Hoe maak je Yahoo je zoekopdracht op Internet Explorer 6

BOSS-grappen over Mastectomie Wat denk je

Wat noem je Nicholas Cage na een dubbele borstamputatie?

alleen omdat je weet dat deze persoon die borstkanker had, bedoelt niet op die manier. Je kunt nooit vergelijken. Ik heb gehoord: wees gewoon geluk dat je geen kind bent, dat is het ergste. Een deel van mij is het ermee eens; Een deel van mij dacht, als ik 8 was en dit zou doorgaan, kon ik slapen als ik wil; Maar op 31 met een jong kind en een baan, enz.. je kunt het niet vergelijken.

vijftien minuten voor mijn dubbele mastectomie, was ik in de voorlopige kast met mijn familie en twee dichtstbijzijnde vriendin s. De stemming was gespannen. De chirurg kwam haar hoofd in de ligbox om te vragen of ik last-minute vragen had. Iedereen die aanwezig is wist hoe emotioneel ik echt was geweest en verwachtte dat ik in tranen moest breken. In werkelijkheid had ik mijn chirurg al gebombardeerd met elke belangrijke medische vraag die ik kon bedenken. Ik heb de dokter rustig verteld, ik heb een vraag. Waarnaar ze reageerde, ja? Ik vroeg: Kun je Billy Joel in de operatiekamer spelen?

We hebben allemaal verschillende manieren om met tegenspoed te gaan. Voor mij, het vinden van iets licht en grappig in een moeilijke situatie heeft geholpen een deel van de angst te verlichten dat ik ervaarde. Vroeg vlak voor mijn dubbele borstamputatie, vroeg ik mijn man en kinderen om de kamer te verlaten, zodat ik alleen kon zijn met mijn twee nauwe vriendin s. Ik dacht dat we elkaar zouden omhelzen en zeggen, ik hou van je! We trokken de gordijnen gesloten, en dan in dat moment nam ik mijn borsten uit voor mijn vriendin S om afscheid te nemen. We waren als zussen, dus we hadden elkaars borsten eerder gezien. Elk van hen schudt mijn borsten afscheid. Het voelde Cathartic aan, voor een paar korte seconden, doe tijdens deze serieuze tijd iets dwaas en grappig. Het maakte ons allemaal aan het lachen.

Tot op de dag van vandaag maak ik nog steeds een grapjes over iets dat een echt uitdagende ervaring voor mij was. Mijn nicht is een grote fan van tatoeages. Elke keer als ik haar zie, heeft ze een nieuwe. De laatste keer vertelde ik haar, weet je, ik heb twee tatoeages. Ze keek me aan, verrast, zeggende: Oh echt?! Ze heeft een goede lach toen ik antwoordde, ja, maar ik laat je niet zien. Ze zijn mijn tepels die ik heb getatoeëerd na het verkrijgen van een reconstructieve chirurgie.

Rosie Mankes is een levenscoach, motiverende spreker en auteur van het vinden van je vreugde en rennen ermee, een hartverwarmende memoires over het overwinnen van haar tweede gevecht met kanker, de overgang van haar moeder in een geassisteerde woonfaciliteit en het onverwachte verlies van haar broer, allemaal binnen een jaar. Rosities herstel van deze grote uitdagingen inspireerden haar om een ​​levenscoach te worden, om mensen te helpen door een aanzienlijke tegenspoed en het leven uitdagingen te trekken. Rosie is een inwoner van New Jersey, waar ze met haar man woont. Zij is de moeder van twee volwassen zonen.

wat is het punt van het zien van live komedie? Het eenvoudigste antwoordâ € "om te lachen" is ontoereikend. Net als orgasme is het lachen vrij beschikbaar voor iedereen met een laptop, maar het voldoet niet op zich. Besteed twintig seconden aan YouTube. Bekijk een hond die van een loopband of een nieuwsgierige televisie valt op live-televisie. Je zult lachen, maar je zult niets voelen. Dus we zetten deodorant aan, verlaten het huis, kopen een te duur bier en vinden plezier in het gezelschap van andere mensen. We doen dit omdat we hunkeren naar intimiteit.

