Dit is een fuzzy stenen fruit bijgewerkte kalender

Dit is een fuzzy stenen fruit bijgewerkte kalender

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Perzik en de naaste verwanten stenen fruit zoals amandelen, abrikozen, kersen en pruimen zijn belangrijke landbouwgewassen, die vitamines en antioxidanten in veel diëten bieden. Onderzoekers aan de Harvard School of Public Health ontdekten bijvoorbeeld dat het eten van twee perziken per week het relatieve risico op borstkanker vermindert.

er zijn momenteel meer dan 1.000 gecultiveerde variëteiten wereldwijd. DNA Vanaf 837 van die cultivars wordt opgeslagen in de National Germploss-repository van China. Een team van 28 onderzoekers van BGI Shenzhen, een genomics-faciliteit in de buurt van Hong Kong, koos een uiteenlopende monster die 10 van de database vertegenwoordigde, vervolgens gebruikte de volgende generatie Illumina-sequencers om de genomen te lezen.

het vergelijken van de 84 cultivars geïdentificeerd 4. miljoen DNA-varianten met één letter, waarvan ongeveer 10 zich in genen bevinden. Hoe evolueert deze genen in de tijd? Veranderen ze als gevolg van natuurlijke selectie of kunstmatige selectie van menselijke voorkeuren?

Om selectie te detecteren, keken de BGI Shenzhen-onderzoekers naar het aantal genetische veranderingen in het eiwit van elk gen, vergeleken dan dat met het aantal willekeurige mutaties een achtergrondpercentage. Als een eiwit sneller veranderde dan het achtergrondpercentage, wordt het gen waarschijnlijk gevormd door evolutionaire druk.

Onder de fast-evoluerende, voedselgerelateerde genen, is een onevenredig nummer betrokken bij fotosynthese en koolhydraatmetabolismeprocessen die planten gebruiken om koolhydraten te maken en te converteren. "Deze processen kunnen in feite meer sucrose en glucose produceren, wat de basis is van zoetheid in eetbaar fruit", legt professor Jun Wang uit, die het BGI Shenzhen-team leidde.

het kennen van de locatie van één DNA-regio's, een unieke genetische marker, laat u dan uitwerken of de andere regio zoals het gen achter een eigenschap zoals fuzzessheid in de buurt is, gebaseerd op hoeveel nakomelingen zowel de markering als het kenmerk erven van hun ouders. Met meerdere markers kunt u een kaart maken van de locatie van het kenmerk ten opzichte van elke marker en uiteindelijk om de locatie van het gen van het kenmerken van het kenmerk uit te lokken. Dat is hoe Italiaanse wetenschappers het 'fuzzy gen' vonden in 2013.

In nectarines heeft het fuzzy-gen dat de unseksuele naam 'PPMYB25' een mutatie heeft die voorkomt dat perzik trichomen produceert. Deze mutatie wordt aangetroffen in westerse nectarines en geen traditionele Chinese variëteiten, wat aangeeft dat nectarines afkomstig waren na gedomesticeerde perzik met China.

ze zijn bijzonder rijk aan carotenen terwijl ze geen natrium of cholesterol hebben. Deze steenvruchten zijn ook overvloedig in vitamines A, C, E, K en 6 verschillende soorten vitamine B. Ten slotte perziken zijn ook rijk aan vezels en kalium.

wanneer rijp het vlees gemakkelijk is gekneusd. De huid zal een beetje geven en enigszins verschrompeld zijn rond de stengel. Bewaar perziken bij kamertemperatuur totdat ze rijp zijn en bewaar ze vervolgens in uw koelkast. Als u het rijpingsproces wilt versnellen, plaatst u uw perziken in een papieren zak bij kamertemperatuur.

De zaden van stenen fruit bevatten amygdalin die wanneer verteerde breekt in cyanide. Sommige recepten raden aan om ze te roosteren omdat cyanide niet stabiel is. Deze putten zijn echter alleen maar dodelijk voor mensen, ze zijn ook een stikkende en gifgevaren voor honden.

:, fuzzy fruit Stockfoto's, Vectoren, en illustraties zijn beschikbaar Royalty-freesee fuzzy fruit stock video clips

boom-rijp stenen fruit schijnt wanneer gecombineerd met rijke prosciutto, zoute jonge pecorino, en gepeperde verse rucola bovenop een goed verkoolde korst. Krijg het recept voor gegrilde pizza met perziken, prosciutto en rucola

Barry Sorkin uit Smoque heeft een vette claim over hun Peach-schoenmaker. Het is een soort van een fruitbeker. Je zou bijna zijn ontbijtvoedsel kunnen betogen als je wilt. Een geroosterde amandelstreusel bovenaan voegt een complexe nootachtige aanvulling toe, en hey, je kunt het net zo goed eten voor het ontbijt. Krijg het recept voor Peach Cobbler

een handvol pantry-ingrediëntenbrownsuiker, gerookt zout, kaneel, vanille en bourbontransformsvormen eenvoudige geroosterde perziken in een subliem zomer dessert. Krijg het recept voor geroosterde perziken in bourbonsiroop met gerookt zout  »

