Op Californias Lost Coast, Foragers vinden het recordbedrag van Cantharellen

Op Californias Lost Coast, Foragers vinden het recordbedrag van Cantharellen

De dop is 1 tot 6 in diameter en droog, niet slijmerig of kleverig aan de aanraking. In het begin is het in het algemeen breed en wordt plat of depressief naar vaasvormig met de leeftijd. Het is meestal soepel, soms gebarsten. Het is oranje, geel of fel geelachtig oranje. De marge is gekromd onder wanneer jong, wordt gelobd of golvend met de leeftijd.

kruidenierswinkels en boerenmarkten brengen een mooie cent op voor deze yolk-gele schoonheden. En dat is de reden waarom veel paddenstoelenliefhebbers zaken nemen in hun eigen handen, op weg naar het herfstbos op zoek naar culinair goud. Hij jaagt opâ € "Ook al betrekt het vaak back-breaking buiging over en trekking-up heltingen uit geslagen padenâ €" is het leuke deel, de tweede alleen om de milde, aardse paddenstoelen te eten.

iets dat verbazingwekkend is over Cantharellen, is dat ze elk jaar op de exacte plek groeien, zegt Michael Neff, directeur van Washington State Universials Molecular Complex Sciences-programma, Assistant Chair of the Department of Crop and Sociw Sciences, en Longtime Mushroom Hunter. Ze zijn echt voorspelbaar voor het punt van, zeggen, binnen twee voet van een bepaalde stomp.

Gemeenschappelijk in heel Europa en Noord-Amerika, evenals delen van Australië, Afrika en Azië, cantharellenachtige schaduwrijke, coniferen-overdekte plaatsen. Theyre Mycorrhizal, Setheir Underground Networks of Myceliaeenjoy een symbiotische relatie met host-specifieke boomwortels, met name die van Douglas Fir, Spruce en Hemlock. Ook al hebben we het vermogen om Mycelia in cultuur te laten groeien, zegt Carris, we hebben ze niet in staat geweest om ze zonder een boom naar fruit te krijgen. Je kunt alleen Cantharellen in het wild vinden.

Hoewel felgekleurd, kan Cantharellen moeilijk zijn onder een luifel van gemengde naaldbomen Anda-deken van dennen-enpine naalden. Ze vergissen gemakkelijk voor herfst gehouden bladeren. Vertelt ze door hun speelse vorm, vaak vergeleken met een trechter of trompet, evenals hun valse kieuwen en de gevorkte ruggen die hun dikke stengels droegen. Hun caps zijn golvend en onregelmatig, met gegolfde randen zoals gefatteerde gebaksmannen.

gepopulariseerd in Frankrijk in de 1700s, Canterelleslow in calorieën en een goede bron van vitamine D, evenals mineralen zoals koper, ijzer, kalium en manganesewerre in ™ ¯hake cuisine â € ™ nobility. Ze blijven een favoriet in vele Europese naties zoals Polen, Litouwen, Oekraïne en Tsjechië, waar paddestoel-picking een langdurige culturele traditie is.

Hun smaak doet me altijd bedenken dat ik in het bos is, zegt Carris, een afgelopen executive vice-president van de Mycologische Society van Amerika die verscheen in de 2019 Documentair Film Fantastic Fungi, geregisseerd door Louie Schwartzberg en verteld door Brie Larson. Wanneer ze koken, is hun geur meer fruitige "" ruikt één soort naar abrikozenâ € ", maar de smaak, voor mij, doet het gewoon doen aan het bos.

chef-koks gebruiken cantharellen in romige, seizoensgebonden gerechten, zoals risotto, pasta en pilaf. Ze koppelen bijzonder goed met tijm, sjalotten en saffraan. En ze zijn gemakkelijk voorbereid. Gebraden of saaie ze met boter, olijfolie en een plons wijn en geniet ervan. Of, red ze voor later. Het leuke aan Cantharellen is dat je ze kunt bevriezen, zegt Carris. Je kunt het hele jaar door van ze genieten.

Neffuses zijn eerste keuzes van het seizoen bovenop biefstuk. Resten gaan de volgende ochtend een geitenkaasomelet in. Het geheime ingrediënt in zijn Sautà ©: een kleine vermouth of vers geperst citroensapâ € "of beide. Het is gewoon geweldig om te eten met een brood, zegt Neff, die ook Canthtelles op zelfgemaakte pizza en in spaghettisaus zet. Ik hou van ze gewoon te eten.

Jim bevrijd beveelt aan te zoeken naar het eetbare goud in de jongere, gezondere bossen, typisch de tweede groei, met bomen 10 tot 12 voet in diameter. Hij reageerde Special Forest-producten Specialist voor WSU-extensie geleerd de lessen voor mycologische samenlevingen aan de westkant al tientallen jaren. Hij moedigt foragers aan om voorzichtig te verlopen en zachtjes te oogsten, paddestoelen op hun basis te snijden, in plaats van ze uit de grond te trekken, om de Mycelia niet te storen.

