Pink Banana Winter Squash Seeds

Roze Jumbo Banana Winter Squash Heirloom, Openpollinated, Nonhybrid Victory Seeds

Directe zaaiinstallatie na vorst Gevaar Wanneer de bodem verwarmt tot 65 ° F in het werk van Compost en 1/2 Cup TSC's Complete Meststof in Hill Houd de bodem gelijkmatig vochtig maar niet nat als te veel vocht Bush-variëteiten: zeug 3-4 voet uit elkaar ving-variëteiten: zaaien 4-6 voet uit elkaar

Transplanting Start Binnen 2-4 weken voorafgaand aan de verwachte transplantatiedatum in 4 inch potten werken in Shovelful of Compost en 1/2 Cup TSC's compleet Meststof in Hill Transplantatie zorgvuldig om de wortels niet te storen

Gezondheidsziektenâ € ¢ Gemeenschappelijke insecten: gevlekte en gestreepte komkommer kevers, wijnstokken en squashbugsâ € ¢ insectenbesturing: rijafdekking en / of toepassing Pyrethrinâ € ¢ MOSCHATA Soort zijn bestand tegen wijnboorboor onderstaand; Ziekten variëren per regioâ € ¢ ziektepreventie: 3-4 jaar gewas rotatie en fungicide Toepassingen

Uithardingsvereisten Acorn: niet nodig; Winkels 2-3 maanden Buttercup: Cure 10-14 dagen; Bewaar 1-2 maanden voor de beste smaak; Zal 4-6 maanden butternut houden: genezen 10-14 dagen; Bewaar 1-2 maanden voor de beste smaak; Houd 4-6 maanden delicata: uithardend niet vereist; Winkels 2-3 maanden Hubbard: Cure 10-14 dagen; Bewaar 1-2 maanden voor de beste smaak; Houd 4-6 maanden Kabocha: Cure 10â € "14 dagen; Bewaar 1â € "2 maanden voor de beste smaak; Zal 4 "6 maanden mini-hubbard houden: uithardend niet vereist; Winkels 2-3 maanden spaghetti: het uitharden niet vereist; Winkels 2-3 maanden

Geschatte zaden per gram Acorn, Butternut, & Delicata: 9-16 Buttercup & Hubbard: 3-7 Groen, Grijs Zomer: 7â € "9 Kabocha: 5â €" 7 Patty Pan: 7-10 Romanesco: 4â € "5 Spaghetti: 4-7 Gele Zomer: 7-15 Courgette: 5-8

Sleutel tot Squash Disease Weerstand en ToleranceHr geeft een hoge weerstand aan. R Geeft Intermediate weerstand aan. Mv komkommer mozaïek viruspm poederachtig mildewprv papaja ringspot virusslcv squash blad krul viruswmv * watermeloen mozaïek viruszymv courginegeel mozaïek virus * Getallen duiden op specifieke ziekte-race.

 Deze zullen vroeg en snel vruchtbaar worden en snel worden, omdat de bush / wijnstokken groeien.  Voor de meeste zomerse squash is het belangrijkste ding om het fruit klein en zacht te kiezen en ze zullen de hele zomer vrijgeven tot de eerste vorst. Een mes is het beste om het fruit te verwijderen.

de grond moet goed worden gedraineerd en rijk aan Humus, des te beter. Ik vul elk gat minstens 12 vierkant met tuincompost en papier onderaan waarin een enkele plant gaat. Voor Bush-variëteiten is 24in tussen elke plant prima â € "48in voor wijnstokken.

veel winterpompoen / pompoenen willen spraken en veel ruimte nodig hebben. Vining squash / pompoenen vereisen een groter gebied om te rennen, terwijl semi-vining en bush-variëteiten van de winterpompoen / Courgette kunnen goed zijn ingesloten. Als de ruimte strak is, blijf gewoon de takken terug naar het centrum om verspreiding en overlopende andere planten te voorkomen.

Buitenshuis van ongeveer JUN JULLIE U kunt direct planten als het weer warm is, maar ik zou aan het planten van maximaal 3 zaden per gat en dunner worden aan de sterkste, zoals u minder tijd hebt om meer te planten. Ook zullen de planten worstelen met de kortere groeiperiode als het een slechte natte zomer is.