Anna Watson Carl vertrouwt op gezoete gecondenseerde melk om rijkdom toe te voegen aan dit bevroren dessert op smaak gebracht met kokosmelk, limoenzest en toasty pistaches. Gewoon gemacereerde perziken bieden een frisse, fruitige tegenhanger. Krijg het recept voor kokosnoot en pistache-halveffreddo met verse perziken

In dit snelle en gemakkelijke bijgerecht wordt alles gekookt in dezelfde koekenpan in batches: eerst het spek, gevolgd door de uien en groene bonen, en ten slotte de perziken. Ontvang het recept voor gebakken groene bonen met perziken en spek  »

tegelijk rustiek en verfijnd, deze techniek versterkt de inherente zoetheid van de vrucht. Het Mascarpone-Mint-bladcombo brengt een rijke maar toch opbeurend twist. Hoe rijp je fruit meer rijp, hoe beter het wordt gekarameleerd. Zoek naar freestone-perziken die u gemakkelijk de putten laten verwijderen. Mallmann zegt: laat ze een beetje branden zonder ze aan te raken. Do not Flip and Flop. Krijg het recept voor verbrande perziken en pruimen met mascarpone en hazelnoten »

een lichte vegetarische lunch, of zelfs hartig zomer dessert, de suikerhoudende beitsende pekel in dit recept helpt de perziken en pruimen karameliseren op de grill. Krijg het recept voor gebeitst stenen fruit en burrata flatbread

In dit elegante dessert wordt Cantaloupe gegrild totdat het caramelizeert en vervolgens gekleed is met Agrodolce, een zure-zoete Italiaanse saus gemaakt door het verminderen van azijn en suiker. Krijg het recept voor gegrilde cantaloupe met perzik Agrodolce

Hemel Hill Distillery's Merk Abassador, Lynn House, genoot niets meer als een kind dan het plukken van perziken en andere verse producten op de boerderij van haar grootouders in Tennessee. Ze vervolgt de traditie als volwassene, met verse fruit en groenten in haar cocktails wanneer ze haar bijnaam kan, "het tuinmeisje." Deze zomerse drank combineert perzik purà © e, komkommer en whisky. Krijg het recept voor avondschaduw  »

Geïnspireerd door de klassieke combinatie van prosciutto en meloen, chef-kok John Karangis van Union Square-evenementen creëerde dit elegante zomerappizer dat trouwt met de zoetheid van rokerige gegrilde perziken met zout-genezen Italiaanse ham. Krijg het recept voor gegrilde perzik met rozemarijn, gerookte landham en geroosterde pistachenoten

wanneer ik dit gerecht voor de eerste keer aan mijn vrienden introduceer, zijn ze in de war en een beetje aarzelend om het te eten. Zodra ze het proberen, worden ze echter verliefd. â € "Leah Cohen of Pig & Khao. Krijg het recept voor fruitsalade van PhillIpine  »

de schimmel die bruine rot, Monilinia Fructicola veroorzaakt, infecteert kersen abrikoos, perzik, nectarine en pruim. Ruitverliezen zijn het slechtst wanneer nat, warm weer aanhoudt tijdens de rijpingsperiode. Gewonde fruit is gevoeliger voor infectie. Daarom moet erop worden gezorgd om de fysieke verwonding tijdens het groeiseizoen te minimaliseren, vooral bij de oogst. Hij bruin rottenschimmel overwinters in mummies op de boom of de grond en het dode takweefsel

type monster nodig For diagnose andConfirmation

De Iowa State UniversityPant & Insect Diagnostic Clinic kan u helpen onderzoeken en bevestigen als u plant heeft deze ziekte. Zie OurWebsite Forcurrent-formulieren, toeslagen en instructies Oncollecting en Packingsamples. Ontracteerinformatie voor elke staten Diagnostic Laboratorium foru. . Bewoners. Als uw monster van buiten Iowa is, dient u deze dan niet in op de diagnostische ClinicWith UNTACTBOUWEN van de plant en insecten

een van de beste manieren om te voorkomen dat de ontwikkeling van boomfruitziekte voldoende luchtcirculatie te handhaven, waarbij het snoeit om te vermijden overbevolking en de juiste installatie-spacingwhen aanplant. Dit zal helpen om het vocht in de fabriek te minimaliseren en effectief de bondigheid van de sporen tot ontkiemen te verminderen en infecteren.