Hij beveelt ook aan om het weer in de gaten te houden. In drogere omstandigheden, zij dont komen zo veel, zegt Freed, whos gezien cantharellen verkopen ergens 10-17, zelfs 28 per pond. Het is echt van cruciaal belang wat er gebeurt in eind juli tot midden augustus. Als de temperatuur blijven lekker warm, boven het vriespunt 's nachts, en er is een goede bodemvochtigheid of misschien 2 inch van neerslag over de maand, zult u zien veel cantharellen. Hun belangrijkste is midden september tot Halloween, tenzij je een vorst te krijgen. Weve had drie goede jaren op rij.

Ah de Cantharel. Wat in de wereld kan worden gezegd over deze paddestoel die sindsdien nog niet gezegd al. Deze paddestoel kan verantwoordelijk zijn voor inspirerende meer mensen om amateur paddestoel jagers dan alle andere te worden. Met zijn heldere oranje kleur enkel roepen om ontdekt te worden, zijn delicate aroma van abrikozen, en zijn heerlijke eenvoudig smaak, is het geen verrassing is het een van 's werelds meest populaire eetbare paddestoelen!

Cantharellen behoren tot de meest gemakkelijk identificeerbare paddestoelen op de planeet. Niet alleen dat, maar ze zijn super gemeenschappelijke over de hele wereld, en zeker heel gebruikelijk hier in Stowe Vermont. In het algemeen zijn ze klein, oranje, en staan ​​alleen, niet geclusterd. Dat gezegd zijnde, hier zijn nog enkele duidelijke identificatie hulpmiddelen te gebruiken bij het identificeren van cantharellen in de groene bergen van Vermont.

Er is een look a like soorten die je nodig hebt om aandacht te besteden aan. De hefboom o lantaarn is ook een oranje paddestoel. Echter, de Jack O lantaarn groeit in clusters, en zijn scherpe kieuwen zijn NIET FORKED. Jack o lantaarns zijn giftige , dus zorg ervoor dat je positief uitgesloten ze uit voordat mee naar huis nemen uw hanenkam.

Eerlijk gezegd, er is geen verkeerde manier om een ​​hanenkam te eten! Im niet van plan om moeite met een recept, want als je als paddestoelen, je gaat als deze schimmel maakt niet uit hoe je het koken. Als het je eerste keer, en u alleen hebt oogst een paar cantharellen, zou ik langzaam stel sautà © ing ze in boter. Slechts ongeveer 5 minuten aan elke kant. Dont over doen, of je zal een deel van die hanenkam smaak te verliezen.

U kunt ze in en op alles. Zodra de zomer rond rolt, vind ik cantharellen zo vaak, dat ik regelmatig gewoon gooi ze in wat ik toevallig te maken die avond voor het diner. Een paar van mijn favorieten zijn pizza, biefstuk en kaas, mac en kaas en salades. Hier is een recept voor een rode wijn, roomsaus met prei. Goede jacht!

Oh, mooie, mooie paddestoelen. Cantharellen zijn enkele van de meest begeerde champignons door de koks, samen met truffels en morieljes. Wist u dat alle cantharellen in de wereld uit het wild worden geoogst? We havent bedacht een manier om dit soort paddenstoelen boerderij. In tegenstelling tot portobellos , die industrieel kunnen worden geteeld met mest en organisch afval, cantharellen zijn moeilijker. Dit soort paddenstoel groeit in harmonie met de wortels van verschillende levende planten.

De meeste mensen liever vers eten van paddenstoelen, maar is het mogelijk om ze te behouden, ook. De beste manier is om hen te Saut in boter en vries ze. Dit houdt in de meeste smaak. Cantharellen kan ook uitgedroogd en opnieuw in warm water voor gebruik. Voor het beste resultaat, gebruik maken van de paddestoel water in de schaal om de meest smaak te houden. Maar echt, ze zijn beter bevroren in plaats van gedroogd. Ze gewoon niet terug te komen met dezelfde smaak.

Deze paddestoelen hebben een prachtige, maar subtiele smaak. Het is belangrijk om te voorkomen dat overweldigend de fruitige, peperige smaak van de cantharel. Deze paddestoel heeft een heerlijke vorm en textuur, waardoor gerechten die deze attributen te benadrukken zijn het beste. Een groot deel van de tijd, cantharellen zijn best gedaan simply- sauted in boter en toegevoegd op de top van iets. Dat er iets kan zijn pizza, pasta, risotto, brood, of een omelet. Sommige mensen maken een romige soep met de paddestoel. Een avontuurlijke uitdaging is om de zoetheid van de paddestoel te gebruiken in een woestijn, zoals ijs. Vergeet niet, houd het simpel met deze delicate stof!

