De best beoordeelde boeken van 2020 tot nu toe

Essentiële bakgereedschappen

Hoe vaak heb je een yogales genomen? Hoe bout hete yoga? Goed bedrag? Hoeveel van die klassen heb je koortsachtig je vingers uitgeprobeerd en je voeten graaft om te voorkomen dat je van de yogamat kunt schuiven? Elke? Dezelfde.

Ik vouwde de droge ingrediënten in het natte en gemengd tot gecombineerd. Ik verwachtte een dik beslag, maar ik was verrast om te zien dat ooit gecombineerd was, het was erg dun bijna als een superromige warme cacao.

Ik vouwde de droge ingrediënten in het natte en gemengd totdat ik een dik beslag verwachtte, maar ik was verrast om te zien dat het ooit gecombineerd was, het was erg dun bijna als een supercromale warme cacao

Mensen hebben een interne circadiane ritme, een routine van biologische en gedragsprocessen die grofweg elke dag optreden gedurende een 24-uurs cyclus. Desondanks, wat is de juiste tijd voor een persoon om per nacht te slapen?

Eastward is niet subtiel over de invloeden van de invloeden: Chinese ontwikkelaar Pixpil heeft liefdevol inspiratie van allerlei media getrokken en gecombineerd in een pixel kunstrolspel dat nog op de een of andere manier, onbetwistbaar zelf is. Je zult veel lezen over het internet over de legende van Zeldas en Earthbounds-invloed, en dat is er allemaal zeker daar, er is een karakter waarnaar moeder wordt genoemd, een speelbare in-game RPG genaamd Aarde geboren en een Zelda-achtige pixelhart meter. Eastward Wereld, verspreid over een verscheidenheid aan steden en biomes, betaalt ook een eerbetoon aan de post-apocalyptische wereld van Studio Ghibli, de geest van jeugdavonturenfilms zoals het zandlot en de goonies, en het rituele mysterie van occulte grimoires.

Maar meer dan al het andere, oostwaarts is oostwaarts een spel waarbij je speelt als een duo van aangesloten personages. Het spel begint met John, de beste mijnwerker in een post-apocalyptische ondergrondse stad, die een witharig kind is genoemd, genaamd Sam. Rustig John, die nooit een woord spreekt, neemt in Sam, een na-ïv en vreemd meisje, omdat ze snel onafscheidelijk worden. John cares voor Sam, die te jong is om dat te doen ondanks haar speciale krachten, en ze worden snel vrienden.

Gepubliceerd door Stardew Valley Publisher Chucklefish, Oostward duwt John en Sam naar het oppervlak van zijn wereld, gedwongen uit ondergronds in een landschap dat grotendeels is verwoest. Overwegende dat alles ondergronds in de tinten bruin is gekleurd, deze nieuwe omgeving zijn levendig en vaak vervallen. Ja, de wereld is daar veel gevaarlijker, maar het is ook warm en levendig, gekleurd in tinten groen, blauw, roze en geel. Evenzo zijn plaatsen zoals Whitewhale Bay en New Dam City beiden bevolkt met eigenzinnige bewoners, wat er nog over is, althans worstelen om te overleven in hun gedoemde steden. Het is van hier dat John en Sam zich realiseren dat ze via de trein naar het einde van de wereld naar het einde van de wereld moeten gaan, hopping van stad naar stad op zoek naar een antwoord op hun probleem: een mysterieus miasma dat is het hele gezinsleden.

Eastward is een spel met één speler, dus je speelt elk personage tegelijkertijd. Voor een groot deel van het spel reizen John en Sam een ​​achter de andere synchronisatie; U schakelt ze van de eerste positie naar de tweede door de trigger op uw controller te trekken. John en Sam kunnen ook onafhankelijk van elkaar worden gespeeld, en het is hier waar oostwaarts innoveert. Met behulp van elke faturen worden vermogens zoals Johns-bommen of koekenpan en Sams Stun essentieel in het oplossen van de puzzels in het oosten van Dungeons en buitenomgevingen. Puzzels in het oosten van het oosten zonder geest, maar ze zijn bevredigend. Vaak vereisen ze dat je met precisie en duidelijkheid bewegen om ze met succes soms tegen een klok op te lossen.

Ik vond een aantal van deze gevechten om extra uitdagend te zijn vanwege de teleurstellende schaarste aan middelen die rond Oostwaarts verborgen zijn. Geroeste ovens en oude koelkasten die ook door de natuur worden teruggewonnen, worden in steden en kerkers geplaatst om koken aan te moedigen, die je hartmeter opvult. Deze waren nuttig voor mij toen ik in de stad was, spoel met zout, oostwaarts valuta, om ingrediënten zoals vlees, zuivel of groenten te kopen. Maar dat waren bijna de enige tijden die ik ooit genoeg ingrediënten tegenkwamen om iets te doen, en ik heb nooit genoeg geld gehad om genoeg te maken voor langere reizen.

