Blijf Bierockin in de freeworld

Volga Duitse Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Opmerkingen: Afgevoerd zuurkool kan worden vervangen door de kool. Hier zijn vele variaties hoewel de meeste zijn waarschijnlijk niet authentiek. Swiss, provolone en Amerikaanse kaas zijn gebruikt. De Nebraska restaurants verkopen een Italiaanse runza met tomatensaus en mozzarella. unzas bevriezen goed. Ze kunnen ook gemakkelijk worden opgewarmd in de magnetron.

Tom, bedankt voor het plaatsen van de Bierock recept. De naam Bierock of meer correct, Birock, is het Volga Duitse aanpassing van pirog, het Russische woord voor een gebakken taart of omzet. Het wordt vermeld in augustus Longsinger's 1925 manuscript dat door Verlag Bernhard Albert Greiner in Duitsland in 2004 werd gepubliceerd als het boek, Sachliche Volkskunde der Wolgadeutschen: Siedlung, Obdach, Nahrung, Kleidung.

Bierocks - ouderwetse Volga Duitse hamburgers recept -

2011-08-08 De Volga Duitsers waren Duitse kolonisten die waren om live en boerderij in de Volga River Valley in het centrum van Rusland in de achttiende eeuw uitgenodigd. rom phoenixnewtimes. omAuthor Maya DukmasovaEstimated Reading Tijd 6 min

2011-07-20 Recepten uit Er is altijd ruimte voor één zijn traditionele Volga Duitse styleâ €”een mix van Russische, Duitse en Amerikaanse gerechten. Recepten omvatten Kool broodjes, Duitse Chocolate Cake, Grebble, Crock Dills, Strawberry Pretzel Salade, Duits knoflook worst, Pompoen Pot en Zucchini Bars. Het boek bevat ook een zelfgemaakte recept voor loog zeep. rom PRWEB. Omgestelde leestijd 3 minuten

Duitsers From Russia North Dakota recepten. 9 uur geleden 2012-11-01 NDSU Bibliotheken Duitsers uit Rusland Heritage Collection zal binnenkort vrijgeven Almas favoriete recepten: Koken en Memories van een Duits-Russische Farm Kitchen. Schott stierf 7 oktober en de kookboeken debuut samenvalt met wat zou haar 90ste verjaardag zijn geweest. Rom TFRecipes. om

2017/07/27 De kolonisten in Norka grotendeels bleef het voedsel tradities van hun voorouders. Na verloop van tijd, invloeden uit etnische Russen voedingsmiddelen en de beschikbaarheid van lokale landbouw producten aangepast hun voeding. Deze aangenomen voedingsmiddelen, zoals Kraut Kuche of Bierock, hebben in veel gevallen worden traditioneel voor de Wolga Duitsers. Hieronder zijn enkele van de voedingsmiddelen en dranken die. rom norkarussia. nfo

2011-04-22 De belangrijkste nietje van Volga Duitse eten is Duitse worst. Er werd gezegd toen ik opgroeide, dat als er geen Duitse worst op een evenement, zoals een bruiloft of familiereünie, het evenement was niet een Duits evenement. Het maken van Duitse worst dateert uit de regio Wolga in Rusland. Echter, in de Central Valley de "koning" van echte Duitse worst. rom ronelaw. logspot. om

Vind honderden authentieke recepten, eigentijdse maaltijd ideeën, en gidsen voor de regio diverse voedsel culturen. Blader 1100 ingevoerde voedingsmiddelen en dranken te koop. Deze website wordt onderhouden door de Duitse Foods Noord-Amerika, LLC, een onafhankelijke importeur en retailer gevestigd in Washington, DC. rom germanfoods. rg

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

ik dit vreemde plant om een ​​verbinding met mijn Volga Duitse voorouders, de Arndts voelen groeien. Ze wisten het als Schwartzbeeren en gebruikten de bessen om taarten en vullen ravioli-achtige Maultaschen of diende ze over vlakte dumplings met gesmolten boter en room. Zij brachten deze bessen met hen van Norka, in Russias Wolga bassin, waar ze en honderdduizenden andere etnische Duitsers vestigden zich tussen het verlaten van hun thuisland in Zuid-Duitsland twee en een halve eeuw geleden en emigreren 150 jaar later opnieuw. De meeste van deze Volga Duitsers vestigden zich in de Amerikaanse Midwest, maar honderden gezinnen kwamen naar Portland. Mijn familie was één van hen.

