Vietnamese varkenskoteletten

Gebraden mojo-varkensvlees door Roy Choi zoals te zien in chef-kok beginnende keuken

3. Breng het vlees goed op met grof zout, en wrijf het echt in. Als je gewoon zout op het oppervlak van het vlees strooi, krijg je kleine kristallen het vlees dat je echt op de smaak in het vlees wilt krijgen, niet alleen op de oppervlakte. Ik scoorde afgelopen weekend een aantal prachtige karbonades van de varkenskotelet op de boerenmarkt.

6. Je zult weten dat ze klaar zijn om te draaien wanneer de chops loslaten vanuit de pan wanneer je voorzichtig één rand omhoog trekt. Tang met behulp van tang, draai de karbonades over u op de eerste zijde.

Maar Nick!, Zeg je, is dit niet opdagen over Roast Mojo Pork?. Nou ja, je hebt me daar. Ik was oorspronkelijk gepland om gewoon Cubanos te maken en alle ingrediënten uit de supermarkt te kopen. Volgens de officiële ROY CHOI + Jon Favreau-recept moet het slechts 40 minuten duren! Maar het weet wel, dat kooktijd terloops aanneemt dat je braadstuk mojo-varkensvlees bij de hand hebt, die 18 uur duurt. En nu, zie je hoe wat leek op een eenvoudig avontuur van 40 minuten veranderde in een meerdaagse project.

nou crap. Zelfs nadat we het varkensvlees in een veel kleinere kom hadden verplaatst, was de hoeveelheid marinade die we hadden gewoon te weinig was. In geen onzekere termen is dit echt gezogen. We hadden al onze andere dingen opgeruimd en nu hadden we een kleine, ongemakkelijke hoeveelheid meer nodig. We hebben gevestigd op het gooien van een plons meer sinaasappelsap, water, rijstazijn en zout en bidden dat het goed was. Hoeveel hebben we toegevoegd? Geen aanwijzing, we bleven net een beetje tegelijk toevoegen totdat we het deksel erop konden zetten en alles was gedekt zoals hieronder gezien.

Ik heb zoveel mensen gezien, probeer een varkenslende in hun snelkooker te koken en klagen dat het te zwaar, te droog is of te voet. Varkenslende is een zeer mager vlees van vlees en zal uitdrogen, tenzij je de juiste kooktechniek gebruikt. Als je een shreddable varkensvlees wilt, wil je een vetversnelling van varkensvlees gebruiken: schouder, kont of botten van botten in landelijke stijl. Dit recept voor evenwichtsvleesbarbakois meer geschikt voor deze bezuinigingen van varkensvlees.

Tegenwoordig gebruiken we een techniek die sous vide wordt genoemd. Sous vide is frans voor onder vacuüm. Nee, we zullen geen vacuüm gebruiken, maar je zult begrijpen wat ik later bedoel. t is een werkwijze die zorgt voor een gelijkmatige, uniforme temperatuur in het hele eten. Nooit meer gekookt of niet gaar.

test het water voordat we beginnen, je wilt de temperatuur van je Instant Pot-warme omgeving testen. De Instant Pot-specificaties zeggen dat er 3 warme temps zijn, maar vermeld alleen het bereik: 145 ° F - 172 ° F, maar ik vind deze temperatuur meer in het bereik van 140 ° -145 ° F. Dit geeft je een medium tot medium zeldzaam varkensvlees.

Als u de ultra, slimme wifi of max hebt, gebruikt u de instelling Custom Temp. U wilt nog steeds de temperatuur van uw water testen om de nauwkeurigheid te garanderen, de temperatuur aan te passen op basis van uw resultaten. Als u bijvoorbeeld voor 144F instelt, en uw water 140F is, stelt u uw fornuis in voor 148F.

seizoen tas it up meng alle kruiden om een ​​droge wrijving te maken. Wrijf dit mengsel overal in het gebraad en doe het in een vriezer Ziploc-tas. Let voor maximale smaak, laat dit dan 30-60 minuten op het vlees zitten, of tot 2 uur in de koelkast. Dit wordt "droge brining" genoemd.

maak Jus langzaam de 1/2 kopje kipbouillon en de resterende vloeibare inhoud in de diepvriezersbag aan uw bruin bits, of "Fond," zwaait en schrapte en schrapen van gebruin bits terwijl u gaat. Dit wordt genoemd, " Deglazing ."

maak in een aparte kom een ​​gekneed boter door het combineren van bloem en verzachte boter te combineren. De boter bekleedt de bloemdeeltjes en wanneer in een hete vloeistof wordt gestopt, smelt de boter, meeldeel deeltjes zonder knobbels te maken.

het risico voor het consumeren van zeldzaam varkensvlees is minimaal. Bij 130F wordt de bacteriën op het oppervlak van het vlees actief vernietigd. Elk moment is je vlees in het kooktoestel, het wordt veiliger om te eten. Je kunt hier meer lezen over Varkensvleesveiligheid.

