Dotpe Challengges Zomato en Swiggy met FB Enterprise Tools Startup Stories

Aandacht vereiste cloudflare

Swiggy werd in 2015 opgericht door Rahul Jaimini, Sriharsha Majwny en Nandan Reddy. Ze wilden een complete food bestel- en bezorgoplossing bieden, waar gebruikers slechts één eenvoudige app kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de beste lokale restaurants en eetgelegenheden.

met behulp van swiggy om te bestellen vanuit uw plaatselijke restaurant van afhaalmaaltijden, kan niet eenvoudiger zijn. Het enige dat u hoeft te doen is de relevante app downloaden voor uw Smart Android- of IOS-apparaat of direct naar Swiggy gaan. om uit uw browser. U moet zich registreren om een ​​bestelling te plaatsen, maar dit kan in seconden worden gedaan. Je wordt dan begroet met Abox om je stad en specifieke locatie in te voeren. Ze behandelen Bangalore, Mumbai, Gurgaon, Delhi, Pune, Kolkata, Chennai en Hyderabad.

Swiggy belooft Lightning Snelle levering. Ze hebben meerdere chauffeurs in elke stad die nooit meer dan een paar minuten van je zullen zijn. Wanneer u een bestelling plaatst, wordt de voorbereiding en levertijd geschat. Het hele proces duurt meestal niet langer dan 60 minuten. Vasthouden en je eten zal binnenkort bij je zijn.

Voorbeelden van eerdere swiggy-aanbiedingen omvatten geld van uw eerste bestelling, RS 250 uit en 50 korting. Aanbiedingen veranderen altijd, dus wees hier zeker terug voordat u bestelt om te zien wat op dat moment beschikbaar is. We werken onze lijst bij wanneer nieuwe aanbiedingen en deals beschikbaar worden gesteld, dus u hoeft nooit tijd te verspillen aan het zoeken van elders voor iets dat zal werken.

om een ​​van de Swiggy-kortingen die door dealsunny worden aangeboden te gebruiken, moet u een SwiggyAccount hebben. In deze stap kunt u zich aanmelden bij uw huidige account of een nieuw account maken. Deze stap is nodig om swiggy-kortingsbonnen te gebruiken.

Volgens recente gegevens hebben ze meer dan 1. Lakh Restaurant Partners. erts dan 10.000 werknemer werk hard om hun reis gladder en klantvriendelijker te maken. t is perfect voor u om zaken te doen of een swiggy-franchise te nemen. Oday in dit bericht bespreken we alle aspect van swiggy, contactnummer en toekomstige scopes.

Swiggy is een bedrijf voor voedselbezorging gevestigd in Bangalore. Oday worden ze het grootste voedselbezorgingsplatform met app of website. Houseand van restauranteigenaren voegen elke dag bij hun platforms om de verkoop te stimuleren. Wiggy heeft nu 500 steden in India bedekt.

Voordat u de franchisekosten bespreken, moet u enkele basisfeiten begrijpen. s we zeiden eerder dat Swiggy geen restaurantketen is. hey zijn serviceprovider voor voedselbezorging. HeImain Focus om uw bestaande restaurant aan de klanten te promoten. Er kunt u deelnemen aan hun netwerk om meer bestellingen te krijgen. hey verbind klanten met jou en je levert het eten. n Succesvolle levering krijg je betaald en ze nemen weinig percentage.

om hun franchiseyou te nemen, moet je hun officiële website bezoeken. OU kan het website-adres vinden in het onderstaande artikel. SWIGGY-website heeft zijn partneraanvraagformulier waar u alle details kunt invullen en naar hen wilt verzenden. Hé antwoord binnen 7 tot 14 dagen na ontvangst van uw bericht. Je hebt de volgende details nodig om franchise aan te vragen:

om de restaurantfranchise te starten, hebt u verplichte documenten en voedselvergunning nodig. N India, voedselvergunning is algemeen bekende ASFSSAI-licentie. OU kan het heel gemakkelijk verkrijgen van de officiële website door uw bedrijfsgegevens en voedselcategorie in te dienen. F U bent van plan om een ​​resturent te starten, hier zijn enkele basisstappen die u zullen helpen om te beginnen:

het proces van bulkbezorgservice is hetzelfde als de levering van enkele jongen. Als je een groep mensen inhuurt om het eten op tijd te leveren. Je moet 10 tot 15 motorfietsen en smartphones kopen om de taak te bedienen. OU kan mensen inhuren als uw keuze en ze maandelijks salaris aanbieden. Je krijgt betaald voor elke succesvolle levering van voedsel en je kunt 60.000 tot 70.000 per maand verdienen.

