Air Fryer Brussels Spruiten en Bacon

Knapperige verkoolde Brussel spruiten met spek

Thanksgiving komt eraan en er zijn veel bijgerechten die je kunt maken in je friteuse om de ovenruimte zoals deze Brusselspruiten met spek te besparen. Zijn bijgerecht is low carb en de spruiten van Brussel bevatten veel vezels. Het spek en de kaas zijn slechts een extra toegevoegde bonus voor extra heerlijkheid. Nyways. Maak deze Brussel spruiten de volgende keer in je luchtfrituur en geef ze een kans als je nog nooit Brussel spruiten hebt geprobeerd.

Thanksgiving is een beetje zoals de onopgemerkt vakantie in Amerika. Zodra Halloween voorbij is mensen zijn allemaal uit het terras van hun huizen met Kerstmis decoraties en bedenken met geschenkgidsen voor de feestdagen. Ik hou echt van Thanksgiving vanwege al het goede eten en zijn met familie en mensen waar je van houdt. Lus Ik hou ook van mijn pompoen decoraties omhoog tot die vakantie! Laat het me weten in de opmerkingen hieronder wanneer je voor Kerstmis versiert.

Wat te dienen met Brussel Spruiten

BACON volledig gekookt, zoals hormels zwart label bacon dat u slechts 1 minuut in de magnetron moet zetten. Ik gebruik graag volledig gekookt spek vanwege het verschil in kooktijden met de spruiten van Brussel.

Hoe brussel spruiten te maken met spek

Als u op zoek bent naar meer smakelijke plantaardige recepten, probeer dan luchtfriteuse bloemkool, instant pot wortelen met bruine suiker glazuur, en geroosterde broccoli met knoflook. Een ander favoriet Air Friteuse Recept is het recept van Ourair Fryer Chicken Wings.

Hoe luchtbranden Brussels spruiten maken?

promotie geldig op ninjakitchen. OM tot en met 19 januari 2022, om 11:59 uur et, terwijl de benodigdheden duren. Deze aanbieding is niet geldig met eventuele voorafgaande aankopen. Consument betaalt alle van toepassing omzetbelasting. Sharkninja behoudt zich het recht voor om deze aanbieding op elk gewenst moment te annuleren of aan te passen. Bestellingen die moeten worden verzonden naar Hawaï, Alaska, gebieden buiten de aangrenzende -aanstaten 48 staten, of een internationaal adres zijn onderworpen aan een 25 toeslag .

150 Korting is alleen van toepassing op bestellingen met de aankoop van One IG601-model dat verkrijgbaar is bij Ninjakitchen. om. Om de korting te ontvangen, voert u Grill150 in het vak Couponcodel in tijdens het afrekenen. Couponcode kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. 150 Korting wordt toegepast om subtotaal te bestellen, vóór verzending en belastingen, en is beperkt tot de aankoop van One IG601 die verkrijgbaar is bij Ninjakitchen. om. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

80 Korting is alleen van toepassing op bestellingen met de aankoop van één C29500-model dat verkrijgbaar is bij Ninjakitchen. om. Om de korting te ontvangen, voert u Well80 in de couponcodevak in tijdens het afrekenen. Couponcode kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. 80 Korting wordt toegepast om subtotaal te bestellen, vóór verzending en belastingen, en is beperkt tot de aankoop van One C29500 die verkrijgbaar is bij Ninjakitchen. om. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

70 Korting is alleen van toepassing op bestellingen met de aankoop van een DT201 of een OL601-model dat beschikbaar is bij Ninjakitchen. om. Om de korting te ontvangen, voert u Well70 in de couponcodevak in tijdens het afrekenen. Couponcode kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. 70 Korting wordt toegepast om subtotaal te bestellen, vóór verzending en belastingen, en is beperkt tot de aankoop van één DT201 of één OL601 per bestelling van Ninjakitchen. om. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

50 Korting is alleen van toepassing op bestellingen met de aankoop van één CM407BRN-model dat verkrijgbaar is bij Ninjakitchen. om. Om de korting te ontvangen, voert u Well50 in de couponcodevak in tijdens het afrekenen. Couponcode kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. 50 Korting wordt toegepast om subtotaal te bestellen, vóór verzending en belastingen, en is beperkt tot de aankoop van één CM407BRN per bestelling van Ninjakitchen. om. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