Koken in plastic veilig? Van Cook's geïllustreerd: "Polyethyleen met hoge dichtheid, polyethyleen met lage dichtheid en polypropyleen worden beschouwd als de veiligste kunststoffen. Veel van de plastic zakken van de naam merk zijn gemaakt met polyethyleen en polypropyleen. Deze soorten plastic zijn bestand tegen de subkokende temperaturen die betrokken zijn bij het koken van de vide, en ze worden ook als veilig beschouwd in zichzelf. "Â Ziploc Baggies zijn BPA-vrij, maar kan falen wanneer Temps boven 150 ° F zijn. Gebruik een Vriezer Ziploc tas in plaats daarvan.

klaar voor de beste varkenskarbonades van je leven? Reverse Sear Pork Chops zijn perfect gekookt, teder en sappig binnen met een prachtige gouden korst aan de buitenkant. En een snelle, smaakvolle pan saus brengt het allemaal bij elkaar. Het is gemakkelijk, beloven.

ik hou van de term droge pekel. Het klinkt zo officieel, toch? Het is een proces, mensen. Wilt u weten wat het proces is? Het besprenkelt een beetje te veel zout en misschien wat suiker op vlees en vervolgens een tijdje wachten. Dat is het. Yay.

Dit is wat het betekent om Sear om te keren: u begint met het koken van vlees bij een zeer lage temperatuur, in dit geval bij 250F in de oven, totdat het niet helemaal klaar is. Dan krijg je een gietijzeren pan die opvliegt en 3 tot 4 minuten doorbrengt, gewoon door de Bejeeezus uit de karbonades.

In maart, Brian Shonyo en Chef Alan Parker's Southern Food Spot arriveerden in de Percolator-ruimte bij 435 Monticello Ave. Als onderdeel van een groots experiment in Norfolk-voedsel. De Ford Campus begon als een culinaire incubator. En dus was het gelijktijdig een commissary-keuken voor bakkers en bereiders van thuismaaltijden, een gastheer om ooit te draaien Lunchtijd pop-ups en zelfs een soort hands-on business School voor would-be restaurateurs .

De Grand Opening Party voor Southern Eats was 9 mei, maar toch is er geen aanmelding van een situatie Shonoo, de mede-eigenaar, zegt een bijwerking van rode tape als gevolg van de historische status van het gebouw. Decoratie binnen is ook karig, de tafelkleden zijn papier en service is nog steeds diep in het proces van het uitzoeken.

die kip is echter moeilijk door de meeste van de week te komen. Het wordt alleen geserveerd als een after-church-treat tijdens de zondagse brunch, met een 15 korting als je een aanbiedingsserviceprogramma binnenkomt. Maar de kip kan zijn eigen religie worden als je het liefst hebt.

De borst Vaak komt de krijtachtige valkuil van een gefrituurde kippenplaat uit zacht, vochtig en barstend met lichte zuurgraad en ronde kippensmaak: knapperig zonder dikkelijk te zijn, gekruid zonder de vloek van te veel zout. Bijten in de sappige dij zonder een slabbetje, en je loopt het risico om je shirt te versieren.

voor 14 krijg je een gulle schotel met een halve vogel, tedere koekjes, een bolletje aardappelsalade en sommige serieus mooie langzaam gekookte greens die ook uit het kookboek van oma werden genezen. Blijkt uit de grootmoeder van Parker was een genie bij die zowel diepte- als gebarrende zuurbalans opliepen, omdat dat een kwaliteit is die deze Collard Groenen ook delen, hun rijkdom van gerookte Turkije in de pot aangaan.

Als je de kip van Parker wilt tijdens de rest van de week, moet je doen met vleugels, die al bekend zullen zijn aan velen in Norfolk: zoals het blijkt, is Parker de naamgenoot Big Al van Big Al's Vleugels. De vleugels zijn dagelijks verkrijgbaar bij zowel lunch als diner: gepaneerd en zuidelijk gebakken zoals de zondagse editie, als hete vleugels en in zoete saus-geglazuurde vorm.

Allen worden niet geserveerd in vleugels en drumettes, maar als Jumbos, met twee gewrichten die de soort die altijd saus op je gezicht en onder je vingernagels zal verlaten. De bourbon-perzikvleugels zijn in het bijzonder een gezegend zoete, kleverige, slordige ervaring die het best gereserveerd is voor het gezelschap van mensen die al van je houden.

de bier- en wijn- en cocktaillijsten Er zijn naar verluidt , maar zijn niet naar de tafel gebracht, wat leidt tot een heel veel sleuteling en giswerk over wat u drinkt als u bent Niet zitten aan de bar in de buurt van de Vecchione van Primo Cigars, die een ebullend liefhebber is van vaak obscure geesten, en patiënt Explacer van hun verdiensten.