Ik kweek nachtschade omdat het een van de weinige verbindingen ik een once-levendige gemeenschap die haar stempel gedrukt op Portlands culinaire geschiedenis. Er was Sinners gerookte worst, die oorspronkelijk zijn verkocht aan John Sinners midden van de eeuw Fremont Market, nu verkrijgbaar bij New Seasons Market. Steinfelds dille pickles, nu verkocht landelijk, werden gemaakt in Portland voor bijna negentig jaar. Er waren tientallen wijk vlees markten en bakkerijen. Maar vandaag, de geschiedenis en de cultuur van Portlands Volga Duitsers bijna vergeten.

In Nebraska, Kansas, en de Dakota, traditionele Volga Duitse gerechten is goed vertegenwoordigd , duidelijk zichtbaar in fast-food restaurants en supermarkten. De Volga-Duitsers van Americas Breadbasket Hold Grand Schmeckfeststraditional-feesten die de hele Gemeenschap samenbrengen. Ja, Pazhalstayes in het Duits en alsjeblieft in RussianReply de ouderlingen wanneer ze werden gevraagd of ze een andere plakje zoete Kuchen wilden. In Portland is onze Wolgadeutsche-community veel gedispergeerd en losbrei, en het culinaire erfgoed kan sterven met de laatste oudsten die het observeerden.

Toen de zeven jaar oorlog eindigde in 1763, heeft Duits-geboren Catherine de grote uitgegeven een manifest om die whod uit te nodigen die door de oorlog werd getroffen om de Russische steppe te koloniseren en haar rekrutering op Duitsland te concentreren. In 1766 verlieten mijn voorouders Hesse, Duitsland, na de rallying-kreet van hun geliefde keizerin, voor de Russische kolonie Norka, in de buurt van Modern-Day Saratov. In totaal werden 104 Duitse kolonies vastgesteld door de Russische regering.

De Duitse immigranten werden in het hele land absolute autonomie beloofd. Ze mochten hun religies en hoge Duitse taal houden, hoewel ze een aantal Russische leenwoorden hebben opgehaald. Ze waren niet nodig om te dienen in het leger of zelfs de meeste belastingen betalen. Het brengen van hun tarweboeren en freestechnologie met hen, samen met tabak, aardappelen en geavanceerde herdermethoden, verdienden de immigranten hun bewaren door de Russische landbouw te moderniseren.

van degenen die geïmmigreerde naar de Verenigde Staten, het meest verplaatst naar de tarwe-groeiende Amerikaanse broodbasket om de landbouw te hervatten. Een paar slechte jaren van tarwe-mislukkingen en sprinkhanen reden wat west op zoek naar ander werk. Ze namen de spoorwegen in de Pacific Northwest, waar ze weelderige landbouwgrond en een grote Duitstalige bevolking vonden.

Tegen het einde van de negentiende eeuw was Portland naar voren gebracht als een grote tarwe-frezen en -exporterende stad van het Westen, outshining Seattle en zelfs San Francisco. De zwaar beboste gebieden rond Portland zijn echter geschikt voor de groeiende tarwe, dus veel Duits-Russische boeren die naar het noordwesten kwamen, verhuisden naar de Palouse Prairie of Eastern Washington. Degenen die in Portland zijn geland, hebben stedelijke banen, werkten in de stads, veel meelfoles en stoombakkers. Sommige geopende diners, vleesmarkten en supermarkten; Anderen namen werk in de railwielen of begonnen de vroegste vuilnisafvoerdiensten.

Toen de eerste Volga-Duitsers arriveerden in de late jaren 1800, vestigden ze het gebied Albina en vervolgens een spoorwegbedrijfstad dat nog niet in de stad Portland was gehecht. Land er was betaalbaar, waardoor de Volga Duitsers in de buurt van elkaar bouwen en de nauwe banden en tradities houden die ze een eeuw in Rusland hebben gehouden. De uienkoepel die ooit bovenop het heuvelblokkering in Noord-Russell en Williamsand zat, topt nu een tuinhuisje in Dawson Parkhelped Give Albina The Bickname Little Russia.

