Squash Blue Hubbard New England Stain Seed

Hubbard Squash Beelden, Stock Foto's Vectoren Shutterstock

Grow een tuin gevuld met Greenhubbardsquash, van vers geoogste cucurbita-maximase. GreenHubbard is een winterpompoen die langwerpig, scheurvormige vruchten produceert. De buitenste huid van deze variëteit is hobbelig en dik, met een donkergroene kleur. Het innerlijke vlees is een gouden geel en zoet, waardoor het perfect is om te bakken en te stomen. Groene Hubbard-fruit variëren in grootte en weegt overal tussen 10 en 15 pond. De planten groeien zelf 12 tot 24 inch, en zullen naar buiten lopen, nemen ongeveer 6 voet tuinruimte op. Je Greenhubbard-squash is klaar voor het oogsten in ongeveer 105 dagen.

Squash-planten, zoals pompoenen, worden gekweekt als jaarlijkse planten. Jaarlijks zullen snel groeien, wijnstokken, bladeren en fruit produceren door de warme maanden van de zomer. Na het oogsten van TheSquash van It'Svines zullen de planten kort daarna zullen verwennen, met de eerste dodende vorst. Squash-planten kunnen het volgende seizoen opnieuw worden ontwikkeld als u erin slaagt om sommige zaden binnen de squash zelf te redden.

Greenhubbardis een van de vele variëteiten van squash die we te bieden hebben. Bekijk onze Squash-categorie voor een breed scala aan andere beschikbare opties. Misschien ook geïnteresseerd in onze pompoenen en kalebassen.

Squash-zaden zijn niet al te dol op het worden getransplanteerd en zijn het best rechtstreeks in de tuin gezaaid, nadat het gevaar van vorst is verstreken. Begin met het opruimen van je zaaigebied van alle ongewenste plantenleven en andere onaangename onkruid die je vindt. Zaai de zaden op een diepte van 1 onder de bovengrond, in heuvels die 8 centimeter lang kunnen worden verhoogd. Controleer ontkieming en groei voor aanvullende informatie over de spatiëring.

Squashplants zullen genieten van de hitte van de zomer en gedijen in temperaturen die boven 65F zijn. Aangezien Squash een zware voeder is, moet de grond rijk zijn aan organisch materiaal, maar moet ook goed worden leeggemaakt. Om de drainage te verbeteren, wordt aanbevolen om een ​​lichte compost toe te voegen aan elke harde, gecomprimeerde grond in het zaaimesgebied. Dit voorkomt dat de wortels rottend zijn. Water de zaden dagelijks met een milde omgeving, zodat de zaden en zaailingen vochtig worden gehouden totdat ontkieming optreedt. Vermijd Overwateren .

Squashzeeeds zullen beginnen te ontspruiten in ongeveer 7 tot 14 dagen na het zaaien. De planten zullen groeien tot een rijpe hoogte van 1 tot 2 voet lang en kan bij het gebruik van de tuinruimte. Deze planten hebben een groot gebied nodig om naar buiten te groeien en kunnen op afstand worden gebracht door heuvels of heuvels van vuil, in plaats van rijen. s Uitgelegd bovenstaande heuvels moeten 18 tot 24 inch breed en ten minste 8 inch hoog zijn. Ruimte elke heuvel minstens 6 voet uit elkaar. Wanneer spruiten zichtbaar worden, leid de wijnstokken naar buiten naar gebieden die geen ander plantenleven bevatten.

Wanneer uw wijnstokken beginnen bij Stel Squash vast, zorg er dan voor om stro onder het fruit te plaatsen om te voorkomen dat ze de blote grond eronder aanraken, omdat dit kan voorkomen. Je Greenhubbardsquashwill is klaar om te oogsten in ongeveer 105 dagen na de huid wordt hard en donkergroen. Snijd de stengels minstens 2 tot 3 inch uit de werkelijke vruchten, anders zullen de vruchten rot.

Winter Squash, zoals GreenHubbardcan worden wekenlang opgeslagen in, als ze op een koele locatie worden bewaard. Behandel de vruchten met de zorg om het deuken of blauwe plekken te voorkomen, omdat dit kan veroorzaken dat het fruit prematurely rottend .