40 Korting is alleen van toepassing op bestellingen met de aankoop van One AG301-model dat beschikbaar is bij Ninjakitchen. om. Om de korting te ontvangen, voert u Well40 in de couponcodevak in tijdens het afrekenen. Couponcode kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. 40 Korting wordt toegepast om subtotaal te bestellen, vóór verzending en belastingen, en is beperkt tot de aankoop van één AG301 per bestelling van Ninjakitchen. om. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

30 Korting is alleen van toepassing op bestellingen met de aankoop van één SS201 of één AF161-model dat beschikbaar is bij Ninjakitchen. om. Om de korting te ontvangen, voert u Well20 in de couponcodevak in tijdens het afrekenen. Couponcode kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. 30 Korting wordt toegepast om subtotaal te bestellen, vóór verzending en belastingen, en is beperkt tot de aankoop van één SS201 of één AF161 per bestelling van Ninjakitchen. om. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

20 Korting is alleen van toepassing op bestellingen met de aankoop van One IG651-model dat verkrijgbaar is bij Ninjakitchen. om. Om de korting te ontvangen, voert u Grill20 in de couponcodevak in tijdens het afrekenen. Couponcode kan slechts één keer per bestelling worden gebruikt. 20 Korting wordt toegepast om subtotaal te bestellen, vóór verzending en belastingen, en is beperkt tot de aankoop van One IG651 die verkrijgbaar is bij Ninjakitchen. om. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

Om 10 te besparen op alle accessoires , voert u Well10 in het vak Couponcodevak in tijdens het afrekenen. 10 Korting komt alleen in aanmerking op -accessoires en wordt toegepast om subtotaal te bestellen vóór verzending en belastingen. Kan niet worden gecombineerd met een andere couponcode.

onderdelen Accessoires voor uw product

plaats de uien en spek in de luchtfrituurmand. Kook op 390F gedurende 7 minuten. Roer na 3-4 minuten de spek en uien. Het bacon-vet zal renderen en de uien zullen beginnen te karameliseren aan een goudbruin.

Heb je dit recept geprobeerd? Laat een opmerking hieronder achter en laat me weten hoe je het leuk vond. Maak ook een foto op en plaats het naar uw favoriete sociale platform. Zorg ervoor dat ik me tag op Alicensetogrill en laat me weten hoe je het leuk vond!

Brussel spruiten een zeer delende groente. Mensen houden van hen of haten ze. Deze knapperige Brussel spruiten in de lucht friteuse hebben een convert uit me gemaakt en niemand is meer verrast dan ik ben op hoe goed deze zijn en hoe ik niet kan wachten om ze weer te maken.

Niemand was meer verrast dan ik toen ik foto's maakte voor deze post en ik filmde de video van iemand die een vork indeelt toen ik afwezig is Ik kon het niet geloven dat ze geweldig smaakten.

de randen zijn zo knapperig en licht zijn soort zoals ze gefrituurd waren en wie niet van een gefrituurde textuur houdt? De kleine hoeveelheid olie die wordt gebruikt terwijl luchtfrituren Brussel spruiten maakt dit een veel gezondere versie dan het frituren, maar ik beloof dat je de crunch of smaak niet mag missen.

ik heb geen luchtfrituur kan ik ze braaden in de oven met dit recept? Ja, je kunt dit recept gebruiken om de spruiten in de oven te roosteren. Hak het spek en gooi met de spruiten en rooster gedurende 15-20 minuten op 400 ° op een velpan of bakplaat. Toss af en toe om het spekvet te verspreiden als zijn gerenderd.

ik hou niet van de spruiten knippen alsof je het doet, kan ik ze gewoon in tweeën knippen om ze te frituren? Je kunt ze in tweeën knippen, maar misschien wil je ze gedurende 5 minuten parboilen voordat je ze brengt, zodat ze helemaal doorkasten en niet droog en hard worden. Droog ze volledig met een papieren handdoek en ga dan verder als het receptstaten en je zou goed moeten zijn om te gaan!

ik hou niet van spek, maar hou van hoe knapperig en verkoold zijn, kunnen ik het spek weglaten? Weet je het zeker. Vervang 1 theelepel olijfolie in plaats van het spekvet om te vullen voordat ze worden gekookt. Seizoen met zout en peper voor het serveren.

ik wil helemaal geen vet gebruiken, zal het recept werken? Het zal, maar ze kunnen echt worden uitgedroogd. Ik stel voor gesneden zoals aangegeven, vervolgens in een kom en bedek met water. Voeg een theelepel olie toe, roer om te coaten en laat het water / olie leeglopen. Er zal heel weinig olie worden gebruikt, maar de spruiten zullen genoeg worden gecoat om niet uit te drogen wanneer het lucht frituurt.

