Slow Cooker Creole Beef Stew

cowboy stoofpot Que Sera, Sera Whatever Will Be, Will Be

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Mijn vader nam de groenten Ik had hem uit de tuin van een vriend bracht en deze ochtend net uitgevonden. Zijn originele recept gebruikt Boca kruimels. Ik hou van om het te maken met hamburger of gemalen kalkoen. Dit recept werd uitgevonden als vegetarisch. U kunt meer Anaheims toe te voegen voor een pittiger stoofpot.

Wij lieten Holly Beach op weg naar Little Chenier land, vooral omdat Jim wilde een kijkje nemen op het gebied waar de film Little Chenier werd gemaakt te hebben en omdat het op de Creoolse Nature Trail. We hebben twee paden en vond een vogel en ik wilde meer doen van dit enorme en nog veel geroemde toevluchtsoord. We werden snel begrijpen dat het de verkeerde tijd van het jaar om hier te komen voor u reizigers die misschien wel willen om het te proberen. Regel uw reis in het voorjaar of de zomer .. De migratie is voorbij, de alligators koud en slapen het grootste deel van de winter, en vervolgens youll de prachtige flora en fauna, vogels en vlinders we hadden gehoopt om te zien te zien.

Bij Holly Beach hadden we een prachtige zonsondergang en zonsopgang, samen met drifting rook geholpen. Als we langs de weg verplaatst, zagen we een aantal mensen het branden van wat ik heb geleerd is cain gras genoemd. Het gras wordt verbrand en nieuwe gras voedt het vee.

Hij verloor zijn huis naar Rita en Ike overstroomde tot aan de donkere rechte lijn aan de onderkant van de snijplank. We zagen overal bordjes van ontwortelde bomen, stapels hout en puin, waar een huis stond. Pravate zegt, Dirty Miller is een gekke coonass cajun en Im nooit ga laten Chenier. Het leven is ongeveer Havin fun. Je goede mensen, die gaan we plezier hebben. En dat deden we.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

De gelegenheid was een Creoolse trail ride, een land dat partij die een processie, zydeco muziek, dansen en feesten die elk weekend loopt door lente en de herfst in Louisiana en Oost-Texas kenmerkt. Trail rijdt dateren decennia, maar als je nog nooit hebt gehoord van een, u Arent volledig in gebreke is gebleven zijn er eeuwen van revisionistische geschiedenis de schuld voor dat.

Wie denk je van als je denkt aan een cowboy? A-gun slingerend John Wayne soort? Sommige historici geloven dat ruim voor Hollywood vertekend onze visie op wat een cowboy ziet eruit als Franstalige slaven uit Afrika â € “later samengeklonterd in de culturele mengelmoes bekend als Creolen â €“rode paarden in Louisiana.

Enslaved cowboys, vachres, in het Frans, van Afrikaanse afkomst gehoed het vee op de eerste Franse ranches in het zuidwesten van Louisiana opgericht, in het dal van Bayou Teche de buurt van Lafayette in de vroege jaren 1760, vóór de Acadians / Cajuns aangekomen, Sluyter gezegd. In tegenstelling tot hun Franse meesters hadden de Afrikanen lange ervaren hoeden van vee in de Sahel zone van West-Afrika.

Verboden van deelname aan wit-only rodeo's, vrijgelaten slaven en landeigenaren creolen beoefend hun eigen cowboy cultuur. Op een bepaald punt in de laatste halve eeuw niemand kan er zeker van zijn dat de cultuur begonnen met de vorm van de trail ritten nemen. Zoals olie werk dook in Texas, Creolen van Louisiana naar het westen trokken, waardoor hun cultuur, en trail ritten, samen met hen.

In 2010, St Landry Parish in Louisiana verplaatst naar de Step-N-Strut trail ride, een gebeurtenis zo groot zijn aangeduid als de Creoolse Woodstock te verbieden. Het stadsbestuur zei dat het reageert op klachten over de rommel na de rit, maar het verbod werd beschuldigd van discriminatie. Waarom een ​​verbod parcours rijdt wanneer Cajun Mardi Gras die menigten trekt zo talrijk en baldadig is toegestaan?

