Patton Oswalt zou absoluut een ratatouille-vervolg doen

Radicale informatie geletterdheid

Kortingen zijn van toepassing op de meest recente eerdere ticket / geadverteerde prijs. Zoals we onderhandelen over de prijs, zullen producten waarschijnlijk onder de ticket / geadverteerde prijs in de winkels verkocht voorafgaand aan de kortingsaanbieding. Prijzen kunnen verschillen op luchthaven en uitdrukkelijke winkels.

we zullen gewoon zeggen dat de Franse plantaardige schotel bestaande uit uien, paprika's, tomaten, aubergines, is gefrituurd en gestoofd in olie en bij gelegenheid koud geserveerd in de eetplaats.

Houd rekening met de filmremy, die een uitstekende maaltijden moet consumeren Dit is zo slecht om uit te zoeken via de ratten binnen de eetplaats. Dus besloot hij een aangenaam diner te hebben, zijn goalsfromdeevelop in een uitstekend kookdiner in de stad en om niet afval te consumeren zoals verschillende ratten.

waar is de filmratatouille over?

je kunt bovendien zien dat er humoristische momenten in de film zijn als Remy smakelijke maaltijden maakt voor de kopers. Dus woedend wat, is Remy een heel goed kookdiner of is de maaltijden gemaakt via hem in werkelijkheid uitstekend?

Waarom belette de chef-kok in Ratatouille?

fans hebben een rataouille-vervolg gevraagd sinds de film in 2007 werd uitgebracht, maar de vogel is nog nooit één geweest om zijn films de follow-upbehandeling te geven. Dat veranderde met Incredibles 2 in 2018 en had iedereen zich afvragend als Ratatouille de volgende zou zijn. Kon Remy the Rat een comeback maken? Bird is niet bepaald positief geweest over het idee van Ratatouille 2, maar Star Patton Oswalt is all-in op een vervolg als de schrijver / regisseur met een verhaal komt.

Oh absoluut, Oswalt vertelde de Hollywood-verslaggever. Elk vervolg op ratatouille scharnieren op Brad-vogel met een idee dat hij leuk vindt en zou willen nastreven. Ik hou van die PIXAR gaat met het tempo van de makers. Ze wachten tot er iets geweldigs gebeurt. Dus als hij iets opstelde, zou dat betekenen dat een werkelijk grote inspiratie hem had geraakt en hij het wil doen. Ik zou absoluut rennen en dat doen.

Ratatouille heeft me absoluut geleerd om te ontspannen en mijn stem een ​​beetje te vertrouwen omdat ik daar was, zei ik: 'Ik ga hier een stem mee. Ik moet hier een karakter mee brengen, 'legde hij uit. Ze zijn als, ee, je kunt gewoon je eigen stem gebruiken. We willen gewoon dat je als jezelf praat en dat te doen en het als het werk ziet. ' Dat was eigenlijk echt, echt bevredigend en vulde me met veel vertrouwen voor toekomstige banen.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Remy is geen gewone rat. Een keuken van lokale vuilnis zal gewoon niet knippen Ithe heeft een smaak voor het fijnere voedsel in het leven. Kan Remy zijn droom maken om een ​​gastronomische chef-kok te worden die uitkomt? Ontdek in deze leuke stap 2 lezer die Disney / Pixar's nieuwste geanimeerde film, Ratatouille weergeeft!

Waar gaat de filmratatouille over?

Disney heeft een paar pixar-gerelateerde vervolg en spinoff gepland voor hun streamingplatform, Disney. Hoewel er onlangs een ratatouille-geïnspireerde virtuele musical zijn weg banen in Tiktok, heeft Disney officieel geen vervolg gedaan naar deze geanimeerde film. Nog niet in ieder geval.

Pixar-fans ontmoetten het eerst met Remy, Linguinini en de andere chef-koks van de Gusteus-keuken in 2007, toen Ratatouille première. Deze film vertelde het verhaal van een rag-tag-vuilnisjongen die zijn grote pauze krijgt na zijn experimenten op een soep.

wat de soep heerlijk heeft gemaakt, waren de ingrediënten toegevoegd door de getalenteerde mini-chef-kok, een rat genaamd Remy. Hoewel deze film een ​​favoriet is van veel Disney- en Pixar-kijkers, heeft Disney momenteel geen plannen voor een tweede ratatouille-film. Een vervolg is echter niet helemaal uit de vraag.