De zinsnede de gouden heuvels van Californië roept een beeld van de heuvels van gouden gras, kabbelende in de wind. Maar om een ​​paddestoel jager in onze groene, winter regenseizoen, kan het iets heel anders betekenen. Greet een nieuw soort van goud: de reus, Californië gouden cantharel, Cantharellus californicus. Onlangs door David Arora en Susie Dunham beschreven in 2008, dit monster cantharel, de grootste in de wereld, is onder de indruk en voedde lokale pot jagers al generaties lang. Vroeger hoop gegooid onder de catch-all naam van Cantharellus cibarius, slechts een van deze gouden schoonheden kan een gezin te voeden van vier â €”met restjes!

California eiken cantharellen dwerg de concurrentie als gevolg van de aanhoudende groei in het veld, aangeduid een fenomeen als onbepaalde groei. De meeste champignons, en zelfs de meeste cantharellen, produceren een kortstondig fruitlichaam met een sporen draagvlak, werpen hun sporen en rotten dan weg. Cantharellus Californicus blijft vruchtbare lagen toevoegen bovenop de oude â € "produceren sporen over een periode van weken of maanden in plaats van dagen, en steeds groter en complexer in vorm in de loop van de tijd.

Het grootste nadeel aan de California Giant Chanterelle is het soms modderige oppervlakte en doorzigtextuur. Het kan moeilijk zijn om schoon en droog te blijven als je maandenlang in het veld bent! Hoewel je misschien hebt gewaarschuwd om je paddenstoelen nooit te wassen, tenzij je geniet van de smaak van vuil, dan wil je deze absoluut deze wassen. In feite, deze modderpuppy's, zoals sommige jagers helend noemen ze, zijn zo robuust dat ze kunnen opstaan ​​voor een goede huilen, zolang je het aan een zachte spray houdt. Het is dan het beste om ze een dag of zo te laten drogen op een koele plaats. Eenmaal schoon en droog, kunnen ze weken in een koelkast worden opgeslagen, in verzegelde tupperware-containers omzoomd met papieren handdoeken. Ze kunnen ook voorbereiden en lichtjes worden gebakken en vervolgens voor gebruik op een ander moment bevroren. Drogen wordt niet aanbevolen vanwege de resulterende leerachtige textuur. Raadpleeg onze pagina in het gedeelte Recept voor meer informatie over het bereiden, opslaan en koken.

Dit is een verbazend jaar geweest voor deze uitstekende en populaire eetbare paddenstoelen. Zoek naar ze onder de kust Live Oak rond de baai en daarbuiten, waar live eiken en winterregens samenvallen. Maar onthoud, niet elk jaar is als deze. Het kost veel energie, van zowel boom als schimmel, om een ​​enorme schimmelvruchten te produceren, dus verwacht het niet een tijdje. Als een bekende Chanterelle Oak volgend jaar niet opnieuw Cantharelles produceert, wees geduldig wanneer de omstandigheden gelijk hebben, ze zullen verschijnen, als bij magie, en onze heuvels van Californië zullen opnieuw met goud lopen: het etenszin.

vanwege hun hoge vochtgehalte, worden ze vaak voorbereid met een droge saut. Dit wordt gedaan door de paddenstoelen in een koekenpan te snijden en te koken zonder toegevoegd water of olie. Overtollig water wordt tijdens het koken af ​​gebracht.

hun milde, nootachtige, bijna abrikozenachtige smaak maakt ze echt veelzijdig in de keuken. Veel mensen zeggen dat ze het best worden voorbereid: safe in boter of gebruikt in roomsauzen, en geserveerd met kip- of eiergerechten. Gebruik in gerechten waar ze niet hoeven te concurreren met sterke smaken.

Cantharellen beginnen als kleine knoppen halverwege juli uit de grond en zijn overvloedig van september tot eind januari in warme zones. Ze zijn gemakkelijk te identificeren door hun golvende trechtervorm, en hun kleur, die varieert van dichtbij in de buurt van een super-fel-sinaasappel. Terwijl de leeftijd, groeiende omstandigheden en locatie kunnen beïnvloeden hoe Cantharelles eruitzien, zijn er een aantal unieke identificatierechten die ze gemakkelijk te herkennen maken.

Cantharellen blijven een wilde paddenstoel omdat ze niet gemakkelijk worden gecultiveerd. Ze zijn een mycorrhizale paddenstoel, wat betekent dat ze een symbiotische relatie hebben met de bomen die ze in de buurt groeien, vooral dennen, Douglas Fir en Hemlock Spruce. Er zijn Chanterelle-soorten die ook groeien met Oaks Beech-esdoorn en andere bomen.