Toen, twee maanden geleden begon ze abrupt iets anders te doen. In die tijd hostde ze een reguliere show bij Largo, de illustratieve hipclub in Los Angeles. Voor haar 3 augustus was ze van plan haar gebruikelijke Jokesa te leveren, de recente favoriet ging over een bij die naast haar auto op de HighwayBut vliegt, vertelde ze me later, het voelde zo dom en irrelevant om over die dingen te denken, observational mokes over bijen en dingen , in het licht van wat er met mij aan de hand was. Haar persoonlijke leven was uit elkaar vallen. Dat is waar ze over wilde praten, hoewel ze niet wist hoe, precies. Ik stelde mezelf af aan het openen van de show door een ontlasting op te trekken en met mij mee te gaan, met mij. Ik heb een moeilijke tijd doorlopen en dit wordt een afwijking van wat ik gewoonlijk doe .. Maar dat voelde echt zwak.

In plaats daarvan liep ze naar de microfoon en terwijl het publiek nog steeds toejuichen, zei ze, goedende avond. Hallo. Ik heb kanker. Hoe is het met je? Hallo hoe gaat het? Heeft iedereen een goede tijd? Ik heb kanker. Na een paar seconden ademde ze zwaar uit en mompelde, ah, God. Dan, in een luid, geknepen stem: Oh my god! Ze leek te ondervinden diverse tegenstrijdige emoties in een keer. De reactie van het publiek, die warm was geweest, gebroken in hoots en nerveus titters. Mensen waren beginnen te beseffen dat dit niet een bizarre opstelling; Notaro vertelde de waarheid en betasten blindelings naar een manier om het grappig te maken. Ze zei: Het is raar want met humor, de vergelijking is Tragedie + Tijd = Comedy. Ik ben net aan tragedie op dit moment.

Spreken in een openhartig, platte ritme, vulde ze in het achtergrondverhaal. In maart werd ze opgenomen in het ziekenhuis met een bacteriële infectie die bijna haar darmen vernietigd. Een week nadat ze het ziekenhuis verliet, haar moeder stierf in een bizar ongeluk. Toen brak ze met haar vriendin . Daarna werd ze gediagnosticeerd met fase 2 van kanker in beide borsten. Dit alles binnen vier maanden was gebeurd. Maar, weet je, wat leuk is aan dit alles is dat je altijd kunt erop vertrouwen dat God geeft je nooit meer dan je aankan, zei ze in haar Largo set, wrang Recycling een clich ze had gehoord vaak als een kind in de landelijke Mississippi. Ik blijf het afbeelden van God gaan, weet je wat? Ik denk dat ze kan een beetje langer duren. De set duurde dertig minuten, en lange stukken ervan ontlokte meer grote stilte dan het lachen. Ik wist niet wat het was, eerlijk gezegd, zelfs toen ik op het podium doen, zei ze. Maar wat er gebeurde, het was verbinden .

Na dat, zei Glass, ik was alles wat heb je nog meer ?, en ze zei dat ze wilde schrijven over de dingen die loods is het doorlopen van dit jaar. Ze deed een ontwerp. Een paar van de anekdotes had beloofd, maar vooral het werkte niet. Het was een lijst van evenementen, netjes weer gegeven op de pagina, maar niet zo overtuigend op één na de andere te lezen. Ik stelde ze proberen om het materiaal te benaderen, maar meer in de stijl haar act is geschreven in. We hadden een lange vergadering die eindigde met ons beiden af ​​of loods ooit proberen. Daarmee bedoel ik: ze wist blijkbaar niet zo ontvankelijk.

Vervolgens kreeg ze de diagnose van kanker. Een of andere manier, dit veranderde haar gedachten. Het was niet dat het grappig was, zei ze, maar het was justhow kan één persoon krijgen dit veel slecht nieuws? Het is gewoon fascineerde me, en het werd het enige wat ik kon denken. Ze besloot om Glasss advies in te winnen.

