Is de knoflook op een duivelse uitvinding

Knoflookgadgets die het beste zijn om te verpletteren, schaven en snijden

Knoflook is een veelzijdig ingrediënt die elke dag in veel keukens wordt gebruikt. Het voorbereiden kan een kleverige en stinkende taak zijn, waar een knoflookpers binnenkomt. Een knoflookpers heeft twee primaire doelen: bereidt u knoflook voor op een geraspte-achtige consistentie en bewaar uw handsreiniger dan hakken.

als keukengerei verslaggever heb ik veel hulpmiddelen getest om niet alleen te bepalen of ze werken zoals bedoeld, maar ook als ze het leven in de keuken gemakkelijker maken. Voor deze handleiding hebben we een centrale vraag gebruikt om ons testen te informeren: maakt dit product het voorbereiden van knoflook gemakkelijker en houdt u uw handen schoon dan het gebruik van een goed mes of een microplaan-rasp? Ik heb zeven knoflook getest en beoordeelden ze op de volgende criteria:

prestaties: we hebben elke pers gebruikt om zowel grote als kleine kruidnagels, gepelde en ongeschilde te bereiden. We hebben gezocht naar de geproduceerde knoflook om uniform in vorm en in de buurt van een pasta-achtige consistentie te zijn. Bij gebruik van de pers met ongeschilde knoflook, merkten we als minder ingedrukte knoflook werd geproduceerd of als de pers moeilijker was om te knijpen en schoon te maken.

gebruiksgemak: we hebben opgemerkt hoeveel kruidnagels tegelijk comfortabel in de mand kunnen passen. We hebben geprobeerd elke pers met één hand te persen en vervolgens twee handen om te zien wat gemakkelijker en effectiever was.

De Kuhn Rikon was de meest consistente knoflookpers die ik heb getest. Ongeacht hoe de knoflook is gepositioneerd of of het werd gepeld of ongeschild, voelde de Kuhn Rikon hetzelfde om te drukken en produceerde dezelfde hoeveelheid knoflookpasta van elke kruidnagel. Dit is een groot pluspunt als je iets maakt dat veel knoflook nodig heeft, zoals knoflookbrood of aglio e olio.

Dat gezegd hebbende, de Kuhn Rikon is 26 meer dan onze topkeuze en alleen uitgevoerd beter met ongeschoude kruidnagels. Als u op zoek bent om te voorkomen dat knoflook peeling wordt, is de Rikon het gemakkelijkst te gebruiken, maar het is mogelijk niet de verhoogde prijs voor iedereen waard.

de meesten van hen waren gebaseerd op een hefboomsysteem dat u de knoflook in een geperforeerde kamer bevestigd aan een onderste hendel en vervolgens naar beneden trekt, die een platte of uitstekende pers dwingt om de kruidnagels door de gaten te persen, maar er waren nog wat meer ongebruikelijke ook. Hier zijn onze favorieten.

De Lakeland Knoflook Gadget kan op drie manieren knoflook voorbereiden: Slice, dobbelstenen en puree. Het snijden en het diversen gebeurt in de hoofdkamer met behulp van verwisselbare messen die u eenvoudigweg op het mes plaatst, duwt het deksel naar beneden als een nietmachine en de knoflook wordt in de verwijderbare opslagpot onderaan geperst. Er is een roosterpatroon op het deksel dat past tussen de bladen, zodat alle knoflook wordt gedwongen, wat geen afval betekent. Om puree te pureren, moet je de rasp op de bodem van de opslagpot gebruiken, het is een reeks uitsteeksels vergelijkbaar met wat je zou kunnen vinden op een keramische rasp en wrijf de kruidnagel over in een cirkelvormige beweging. Eerlijke waarschuwing, deze laatste zal rommelig worden.

We ontdekten dat deze knoflookpopper snel en gemakkelijk te gebruiken was, en het vermogen om te plakken en dobbelstenen maakte het veelzijdiger voor verschillende soorten koken. Je kunt maar één kruidnagel tegelijk verwerken, want anders zal de gadget worstelen onder de stam, maar opruimen is uitzonderlijk eenvoudig. Het deksel heeft een verwijderbare bewaker die je opstijgt als je klaar bent, schraapt het een verdwaalde knoflook af, want het komt weg en het hele ding is vaatwasmachines.

