieden met korte of koele zomers. Alleen lange-vineplanten zijn in deze soort bekend.

C. MOSCHATA, vertegenwoordigd door dergelijke variëteiten als Cushaw en Winter Crookneck Squashes, en Japanse taart en grote kaaspompoenen, is een lang-vineplant inheems in Mexico en Midden-Amerika. Deze soort en C. EPO is blijkbaar ontstaan ​​in hetzelfde algemene gebied, Mexico en Midden-Amerika. Beide zijn belangrijke voedselplanten van de inboorlingen, rangschikken naast maïs en bonen. De bloemen en de volwassen zaden, evenals het vlees van het fruit, worden in sommige gebieden gegeten.

vóór de komst van de blanke, C. Osckata en C. PEPO waren over alle delen van Noord-Amerika overgedragen, waar ze konden worden gekweekt, maar ze waren niet in Zuid-Amerika gedragen als bonen, die van oorsprong waren dezelfde algemene regio. Ze werden over het algemeen gegroeid door Indiase stammen overal wat nu de Verenigde Staten is. Veel van deze stammen, vooral in het Westen, groeien nog steeds een diversiteit aan winterharde pompoenen en pompoenen die niet in onze markten te vinden zijn.

Hoewel de winterpompoenen vandaag in veel landen worden gekweekt, zijn ze relatief onbelangrijk met weinig uitzonderingen. Ze worden uitgebreid gegroeid in tropisch Amerika, in Japan, en in bepaalde districten in de Verenigde Staten. De Calabazas van het West-Indië en de vormen die door de inboorlingen van Mexico en Midden-Amerika zijn gegroeid, zijn niet uniform, zuivere variëteiten zoals we groeien, maar zijn extreem variabel over maat, vorm, kleur en kwaliteit. Aangezien deze soorten normaal gesproken worden bestoven, is het moeilijk om een ​​variëteit puur te houden.

In Japan, net na de Tweede Wereldoorlog, vond ik squash groeien over de deuropeningen of aan de zijkanten van huizen, bij de fundamenten van gebrande gebouwen waar wijnstokken over de ruïnes kunnen groeien, en naast en over kleine stromen op horizontale trellies van polen.

de grootste "pompoenen" gegroeid en ingewikkeld over zijn vaak C. Axima, echt pompoen; En veel van de pompoentaart die we eten is gemaakt van C. AXIMA, Squash. De beste commercieel ingeblikte "pompoen" is geen pompoen, maar heerlijk, boston merg of soortgelijke squash. Het vlees van deze variëteiten van squash is veel rijker en voedzamer dan die van pompoen.

enkele jaren geleden heeft een North Dakota-tuinbouwer een kleine verscheidenheid aan tulbandpompoen gefokt als vervanging voor de zoete aardappel, die niet gedijen op de noordelijke grote vlaktes. Deze kleine boterbloempompoen is verrassend vergelijkbaar met zoete aardappel in smaak en kwaliteit.

Calabaza wordt vaak al verkocht in brokken in veel Latijnse markten. Dit komt door de Moeilijkheidsgraad Moeilijkheden velen in het hakken van de hele squash. Selecteer stukken met een frisse, vochtige en Unblyclished Flesh. Zachte of natte plekken betekent dat de squash begint te verwennen. De kleur van het vlees moet een fel oranje zijn. Hele squash is moeilijker te vinden, maar als je er een vindt, selecteert u er een die nog steeds de stengel heeft bevestigd en is zwaar voor zijn grootte. Je moet vermijden om een ​​squash te kopen met kneuzingen, snijwonden of zachte plekken. Calabaza is het hele jaar door beschikbaar.

Storagewhole Calabaza kan maximaal 6 weken in een koele, droge ruimte worden opgeslagen. Cut Calabaza moet stevig worden ingepakt of in een overdekte container in de gekoelde container geplaatst voor niet meer dan een week.

woord aan de wijze hele Calabaza is misschien moeilijk te plakken. Snijden door het moeilijke korst roept vaak op voor een zware huivering of een zeer scherp mes. Als de squash weerstaat het snijden, verwijdert u de stengel en plaats het mes of het klinkmes langs de lengte van de pompoen. Tik voorzichtig op het mes met een hamer totdat de squash open valt. Schep de zaden, peel en bereid je voor! EEN

groeiende winterpompoen vereist wat geduld, maar deze sinaasappel- en gouden warme seizoen tuingroente is de woning zeker waard, de meeste variëteiten hebben een lange houdbaarheid. Van Butternut Squash naar Acorn Squash, leer hoe te planten, groeien, oogsten en genezen winterpompoen in je thuistuin!

Squash is een van de drie gegroeide planten in de traditionele inheemse Amerikaanse gestylede de drie zussen, samen met bonen en maïs. Squash geserveerd als een bodembedekking om onkruid te voorkomen van groeien. Bonen verschaft natuurlijk Meststof voor alle drie de planten, en maïs zorgde voor een ondersteuningssysteem voor de bonen. Leer meer over de drie zussen.

video-demo: zie hoe je Wintersquash kunt laten groeien

Als je eenmaal oogst, vergeet dan niet om de oude squash-wijnstokken op te ruimen om ziekte te voorkomen! Addvines naar de compoststapel als je er een hebt; Ze gaan afbreken Andyou kan in de grond werken vóór het volgende aanneemmigingsseizoen.