Verwarm de oven voor 400F. Met behulp van een scherp mes, verwijder de stengel van Squash en gooi weg. Gesneden squash in halve in de lengte. Verwijder zaden en pulp met een lepel en transfer naar een grote kom. Opzij zetten. Borstel de zijkanten van squash met 1 eetlepel van de olie en het seizoen gelijkmatig met ½ theelepel van het zout en â¼r-theelepel van de peper. Plaats squashhelften, snijzijde naar beneden, op een omrand bakplaat vol met perkamentpapier. Gebraden totdat Squash zacht is, ongeveer 1 uur.

Hoewel Squash roosteren, afzonderlijke squashzaden van pulp en overbrengen van zaden naar een kleine kom; Gooi pulp weg. Snijd greens uit het witte deel van de prei en reserveer greens voor een ander gebruik of gooi. Snijd het witte deel in de lengte in de lengte en dun plak tot gelijke beker.

Squash van de oven verwijderen en laat staan ​​totdat het koel genoeg om te hanteren, ongeveer 10 minuten. Het gebruik van een lepel, schrap vlees van de huid en transfer naar een middelgrote kom, samen met elke PAN-druippen van bakplaat. Gooi de huid weg. Set geschrapte squash opzij en verminder de oventemperatuur tot 300F.

Gooi ondertussen Squash-zaden, chili poeder, theelepel van het zout, en resterende 1 eetlepelolie in een gemiddelde kom tot goed gecombineerd. Breng gekruide squash-zaden over naar een omrande bakplaat bekleed met perkamentpapier. Gebraden bij 300 ° F tot er geurige en zaden beginnen te verschijnen, ongeveer 15 minuten, halverwege roeren door het roosteren. Opzij zetten.

Verwijder de pot van warmte en giet de helft van de squash-mengsel in een blender. Beveilig deksel op blender en verwijder het middenstuk om stoom te laten ontsnappen. Plaats een schone handdoek over opening. Proces tot soepel, ongeveer 1 minuut; Breng het mengsel over naar een schone pan. Herhaal het proces totdat alle squash-mengsel is gepureerd. Breng squash-mengsel naar een sudder boven laag. Klop zware room en resterende 2 theelepels zout en theelepel peper in squash-mengsel; Kook tot verwarmd, ongeveer 2 minuten.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Hubbard Squash is een grote winterpompoen, die elk van 15 tot 50 pond kan groeien, hoewel de grotere in secties vaak worden verkocht om het gemakkelijker te maken voor consumenten om aan te pakken en voor te bereiden. Het is een verscheidenheid aan Cucurbita Maxima, die ook Banana Squash, Buttercup Squash en Assepompoenpompoenen omvat. Het is ontstaan ​​in de Caribische eilanden en werd in de 19e eeuw voor het eerst naar Noord-Amerika gebracht. De naam Hubbard komt van een van de vroegste tuiniers om het te laten groeien in Massachusetts.

een interessant kenmerk van Hubbard Squash is dat ze 5 maanden of langer kunnen worden opgeslagen, op voorwaarde dat ze ergens koel en droog worden gehouden. Hun smaak zal gedurende die tijd niet verslechteren, maar in plaats daarvan, blijven ontwikkelen, terwijl de zetmelen langzaam naar suiker worden. Een Hubbard-squash die in oktober maly of zetmeelachtig zou zijn, zou een roomier textuur en een zoetere smaak kunnen hebben als u het tot maart bespaart.

een truc voor het openen van een hele Hubbard-squash is om het in een zak te zetten en het van schouderhoogte op een cementpatio of veranda te laten vallen. De impact moet het op zijn minst kraken, en je kunt dan de spleet gebruiken als een plek om je mes in te voegen. Of, het kan het helemaal openbreken, in welk geval u de pulp en zaden kunt opscheppen en vervolgens door te snijden in kleinere stukken. Het is niet mooi, maar het werkt.