Het dragen van een cowboy hoed met een gat in de top bloot zijn glad kaal hoofd, Calvert inheemse Robert Brown, 46, zei trail ritten zijn heel anders dan wanneer hij voor het eerst begon te gaan als een kleuter. Destijds is er waren niet zo veel mensen. Waarom? Want het was niet zo populair is, zei hij. Nu iedereen wil een cowboy zijn.

Houmas House is een historisch landgoed in de buurt van New Orleans in Darrow, Louisiana. Open 7 dagen per week 09:00-07:00. Bij Houmas House, kunnen bezoekers het huis en het terrein, verblijf in de herberg tour, genieten van Louisiana gerechten, en gastheer one-of-a-kind bruiloften en evenementen.

Klassieke Amerikaanse stoverij Louisiana Kitchen cultuur

4 uur geleden Plaats het vlees in een kom met de gecombineerde bestanddelen marinade, dek af en koel een nacht. Verwarm de oven 350. Verwijder het vlees uit de marinade en bewaar de uitgelekte groente. Dep het vlees droog en vlek met keukenpapier dan gooi het vlees met een kleine hoeveelheid meel, zout en peper. Schud het overtollige.

Opmerking van de Pop's Soms wil je gewoon iets snel en eenvoudig, maar goed. Dit is een geweldig recept voor die tijd, mix it up, zet het op, ontspannen met een biertje en genieten! Dit pleit voor twee blikjes Rotel tomaten, maar mijn fractie is niet helemaal tot die dus ik vervangen door 1 blik gehakte tomaten voor 1 blikje Rotel.

Ik herinner me moeder het maken van stoverij vaak. Hutspotvlees relatief goedkoop en die in combinatie met andere voordelige bestanddelen, haalde een betaalbare manier om de familie te voeden. Maar het nooit smaakte naar de sobere maaltijd het was. Het leek altijd zoals zo veel meer.

De een nadeel aan het gebruik van de slowcooker is dat vaak het jus doesnt blijken zo dik als youd als. Het is omdat de slowcooker vallen al het vocht binnen. Dat is geweldig voor het vlees en groenten, maar niet geweldig voor de jus. Gelukkig, er is een relatief makkelijke oplossing voor. Het werkt uitstekend in dit geval en in de meeste gevallen waar uw jus is een beetje aan de magere kant, als er langzaam koken, dus zorg ervoor om te controleren of de noten deel van het recept hieronder.

Deze versie is een touch anders dan moeder gebruikt te maken met de toevoeging van enkele groene paprika, tomaten met groene pepers, en sommige Tony Chacheres Creoolse kruiden. Â Ik hou echt van de extra smaak dat is verpakt in deze.

En ondanks het feit dat de moeder nooit in de hare te zetten tomaten, ik denk dat die misschien mijn favoriete onderdeel zijn. De creoolse kruiden voegt een stevige impuls van smaak zonder toevoeging van een ton van de warmte. Het is ook geweldig, want het neemt de plaats in van het zout, peper en andere kruiden youd moet gebruiken in dit recept.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Niemand weet precies wanneer parcours rijdt voor het eerst begon, maar in populariteit zijn gestegen in de afgelopen tien jaar als stedelingen sla dan de clubs in het voordeel van deze leuke wilde partijen in de stoffige platteland. De eerste trail ritten werden georganiseerd door zwarte creolen afstammelingen van Afrikanen en de Franse of Spaanse kolonisators die het gebied vestigden voordat het werd een deel OFA de VS die van wit cowboy cultuur werden uitgesloten.