The Oxo Good Grips-knoflookpers is erg vergelijkbaar met de stellaire, de bovenste handvat schommelt op een manier om de vaste platte pers te laten zakken voordat de andere kant op is, zodat een vel uitsteeksels een ingesloten knoflook uit de kamer kan dwingen. Grootte-wijze de twee zijn ongeveer hetzelfde, maar de oxo-versie heeft een grotere knoflookkamer en handvatten met betere grip, en is een beetje zwaarder.

Ik haat het hakken van knoflook. Het kleverig, het stinkt mijn snijplank op, stinkt mijn handen op en parfumeert alles dat er dichtbij komt met zijn niet-altijd-welkom aroma. Het verpletteren van een kruidnagel onder een mes is geen probleem. Het blijft in zijn jas en reist gemakkelijk van boord naar pot of pan. Snijden is beheersbaar, scheermesje-scherp mes of niet, maar alles buiten een zeer ruwe hak is een pijn. Nu, ik hou van knoflook, gesuteerd met greens, milder in soepen en stoofschotels, zelfs rauw in dips en verbanden. Maar ik haat het hakken van knoflook.

Als het is slechts één kruidnagel, ik ben de fijn geraspte benadering aangedraven, met behulp van een microplane om te beffent in een nabije pasta. Maar dat betekent nog steeds dat ik mijn bord, mijn handen moet wassen en de microplaneand mijn vingertoppen riskeren in het proces. Dus vorige week heb ik de knoflook gedrukt.

ik heb een knoflook niet gebruikt op het werk met veel regelmaat. We hebben er maar een in de BA-testkeuken, en het was niet overgekomen om tot vorige week te kijken, toen ik twee hoofden voor een recept februari peelde. Kom om eraan te denken, ik zou gekerfd zijn als mijn oude restaurantchef-kok me zou zien met behulp van een knoflookpers voor mijn prepwerk. Er is iets beslist un-chef-y over het gemak. Maar als het ding werkt, en dezelfde resultaten behaalt als al het fijne en frustrerende meswerk, waarom niet gebruik maken van vooruitgang die mijn werk en het leven gemakkelijker maken?

onthoud, ik ben over het algemeen geen techniek-aangedreven, verfijnde Franse gerechten op het werk of thuis. En mijn gok is ook niet. Ik weet dat er gevallen zijn waarin de Brunoise aangelegen, maar vaker wel dan niet, het niet. We testen en ontwikkelen recepten die we ernaar streven om ervoor te zorgen dat het een heerlijk en b goed genoeg is dat lezers ze echt thuis zullen maken. Mesvaardigheden is de moeilijkste klasse in de culinaire school, en tenzij je in dag uit met een mes dag werkt, is de kans groot dat je snij- en diaps gemiddeld is. Dat is oke. Ik meet mijn fijne dobbelstenen niet, en ik verwacht je ook niet.

ik zeg niet dat ik een knoflookpers gebruikt elke keer dat ik een kruidnagel tegenkom, maar er is een tijd en een plaats ervoor. Wanneer grote hoeveelheden fijngehakte of gepureerde knoflook worden genoemd, bereiken meer dan twee knagen voor de pers. Hier in de BA-testkeuken, nadenken over hoe jullie thuis kookt en hoe we thuis koken. Dus als de knoflookpers kan helpen om beter voedsel op tafel te krijgen in een meer redelijke hoeveelheid tijd, ben ik het allemaal voor.

John Lewis Partners Roestvrijstalen knoflookpers

Ik denk dat mensen gefrustreerd raken met het gebruik van een knoflookpers omdat ze vaak de fout maken van het gebruik van gepelde knoflooktechnieken, die in de kleine gaten zitten en de pers harder maken om schoon te maken. De truc is om ongeschilde knoflookteentjes te gebruiken, zegt Kristen Hartke, voedselschrijver, receptontwikkelaar en culinaire producent voor Carla Hall. De huid is dun genoeg om het knoflookvlees te laten dringen, maar de huid blijft ook intact.

knoflookpersen komen in een aantal stijlen, vormen en zelfs kleuren. Om u te helpen erachter te komen welke goed is voor uw behoeften, WetrestedThem Side aan zij en elk geëvalueerd elk op het ontwerp, de prestaties, veelzijdigheid, gebruiksgemak, gemak van reiniging en algemene waarde. Tientallen knoflookteen werden gehakt, evenals andere items, zoals gember, munt en meer, om ervoor te zorgen dat ze echt het beste zijn.