Eastward vordert verder voor meer dan 30 uur mijn totale speeltijd voor deze recensie geklokt in 37. Maar omdat elk nieuw gebied opent, worden de puzzels en de daaropvolgende mechanica continu geformuleerd. Bijvoorbeeld, tegen de tijd die het goed bekend is gemaakt met navigerende puzzels door Controlling John en Sam onafhankelijk, zal Oostward een timer introduceren. Of misschien ontwierpen je een trein tijdens een baas tegenkomend terwijl het heen en weer vaagt over de nummers. In de volgende fase van het gevecht, word je de trein ontwijken terwijl apen aan boord van boord van explosieve bananen. In de derde fase staan ​​de nummers in brand. Eastward introduceert voortdurend nieuwe, uitdagende, chaotische mechanica om mee te maken.

Terwijl MainStream America het beste doet om Da de los Muertos, of de dag van de doden, een Mexicaanse Halloween, is het niet, en er zijn veel essays, rants, berichten en bittere tweets over het internet. Zet je een voor eens en voor altijd. Dit is echter niet een van die palen. In ons huis vieren we beide: Halloween met kommen snoep, cocktailgezicht schilderij feesten en kostuums, en we observeren da de los Muertos met altaar gebouw, schotels van zoet Mexicaans brood, Champurrado, Pan de Muerto, goudsbloemen en, ja, we nog steeds Doe het Face-Painting Party van de cocktail.

da de los Muertos is niet iets dat we vieren, maar het is een dag om te onthouden en de doden te eren. In de dood, zoals in het leven, voedt voedsel onze ziel en voedt onze herinneringen. Halloween heeft misschien feestelijk voedsel, zoals snoep, snoep, snoep en die vreselijke snoep maïs, Da de los Muertos heeft ook feestelijk voedsel, zij het een beetje meer traditioneel zoals: Champurado, Pan Dulce, Tamales, Mole, Ponche, Pan de Muerto en meer . Het idee is om het favoriete eten van een overledene liefde te maken. De aroma's van het eten en drinken, samen met sterke wierook en goudsbloemen, is bedoeld om de doden te helpen hun weg naar huis te vinden en ze in het hiernamaals te voeden.

het topping hier is gewoon witte suiker die wordt gehouden door gesmolten boter. Voor iets uitgebreider, kunt u een oranje eenvoudige siroop maken om op de brood te borstelen. De meest voorkomende broodjes gebruiken eenvoudige witte kristalsuiker, maar u kunt turbinado-suiker of zelfs gekleurde schuursuikers gebruiken. Hoe dan ook, het klopt ze dood.

Naast het creëren van exclusiviteit, onthult Jargon als dit concepten dat een groep voelt dat het algemeen en belangrijk genoeg is om een ​​go-to-woord te vereisen. Er is geen gemakkelijk verkrijgbare term in het Engels dat betekent dat vrouwen robotachtig of sub-humana-geloof worden gehouden door vele alt-rechter manosfeerleden, zijn ze femids, een verontrustende gemeenschappelijke term die verwijst naar vrouwen als niet-menselijk. Evenzo is er geen term dat ontspanning verwijst naar mensen die geloven in sociale rechtvaardigheid, vandaar de demonisatie van SJWS, een acroniem voor strijders van sociale rechtvaardigheid.

Door het internet-dialect van de Alt-Right te ontleden, kunnen we de bewegingen politieke motivaties en uitzicht op de wereld beter begrijpen. Toebegin om Alt-Right te definiëren - spreken, hoe het zich verspreidt, en waar het wordt gebruikt, analyseerden we miljarden reddit-opmerkingen om de termen te identificeren die worden gebruikt in het online universum van de altrechten.

In plaats van een gecentraliseerd huis te hebben, wordt de beweging verdeeld tussen verschillende subreddits, die onderwerpspecifieke reddit-forums zijn. e keek naar zes van de meest voorkomende alt-rechts-subreddits voor onze studie. Zijn monster omvat een breed scala van het nieuwe conservatisme, van samenzwering theoretici naar herenrechten Advocaten en de meest vurige kiezers met rode staten.

Onze analyse onthult dat veel van de gecreëerde termen die door de subreddits en andere alt-rechterhuizen worden gesneden, waarbij een perspectief wordt gedeeld onder verschillende facties van het altrecht. Het laat zien dat mensen die R / Incles lezen ook R / the_donald lezen, en dat er overlapping tussen abonnees is tot r / samenzwering en r / kotakuinaction. Het laat zien dat de losjes georganiseerde groepen die deze beweging vormen "de witposters, de anti-globalisten, de mislogisten en velen, vele anderenâ €" bezetten hetzelfde plakje van internet.

om te zien hoe dit Jargon, en de identiteit eromheen, vormen we online, hebben we een voorlopig Woordenlijst van de nieuwste voorwaarden die in de Alt-Right Lexicon worden gebruikt. e hebben de etymologieën van waar en wanneer ze voor het eerst verschenen, hoe hun betekenissen in de loop van de tijd zijn veranderd en hoe ze infiltrated andere alt-rechtergemeenschappen hebben. Het bereik van dingen dat ze beschrijven, en de specificiteit van hun definities , laat zien hoe het altrecht zijn eigen unieke taal ontwikkelt.