Disney heeft een paar spinoffs geïnspireerd op hun geanimeerde films. Dat omvat lampleven en Fordy stelt een vraag, die debuteerde na het geanimeerde film Toy Story 4. Er is ook monsters op het werk, gebaseerd op Monsters Inc. en Monsters University, die in juli 202.

is ingesteld Ride Will, Naar verluidt , wees vergelijkbaar met de rat van Ratatouille Themed in Walt Disney Studios Park in Parijs, Frankrijk. Voor fans die zich niet bij de attractieparken kunnen bereiken, is de originele film beschikbaar voor het streamen op elk moment met een abonnement op Disney.

ik ben persoonlijk van mening dat SEQUEKEN nooit echt de algehele waarde van de eerdere film, goed of slecht verlagen. Het is niet als een serie waar toekomstige seizoenen alles verstoren. We hebben al een goed einde. Wat er nog over is, is om een ​​andere met een vergelijkbare charme te hebben. Ik weet zeker dat de personages en hun persoonlijkheden zelf de film erg leuk zouden maken als er iets is. En als het niet zo goed is, hebben we al echt een geweldige, niet?

Nadat Pixar in 1986 is gestart, wordt een wijd beschouwd als de beste animatie-studio's ter wereld, Andha's had vele successen, dergelijk Astoy-verhaal, dapper, enwall-e. De meeste films van Pixar zijn standalones, en in de zeldzame gelegenheid dat ze een vervolg of prequel maken, moeten fans meestal vele jaren wachten om ze te zien.

een levensleven van een bug de tweede film die Pixar ooit heeft gemaakt, waardoor het in 1998 teruggeeft. Zoals veel van Pixar'Sother Oudere films, verdient het een vervolg. Het vertelde het verhaal van een mier genaamd Flik die een groep circusbugs ontmoette â € "Wie dacht dat het Warriors was â €" en werkte met hen met een groep sprinkhanen. Hoewel Flik en de andere mieren een goede conclusie hadden tot hun bogen, kon hun reis van hun circusvrienden gemakkelijk doorgaan. Het zou geweldig zijn om te zien dat ze succesvol zijn en andere bugs in een potentieel vervolg helpen.

Ratatouille werd uitgelaten in 2007 en volgde het leven van een rat genaamd Remy, die in staat was om te koken. Het andere hoofdpersonage van Atatouille is de noemde chef-kok genaamd Linguini, en het paar werkte samen in een onconventionele vriendschap tot producten van producten. Het einde van ratatouillereveals dat Remy, die zijn verhaal had verteld, sprak eigenlijk met een groep ratten in zijn restaurant, La Ratatouille. Een potentieel vervolg kan zich concentreren op de gebeurtenissen die plaatsvonden tussen het hoofdverhaal en de epiloog, omdat sommige plotlijnen werden genoemd, maar niet daadwerkelijk getoond. Of, een prequel kan het leven van Remy, Linguinini en hun vrienden na het origineel beschikken.

Inside Outlyed in 2015 en gericht op elf-jaar-oude Riley'seemoties: woede, walging, vreugde, angst en verdriet. Deze emoties probeerden Riley te helpen, maar ze konden. Nadat Riley's familie naar San Francisco verhuisde, verlieten vreugde en verdriet per ongeluk het gebied waar ze aan werkten, waardoor de andere emoties het verlaten waren van Riley terwijl ze op reis gingen om terug te keren naar het meisje waar ze van terugkeren naar het meisje.

Tijdens het 'avontuur van vreugde en verdriet begint de wereld binnen de geest van Riley af te brokkelen. In de epiloog worden nieuwe eilanden binnen de geest van Riley gecreëerd. Het zou geweldig zijn om angst, afkeer en woede reizen naar tragische vampier romantiek, mode en jongensband-eilanden, evenals het nieuwe vriendschapseiland in een potentieel vervolg. Een tweede binnenste outcould heeft ook de emoties van AnyTherPerson, en vertelt een heel ander verhaal in een vergelijkbare wereld.

Vergelijkbaar ToINSIDE OUT, een vervolg tosoulcould zou uitzetten op het originele verhaal of een andere in dezelfde wereld vertellen. Ozl is een van de nieuwste films van Pixar, die in 2020 vrijgeeft. Soulfocuses op Amusician genaamd Joe, die bijna stierven. Niet willen accepteren zijn de dood, ging hij eerder naar de grote plaats in plaats van het grote daarachter en ontmoette een ziel genaamd 22, die hij leerde over de betekenis van het leven met.