115 dagen One Hill van 'Pink Jumbo Banana' Vines zal waarschijnlijk uw behoeften leveren. IT-wijnstokken produceren grote vruchten die bijna cilindrisch zijn met een lichte taps toelopende tapsheid aan het uiteinde van de bloesem, en kan tot twaalf inch in de diameter van achtenveertig inch in lengte groeien en maximaal vijfenzeventig kilo's wegen. Typisch wordt het fruit geoogst bij dertig pond of minder. Het vlees is geel-oranje, droog, stevig, niet vezelig en zoete smaak gebracht waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor pastei, bakken en inblikken. Elk pakket bevat vier gram, dat is ongeveer 14 tot 16 zaden.

hoe toggroot jumbo pink banana squash

Verschillende variëteiten van pompoenen nemen verschillende hoeveelheden tijd om te groeien, met winterpompoen die de langste, ongeveer 3-4 maanden tot de volwassenheid en de zomerpompoen neemt die ongeveer 2-3 maanden innemen om volwassenheid te bereiken. Squash zal het beste direct zaden in je tuinbedden, maar als je seizoen kort is, kun je binnen 3-5 weken voor je laatste vorstdatum beginnen. Ontdek wanneer je 100 bepaalde laatste vorstdatum in je groeizone bevindt om te bepalen wanneer je zaad of transplantatie moet sturen. Squashes zullen niet gedijen in koele grond, dus het planten buiten vroeg aanbiedt weinig voor geen voordeel.

Kies een plek in je tuin met volle zon en goed uitgelopen grond met organische materie. Plant zowel zomer als winterpompoen in het voorjaar Zodra de bodemtemperatuur boven de 60 is op een diepte van 1. Zorg ervoor dat de laatste vorst is verstreken. Zelfs als de bodemtemperatuur warm genoeg is, kan een vorst uw squashaden beschadigen. Als je plant voordat de grond warm genoeg is, zullen je squashaden waarschijnlijk niet ontkiemen . Als u uw planten binnenshuis start, moet u de zaailingen verharden, zodat ze niet zoveel schokken wanneer u ze buiten beweegt. Om zaailingen te verharmen, stel je ze langzaam bloot aan buitenomstandigheden in de week of twee voordat je ze buiten plant. Verplaats ze elke dag in openlucht gedurende een korte periode, beginnend met 1 tot 2 uur en toen toenemen in stappen van 1 uur. Zorg ervoor dat u ze afschermen van direct zonlicht en wind.

Voor zomerse squash, wanneer uw planten beginnen te produceren, controleer ze dan dagelijks voor volwassen squash. Kies geen zomerpompoen wanneer de wijnstok nat is, omdat dit plantenziekte kan veroorzaken. Vermijd het achterlaten van grote zomer squash groenten op de plant omdat dit kan leiden tot plantenziekte en verminderde productie. Idealiter zou u verschillende typen moeten oogsten wanneer Crookneck en straightneck-variëteiten 11 "2-2in diameter zijn, courgette is 7-8 lange, sint-schelptypen zijn 3-4 in diameter. o Kies de squash niet met de hand, want dit kan de vrucht beschadigen. Gebruik in plaats daarvan een schaar of een paringmes om ongeveer 1 boven het fruit te snijden. Frequente oogsten verbetert de totale opbrengst en houdt de plant langer in de zomer.

voor winterpompoen, wil je oogsten zodra de vrucht een effen kleur heeft gedraaid en de schil moeilijk is. Zorg ervoor dat je het oogst vóór een harde bevriezen, omdat een harde bevriezen de wijnstok zal verpesten en het fruit vernietigen. Wanneer u het oogstt, laat dan minimaal 2 van de stengel en laat het indien mogelijk meer achter. IELD-CHEED Your Winter Squash voor een week in droog, zonnig weer. Als het weer koud of regenachtig is, genezen, genezen je winterpompoen binnen in een put- geventileerd Space. Het genezen van de winterpompoen droogt en taai de huid, waardoor langere opslag mogelijk is. Tore Winter Squash op een droge locatie die ongeveer 55 ° is. Stapel de winterpompoen niet op elkaar en verwijder elke squash die tekenen van schade vertonen. Squash-variëteiten zoals Acorn Squash en Gestreepte Delicata Squash moeten een paar weken na de oogst worden gegeten. Butternut Squash moet na een paar maanden van opslag worden gegeten. Ronde pompoenen zoals Blue Hubbard Squash kunnen worden opgeslagen tot maart of april. Voor langere opslag, koken, puree en bevriezen je winterpompoen.

jumbo roze bananen squash Stockfoto's, vectoren, en illustraties zijn beschikbaar Royalty-freesee jumbo roze bananen squash stock video clips