Tegen de jaren vijftig waren de kinderen van Volga Duitse immigranten opgegroeid in Portland en begonnen gezinnen van hun eigen gezinnen, vaak met zich mee met buiten de gemeenschap. Veel gedispergeerd om ten oosten van Portland te buitenwijken. Snelweg en stedelijke vernieuwingsprojecten in de buurt van Albina verdiepte de Duitse, Poolse en zwarte activiteiten districten . Naarmate meer van de Wolgadeutsche met de omliggende gemeenschap is geïntegreerd, werden minder tradities doorgevoerd, waaronder gezinsrecepten.

En dus ben ik opgegroeid zonder de culinaire tradities van mijn vaders mensen. Maar zoals de zwarte nachtschade en mijn familie, ben ik veerkrachtig en vasthoudend. Tenacity reed me om de Bierocks en Borsjft te recreëren die mijn geboorterecht had moeten zijn, en hoewel mijn versies misschien minder traditioneel zijn, zijn ze altijd diep bevredigend. Wanneer ik deze voedingsmiddelen maak, ben ik er zeker van om mijn jonge zoon eraan te herinneren dat dit het voedsel van zijn volk is.

Zelfs als ze niet uit onze moeders komen, zijn traditionele voedingsmiddelen een navelstreng. Ik spreek misschien niet de gewarde taal van de Wolgadeutsche, maar ik omhelst nog steeds de etnocha's van een Bierock. En ik verbouw zwarte nachtschade in mijn Portland-tuin omdat het me in mijn familiegeschiedenis root.

Heather Arndt Anderson is de auteur van vier boeken over de culinaire geschiedenis en een Bijdragen Writer aan Portland Monthly Rooms-koninkrijken. Ze is een zeldzame Poort van de vierde generatie Portland en mist nooit een kans om erover te scheppen.

Het lijkt erop dat de Volga-Duitsers die zich in dit gebied vestigden, uit de regio van de Wolga-rivier kwamen, welke door Russia. Waarom waren Duitsers daar? Rusland moedigde deze etnische Duitsers aan om de grens over te steken en zich te vestigen in Rusland, waar de Russen hoopten dat de Duitsers hun -landbouwkundige kennis in de Russische vlakten zouden verspreiden.

In ruil daarvoor kregen de Duitsers de vrijheden beloofd om de Duitse taal en cultuur te behouden, hun respectieve religies te beoefenen en zijn vrijgesteld van militaire dienst. Door middel van verschillende Politieke Wijzigingen, geërodeerde die vrijheden, met name de vrijstelling van de theconcriptie, tot het punt dat duizenden Volga-Duitsers geïmigreerd naar de Verenigde Staten, die voornamelijk op de Midwestern-vlaktes worden geregeld, inclusief grote baas thuis staat Kansas. t herinnerde hen aan de Russische vlaktes. Onze harde wintertarwe die nu in de staat is geplant, was een bonus van deze Duitsers!

Ik vroeg snel om een ​​recept. ze had niet. In feite had de vrouw heel weinig recepten opgeschreven. Ze waren in haar hoofd en haar handen. Maar ze ratelde af wat ze gebruikte en wat ze deed en als de meesterschepper van alle dingen die lekker sprak, betaalde ik aandacht.

Dit silageseizoen, werd gesuggereerd dat we misschien een dame van de stad konden krijgen om sommigen te dienen om te dienen voor de silageploeg. Ik dacht dat dat een geweldig idee was, want het zou me wat tijd redden en de jongens iets anders geven voor hun lunchmenu. Naast koude broodjes.

Bak gedurende 15-20 minuten op 350. Cool op bakrek als je ze gaat bevriezen. Anders, graaf in! Sommige mensen zoals ze met ketchup. * Blech! * Sommigen zoals zij met mosterd. * ick! * Alles wat ik wil is een beetje boter en tijd!

mijn moeder zou beledigd zijn met elk koekjedeeg, citroen peper, worcestershire of caraway zaad in een recept van Bierock. Wij zijn Volga Duits, het verhaal van Kansas is correct. We wonen ook in Colorado, Noord- en Zuid-Dakota, Nebraska, Wisconsin en vele andere staten. We noemden ze ook ook rotsen! Dit is een smakelijk recept, maar niet zoals het origineel. Een goed brooddeeg, kool, ui, gemalen rundvlees, zout en peper zijn waar Bierock mee is gemaakt! Ik voeg soms een plakje Amerikaanse kaas toe bij het monteren van hen. Mijn familie geeft de voorkeur aan het originele recept.

het klinkt als een zwaar metalen festival, maar rondom Wichita, Kansas, is een Bierock bedoeld voor de honger. Ingeweld in een dunne laag deeg, herbergt de handgrote broodrol een Duits Wonderland van rundvlees, kool, ui, specerijen en bruin mosterd.

de eerste die ik heb gehoord van Bierocks was toen we onze foodtruck openden en mensen begonnen te vragen, zegt Manu Engels, een Duitse inheemse uit Rheinland Pfalz die Wichitas-kroost doorloopt met haar man Austin.