Zo werd gerommeld, moest ik toegeven, terwijl ik een mes en snijplank accepteer, dat niet alleen een knoflook had ingedrukt, ik heb het op een regelmatige basis gebruikt. En, tot dat moment, had ik me niet gerealiseerd dat dit iets was om zich voor te schamen. Ik ben trots op dat ik daar ben met elke food snoby going, maar op de een of andere manier was deze me voorbijgegaan.

Ik beschouw de knoflook persen als zowel belachelijk als zielig, hun effect is precies het omgekeerde van wat mensen die hen kopen, het geval is. Het knijpen van het sap uit knoflook vermindert zijn potentie niet, het concentreert het IT, en intensiveren de geur. Ik heb me vaak afgevraagd hoe het is dat mensen die ooit een van deze duivelse instrumenten hebben gebruikt, dit niet opmerken en onverwijld het ding in de vuilnisbak gooien.

Raymond Blanc, die me voorstelt, gebruik waarschijnlijk geen zelf, erkent dit tenminste erkent dit: een pers is nog steeds de beste en gemakkelijkste manier om je knoflook te verpletteren, hij probeert vriendelijk, terwijl de Great Madhur Jaffrey gelukkig is zichzelf als een toegewijde perskop in haar ultieme currybijbel. Ik voel een eer om haar goede naam te beschermen. Ik ga uit en koop vijf hoofden van knoflook.

Na meerdere Instructional video's over hoe ze hakken, hakken en plakken knoflook als een pro zette ik mijn wankele techniek om te gebruiken in recepten die me meestal reiken naar mijn vertrouwde pers. Allereerst redenereer ik, ik moet trainen of het de methode is, of het gereedschap, dat op een fout is. Met andere woorden, het verpletteren van knoflook ontgrendelt onaangenaam harde smaken, maar het is gedaan?

ik gebruik echter niet alleen mijn knoflookpers voor dingen die een knoflook puur roepen. Ik implementeer het ook wanneer het recept fijngehakte knoflook nodig heeft â € "Het is een mijlvloeistof, en vermoedelijk iets sterker smaken, maar hoeveel verschil maakt dit echt aan het voltooide gerecht? Om erachter te komen, hak ik een kruidnagel zo klein als ik kan met een mes en roer het in een verzachte boter â € "in het belang van de wetenschap, I met tegenzin Laat de peterselie en Parmezaanse kaas eruit. Ik verzend een andere metaal nogal sneller met behulp van de pers en vul vervolgens twee helft Baguettes en bak ze. In tegenstelling tot mijn verwachtingen, heeft het knoflookbrood dat ik heb gemaakt met de pers een mildere smaak dan die die de fijngehakte knoflook bevat. Na het vullen van onze gezichten met beide, concluderen we dat dit alleen kan zijn omdat het bijten op vaste stukjes knoflook, hoe klein ook, een meer intense smaak hit geeft. Ik geef de voorkeur aan de fijngehakte versie, maar dan vind ik mijn knoflookbrood fel.

het knoflookkookboek dat ik van de bibliotheek heb verkregen, verzekert me dat ik altijd verpletterde knoflook moet gebruiken, maar voor roerbelden, dus ik besluit om er een whirl goed te geven, twee in feite: één met behulp van knoflook geperst een pers en een die knoflook bevat die ik fijn met een mes heb gehakt. Echter Furiouly Ik roer mijn rokende wok, de geperste knoflook brandt nog steeds veel gemakkelijker dan de fijngehakte batch, waardoor de resultaten een onaangename bitterheid die ik mezelf de schuld geven in plaats van de pers. Ik besluit om in de toekomst vast te houden aan gehakte knoflook bij het koken bij hoge temperaturen en mogelijk experimenteren met het verlaten van het in iets grotere stukken.

waar sta je op knoflookpersen zijn ze gereedschap van Satan of de slachtoffers van onwetende snobbery? Is de manier waarop je je knoflook voorbereidt, afhankelijk van wat je kookt, en waar sta je op die kleine groene spruiten? En hoe gaat u met de geur?