Oogsten: Squashes kunnen worden geoogst zodra de stengel droog begint en de huid te moeilijk wordt om met een vingernagel te doorboren. Omdat koud weer pompoenen kan beschadigen, moeten ze worden geoogst vóór de eerste vorst. Snijd de stengel met een scherp mes en laat een lengte van 2-3 achter. Draag de squash niet door de stengel; Als de stam uitbreekt, gebruik het dan zo snel mogelijk, omdat dit de squash om snel verslechtert. Genezen de pompoenen in de zon of een droge locatie totdat de stengel verschrompelt; Was niet degenen die u van plan bent op te slaan.

ik was op zoek naar niet-hybride roze bananenpompoen. Ik ben dit in het verleden gegroeid en hield van deze unieke squash. Ik vergat om enkele van deze zaden te redden en eruit te rennen. Bij het zoeken naar hen kon ik ze nergens alleen maar alleen de hybride jumbo vinden. Ze worden prima en groot, maar ik wilde de originele niet-hybride. Ik heb dit jaar opnieuw gezocht en naar mijn vreugde vond de niet-hybride in Everwilde Farms. In mijn zoektocht waren ze de enige bron. Wanneer u op zoek bent naar hun website en het zien van hun selectie en het verhaal van hun geschiedenis lezen, besloot ik dit jaar al mijn zaden van hen te kopen. Het was heel gemakkelijk en snelle levering. Alles aangekomen zoals ik bestelde. Ik kijk uit naar deze jaren gewas en bovenal heb ik de enige squash die al vele jaren in onze tafel ontbrak. Dank u Everwlide Farms Moge God u blijven zegenen. Alle goede dingen zijn van hem.

The Pink Banana Squash is een geweldige winterwachter! Deze populaire jumbo squash kan 48 lang bereiken en weegt tot 70 pond! Het wordt gebruikt voor zowel het inblikken als het bakken en is niet snaar wanneer geplukt wanneer minder dan 30 lang. De dunne, broze huid wordt roze-oranje op volwassenheid, die ongeveer 110 dagen is.

Oorspronkelijk komt Banana Squash uit Zuid-Amerika. Archaelogisten hebben bewijs gevonden van bananenpompoenen zoals roze banaan in Peru, die daar uit eeuwen voorbij zijn gegroeid. R. H. Shumway introduceerde het eerste type bananenpompoen aan Amerikanen in 1893 en biedt het te koop in zijn zaadcatalogus. Al snel werd het vrij populair en groeide in veel Amerikaanse tuinen in de 19e eeuw.

squash jumbo roze bananen organisch. zelden gezien Winter Squash-variëteit in het VK. Dit is een indrukwekkende en betrouwbare producent van enorme vruchten, zelfs in slechte Britse zomers. De wijnstokken hebben het potentieel om in elke richting tot 20ft te groeien. Maar kunnen gemakkelijk worden opgenomen door ze terug te keren naar het midden.

Teelt Advicesquash Jumbo Pink Banana Organic

EDS Speciaal advies: een goed bevruchte grond die matig vochtig wordt gehouden, is naar zijn zin. Plaats zorgvuldig een bord of wat stro onder het rijpen van fruit om te voorkomen dat het wordt gekneusd door vochtige grond. Verzamelen vóór vorst, waardoor een deel van de stengel is bevestigd. Genezen in een warm gebied voor een week tot 10 dagen, bewaar vervolgens ergens droog op 45 tot 55 Fahrenheit.

500 Interne server fout

Je zult Pumpkinseed Kernelsalmso, Pepitasat Gourmet-kruideniers en Mexicaanse markten genoemd. We bellen naar Butternut Squash in het recept, maar je kunt een rullengras variëteit aan winterpompoen gebruiken.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

The Body Shop Roze Pepper Lychee Hair Body Mist Online Koop The Body Shop Phroze Pepper Lychee Hair Body Mist aan de beste prijs van Nykaa. Bekijk de Body Shop Pink Pepper Lychee Hair Body Mist Review. Kabeljauw gratis verzending

Kom meer te weten
We hebben de Pepper BH geprobeerd voor mensen met kleine borsten en niet kunnen stoppen met het dragen van het

We hebben de Pepper BH geprobeerd voor mensen met kleine borsten en niet kunnen stoppen met het dragen van het

Ik herinner me nog steeds de onzekerheid van het opgroeien van platte bovenlijf. Voor velen van ons, willen we onze lichamen lijken op rondborstige modellen die we zagen in lingerie-tijdschriften was

Kom meer te weten
SaltBaked Nieuwe Aardappels Met PinkPeppercorn Boter

SaltBaked Nieuwe Aardappels Met PinkPeppercorn Boter

Maak deze bedrieglijk smaakvolle bruine boter in minder dan 5 minuten, met slechts 3 ingrediënten Het is de perfecte aanvulling op elk pasta.

