Uphetafrench Pers Koffiezetapparaat, Glasstainless Steel34 OZ

Uphphetta French Pers Koffiezetapparaat, Glas, Roestvrij staal, Hoogte 9 Diameter 4 IKEA

Het wordt de Franse pers genoemd, dus het moet Frans zijn, toch? Verrassend genoeg hebben zowel Frans als Italiaans beargumenteerd over de oorsprong van de koffiebrouwer die gebruik maakt van een metaal of een doekscherm die is aangesloten op een staaf die in het koffie-terrein in een pot met warm water wordt ingeschakeld. Volgens een legende dateert uit 1850s, was het een Fransmannen op zijn dagelijkse wandeling, die een pot koffie op een open vuur voorbereidde, die deze koffie eerst op deze manier brouwde, hoewel het eerder een ongeluk was.

het ging een beetje als dit: een Fransen kwam zijn water koken toen hij zich realiseerde dat hij vergeten was om de koffie in te zetten. Eenmaal toegevoegd, steeg het koffiedik op het oppervlak van de kokende pot. Hij wilde het enige deel van de koffie redden die hij met hem had en een stuk metaalscherm kocht van een passerende Italiaanse verkoper. Als hij het scherm over de kokende pot monteert, gebruikte hij een stok om op het scherm te drukken, samen met het koffiederreinen. En hoe was de koffie? Hij verwachtte dat het verschrikkelijk was, maar het resultaat bleek de beste koffie te zijn die beide mannen ooit hadden geproefd. Een ongeluk leidde tot een ontdekking van een nieuwe manier van brouwen koffie.

de eerste gedocumenteerd Oorsprong van de meest onderschatte methode voor het brouwen van koffie, zoals James Hoffmann het in zijn boek noemde de wereldatlas van koffie, dateert uit 1852. Het was Mayer en Delforge, twee Fransmen, die hun innovationa-simpelere versie van de latere designspatented toen hadden.

Chambord is een klassieker. Velen zullen zijn ontwerpkenmerken herkennen glasvat, een stalen deksel, een ronde handgreep van het rodgewich is gedurende de tijden bewaard gebleven. Het bedrijf Martin S.. Geproduceerd tot 1991 toen het bedrijf werd gekocht door het Deense Bodum-bedrijf. Bodum heeft sinds 1991 het ontwerp van de Chambord-ontwerp in zijn assortiment huishoudelijke producten bewaard, waardoor het een van de meest erkende koffie-inrichtingen in huisbrouwt.

Er was nog een, bijna tweeling, design op hetzelfde moment als het Chambord populair werd, terug in de jaren zestig. Martin S. Investor Louis James de Viel Castel had een ander bedrijf gevestigd in Groot-Brittannië, genaamd huishoudelijke artikelen Ltd., die een koffiezetapparaat produceerde onder de naam La Cafetire. In 1991, toen Martin S.. werd gekocht door Bodum, de Viel Castel verloor zijn recht om zijn product in Frankrijk onder alle namen te verspreiden.

We kunnen het brede scala aan namen van het brouwapparaat toeschrijven aan de vele Europese landen waar de Franse pers, La Cafetire of de koffiepluchter zijn permanente plaats op de keukenplanken in de tijden vonden.

is de Fransen op een specialiteit koffiebrouwer?

er zijn tegenwoordig andere bedrijven die samenwerken met de originele ontwerpen om echter echter een nieuw product op de markt te brengen. Een om te vermelden is Rite Coffee Press per rite-team van Californië, de VS. Ze noemen hun uitvinding de No Mess French Press. De ontwerpers dachten aan het ene ding dat de voorbereiding maakt met een Franse pers een painthe-reiniging.

Niemand vindt het leuk om de Franse pers schoon te maken nadat het is gebruikt, een puree vol koffiedraden en de bodem van het vat vol met de koffiemodder. Om de reguliere Franse pers schoon te maken, moet u het vaartuig afspoelen met water en het in het toilet kloppen of het zakken met een extra zeef, om de gootsteen niet te kloken. En daarom is Rite Press interessant voor ons. De koffie wordt ingedrukt in een aparte kamer wanneer u het dompelt, waarbij de koffiedik in de bodemkamer van het vaartuig wordt geduwd. Dit deel is aan het vat geschroefd, zodat u deze kunt verwijderen met het koffiedekken daarin, leg ze in een bak, spoelt u af en schroef deze weer aan. Heel slim, is het niet?