Varkensvlees met baconbraised escarole en verkoolde druiven

Ontvang gnocchi met spek en escarole recept uit het voedselnetwerk

Uus täna

Baconbraised Escarole

Baconbraised Escarole

Je kunt de escarole tot een uur vooruit blancheren. Wacht tot net voordat u diende om het citroensap toe te voegen, omdat het zuur in het sap de kleur van de escarzen zal doven als het te lang zit.

Kom meer te weten
Espresso Tahini Protein Energy Balls Hayls Kitchen

Espresso Tahini Protein Energy Balls Hayls Kitchen

Espresso mout melkballen van noten. OM zijn gehuld in heerlijke melkchocolade met een vleugje koffie. Verkrijgbaar in bulk. Geweldige prijzen en klaar voor verzending.

Kom meer te weten
Welke wijn gaat met Eton Mess Recipe Nigella Lawson Food Network

Welke wijn gaat met Eton Mess Recipe Nigella Lawson Food Network

Klassieke Britse recepten en de wijnen die een verrassend goede match maken, er is niets meer geruststellend dan een klassiek Britse gerecht. Of het nu gaat met het verwarmen van toadinthehole of een romige Eton-puinhoop, traditionele Britse reci

Kom meer te weten
Hoe een Etsy-winkel starten Uw ultieme, nostress gids voor het openen van een Etsy-winkel in 2022

Hoe een Etsy-winkel starten Uw ultieme, nostress gids voor het openen van een Etsy-winkel in 2022

Net als boekauteurs die Amazons-beleid haten, vinden Crafters die Etsy haten, het moeilijk vinden om te vertrekken vanwege de sites enorm verkeer en in het algemeen positieve publieke reputatie. Vlak voor de kerststreek, stopte ik eindelijk mijn geld waar mijn mond mijn winkel is en sluit.

Kom meer te weten
Vergeet Everclear voor het reinigen van buizen.

Vergeet Everclear voor het reinigen van buizen.

Van phrosties tot vaportinis, deze illegale cocktails krijgen de autoriteiten allerlei jutten.

Kom meer te weten
Everclear flessenrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en bijbehorende recepten

Everclear flessenrecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en bijbehorende recepten

Krijg en deel Best Recepten over Everclear Cocktail Recepten met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Kom meer te weten
DelicyandasyEveryDayLentilsoup8WholesomeingRedients1Potand30MinutiesVeganplantBasedDinnerLentilrecipeglutenFreesoupMinimalistBaker7 Beste van Vegan

DelicyandasyEveryDayLentilsoup8WholesomeingRedients1Potand30MinutiesVeganplantBasedDinnerLentilrecipeglutenFreesoupMinimalistBaker7 Beste van Vegan

Dit veganistische linzen soeprecept is gemakkelijk te maken met behulp van zeer eenvoudige pantry-nietjes ingrediënten Het is een 1 pot maaltijd en 8 gemakkelijk te vinden ingrediënten.

Kom meer te weten
Chef Club Network Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Chef Club Network Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

De legendarische ontbijtbuffet met culinaire invloeden afkomstig uit de Indiase, Thaise en westerse gerechten, en voorbereid door highlyregarded chefs uit elke regio.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Easy Alles Cookies zijn degenen die je nodig hebt als je het gewoon niet kunt beslissen, omdat ze PB, haver, chocolade, karamel perfect hebben

Kom meer te weten
Charmante goddelijke arts

Charmante goddelijke arts

Ever afvragen waarom Koreaanse schoonheidsproducten een rare datums hebben afgedrukt, wist u dat geopende producten een zekere houdbaarheid hebben, ontdekken waarom en hoe lang

Kom meer te weten
Vergeet de kooking-sprayse zijn de beste non-stick kookgerei stukken

Vergeet de kooking-sprayse zijn de beste non-stick kookgerei stukken

Koken Pannen te koop bij Lazada Filipijnen Koken Pot en Pannen Prijzen 2021 Beste Merken DealSnationWide verzending Moeiteloze winkelen

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Moe van kip voor het avondeten elke avond in de woorden van een vriend van mij, dit is perfect als je iets anders wilt dan kip dat slecht voor je smaakt, maar dat is echt niet. Wat ze bedoelt is, is dit recept geladen met smaak als je van komijn en pittig eten houdt, dan houdt je van Barbacoa ...

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.