Kom meer te weten
Roze peperkorrelcocktail

Roze peperkorrelcocktail

Voeg wat smakelijke peperkorrels en zoete gembertonen toe aan een traditionele tequila-klassieker met dit peperkorrelspaloma met hints van paprika's smaken in de frisdrank.

Kom meer te weten
Pink PeppercornPomegranate Panna Cotta Americas Test Kitchen

Pink PeppercornPomegranate Panna Cotta Americas Test Kitchen

Emanuele Scarello geeft eerbetoon aan Madagaskar chocolade met dit heerlijke chocolade dessert recept, met inbegrip van een chocolade en rum biscuit, een cacao crumble en een roze pepperinfused chocoladeroom.

Kom meer te weten
Spice Pink Peppercorns Reunion 1oz

Spice Pink Peppercorns Reunion 1oz

Pagina 3 van een artikel van 4 page over smaakstrends Grote specerijen voor 2009, inclusief recepten. The Nibble, Great Food Finds, is een online gastronomisch voedselmagazine met 1000 beoordelingen van gastronomische eten en drinken, inclusief specerijen en kruiden. Er is een topkeuze van de week Enewsletter, een dagelijkse blog en geweldige RSS- en Twitter-feeds. Meld u aan bij ANTIABEL. om.

Kom meer te weten
De smaak thesaurus ananas en roze peperkorrels

De smaak thesaurus ananas en roze peperkorrels

Waterkoker heeft zojuist een nieuwe chip smaak prosecco en roze peperkorrels gelanceerd, nieuws dat fans van ...

Kom meer te weten
De beste garnering voor een gin en tonicale perfecte GT garnituren

De beste garnering voor een gin en tonicale perfecte GT garnituren

We maken onze gin op onze distilleerderij in Stockport met behulp van onze 100L nog steeds en we zijn betrokken bij elke stap van het proces van selectie van de botanica om de gin te maken, het bottelen ervan, het plakken van etiketten en verkopen. Een van onze hoofddoelen bij het maken van onze gin is dat we kwaliteit en geen kwantiteit willen, daarom is al onze

Kom meer te weten
Metselaars van Yorkshire Peer Roze Peppercorn Gin

Metselaars van Yorkshire Peer Roze Peppercorn Gin

Ter gelegenheid van de derde verjaardag van de smakonist-hete saus proevende kamer op WYThe Ave, presenteren wij een samenwerking met Butterfly Bakery benadrukken de unieke kenmerken van Ginand de delicate, bloemennoten van roze peperkorrels. Een saus om je eten en je dag op te vrolijken. Ingrediënten Serrano en Habaner

Kom meer te weten
Audemus roze peper gin kleine batch, premium gin met smaken van pittige roze peperkorrels, kardemom vanille microdistillerie MaDEPERFECT in cocktails, een GT of SIPPING NEET 700 ml Amazon. O. k kruidenierswinkel

Audemus roze peper gin kleine batch, premium gin met smaken van pittige roze peperkorrels, kardemom vanille microdistillerie MaDEPERFECT in cocktails, een GT of SIPPING NEET 700 ml Amazon. O. k kruidenierswinkel

Deze prachtige gin is nr. 4 in Ludlows-bereik, het heeft alle pucky-charmes van een roze gin zonder afbreuk te doen aan die quintessentiële heldere vloeistofkleur. Het is een gin met intense hibiscus, oranje en roze peperkorrels die het een heerlijk unieke traktatie maken

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Roze Peppercorn Pear Gin lees voor het kopen van de geschatte levertijd voor alcoholorders is 315 werkdagen, afhankelijk van hoe dichtbij u bent naar de San Diego, CA-gebied. Bestellingen worden vervuld en verzonden binnen 25 werkdag

Kom meer te weten
Lavendel Roze Peppercorn Wodka Sodas Recept

Lavendel Roze Peppercorn Wodka Sodas Recept

Supercook vond 32 peperkorrel- en wodka-recepten. Supercook vermeldt duidelijk de ingrediënten die elk recept gebruikt, zodat u snel het perfecte recept kunt vinden

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.