het verwijderen van fruit, mummies en dode twijgen van bomen nadat de uiteindelijke oogst de hoeveelheid bruine rotschimmels in het begin van het volgende seizoen vermindert, is dit bekend als sanitatie . Snoei alle koekers en verwoeste twijgen tijdens het slapende seizoen. Snoei bomen jaarlijks om de luchtstroom te vergroten. Verwijder en verbrand of begraaf alle wilde en verwaarloosd Steen fruitbomen.

kersen zijn meestal de eerste van de stenen fruit klaar en beschikbaar om te worden gegeten. U-Pick Farms geopend midden juli, maar van eerdere ervaring, vind ik de meest smakelijke kersen hun uiterlijk in augustus. Een beetje meer rijpen lijkt ze goed te doen. Zoek naar heldere, grote, stevige kersen. Sommige markten dragen ook zure kersen, die geweldig zijn voor bakken, jam en ijsjes. In tegenstelling tot hun zoete tegenhangers, zullen ze je laten pucker als je ze rauw eet, laat ze dan voor je favoriete gekookte recepten waar ze zullen schijnen.

nectarines zijn nog een stenen fruit vergelijkbaar met perziken, maar ze hebben geen fuzzy huid en zijn steviger. Ze komen in zowel gele als witte variëteiten, en elk heeft zijn eigen smaakprofiel: witte nectarines zijn zoeter, terwijl gele nectarines Tanger zijn. Nectarines zijn gemakkelijk te snappen en te bakken. Ze zijn ook prachtig op de top van salades met geitenkaas. Je kunt ook bruiling, grillen, stropen of bakken van deze stenen fruit.

Handige manicotti

Geniet van een heerlijke Italiaanse maaltijd wanneer je deze perfecte drie kaas manicotti recept thuis maakt. Breng een voorproefje van Italië naar je eettafel.

Uus täna

Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Op zoek naar een eenvoudige pindakaaskoekje recept Dit is het slechts drie ingrediënten zijn nodig om deze snelle en heerlijke koekjes te maken.

Kom meer te weten
3 ingrediënten pindakaaskoekjes zwenken

3 ingrediënten pindakaaskoekjes zwenken

We kid je op Notonly drie ingrediënten aan geboekte cookies

Kom meer te weten
Traditionele medicinalen keellaag en verpleging

Traditionele medicinalen keellaag en verpleging

Meer informatie over het geven van vragen over borstvoeding, waaronder onderwerpen die zijn gedekt voor reviewers voor borstvoeding en deskundige, evenals wanneer u zorgt voor zorg.

Kom meer te weten
Hoe de perfecte Cinco de Mayo Fiesta te plannen

Hoe de perfecte Cinco de Mayo Fiesta te plannen

Het beste eten en drinken om Cinco de Mayo te vieren. Plus, Mexicaanse recepten zoals vis-taco's, steak fajitas, sleutel limoen margaritas en pittige guacamole.

Kom meer te weten
We probeerden de trending tiktok Samyang Indomie Recept, hier onze recensie

We probeerden de trending tiktok Samyang Indomie Recept, hier onze recensie

In de loop van de pandemie hebben velen van ons een stuk meer tijd en op sociale media uitgegeven. Toen we opraken van vervelingsbusters, of op onze favoriete recepten worden verbrand, kun je altijd een nieuw idee vinden op sociale media. Deze week probeerden een van de nieuwste virale tiktok-voedsel trends de Tiktok Ramen Hack.

Kom meer te weten
Veganistische tofu ontbijt tacos nasoya

Veganistische tofu ontbijt tacos nasoya

Hartig voor het ontbijt ja tofu transformeert wanneer gekanteld met fodys taco kruiden taco saus om de lekkerste, eiwitpakked ontbijt taco's te maken

Kom meer te weten
Krokante tofu in zout peperlido

Krokante tofu in zout peperlido

Op zoek naar het menu van de voedselbezorging van de Originele Kip Fandian Paco Order nu en laat het aan je deur geleverd met Grabfood.

Kom meer te weten
Black Bean Tofu Meatballs Recept door smakelijk

Black Bean Tofu Meatballs Recept door smakelijk

Cook Tofu spinazie ballen in het comfort van je huis met betterbutter. Tik om het recept te bekijken

Kom meer te weten
Spinazie met tofu kofta su verf op platen

Spinazie met tofu kofta su verf op platen

Hier is wat je nodig hebt met firm tofu, zwarte bonen, rode ui, spinazie, knoflook, tomatenpuree, gedroogde oregano, zout, peper, paprika, hele tarwe-broodkruimels, ei

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Popcorn- en cane-siroop zijn de belangrijkste ingrediënten die nodig zijn om deze eenvoudige diy ouderwetse popcornballen te maken. Goed het hele jaar door, maar vooral smakelijk tijdens t ...

Kom meer te weten
Tomatillo salsa verde

Tomatillo salsa verde

Salsa Verde Recipe Bon Appetit met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.