de beste manieren om Hubbard Squash te koken, waaronder simmering, stomen en roosteren. Typische toepassingen omvatten pureeën om het in soep te maken, als taartvulling, of als bijgerecht. Je kunt ook dunne plakjes van de gekookte pompoen mengen in stoofschotels, salades, rijst en pastagerechten, of gebruiken het als een pizza-topping.

om een ​​Hubbard-squash te roasten, open het dan met behulp van een mes, de cementpatio of beide, en schep de vezelige pulp en zaden op. Snijd het vervolgens in 1-inch secties, borstel het vlees met olijfolie of gesmolten boter, en seizoen met koosjerzout en vers gemalen zwarte peper. Hubbard Squash doet het goed met de toevoeging van een beetje bruine suiker, ahornsiroop of melasse, evenals specerijen zoals nootmuskaat, kaneel, of zelfs een strooi van Cayenne Pepper. Gebraden op een omrande velpan in een 400 f oven gedurende 25 tot 30 minuten. Wanneer een scherp mes de schaal gemakkelijk doorboort, is het klaar. Je kunt een beetje water toevoegen aan de pan, omdat Hubbard Squash een beetje op de droge kant kan zijn.

Hier zijn een paar recepten die speciaal zijn geschreven voor Butternut Squash, waarin u Hubbard Squash kunt vervangen. Je kunt Hubbard Squash vervangen voor vrijwel elk recept dat opdraagt ​​aan winterpompoen, inclusief Acorn, Kabocha en Banana Squash.

Hubbard Squash is te vinden bij boerenmarkten en supermarkt produceert de afdelingen tijdens de herfst en de wintermaanden. Hij zou droog, intact en stevig moeten zijn en vermijdt squash met eventuele scheuren, snijwonden of zacht of verkleurde vlekken. Het moet zich zwaar voelen voor zijn grootte.

een hele Hubbard-squash blijft maximaal 5 maanden bij het opgeslagen op een koele plaats uit de buurt van zonlicht. De ideale temperatuur voor het opslaan van een hele Hubbard-squash is ongeveer 50 f, met ongeveer 60 procent vochtigheid. Zodra het wordt gesneden, blijft het 3 tot 4 dagen in de koelkast.

Er zijn een paar hoofdtypen Hubbard Squash, de zogenaamde ware hubbard, die een groene huid heeft; de oranje hubbard, soms bekend als goud; en de blauwe hubbard. Een subvariant van de blauwe hubbard, genaamd de babyblauw, is kleiner en zoeter dan de gewone blauwe versie.

Cucurbita Maxima, gewoonlijk aangeduid als winterpompoen, is een warme seizoensjaarde plantaardige wijnstok die langs de grond of klimt omhoog structuren met behulp van ranken. Het heeft gele vruchtdragende bloemen die in de herfst worden geproduceerd. De vruchten hebben een milde smaak en kunnen worden gebakken, gebakken, toegevoegd aan pasta, gebruikt in soepen en meer. Inheems in Midden- en Zuid-Amerika, Winter Squash is een Agressief -kweker en geeft de voorkeur aan matig vochtige grond met volledige toegang tot zonlicht.

Winter Squash is het meest geschikt voor grote landschappen, maar presteert goed in plantaardige tuinen, op loopgingen en als een dekking voor blootgestelde grond. Het is gemakkelijk gezaaid van zaad, vooral wanneer bodems warm zijn. Ucurbita Maxima moet in de late lente, de vroege zomer, of na de laatste vorst worden getransplanteerd.

Cultivation Advice Squash Blue Hubbard

groeiende tips: direct zaad, of zet transplantaties na de laatste vorstdatum. Laat geen transplantaties rootbound worden; Distilleer de wortels niet terwijl Transplanting . Heeft rijke grond nodig. Oogst wanneer rinds erg moeilijk worden.

De Hubbard Squash heeft een extreem harde buitenste schaal en kan daarom gedurende lange perioden tot zes maanden worden opgeslagen. De groene tot grijsblauwe schaal is niet eetbaar, maar het oranje vlees binnen is heerlijk en voedzaam. Consistent Sweet, Hubbard Squash heeft vrijwel geen vet en is laag in natrium. Een kopje van deze squash heeft 120 calorieën, een goede hoeveelheid voedingsvezels en vitamines A en C.