De gedachte dat West-Afrikanen tot slaaf gemaakt door de Fransen in de Lafayette gebied van Louisiana in de jaren 1760 behoorden tot de originele Amerikaanse cowboys paardrijden veehoeders â € “toen bekend als vachères,  een Creoolse term uit de Franse voor koeien. Sommige historici zeggen dat maar liefst een op de vier cowboys in het begin van Amerika waren zwart. Toch is het beeld van een Afrikaanse Amerikaanse rijden op een paard is grotendeels weggelaten uit de populaire cultuur, met uitzondering van een paar films zoals Django Unchained en Blazing Saddles, of nummers als Bob Marley's Buffalo Soldier,  een ode aan de all-black 10e Regiment van de Cavalerie van de United States Army.

Traditioneel parcours rijdt alleen opgenomen leden van de lokale gemeenschap familie, vrienden en leden van cowboy verenigingen â € “maar Paul Scott, de coordinator van Step-N-Strut, een driedaags sleeprit algemeen bekend als de Creoolse Woodstock, zei toen buitenstaanders komen, stamgasten vallen over zichzelf proberen om hen te verwelkomen. Youll opdagen en er zullen negen mensen die je kunt omgooien en zeggen: kom op, zegt hij.

Mensen hebben de neiging om vroeg in de ochtend voor trail ritten, die meestal in Texas en zondag in Louisiana op zaterdag gehouden opdagen. Sommigen geven hun paarden voordat de rit begint, terwijl anderen het opzetten van een camper voor kamperen, maar niet iedereen verblijven de nacht. Degenen zonder een paard de meerderheid van de deelnemers meerijden in de wagens, die meestal zijn uitgerust met luidsprekers, een ijs borst vol met drank en een port-a-potje voor noodsituaties . Als u klaar bent, de leidende wagen ieders begint de rit en de renners te volgen, samen met alle anderen hun weg dansen onderaan de sleep of feesten in de wagons. Terwijl parcours rijdt klinkt misschien als theyre beperkt tot backcountry onverharde wegen, kunnen ze gaan langs straten en door steden, net zo lang als ze klaar waar ze begonnen.

Zorg om te dansen? Wees niet verlegen. Als muziek wordt afgespeeld, lijn dansen kom langs, ook. Scott, een 54-jarige die al organiseren Creole gebeurtenissen sinds zijn tienerjaren, zegt dat mensen zijn meer dan bereid om aan te tonen nieuwkomers hoe je boogie. Als je kunt grijpen, zal iemand die je te grijpen.

In zinderende potten rond het kamp, ​​verwachten bal krabben, langoesten, garnalen en aardappelen of vrijwel alles dat kan worden gesmoord in een bruine jus gemaakt van een brede rooster van lokale dieren zoals herten, konijnen, eekhoorns, varkensvlees te vinden, kip, worst of haan. Er zal waarschijnlijk ook een vorm van gumbo basis vlees stoofpot vooral als de temperatuur in de 50s ° F zijn. Je niet nooit geleefd, tenzij youve had een echte konijn gumbo, zegt Scott.

Er is een goede kans dat iemand zal je uitnodigen om te komen en delen hun maaltijd iedereen heeft de neiging om veel te maken. Hetzelfde geldt voor een drankje op de wagens tijdens de rit. Zuidelijke gastvrijheid is zeer reëel op trail ritten, maar zorg ervoor dat je wachten tot je aangeboden bent en druk uw dankbaarheid .

Als uw trail rit brengt je ergens in de buurt Breaux Bridge, de langoesten hoofdstad van de wereld, Glenda's Creole Kitchen serveert Creoolse delicatessen vergelijkbaar met wat je zult proeven op trail ritten, plus een aantal zal je waarschijnlijk niet, zoals Glendas beroemde gevulde kalkoen benen. Toen Anthony Bourdain aten er, zei hij Glenda beroert de jus van de goden.

Trail ritten zijn een hoop plezier, maar zoals bij alles wat met alcohol, kunnen de dingen een beetje baldadig. Scott adviseert aanwezigen hebben een volwassen en fun-loving mindand beheers je, maar genieten. Zorg ervoor dat water een drankje € “de zon is geen grap in dit deel van het land â €“en vind een van de trail ritje organisatoren als u hulp nodig. Veel parcours rijdt onder andere first responders voor het geval dat.