Wagamama Prawn Gyoza Recept

Koop Gardners-boeken uit Ocado. Vind je favoriete boodschappen, essentiële zaken van huishoudens, en waarde bezorgd in Ocado.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Blijf mijn artikel lezen over bestgrilde Walleye-recepten om te genieten van een heerlijke maaltijd en gelukkige momenten met je familie en vrienden te delen.

Kom meer te weten
Verslaafd aan Lake Erie Walleye 4 Recepten voor de perfecte blankcanvas-vis

Verslaafd aan Lake Erie Walleye 4 Recepten voor de perfecte blankcanvas-vis

Ons eenvoudig gefrituurde walleye-recept maakt gebruik van een crackerbased-paning en een snelle pan frituur totdat het goudbruin, knapperig en perfect is.

Kom meer te weten
Drew Barrymores Keukenapparatuur zijn eindelijk terug op voorraad bij Walmart

Drew Barrymores Keukenapparatuur zijn eindelijk terug op voorraad bij Walmart

Actrice en Talk Show Host Drew Barrymore heeft haar debuutkeukenapparatuurlijn, prachtig keukengerei uitgebracht. De lijn wordt uitsluitend verkocht bij Walmart.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Walmart heeft samengewerkt met IBM op het gebruik van Blockchain-technologie om sinds 2017 de wereldwijde traceerbaarheid van voedsel te verbeteren.

Kom meer te weten
Artsen Keuken 321 Herb en Walnut Crumbed vis met Ingelegde Rode Kool The Doctors Kitchen

Artsen Keuken 321 Herb en Walnut Crumbed vis met Ingelegde Rode Kool The Doctors Kitchen

In plaats van het oppakken van meeneem voor uw volgende vrijdagavond pootvis, probeer te zwepen dit Walnut Vastgeroeste Gebakken kabeljauw recept Het heeft nog steeds dat knapperige, gouden korst zonder al van de ...

Kom meer te weten
Receptaansluiting Walnutoat Pie Crust

Receptaansluiting Walnutoat Pie Crust

Het recept levert voldoende deeg op om twee korsten te maken. Je kunt het extra ruwe deeg bevriezen, goed ingepakt, tot twee maanden. De bedragen van sommige ingrediënten worden vermeld door gewicht Ounces en door volumekopjes en eetlepels gebruiken eenmeting.

Kom meer te weten
Koreaanse korte storieshwang Byungsng, melancholische walnoottaart

Koreaanse korte storieshwang Byungsng, melancholische walnoottaart

Hodugwaja staat ook bekend als Koreaanse Walnut Cake. Dit is een van de gemakkelijkste, lekkere en chiquistste woestijnen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Zoete en smaakvolle taart barstend met knapperige, geroosterde pecannoten, genesteld in een schilferige, boterachtige korst.

Kom meer te weten
Butterscotch Schnapps Recepten Voedingsberekening

Butterscotch Schnapps Recepten Voedingsberekening

De vermakelijke experts bij HGTV. Om een ​​recept te delen voor een warme butterscotch-bedtijdcocktail, is het perfecte einde aan een koude winters dag.

Kom meer te weten
11 Herfstdrankjes die je zullen verwarmen

11 Herfstdrankjes die je zullen verwarmen

Natuurlijk, het is niet koud verkouden in Austin ... Echter, wanneer je uit het land van taco's en patio bars komt, kan alles onder de 60 graden 's nachts een sneeuwstorm voelen. Welke betere manier om die aanhangsels op te warmen dan met een stomende hete cocktail hier zijn een paar o

Kom meer te weten
15 daling desserts die warme samenleving kunnen worden geserveerd19

15 daling desserts die warme samenleving kunnen worden geserveerd19

Maak deze heerlijke valdesertrecepten met pompoen, appel, peer, en meer nu de bladeren veranderen, m

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.