Brussels Spruiten zijn favoriete groenten om te combineren met spek zoals deze geroosterde spruitjes met spek. Als je ze niet hebt geprobeerd met Pancetta, probeer dan deze luchtfriteuse Brussel Spruiten met Pancetta Recept zo goed.

Luchtfriteuse Honey Brussel Spruiten Recepten met ingrediënten, voedings-, instructies en bijbehorende recepten

Heres wat je spruiten, olie, balsamico azijn, honing, zout, peper nodig hebt

Uus täna

Air Fryer Spruitjes Krokante Maple Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Air Fryer Spruitjes Krokante Maple Recepten met ingrediënten, voedingsstoffen, instructies en aanverwante recepten

Deze esdoorn spruitjes zijn zoet, knapperig en vol van smaak Deze lucht gebakken spruitjes zijn een super gemakkelijke kant en klaar in 30 minuten

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze Easy Air Fryer Crispy Spruitjes Bacon recept is de beste bijgerecht. Iedereen zal van dit smakelijke lucht friteuse recept

Kom meer te weten
15minute Crispy Air Fryer Spruitjes Video

15minute Crispy Air Fryer Spruitjes Video

Dit Thanksgiving, save uw oven voor taart en zorg airfried spruitjes plaats. Met knapperige buitenkant en mals centra, theyre de beste vakantie kant.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Hoe Kickin is je kip-pittige karnemelkbeslag en een hete saus-glazuur brengt het dubbele van de Cajun-warmte naar een picknickfavoriet. Stapel het hoog met augurken voor extra zing

Kom meer te weten
Maïs Pakoda in luchtfriteuse Sweet Corn Pakora

Maïs Pakoda in luchtfriteuse Sweet Corn Pakora

Knapperige maïspakoda of zoete maïsbeders gemaakt in luchtfriteuse. Een Indiase vegetarische voorgerecht of theetijd snack recept met vers zoete maïs.

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Air Fryer Corn On the COB is een snel en gemakkelijk vegetarisch bijgerecht dat u overtuigt dat dit de beste manier is om maïskolf te hebben. Afscheid te nemen van

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Deze Easy Air Fryer-asperges is gereed in slechts 8 minuten Ontdek hoe je deze zelfgemaakte asperges kunt maken, dat het hele gezin zal liefhebben

Kom meer te weten
Lucht friteuse bevroren frietjes knapperige frietjes beste recept box

Lucht friteuse bevroren frietjes knapperige frietjes beste recept box

Koken van je bevroren frietjes in een luchtfrituur is net zo gemakkelijk als bakken, maar ze komen eruit om te proeven alsof ze gebakken waren

Kom meer te weten
JF2021, Bevroren steak in Airfryer, Aysultancandy. om

JF2021, Bevroren steak in Airfryer, Aysultancandy. om

OFF 61, Koken Bevroren Steak in AirFryerCommed des Garcon, Compacte fietspomp, Consuela Tote, Cooking Handschoenen online

Kom meer te weten
Eivervanger voor trechtertaart Wat kunt u elpasonie gebruiken. om een ​​voedselblog voor foodies

Eivervanger voor trechtertaart Wat kunt u elpasonie gebruiken. om een ​​voedselblog voor foodies

Wilt u meer weten over het onderwerp EI-substituut voor trechtercake, dan moet u dit artikel bekijken. Meer info binnenin.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Mijn favoriete Crack Green Beans Recept wordt vandaag gedeeld. Dit heerlijke bijgerecht van ouderwetse groene bonen met spek herinnert me zo muc

Kom meer te weten
Fries Air Fryer ontbijt aardappelen Huis

Fries Air Fryer ontbijt aardappelen Huis

Air Fryer gebakken aardappelen een eenvoudig bijgerecht dat blijkt elke keer perfect. Licht en pluizig aan de binnenkant en krokante aan de buitenkant

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.