Knoflook dompel saus voor pizzaprecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Knoflook dompel saus voor pizzaprecepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Uus täna

Wild Garlic Focaccia Jamie Gennaro MyFoodMemories AD

Wild Garlic Focaccia Jamie Gennaro MyFoodMemories AD

Jamies huis kookkunsten www. amieshomecookingskills. OM ...

Kom meer te weten
Knoflook Focaccia Serious Eats Recept

Knoflook Focaccia Serious Eats Recept

Een Detroitstyle pizza met knapperige, gekarameliseerde randen en een dikke saus en kaas.

Kom meer te weten
Geroosterde knoflook focaccia voor Breadbakers Sizzling Tastebuds

Geroosterde knoflook focaccia voor Breadbakers Sizzling Tastebuds

Focaccia brood gemaakt met behulp van gegiste deeg. Delicious toppings zoals rozemarijn, knoflook wordt toegevoegd op de top. Zacht, knapperig en heerlijk.

Kom meer te weten
Red Knoflook Pizza Sauce

Red Knoflook Pizza Sauce

Knoflook en olie Pizza Saus recept Hoewel deze saus is super eenvoudig, Muse erop worden gelet de knoflook niet te branden. Verbrande knoflook zal de saus bitter maken.

Kom meer te weten
Geroosterde knoflook Parmezaanse asperges

Geroosterde knoflook Parmezaanse asperges

Dit is een recept dat ik vaak maak omdat het super snel, smakelijk en gemakkelijk te maken is. Ik hou ook van dat het paren met zoveel verschillende hoofdgerechten. Ik hou van de garlicky smaak met de zoute Parmesanit maakt de asperges extra speciaal naar mijn mening. Ik diende deze asperges met een heerlijke gehaktbrood naar ...

Kom meer te weten
Luchtfriteuse knoflook Parmezaansean geroosterde aardappelen recept

Luchtfriteuse knoflook Parmezaansean geroosterde aardappelen recept

Fingerling-aardappelen hebben een natuurlijke vleugje zoetheid. Geroosterd met Parmezaanse kaas en knoflook, maken ze een heerlijke kant die goed gaat met bijna alles.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Abonneer Nowhttpwww.youtube.comsubscriptioncenteradduserCookingguideWatch Morehttpwww.youtube.comCookingguideParmesan entrecôte saus isnt desi ...

Kom meer te weten
ParmeSanBasil Butter Recept

ParmeSanBasil Butter Recept

Soms wil je gewoon een grote kom pasta met boter en parmesaanzetchy, zijdeachtig en zout, het is altijd goed en praktisch foolbestendig om het een beetje meer volwassen te maken, neem gewoon een stap verder bruin de boter

Kom meer te weten
Steak Met Knoflook Parmezaanse Roomsaus Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Steak Met Knoflook Parmezaanse Roomsaus Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Dit gegrilde ribeye Cajun Garnalen Met Parmezaanse Roomsaus recept is zo heerlijk en vol van smaak. Het is een van de vele heerlijke recepten gedeeld door thuiskoks op BakeSpace. om, 's werelds zoetste recept swap gemeenschap.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Krijg de grote en sappige knoflook ParmeSean Wingstreet om uw pizza's te complimenteren Nu op www.pizzahut.com.ph, download de nieuwe Pizza Hut mobiele app of ...

Kom meer te weten
Kippenvleugels met knoflook Parmezaanse saus

Kippenvleugels met knoflook Parmezaanse saus

Deze chesapeake-knoflook Parmezaanse vleugels zijn gebaseerd op een bekroond recept van een populaire Ierse pub in Baltimore die ik jaren geleden ontwikkelde

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Je hoeft niet langer kippenvleugels te bestellen om te gaan. U kunt dit Knoflook Parmezaanse kippenvleugels recept recht in uw huis maken. Het gezin zal ervan genieten.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.