Hebt u de grap over het afsnijden van je borsten om borstkanker te voorkomen gehoord? De kamer is niet opwarmen aan haar shtick. Ze vervolgt: Ik had de Angelina Jolie operatie, jongens, waar ze mijn borsten verwijderd, omdat Im BRCA-positief zijn, dus ik heb een grote kans op het krijgen van borstkanker.

Brodnick is niet de enige comic die heeft tikte in de ader mastectomie humor. Tig Notaro, het onderwerp van HBOS Boyish Girl Interrupted, ontwikkelde borstkanker voordat ze besloten hebben haar borsten verwijderd. Ook voor haar operatie, Notaros borst was zo plat dat ze grapte erover in de mate dat, zoals ze vertelt in haar stand-up routine, haar borsten zei, weet je wat? Waren ziek van. Laat haar te doden.

Notaro is nu helemaal plat bovenlijf en tepel-gratis, die onthult ze toen ze haar overhemd verwijdert voor de laatste 20 minuten van haar HBO special. Ze maakt geen verdere verwijzing naar borsten of kanker, dat wel.

Brodnick, aan de andere kant, is nog nooit kanker gehad. En ze verheugt zich in haar nieuwe grootte 34C borsten. Ze zegt dat de voormalige die te groot waren 32G op een 5-foot-1 frame en ze cant lijken te stoppen met praten over haar vrijheid in te krimpen en te creëren wat ze DIY borsten noemt.

Ze heeft ook besloten dat de beste manier om te gaan door de ervaring was om het te documenteren, wat leidde tot een baanbrekende video-serie gepost op de Glamour tijdschrift website. Screw You Cancer wordt de bezoeker door elke fase van Brodnicks reis. Als een gewone over-sharer en een verhalenverteller, die werd bekroond met de Nachtvlinders openen mike StorySLAM wedstrijd, wist ze dat Im waarschijnlijk gaan om te praten over het toch. Dus waarom niet dat open boek zijn?

Ik herinner me dat is haar altijd over de kanker, zegt Brodnick. Toen haar test positief bleek, het voelde alsof ik kanker had. Het voelde alsof mijn familys angsten waar kwamen, dat ik ging naar de volgende te zijn.

Lachen is niet iets wat normaal associëren met kanker, maar, Nikki Martinez heeft besloten om dingen te schudden. Na het ontvangen van een derde fase de diagnose borstkanker vijf jaar geleden, ontwikkelde zij een comedy routine rond haar diagnose en heeft de bijnaam Cancer koningin van Comedy oogstte,

Angelina Jolie is een beroemdheid, maar eerst en vooral, ze is een mens. Dus, heb je niet een fan van haar zijn, maar je moet proberen en vind de mensheid in haar situatie. Angelina Jolie's New York Times opiniestuk, Dagboek van een operatie niet meer zeggen, want ze is een bekende en, uit angst voor het kijken ondiep, we zijn niet verondersteld om de zorg over celebrity zaken. Haar verhaal zelf is niet belangrijker dan een gemiddelde persoon, maar wat haar op-ed doet, omdat ze een beroemdheid is, bereikt een breder publiek. En, als je haar beknopt maar aangrijpend stuk hebt gelezen, zou je weten dat het haar -intentie was .

We lezen zo gemakkelijk een kop zonder om de inhoud van een artikel te bekijken, maar door dat te doen, is het gemakkelijk om te springen naar uitslag, onjuiste conclusies. En het internet en snelle nieuwsvoertuigen zoals Twitter maken het allemaal te gemakkelijk. Het is te gewoon een -voorval die we toevlucht nemen tot hatelijk of grappig of negatief op sociale media. Het zou niet zo zeldzame -fenomeen moeten zijn om een ​​situatie te pakken die iemand anders doormaakt, een die je misschien geluk hebt om niet te relateren aan, en verspreiden Compassion en instelling in plaats daarvan.

Ik dring er bij u aan om haar stuk volledig te lezen, omdat het zo duidelijk is dat ze geen andere agenda heeft dan om mensen te helpen. Er is niets in het artikel dat schreeuwt, volg me! Daarom zijn de volgende tweets ongevoelig , ongelooflijk verontrustend , en in slechte smaak.