Nu als u al een restaurant hebt en geïnteresseerd bent om deel uit te maken van SWIGGY, kunt u bij hen bijeenkomen. Ustomers bestelt fastfood uit uw winkel via Swiggy-app. OU volledige bezorging en wordt betaald op wekelijkse basis. t is heel eenvoudig en iedereen doet dit.

Swiggy is het grootste en meest waardevolle online voedselbestelling en leveringsplatform van India. Gevonden in 2014 is Swiggy gebaseerd op Bangalore, India, en vanaf maart 2019 opereert zich uit 100 Indiase steden. Met behulp van Swiggy kunt u voedseldranken online bestellen bij restaurants in de buurt van u om u heen. Ze leveren eten uit je buurt, lokale gewrichten, je favoriete cafés, luxueuze elite restaurants in de regio, en ook uit kettingen zoals Dominos, KFC, Burger King, Pizza Hut, Fris Menu, MC Donalds, Subway, Faasos, Cafe Coffee Day, Taco Bel en meer.

Hoe kunnen we mensen helpen om de app beter te gebruiken om meer inzichten en aanbevelingen te krijgen tijdens hun reis om te zoeken naar iets te eten via de app. Welke extra functies in de app kan gebruikers helpen om meer inzicht te geven en een groeiperiode voor het bedrijf te bieden?

Het feestseizoen gebracht met het liefde, gelach en heel veel eten. Na zich toe te geven aan hun hartgehalte, zoals Diwali Revelries naar beneden komt, is gezond eten teruggekomen in de focus. Swiggy Healthhub was getuige van een 25-toename van gezonde voedselbestellingen na het Diwali-weekend. Om te herstellen van het non-stop-feest en gebruikers te inspireren om weer op het goede spoor te komen in hun gezonde foodreis, Â Populaire beroemdheid en fitness icon Mandira Bedi heeft haar eetlijst genezen die te vinden is in het gedeelte Healthub in de Swiggy-app.

spreekt over de exclusieve eetlijst die ze is gecompureerd voor gebruikers van Swiggy Healthhub, zei Mandira Bedi, als fitnessliefhebber, ik geloof dat een gezond dieet en lichaamsbeweging zowel even belangrijk is. Het hebben van een gezond dieet is essentieel voor onze algemene Wellbeing , zowel fysiek als mentaal en het is iets waar ik voor kan instaan. Echter, een van de grootste praktische hindernissen bij het aannemen van een gezondere levensstijl en gezond eten is maaltijd en ik ben blij om een ​​grote voedselaggregator te zien, zoals swiggy waardoor deze reis gemakkelijk is voor zoveel gebruikers. Ik ben opgewonden om samen te werken met Swiggy Healthhub om samen te stellen en een curatie van mijn favoriete gezonde gerechten te delen die hopelijk in te pakken te inspireren om te eten en gezond te blijven.

Onder de vele gebogen veranderingen door de CoviT-19-pandemie is een duidelijke toename in het algemeen -bewustzijn om gezond een trend te eten in het feit dat Gezond voedsel is het afgelopen jaar verdrievoudigd op het Swiggy-platform. Swiggys Health Hub is in juli 2020 gelanceerd om gezonde voedingsopties aan gebruikers te bieden. Het geeft de voedingsverbranding van elk gerecht samen met zijn calorietelling. Meer dan 300 restaurantmerken sloegen zich aan bij Health Hub in de afgelopen drie maanden, met zelfs toegeeflijke merken die nu springen op het gezondheidsvoedsel Bandwagon door consumenten gezondere alternatieven aan hun meest geliefde gerechten aan te bieden. Sinds September 2021 heeft Swiggy een groei van 40% gezien in gezonde voedingsaanbiedingen door merken. Swiggy HealthHub heeft momenteel meer dan 100.000 gezonde gerechten waarvan 15.000 gezonde alternatieven voor top-toegeeflijke gerechten alleen al zijn toegevoegd. Swiggy voorziet in deze restauranttrend van het creëren van gezondere alternatieven om de komende maanden voort te zetten.

Ashish Lingamneini, hoofd van het merk, Swiggy zei, een grotere focus op gezond eten is een belangrijke trend die het afgelopen jaar en-anderhalf is ontstaan ​​en ook in de toekomst zal blijven. Healthhub, de eerste-van-zijn vriendelijke bestemming op een groot platform zoals Swiggy heeft miljoenen gebruikers in staat gesteld om gezond te eten. We hebben het nu nog spannender gemaakt met de toevoeging van de eetlijst en zijn blij om een ​​fitnesspictogram te hebben zoals Mandira Bedi inspireert onze gebruikers. Onze visie is om gezond eten beter te eten door Adressering witvakken zoals variëteit, voedingswaarde, smaak en prijs van gezond voedsel.