Hubbard Squash kan worden vervangen door de meeste andere winterpompoen en is geweldig om te koken of bakken of gepeld en gekookt, geroosterd, gestoomd , verzorgd of gepureerd. De eenvoudigste methode, vanwege die moeilijke buitenlaag, is om in de helft, de-zaad te snijden en de snijzijde te wrijven met een beetje olijfolie, en snijdt vervolgens de kant in de oven. Het resultaat kan worden gepureerd voor soepen of gevuld in ravioli. Je kunt ook de Hubbard-squash afpellen en natuurlijk worden gesneden, maar deze methode is behoorlijk moeilijk vanwege die dikke romp.

Oorspronkelijk gebracht naar New England uit Zuid-Amerika of de West-Indië, de Hubbard-squash kan mogelijk genoemd worden door een Mevrouw Elizabeth Hubbard in de jaren 1840 die blijkbaar zaden aan vrienden gaf. Een buurman met wie ze het zaad deelde, James J. H. Gregory, introduceerde deze squash aan de zaadhandel. Een meer recente variatie van de Hubbard-squash, de Golden Hubbard, kan nu worden gevonden, maar het mist de zoetheid van het origineel, en in feite neigt naar een bittere afdronk.

Golden Hubbard Squash heeft een krachtige trailingelijke gewoonte die grote, licht geribbelde vruchten oplevert met een gewicht tot 3 kg. Eén aan de skinhere is een oranjegeel vlees van uitstekende smaak vergelijkbaar met de nootachtige smaak van een zoete aardappel. De niet zo aantrekkelijk is erg goed voor winteropslag. Moeilijk te pellen vanwege zijn hobbelige huid, deze variëteit is het beste geroosterd met zijn huid op.

Geschenkmandjes

Cowtown Candy Company maakt onze eigen chocoladetoestellen het hele jaar door in onze snoepkeuken in het historische centrum van Cody Wyoming. Waar gemaakt in Wyoming Chocolates van onze familie voor jou en de jouwe Cody, Wyoming is de East Gate City voor Yellowstone National Park en het huis van Buffalo Bill Cody. Bezoek Northwest Wyomings grootste snoepwinkel in persoon of bestelling uit onze online winkel. Bestel het Cowtown Cowtown Candy Company Moovelous Huckleberry Gift Pack voor iemand die van Huckleberries en chocolade houdt.

Uus täna

Huckleberry Heaven Gift Box

Huckleberry Heaven Gift Box

Levensmiddelen vers geleverd van Newport Avenue Market specialiteit supermarkt gevestigd in Bend, Oregon. Bespaar tijd winkel online snel en eenvoudig. Nummer één voor online boodschappen en de levering in Bend, Oregon. Boodschappenbezorgdienst vlees, melk, vis, bakker, supermarkt. Newport Avenue Market online service gebieden.

Kom meer te weten
Hoe u wilde hucklebries Identificeren Hunker

Hoe u wilde hucklebries Identificeren Hunker

Informatie over het kopen en verzamelen van de avonturen van Huckleberry Finn door TWAIN, markeren met een gids voor eerste editie-identificatie, punten van uitgifte en prijs- en publicatiegeschiedenis.

Kom meer te weten
Verse Huckleberry-pannenkoeken te trekken diners Huckleberry Patch

Verse Huckleberry-pannenkoeken te trekken diners Huckleberry Patch

De werkelijke menu van de Huckleberry Patch desserts. Prijzen en bezoekers adviezen over gerechten.