23 Summer Potluck Recepten gemaakt om te delen, hoewel ze zo smakelijk willen dat je misschien niet wilt

35 Creative Potluck-thema's worden inspiratie voor het plannen en hosten van een leuke potluck, plus krijg gratis Potluck-planning Cheat-vellen om de planning eenvoudiger te maken

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Als je voor elke tijd bij Aldi bent aan het winkelen, voelde je waarschijnlijk de pijn van een van je favoriete items die verdwijnt uit hun planken. We bleven bijhouden van alle populaire items die Aldi in de loop der jaren is stopgezet. Hier zijn de producten die we meer dan al de rest missen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

MDIen heeft een aangepast logo merkidentiteitspakket gemaakt op 99designs. Ze kregen tientallen unieke ideeën van professionele ontwerpers en koos hun favoriet.

Kom meer te weten
Garden Groentenquiche slice

Garden Groentenquiche slice

Dit prachtige mini quiche recept uit Helen Graves zal de perfecte afternoon tea snack, vol met aromatische kruiden en Cheshire kaas voor een lichte en smakelijke vulling.

Kom meer te weten
Tuin Plantaardige Quiche-recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Tuin Plantaardige Quiche-recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Krijg en deel de beste recepten over tuing plantaardige quiche-recept met video's, kooktips en maaltijdideeën van topkoks, shows en experts.

Kom meer te weten
Voedingsmiddelen die je helpen om deze winter te vechten en hoest deze winter

Voedingsmiddelen die je helpen om deze winter te vechten en hoest deze winter

Lijden aan keelinfectie Ken de beste huismiddeltjes die kunnen helpen om keelinfecties te genezen als gevolg van bacteriële infecties. Lees nu

Kom meer te weten
Gebakken schelvis met Parmezaanse kaas, kruiden en Cream

Gebakken schelvis met Parmezaanse kaas, kruiden en Cream

Ideaal voor entertainment, dit gerecht ziet er indrukwekkend uit, maar is zo makkelijk te maken Gebundeld in perkament, visfilets en julienne groenten koken mals en smakelijk in een citroenboter en witte wijn saus op smaak gebracht met geroosterde knoflook en paprika kruiden.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Knoflookboterkip bijt het eenvoudigste recept van 15 minuten dat minimale voorbereiding en een paar basisingrediënten vereist, maar het waait met smaak een nieuw door de nachtelijke diner

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Geroosterde asperges met knoflookboter is een gemakkelijke en smakelijke bijgerecht die een perfecte match is voor elk diner voorgerecht dat uw gezin liefhebt.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

De beste knoflook baby-aardappelen gemaakt met knoflookboter Dit gemakkelijke bijgerecht is geweldig voor vlees. Serveer met verse kruiden en zure room

Kom meer te weten
Eenvoudig verslavend Aziatisch knoflooknoedels recept

Eenvoudig verslavend Aziatisch knoflooknoedels recept

De sleutel tot deze heady-noedelschotel, aangepast van Vietnamees Eten Elke dag Pers, 2019, is om complexiteit te bouwen door gelaagdheid Umami-smaken in de pan de auteur van het kookboeken, Andrea Nguyen, begint met ingrediënten die bekend zijn met veel panfried noedelgerechten oestersaus, Vissaus, champignons, knoflook, maar dan, in een briljante beweging, neemt ze het allemaal aan met een grote klodder van gezouten, Europeanstyle gekweekte boter om zowel romigheid als zuurgraad toe te voegen

Kom meer te weten
Knoflook kruid spaghetti met kip gehaktballen

Knoflook kruid spaghetti met kip gehaktballen

1 Verwarm je voor tot 425 Fahrenheit. Lijn een bakpan van 9x13 met folie en voeg de stukjes kip toe. Recept Hoofdgerecht Teriyaki Kip Knoflooknoedels door ...

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Knoflookbotergarnalen zijn zo klassieke bistro-gerecht maar ze zijn ook heerlijk en nemen bijna geen tijd om het paar te koken met wat spaghetti of lange pasta voor een prachtige, snelle maaltijd die heerlijk genoeg is om gasten te dienen, mijn geheime bruine boter om wat nuttiness te serveren

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.