Kalfsvlees door een andere naam is kip sint-jakobsschelpen

Een klassieke ItalianAmerican Parmezaanse kaas Een braadpan van gebakken, gepaneerd vlees of aubergine bedekt met tomatensaus en gesmolten kaas draait alles om evenwicht, je hebt een bracing een tomatensaus nodig om de gebakken rijkdom uit te snijden, terwijl een melkachtige, milde mozzarella rond de Parmesans Tang gebakken uit te knippen tot het bruinte en borrelende, zijn klassieke comfortvoeding stevig, klassiek en bevredigend

Uus täna

Chili Con Carne van gedroogde bonen SoScuisine

Chili Con Carne van gedroogde bonen SoScuisine

Ja, we noemden alleen bonen behoren in Chili People Scary.

Kom meer te weten
Quick Potstickers met dipsaus

Quick Potstickers met dipsaus

Potstickers zijn een gemakkelijke voorgerecht of hoofdgerecht. Maak deze zelfgemaakte potsticker dipsaus voor een speciale extra touch die samen in slechts enkele minuten komt.

Kom meer te weten
FODNI BHAAT Indiase gebakken rijstrecept

FODNI BHAAT Indiase gebakken rijstrecept

Meethe chawal zarda rijst is zoete rijst gemaakt met droog fruit, suiker ghee. Dit zoete saffraanrijst isroyal dessert gemaakt bij speciale gelegenheden.

Kom meer te weten
de koper la lyonnaise ronde koekenpan

de koper la lyonnaise ronde koekenpan

Woorddefinities in woordenboeken het samenwerkingsactief Woordenboek, Wiktionary, WordNet, Wikipedia, kruiswoordraadsel Woordenboek

Kom meer te weten
Quesillo, Oaxacas Signature kaas koken Backstreets

Quesillo, Oaxacas Signature kaas koken Backstreets

Quesillo, een kaassoort in de pasta filata familie, is een van de weinige niet-inheemse ingrediënten om een ​​integrale rol in de keuken Oaxaca spelen.

Kom meer te weten
Tamales de Rajas con Queso de bittere zuiderling

Tamales de Rajas con Queso de bittere zuiderling

Deze waanzinnig lekker Tamales de Rajas con Queso Jalapeno en Kaas Tamales zijn de perfecte manier om een ​​speciale gelegenheid te vieren. Uitpakken en genieten

Kom meer te weten
Is rond steak goed voor roerbak

Is rond steak goed voor roerbak

Het merk Certified Angus Beef Merk is het beste Angus-merk beschikbaar. Het is een gesneden boven USDA Prime, Choice en Select. Tien kwaliteitsnormen, waaronder een overvloed aan marbling, zorgen ervoor dat elke hap uitzonderlijk smaakvol, ongelooflijk zacht en natuurlijk sappig is.

Kom meer te weten
In Goa, een worst om ze allemaal Whetstone Magazine te regeren

In Goa, een worst om ze allemaal Whetstone Magazine te regeren

In het eten van India neemt de AwardWinning Schrijver Chitrita Banerji ons mee op een spannende reis door een nationaal voedsel gevormd door generaties aankomsten, assimilaties en veroveringen. In het mondwaardige proza ​​onderzoekt ze hoe elke golf van nieuwkomers innovatieve nieuwe manieren bracht om de Subcontinenten rijke inheemse kruiden, maanzaad, saffraan en mosterd te combineren met de groenten, vis, korrels en pulsen die de nietjes van de Indiase keuken zijn. Onderweg bezoekt ze traditionele bruiloften, Tiffin-kamers, stadsmarkten, cafés langs de weg en tribale dorpen, om erachter te komen hoe Indias Turbulente geschiedenis zijn mensen en zijn keuken heeft gevormd. Prachtig geïllustreerd overal, het eten van India zal jarenlang een autoriteit op Indiaans eten staan.

Kom meer te weten
Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Deze browser wordt niet langer ondersteund.

Hoog in verzadigde vetten. Bekijk calorieën, netto koolhydraten, suikers, natrium, eiwit, totale koolhydraten, vetten en meer

Kom meer te weten
Chocolade zure room Cake met Bramen Emma Duckworth Bakes

Chocolade zure room Cake met Bramen Emma Duckworth Bakes

Deze Lemon Sour Cream Cake recept is een super makkelijk te maken recept gemaakt in een 9x13 inch pan, en zijn overgoten met een eenvoudige citroensuikerglazuur.

Kom meer te weten
Mushroom en kaas Tamales Recept

Mushroom en kaas Tamales Recept

Black Bean Chipotle Oaxaca Cheese Tamales Plus meer dan 1.000 meer Tabasco Recepten Perfect voor menuplanning en alledaagse maaltijden. Je zult verbaasd zijn hoe heerlijk huisgemaakt kan zijn

Kom meer te weten
Hoe opwarm je een bevroren gekookte biefstuk

Hoe opwarm je een bevroren gekookte biefstuk

Het gebruik van een luchtfrituur is de beste manier om steak te verharmen. Luchtfrituur heeft de biefstuk niet overgesneden en laat het met smaak.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.