Kom meer te weten
Verse Huckleberry-pannenkoeken trekken diners naar Huckleberry Patch

Verse Huckleberry-pannenkoeken trekken diners naar Huckleberry Patch

Een nieuw eetcafé is geopend in hongerig paard. Het grote beer CAF, gelegen aan de overkant van de Huckleberry-patch, vierde vorige week zijn grote opening.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Huckleberry Patch is een aanbevolen authentiek restaurant in Hungry Horse, Verenigde Staten van Amerika, beroemd om Huckleberry Pie

Kom meer te weten
Cranberry Blueberry Pie met oranje en kaneel elke dag taart

Cranberry Blueberry Pie met oranje en kaneel elke dag taart

Geachte klanten, waren weer aan het werk. Dit weken is hieronder .... we hebben nu Suzy Q Donuts Elke vrijdag, zaterdag en zondag en onze winkel biedt momenteel afhaal-, curbside pickup en levering. Onze zithoek is gesloten.

Kom meer te weten
Slechtere taart korst ooit te beoordelen van de Huckleberry Patch, Hungry Horse, MT TripAdvisor

Slechtere taart korst ooit te beoordelen van de Huckleberry Patch, Hungry Horse, MT TripAdvisor

Traditionele restaurants in Montanan die authentiek, regionaal en nationaal Amerikaans eten serveren, aanbevolen door voedselcritici en voedselprofessionals.

Kom meer te weten
Wilde Huckleberry Pie Vulling van Huckleberry Haven 20 OZ Mok Stijl Jar te koop online eBay

Wilde Huckleberry Pie Vulling van Huckleberry Haven 20 OZ Mok Stijl Jar te koop online eBay

Vind vele geweldige nieuwe gebruikte opties en ontvang de beste deals voor Wild Huckleberry Pie Vulling van Huckleberry Haven 20 Oz Mug Style Jar tegen de beste online prijzen op eBay gratis verzending voor veel producten

Kom meer te weten
Shadow River Wild Huckleberry Gourmet Pie Gebak Fruit Vulling All Natural Geen kunstmatige ingrediënten 28 oz Walmart. om

Shadow River Wild Huckleberry Gourmet Pie Gebak Fruit Vulling All Natural Geen kunstmatige ingrediënten 28 oz Walmart. om

Huckleberry Pie Oregon Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
De twee beste ijssalons in Missoula

De twee beste ijssalons in Missoula

Trek naar deze geweldige sites op de weg naar het Nationaal Park Glacier, inclusief voedsel, waar te springen in het water en plaatsen om het wild te kijken.

Kom meer te weten
17 Scrumphtious Pie Slices om in Los Angeles te zweren

17 Scrumphtious Pie Slices om in Los Angeles te zweren

Geef een klik en vind Huckleberry-taart snel bij me in de buurt

Kom meer te weten
Franse prairie een roman

Franse prairie een roman

Dit is een eigentijdse roman met historische flashbacks op basis van bibliotheek en etnografisch onderzoek. Het hoofdkarakter Catherine is een Franse student die is opgegroeid in Normandië en de Europese geschiedenis als undergraduate heeft bestudeerd. Als een tiener had ze gelezen dat Franse Speaking Canadezen de eerste permanente kolonisten in het noordwesten van Oregon in de vroege negentiende eeuw waren. Ze ontdekte ook dat een van die Franse Canadese pioniers praktisch dezelfde achternaam had als HERS. Het vermoeden van een familierelatie met hem, kijkt ze haar vaders genealogische grafiek op en vindt een lege ruimte waar haar potentiële voorouders afstammelingen hadden moeten worden vermeld. Graag om het mysterie op te helderen, stelt ze een langdurig doel om naar de Verenigde Staten te gaan om haar Engels te verbeteren en de Franse Canadese saga te onderzoeken. Catherine bereikt haar droom door een positie als moedershelper in Oregon te krijgen, voor de prijs van het uitbreken van haar Franse vriend. Tijdens haar verblijf in de Verenigde Staten onderzoekt ze het voormalige Franse Prairie-gebied in Northwestern Oregon. Ze ontdekt ook via afkomstonderzoek dat ze inderdaad aanzienlijk is gerelateerd aan de Franse Canadese pionier wiens naam vergelijkbaar is met HERS. Ze ontmoet enkele van zijn afstammelingen en, na enkele omwegen en avonturen, valt verliefd op een van hen. Al met elkaar ervaart ze af en toe een cultuurschok, maar past zich geleidelijk heel goed aan op de Amerikaanse manier van leven.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.