AcylindRicalPotwith AplungerandBuilt-infilterscreenthat drukt warm water door middel van gemalen koffie: dat is de eenvoudige schoonheid van thefrenchpress, methode van keuze voor velen over de hele wereld, het creëren van een aardse, rijke smaak in uw dagelijkse kopje koffie. Thesecretis Alles in Thegrind: Kies Medium, met de uniformiteit en consistentie overal. Zeer grove malen kunnen het filter verstoppen, terwijl zeer fijne malen het filter passeren, de resultaten modderen.

Zoek de juiste tools voor het maken van een perfecte Franse perskoffie. Druk als een professional met deze selectie van Franse perskoffie-makers Illy Ground Drip Coffee, terrein tot de perfecte courseess om op het beste te drukken.

bijna alle Franse persen hebben hetzelfde ontwerp: er is een brouwkamer met een handvat en een plunjer met een mesh-filter. Maar de details van een Franse persbrouwer kunnen uw brouwsel in rekening brengen van het allereerste tot buitengewoon. Ik testte een scala aan modellen en probeerde een verscheidenheid aan brouwersrecepten om de beste Franse pers voor de meeste mensen te achterhalen. Hier is wat ik heb gevonden.

het beste voor: design-minded mensen die een mooi stuk koffieapparatuur willen; mensen die hun koffiepiping warm willen houden gedurende langere perioden; Mensen die een brouwer willen die een uitstekende kopje Franse perskoffie zonder gedoe kunnen maken.

het beste voor: mensen die graag op koffie houden; Wie heeft een Burr-molen en kan knipperen met verschillende malen-instellingen; Wie willen dat hun koffie dichter bij een giet wordt gemaakt met het gemak van een Franse pers.

de beste betaalbare Franse pers: de koffieger

de koffieger is gemaakt van gelaagd roestvrij staal dat zowel stevig is en houdt koffie op lange tijd. Het dubbele filter zorgt ervoor dat grit- en koffieslib niet in de uiteindelijke beker terechtkomen, maar nog steeds koffie produceren met de Heft-heffen die in een Franse pers verwachten. Het wordt ook geleverd met een bonusbus om je bonen op de weg te brengen.

wat is de beste temperatuur voor koffie-extractie?

koffie wordt gemaakt door oplosbare componenten uit de grondkoffie te halen. De manier waarop koffie die componenten vrijgeeft waar is de smaak afkomstig van de interactie met water. De National Coffee Association bepaalt dat de ideale brouwtemperatuur voor koffie tussen 195 ° -205 ° F ligt.

alles dat heter is dan 205F zal resulteren in over-extractie, die bittere, scherpe en onaangename smaken veroorzaakt. Alles koeler dan 195F zal resulteren in onder-extractie, waar het resulterende brouwsel zuur en hol is. Warmte versnelt meestal chemische reacties, dus het toevoegen van warmte aan uw brouwproces zal de extractiegraad van uw brouwmethode verhogen, zegt Erica Chadà ©, speciaal koffie opvoeder.

een Franse pers is een volledige immersiebrouwer, wat betekent dat de koffie en het water lange tijd met elkaar rondhangen. De meeste Franse persrecepten vereisen water en koffie om gedurende ten minste vier minuten samen te brouwen voordat u de gronden van het uiteindelijke brouwsel duikt en gescheiden. Dat betekent dat u wilt proberen uw water binnen dat ideale brouwtemperatuurbereik zo lang mogelijk te houden.

wat is de juiste malen-setting voor Franse perskoffie

Bijna alle Franse persrecepten bellen voor u om uw koffie te malen op de GROUNSTE INSTELLING, maar dat is niet wat ik aanbeveel. Er zijn twee redenen: ten eerste is elke slijpmachines grofste instelling anders; Ten tweede kunt u de extractie verhogen wanneer u gewoon een tiener fijner slaat.