Terwijl de meerderheid van de trail ritten worden gehouden in Louisiana en Oost-Texas, dan heb je ook wat in Oklahoma, Mississippi, Georgia en North Carolina te vinden. De beste manier om er een te vinden is door een bezoek aan de Zydeco Events website. Anders, een vinden op Facebook door te zoeken de woorden trail rideand de plaats waar u op zoek bent om te gaan.

Twee van de grootste zijn Step-N-Strut, die maar liefst 3000 mensen trekt meer dan drie dagen in november, en Four Horsemen, die kunnen zien als veel 7000 mensen. Maar je hoeft niet te gaan om de grootste trail ritten naar een geweldige tijd hebben. Sommigen van hen misschien niet super super groot, maar ze zijn allemaal super, super leuk, zegt Scott.

Aandacht vereiste cloudflare

Maak dit Louisiana Crunch Cake Recept en breng de smaak van het zuiden in je huis zijn ultramoïst, boterachtig en zo heerlijk

Uus täna

Louisiana De rivierkreeften koken

Louisiana De rivierkreeften koken

Een gemakkelijke onepot gerecht van verse vis, aardappelen, maïs en worst, geserveerd met cajun botersaus. Perfect voor een familiefeest

Kom meer te weten
Slow Cooker Worst en aardappelen stoofpot met garnalen

Slow Cooker Worst en aardappelen stoofpot met garnalen

Crockpot Sausage Aardappelen is zo gemakkelijke diner idee met slechts fiveingredients Plus het zal je huis te verlaten ruiken geweldig als het kookt de hele dag

Kom meer te weten
Receta Low Calorie Dill Dip

Receta Low Calorie Dill Dip

Deze eenvoudige 5ingredient dip met roomkaas, augurken, en een vleugje ui is een geweldig voorgerecht met minder vet en minder calorieën.

Kom meer te weten
Jamaican Banana Fritters Recept Details, calorieën, voedingsinformatie Receptofhealth. om

Jamaican Banana Fritters Recept Details, calorieën, voedingsinformatie Receptofhealth. om

Deze bananen en chocolade pannenkoeken maken een toegeeflijk, slimmend vriendelijk ontbijt, ongeacht of je calorieën telt of na gewicht watchers

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Het beste ontbijt burrito recept dat is gemaakt met spek en Southwest smaken. Dit is een heerlijke, gezonde ontbijt kunt u maaltijd prep

Kom meer te weten
Lage calorieën cheeseburger en aardappelbraadpan met gewicht watchers punten

Lage calorieën cheeseburger en aardappelbraadpan met gewicht watchers punten

The Best Weight Watchers Casseroles Recepten op Yummly Weight Watchers Supreme Breakfast Biscuits, Weight Watchers Bananen Pudding, Weight Watchers

Kom meer te weten
Romig wit balsamico vinaigrette recept

Romig wit balsamico vinaigrette recept

Gezonde balsamico vinaigrette Recept is klaar in slechts 5 minuten Deze eenvoudig dressing recept is perfect op salades, in een wrap of worden gebruikt als een marinade

Kom meer te weten
10 beste lage calorie pita brood recepten voedsel nieuws

10 beste lage calorie pita brood recepten voedsel nieuws

Probeer dit viering van Fouringredient gezond brood en krijg meer gezonde receptinspiratie uit voedsel. om.

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

De 1 Keto Dieet-app sinds 2010

Kom meer te weten
Mini Western omeletten Caveman Keto

Mini Western omeletten Caveman Keto

Volledige voedingswaarde afbraak van de calorieën in West-Omelet op basis van de calorieën en voeding in elk ingrediënt, met inbegrip van Omelet ei, Amerikaanse Kaas, Margarine, zacht, Ham, regelmatige 11 vet, uien, rauw en de andere ingrediënten in dit recept.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.