Verse gouden chanterelle paddestoelen geprijsd per pond

Paddestoelen zijn gevoelig en niet gemakkelijk te cultiveren, die de prijzen voor consumenten aandrijft. Hier zijn de 12 duurste champignons ter wereld

Uus täna

Creamy Chanterelle Pasta The Greedy Vegan

Creamy Chanterelle Pasta The Greedy Vegan

De aardse smaak van gouden cantharellen paren verbazingwekkend met de zoetheid van de sherry en de rijkdom van de room. Voeg de crunch van de toast toe en de smaken kunnen niet kloppen.

Kom meer te weten
Achter elke grote chef-kok, er is een moeder

Achter elke grote chef-kok, er is een moeder

Pappardelle met gemengde wilde paddenstoelen Jamie Oliver Recept

Kom meer te weten
Kip met champignonroomsaus Sage Sauce

Kip met champignonroomsaus Sage Sauce

Untamed Feest dorsmachines en makers van de Canadese wilde en foraged voedingsmiddelen zoals morieljes, eekhoorntjesbrood, cantharellen, matsutaki, chaga, zeewier, en wilde rijst. Gemakkelijke recepten en maaltijden zoals Porcini Risotto, Wild Mushroom Soup, Morel Coconut Rice, MushrooMeat en nog veel meer. Vegetarisch, GlutenFree.

Kom meer te weten
The Food Labs Soup Month Creamy Chanterelle Mushroom Soup

The Food Labs Soup Month Creamy Chanterelle Mushroom Soup

Gebruik Courgini-linten in plaats van pasta voor deze nomleless vegetarische gelaagde gerecht.

Kom meer te weten
Kreeft met Yellowfoot cantharellen en Dandelion Pure

Kreeft met Yellowfoot cantharellen en Dandelion Pure

Wat te maken van courgette Hier is het perfecte recept voor courgette, die heerlijk is en geschikt voor iedereen. De soep is lactosevrij, glutenvrij en veganistische vriendelijk. Gebakken cantharellen in soep, voeg een heerlijke smaak toe aan de soep. Lees het recept hier

Kom meer te weten
Diner vanavond TubeShaped Pasta met wilde champignons recept

Diner vanavond TubeShaped Pasta met wilde champignons recept

Dit Risotto-recept, lage impact genoeg voor een doordeweekse nacht, maar voldoende elegant voor een etentje, ontleent zijn aardigheid van gerehydrateerde gedroogde porcini die de paddenstoelen weken, de grootste hoeveelheid tijd neemt de grootste tijd zodra ze klaar zijn, ze zijn gedraineerd, gehakt en toegevoegd aan Arborio-rijst, gekookt al Dente in droge witte wijn en een boter en kaas van een paar kip Stock Butter en kaas voegen romigheid toe, terwijl Salie een Herby Bite voegt.

Kom meer te weten
Fricassee van Chanterelles

Fricassee van Chanterelles

Houd het eenvoudig door deze snelle Saut over verpletterde gekookte aardappelen te scheppen, gooi het in een koekenpan met Pappardelle, of stapel de paddenstoelen op dikke plakjes geroosterd land brood.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Dit Recept Risotto-recept van het wilde paddestoel is aangepast van het koken van wild in het noordwesten, door Seattle Chefjohn Sundtrom. Het levert een romige textuur en zit vol met richflovors. Ingrediënten voor de paddenstoel voorraad 1 ui, in blokjes gesneden 2 selderie voorraden, in blokjes gesneden 12 wortel, geschild en gesneden 2 teentjes knoflook 12 kop droge witte wijn 1 lb paddestoelen

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Dus om het herfstseizoen te starten, maakte ik een recept voor pasta met chanterelle paddestoelen en room. Net zo simpel als goed ...

Kom meer te weten
Mushroom Risotto met veel boerenkool

Mushroom Risotto met veel boerenkool

Hells Keuken Mushroom Risotto met Parmezaanse kaasrecept door Gordon Ramsay. Gemaakt met Portobello-paddenstoelen, dun gesneden, sjalotten en vers geraspte Parmezaanse kaas.

Kom meer te weten
Gekarameliseerde Shiitake Mushroom Risotto

Gekarameliseerde Shiitake Mushroom Risotto

Leer om restaurantstijl Heerlijk Risotto thuis te maken met dit gemakkelijke recept. Instant Pot Vegetarische Risotto maakt het beste Italiaanse familiediner.

Kom meer te weten
5 Cheesy Risotto Recepten

5 Cheesy Risotto Recepten

Mushroom-experts delen tips voor het winkelen, schoonmaken en koken van hun favoriete paddestoelenvariëteiten, plus andere bronnen voor het koken van paddenstoel.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.