Als het gaat om Bepalen De juiste malen-instelling, zal uw beste tool altijd uw gehemelte zijn. Ik denk dat, waar veel mensen mistessomes maken, koffie-recepten worden behandeld als prescriptief, maar eigenlijk, ze zijn echt bedoeld om van punten te springen en de koffie is zo gemakkelijk om te sleutelen met zolang je luistert naar wat je gehemelte je vertelt. In het algemeen, als je koffie zuur en dun smaakt, probeer het slijpen van fijner. Als het bitter en stroperig smaakt, probeer dan een grovere malen-instelling.

ik werkte in twee verschillende cafés die al hun druppel koffie maakten met behulp van een Franse pers. Eén was op de juiste manier Naam Daily Press, en de andere was zo druk dat wo soms één barista heeft, gewoon continu brouwen en Franse persen opruimen tijdens drukke riet.

AS Baristas is een deel van onze taak om met klanten te praten over het brouwen van koffie thuis, en een goed percentage van de klanten vroeg me over het brouwen van koffie in een Franse pers. Er zijn bepaalde -principes die trouw zijn aan koffie brouwen in het algemeen, en een van de vroegste en belangrijkste vaardigheden die u leert als een barista is hoe het goed is geëxtraheerd coffeeand om variabelen te veranderen wanneer de koffie-smaak is uit.

alles wat je nodig hebt om Frans Press Coffee FrenchpresscoffeCom te maken

Franse perskoffie smaakt beter omdat de koffie doordrenkt is in koffiedekken, het creëren van een betere smaak en intensiteit. Koffie van een Franse pers is ook beter voor de gezondheid, omdat er meer voedingsstoffen en antioxidanten aanwezig zijn in geefilterde Franse perskoffie. U hoeft ook geen papieren filters te gebruiken, het maasfilter doet net zo goed het werk, dus het is ook beter voor het milieu.

In tegenstelling tot populaire mening is de Franse perskoffie niet alleen voor koffiesnoppen. Maar het doet zeker geen pijn om er een te zijn als u op zoek bent naar deze populaire brouwmethode. Franse pers is een eenvoudige, handmatige brouwmethode die u totale controle over uw brouwsel geeft. Echt iemand kan het doen, en het is een van de minst dure brouwmethoden die beschikbaar zijn.

de eerste keer dat u de Franse perskoffie hebt gemaakt, kan alleen de aanblik van het Franse perskoffiezetapparaat een beetje intimiderend zijn. Maar het is eigenlijk een van de eenvoudigste brouwersystemen, en het bestaat al sinds de jaren 1850. Volgens de legende was de uitvinding eigenlijk een gelukkig ongeluk.

het verhaal gaat dat een Fransman water kookte toen hij zich realiseerde dat hij vergeten was om de koffie in te zetten. Hij besloot het koffiediensten niettemin toe te voegen aan het kokende water. Zodra het koffiedik naar de top steeg, gebruikte hij een stuk metalen scherm en een stok om op het scherm te drukken, samen met het terrein. Het resultaat? Het was de beste koffie die hij ooit had geproefd.

Ondanks het verhaal van deze leuke oorsprong, kwam het octrooi van het Franse perskoffiezetapparaat eigenlijk uit de Italianen. Met de tijd is de versie blijven evolueren naar de Franse pers die we vandaag hebben weten of een handmatig brouwsysteem waarin koffiedesrekken doordrenkt zijn in warm water voordat ze op de bodem van de beker worden gedrukt, waardoor het terrein van de vloeistof kan scheiden.

Franse perskoffie heeft enigszins een sekte volgen. Het haalt een zeer sterke en robuuste kop koffie uit, zonder dat alle soorten elektrisch -brouwsysteem nodig zijn. U krijgt volledige controle over uw brouwsel, en u kunt een Frans perskoffiezetapparaat gebruiken om andere dranken als thee of zelfs koude brouwoffiek te maken. Plus, het is onverwacht. U kunt een eersteklas Frans perskoffiezetapparaat krijgen voor minder dan 20 op Amazon.

Maar de Franse pers is niet zonder de nadelen . Omdat het een handmatig brouwsysteem is, kan je het niet precies instellen en gewoon weglopen. Het is ook een beetje finicky als het gaat om de malengrootte, het wordt aanbevolen dat je je eigen bonen maalt om de uniforme grove sleur nodig te bereiken die nodig is voor Franse perskoffie. Maar als je eenmaal de hang van het proces hebt, eindigt je echt met heerlijke koffie in de eenvoudigste vorm.