Jamie Olivers gemarineerde varkensfilet geroosterd op rabarber

Rabarber Pork Chop Casserole Recepten Beste recepten en aanverwante recepten

Uus täna

Gebakken varkenskoteletten met room van champignonsoep een heerlijk comfort voedselrecept

Gebakken varkenskoteletten met room van champignonsoep een heerlijk comfort voedselrecept

Geschroefde varkenskoteletten worden gebakken in room van champignonsoep die is uitgespoord met uien soepmix en verse champignons. Zo eenvoudig, zo heerlijk

Kom meer te weten
Gebraden varkenskoteletten met groene bonen en aardappelen

Gebraden varkenskoteletten met groene bonen en aardappelen

De beste Pork Chop-braadpan met Aardappels Recepten op Yummly Pork Chop Casserole, Fiesta Pork Chop Casserole, Italiaanse Pork Chop Casserole

Kom meer te weten
Succulent pork chop braadpan met rijst

Succulent pork chop braadpan met rijst

20 minuten varkensvlees chop rijst een pot recept is een economische en gezonde maaltijd smakelijke varkenskoteletten en rijst zijn gebaad in een rijke saus die je familie liefhebt.

Kom meer te weten
Gemakkelijk gegrilde varkensvlees chop-marinade

Gemakkelijk gegrilde varkensvlees chop-marinade

Als je een roker hebt, gaan deze gerookte varkenskarbonades alles veranderen. Als je geen roker hebt, ga dan er een kopen. Omdat deze gerookte varkenskarbonades alles zullen veranderen. Je zult er nooit een eten die beter smaakt

Kom meer te weten
Gegrilde varkenskoteletten serieus eet recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Gegrilde varkenskoteletten serieus eet recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en aanverwante recepten

Deze gemakkelijke gegrilde varkenskoteletten zijn gemarineerd in een mengsel van kruiden, knoflook, bruine suiker, sojasaus en worcestershire-saus.

Kom meer te weten
Pork Chops Rice in een Instant Pot of Pressure Cooker Recept

Pork Chops Rice in een Instant Pot of Pressure Cooker Recept

114 zelfgemaakte recepten voor karbonades rijst uit de grootste wereldwijde koken community Zie recepten voor eenvoudige gegrilde karbonade rijst plaat met eieren recept ook.

Kom meer te weten
Slow Cooker Pork Chops and Groenten

Slow Cooker Pork Chops and Groenten

Volledige voedingsstoring van de calorieën in crock pot varkensvleeskoteletten, aardappelen wortelen op basis van de calorieën en voeding in elk ingrediënt, inclusief varkenskarbonades varkenslende, geroosterde, lage dikke crème van champignonsoep, wortels, rauw, aardappel, rauw, uien, rauw en de andere ingrediënten in dit recept.

Kom meer te weten
Gebakken Italiaanse varkenskoteletten en aardappelen WonkyWonderful

Gebakken Italiaanse varkenskoteletten en aardappelen WonkyWonderful

De sleutel tot timing Dit all -inone-diner rechts is om eerst het varkensvlees te marineren en de aardappelen vervolgens te bereiden en te bereiden. Wanneer de aardappelen ongeveer 10 minuten in de oven hebben, begin dan het varkensvlees te koken.

Kom meer te weten
Gegrilde Pork Chop Recept

Gegrilde Pork Chop Recept

Smoke is wel de umami van barbecue en deze karbonades, die de chef-kok Curtis Stone kookt boven houtvuur in zijn restaurant Gwen in Los Angeles, in bezit nemen in schoppen Fish saus en sojasaus bieden het zout in de marinade hoisinsaus en honing de zoetheid de pinda's en sesamzaad in de topping versterken van de nuttiness van de sesamolie in de marinade

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Voor dit recept kunt u winkeldought ramen noedels gebruiken en uw inspanningen concentreren op de vlezige bouillon en het diepe varkensvlees.

Kom meer te weten
Kip gebakken varkensvlees cutlets met country jus

Kip gebakken varkensvlees cutlets met country jus

Neem je smaakbuds op een reis naar het zuiden met deze kip gefrituurde varkenskarbonades gesmoord in zelfgemaakte pan jus. Een sappige varkenskoteletten wordt bonsd, gehavend en gefrituurd voordat de druppels worden gebruikt om een ​​gemakkelijke pan-jus te maken die je misschien kunt laten breken met je zuidelijke trek.

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.