Aan het einde van de film besloot 22 om naar de aarde te gaan, die ze niet eeuwenlang wilde doen, en Joe kon een tweede kans op het leven hebben. Of een van hun verhalen zou blijven doorgaan in een tweede film of het concentreerde zich op verschillende personages die naar het groots gaan, een vervolg tosoulwould zou zijn.

de Incrediblesis een van de populairste franchises van Pixar. Net als de originele film, Theincredibles op een Cliffhanger, waardoor fans meer willen. Gedurende de incredibles 2 had violet een conflict met haar liefdesbelangen, Tony. Na de Parr Family versloeg Screenslaver echter, de twee gepland om op een date te gaan.

Terwijl haar gezin ze naar de film bracht, zagen ze een aantal criminele activiteiten opgelopen, die hen leidde om te laten vallen Tonyas ze bereidden ze op om de dag te redden. Zien hoe het 14 jaar duurde forincredibles 2 om de eerste film los te laten, mogen fans binnenkort geen derde aflevering verwachten. Als het ooit doet, zal het zeker ongelooflijk zijn.

Lucais Momenteel de meest recente film van Pixar, vrijgeeft slechts een paar maanden geleden. LucatellsHet verhaal van het titulaire karakter en zijn vriend, Alberto â € "Twee zeemonsters die zichzelf als mensen kunnen vermommen. Poging om te mengen in Atown bewoond door mensen die de zee-monsters vrezen, het paar vermomde zichzelf in Hopeto een Vespa. Aan het einde van Luca ontdekt de stad hun ware identiteiten, maar, in echte Pixar-mode, leer ze accepteren voor wie ze zijn. Anderecitizens onthulde dat ze ook zeemonsters waren.

Na het winnen van de Vespa, verkocht Alberto het zodat hij Luca kon helpen met hun vriend, Giulia, waardoor hij naar school kon gaan. Ondertussen bleef Alberto in de stad en werd een assistent van de vader van Giulia. Een vervolg kan draaien rond de hoofdpersonen van Thetwo beginnen aan de eigen avonturen, hoewel Alberto's verhaal in korte tijd doorgaat. IAO ALBERTORLOOGTELLOPEN Net onlangs op Disney + Day.

aanwijzing in 2020 en vertelde het verhaal van twee broers. Ian en BarkleyGo op een reis om met hun vader te herenigen, Wilden, die waren overleden voorafgaand aan de geboorte van Ian. Gedurende het voortaan ondervonden zij vele fantasie wezens en groeiden dichter bij elkaar, vooral toen Ian niet in staat was om Wilden te zien, maar besefte dat Barkley er zijn geheel realiseerde leven. Ian en Barkley kunnen veel meer fantasieavonturen gaan, en verdere onderzoeken van een van de meest interessante werelden van Pixar. Onwardmay is echter beter af met een prequel over het geheime leven van Wilden als een tovenaar.

Blavecame uit in 2012 en vertelde het verhaal van een prinses genaamd Merida. Eridaaccidentally draaide haar moeder, elinor, in een beer nadat ze haar probeerde te dwingen te trouwen. Door dingen in een ander perspectief te zien , was Elinor in staat om de gevoelens van Merida te begrijpen en laat haar haar eigen persoon zijn.

Terwijl Mor'du, een ongelooflijk krachtige beer die de belangrijkste antagonist van de film was, is de echte slechterik de heks die verantwoordelijk is voor de transformaties van zijn en elinor. Met weinig bekend te zijn over haar, kon een tweedeBravemovie fans-vragen beantwoorden dat ze opnieuw moest tegenkomen Merida.

Ratatouille, de 8e Pixar-film, is een mooie animatie, maar ook een die geleidelijk wordt verzandd in zijn paar-te veel subplots en personages. Als je wilt zien wat mijn volledige gedachten zijn, lees dan verder.

Kunstenaar Rachel Hoo plaatste onlangs een stuk van de zelfmoord squadandratatouillecrossover kunst aan Instagram. Het stuk verbeeldt ratcatcher 2 en Sebastian zitten voor een maaltijd met Remy. Het paar geniet elk van een bord spaghetti terwijl de kleine ratten chef-kok waakt, blij. Bekijk het hieronder:

De Suicide-ploeg, zoals Ratatouille, is een film die zich erg bezighoudt met Verwachtingen en -verwachtingen en omarmen idiosyncrasies. Hoewel ratcatcher 2s vader met drugsverslaving worstelde, leerde hij haar onvoorwaardelijk lief te hebben, zeggende, ratten zijn de laagste en meest verachtte van alle wezen. Als ze een doel hebben, doen we dat allemaal. Ratatouille ziet Remy zijn doel en, in de zelfmoord-squadron, taskforce x verslaat Starro de veroveraar dankzij Ratcatcher 2S unieke kracht van ratcontrole. En hoewel het uiterst onwaarschijnlijk is dat een crossover tussen deze twee films ooit daadwerkelijk zal komen, kunnen publiek weer Cleo en Sebastian zien. Met HBO Maxs UpcomingPeAcemakersPinOffon kunnen de horizon, Melchior en Crisp Ratt zeker een toekomst in de DCEU hebben.

Los Angeles, 23 april Als het Walt Disney Company en de Pixar Animation Studios Unit hun weg hebben, door de tijd die Ratatouille wordt uitgebracht op 29 juni, zullen Millions hebben geleerd, niet alleen om de filmpixarenwebsite te uitspreken de enigszins niet-Franse rat-A-Too-EE, maar liefst het idee van een knaagdier in de keuken.

Triple Goddess Neopaganisme

Vier yule met recepten om een ​​traditionele Wassail, een chocolade yule log, pruimpudding, hartige soep en meer te bereiden.

Uus täna

Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Kaas ravioli met cherry tomatensaus

Tuinfresh-smaak van Roma-tomaten met taart gemarineerde artisjokken in een prachtige saus die in minder tijd kan worden bereid dan het kost om een ​​pakket verse kaasravioli voor te bereiden. Aangepast van een kookwebsites-nieuwsbrief.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Ravioli Groente Soep Recept Ingrediënten Voor deze Ravioli Groentesoep omvatten olijfolie, gehakte knoflook, groene uien, gehakt, wortels, in blokjes gesneden, champignons, gesneden, asperges speren gesneden, artisjok harten.

Kom meer te weten
Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Koken chorizo ​​worstjes, biologische, peelham farm 300g

Hier is alles wat je moet weten over Mexicaans Chorizo ​​als het niet deel uitmaakt van je keukenrepertoire, maar het zal binnenkort zijn

Kom meer te weten
Kun je samen rundvlees en groenten koken

Kun je samen rundvlees en groenten koken

Staatsgezondheidsafdeling waarschuwt dat het eten van tijgervlees of steak tartare riskeert ziektes van bacteriën die gedijen in rauw vlees

Kom meer te weten
20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

20 veganistische Halloween-recepten Benbella Vegan

Trick or Treat niemand deze Halloween met deze receptideeën voor zelfgemaakt en gezonder veganistisch Halloween-snoepje.

Kom meer te weten
Real Cajun Crawfish Etouffee Recept Food News

Real Cajun Crawfish Etouffee Recept Food News

Bestel online Savoies Real Cajun Crawfish Etouffee op www.champagnesgrocer.com

Kom meer te weten
Klassieke kokosnootstroop 12 x 750 ml kunststof

Klassieke kokosnootstroop 12 x 750 ml kunststof

Lage glycemische index voor deze natuurlijke zoetstof

Kom meer te weten
Kersen jubileum saus recept

Kersen jubileum saus recept

Hoe maak je vlammende kersen jubileum. Hallo vrienden. Fancy Impressing Your Friends met deze lieve fraïde traktatie behoefte aan snel en gemakkelijk

Kom meer te weten
Chicken Albondigas Mexicaanse Meatball Soup Video

Chicken Albondigas Mexicaanse Meatball Soup Video

Haal het recept voor Smoky Meatball en Groentesoep.

Kom meer te weten
Quesillo de Auyama Pumpkin Cream Caramel

Quesillo de Auyama Pumpkin Cream Caramel

Salut Les Cuisiniers rebellen, Dans Cette Vido Je vous Montre Commentaar Prberer Un Quesillo, VN Flan Qui Nous Vient Tout Droit du Venezuela. CE dessert est t ...

Kom meer te weten
Pioneer Woman Calico Bean Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Pioneer Woman Calico Bean Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Dit zijn de beste die dit recept al meer dan 20 jaar lang maakten, en het is altijd een hit met mijn familie en vrienden, geweldig voor BBQ's, Potlucks, Camping etc. kan worden gemaakt in de oven of in de Crockpot, en het bevriest en opwarmen goed.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Als je een fan bent van Cheeseflavored Crackers, probeer deze helemaal opnieuw te maken met echte versnipperde kaas. Je mag ze nooit meer uit een doos eten

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.