Aandacht vereiste cloudflare

Pindakaas Apple Granola Bars Chewy Granola Bars met gezonde ingrediënten. Dit recept is gemakkelijk om perfect te maken voor snacktijd veganist glutenvrij.

Uus täna

AppleCinnamon Muffins

AppleCinnamon Muffins

Deze gezonde AppleCinnamon-muffins zullen je in een herfst gemoedstoestand brengen, ongeacht de tijd van het jaar. Sproeit de muffins met suikervóór het bakken geeft hen een knapperige top, net als een coffeeshop-muffinbut, zijn dit een stuk voedzamer dan je gemiddelde coffeeshop-muffin, dankzij de gezonde ingrediënten zoals White Wholewheat Meel. Serveer ze voor het ontbijt of een Grabandgo-snack.

Kom meer te weten
Jersey Blue Fish 6 Lb. Gem 36 Fish

Jersey Blue Fish 6 Lb. Gem 36 Fish

Geniet opvallende smaken door te proberen hele Jersey blauwe vis vandaag. Voorraad op zes pond van deze frisse Atlantische specialiteit, en goed het schip rechtstreeks naar uw deur.

Kom meer te weten
Fresh Cherry Cheesecake

Fresh Cherry Cheesecake

Zoekt u een kers dessert, dit bourbon kersenkaastaart ijs is it Easy, met de goedheid van cheesecake, ijs, en kersen.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Een Zuid-levende recept dat ik ga proberen zodra ik in de winkel kan komen en een frisse maïs krijgt. Ive maakte altijd maïscakes met ingeblikt maïs, maar ik weet dat vers veel beter zal zijn. Plaats BC Ik ben erg goed in het verliezen van misplaatste recepten die ik uit tijdschriften heb gesneden.

Kom meer te weten
Kaneel Streusel perzik cake de gekruide moeder

Kaneel Streusel perzik cake de gekruide moeder

Bruine suiker perzik cake is een klassieke gele taart geladen met verse perziken, en gegarneerd met een gekookte karamel-ijsvorming, het dessert van de zomer

Kom meer te weten
Air Fryer Bisquick Peach Cobbler Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Air Fryer Bisquick Peach Cobbler Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Dikke zoete, sappige bisquick Peach-schoenmaker is een eerbetoon aan oma met een smaak die haar trots maakt en een verrassend welkom van gemak.

Kom meer te weten
Verse peer recept Eet Uw Boeken

Verse peer recept Eet Uw Boeken

Pear Bundt Cake met Crme Anglaise Recept De toevoeging van rijpe peren op deze Streusselkuchen tulband maken het zoet, sappig en lekker. De seizoensgebonden kruiden maken het een mooie afsluiting van een bijzondere vakantie diner. Recept met dank Laura van Pies en Plots.

Kom meer te weten
Pumpkin Bars

Pumpkin Bars

Geniet van perfect en vochtige pompoen bars geladen met pompoentaart kruiden en gegarneerd met zelfgemaakte roomkaas glazuur met dit makkelijk recept

Kom meer te weten
Delicious Raspberry Cookies

Delicious Raspberry Cookies

Deze White Chocolate Raspberry Cookies kon misschien wel de beste cookie die je ooit zult eten. Theyre perfecte cookies vakantie of dagelijks

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Varkensvleeskoteletten met verse raspberry sausrecept Probeer deze varkenskoteletten met verse raspberry saus recept, of draag je eigen bij.

Kom meer te weten
Spinazie Squares Classic Voorgerecht Recept

Spinazie Squares Classic Voorgerecht Recept

Dit is de eenvoudigste, gemakkelijkste, meest heerlijke recept voor spinazie croissant hapjes die je zult vinden, eenvoudige stap voor stap aanwijzingen

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

In plaats van te kiezen voor jarred spaghetti-vleessaus, top je pasta met dit verrassend snel bolognese sausrecept. Het smaakt het alsof het de hele dag heeft gesudderd, maar deze verse tomatensaus duurt slechts 40 minuten om te voltooien

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.