scène 679 - de baas focus op wat belangrijk is - de ultieme kaas taco om specifiek te zijn. Vertrouw op de kaas, laat het je beslissingen, je leven en je carrière leiden. LIVEFORTHETECHEESHEESQUITYOBOBFORTHETEES

dit weekend, ga groot met enkele ultieme kaas taco met een kant van je eigen rijk! Bestel er een nu en ga een kans om een ​​exemplaar van de leeftijd van de Empires te winnen: IV voor pc. Welnu, draai meer dan 200 taco-enthousiastelingen in heersende keizers. Van toepassing op dine-in, levering en afhaalmaaltijden. Bezoek onze website voor gedetailleerde T & C. #GamEfortheheese

Nandan Reddy, mede-oprichter van Swiggy, zei: We zijn enthousiast om te partneren met internationaal Populaire fastfood reus. Hrough Dit partnerschap bieden we onze klanten aan de keuze aan kwaliteit Mexicaanse keuken. "

California Burrito is een van de eerste restaurantketens om de fusie van Mexicaanse Indiase keuken in te brengen in de Indiase -groepen . Het merk heeft Great Erkenning onder jonge techneuten en voedselliefhebbers in het hele land.

Adyar Ananda Bhavan is een van de meest prominente merken in Zuid-India en biedt een groot aantal opties van Sweets Savouries, om gerechten uit India te snakken. Het merk is tot bloei gekomen, is populair in het hele land.

wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Taco Bell, 's werelds toonaangevende Mexican-geïnspireerde restaurant Merk, Partners met Microsofts Xbox om consumenten nog een nieuwe ervaring te bieden. Dit speciale initiatief brengt een exclusieve kans voor elke consument om leeftijd van Empire IV PC-game-kopieën te winnen met een levenslange geldigheid bij aankoop van de ultieme kaas Taco. De weggeefactie begint vanaf 3 januari 2022 en het merk belooft elke week ongeveer 200 exemplaren te geven tot eind januari.

Hoe Swiggy Food Order Delivery-abonnement op uw Android-apparaat te annuleren

soms kunt u een abonnement rechtstreeks op de website van een bedrijf starten zonder een extra laag beveiliging zoals Paypal of Apple te gebruiken. Om zich af te melden, moet u mogelijk inloggen in de website van Swiggy Food Order Delivery of rechtstreeks uit te reiken aan de betalingsaanbieder.

Ga naar Instellingen en klik op Algemeen en klik vervolgens op iPhone-opslag. Vervolgens scrolt u naar beneden om de lijst met alle apps op uw iPhone te bekijken. Tik op de app die u wilt verwijderen en de app verwijderen.

ga naar je instellingen en klik op Algemeen en klik vervolgens op iPhone-opslag. U ziet de optie ongebruikte apps af. Precies ernaast is de optie inschakelen. Klik op de optie Inschakelen en dit maakt de apps die u niet gebruikt.

niet-Veg-item. Milde naakte kip taco maaltijd voor 1 ..kosten: 279 Rupees, beschrijving: Naked Chicken Taco is de nieuwste innovatie van Taco Bell. Het is een sappige en knapperige kip Taco gevuld met coole ranch saus verse sla fiesta salsa salade en gegarneerd met geroede shedar & mozzarella kaas. Maaltijd bevat één naakte kip taco 1 Mexicaanse frietjes 1 drank. Veeg het recht om artikel aan winkelwagentje toe te voegen.

Taco Bell open winkel op Sydneys Green Square winkelgedeelte

Ja, uw Tex Mex dromen komen waar, compleet met alle Crunchwrap Supreme je aankan.

Uus täna

Speciale man sterft in het restaurant van Taco Bill

Speciale man sterft in het restaurant van Taco Bill

De politie-afdeling van Los Angeles zegt dat een persoon het vuur opende met een halfautomatisch wapen in de drivethru van een zuiden L.. Taco Bell op zaterdag. De custome ...

Kom meer te weten
Cheesy Mexicorn Taco Dip

Cheesy Mexicorn Taco Dip

Net als een taco dip, maar beter, is deze bootdip de Summer Poolside Keto Snack dat je het hele seizoen lang wilt maken. Klaar in 5 minuten

Kom meer te weten
Gemakkelijk en smakelijk taco DIP NO BONEN RECEPTEN DOOR HOME COOKS

Gemakkelijk en smakelijk taco DIP NO BONEN RECEPTEN DOOR HOME COOKS

Deze ongelooflijk gemakkelijke taco-dip met een zure room en roomkaasbasis komt samen in minder dan tien minuten compleet met toppings.

Kom meer te weten
TACO DIP ZONDER DE RECEPEN VAN BONEN RECEPTEN MET INGREDIËNTEN, VOEDINGEN, INSTRUCTIES EN AANBEVOLEN REPECEN

TACO DIP ZONDER DE RECEPEN VAN BONEN RECEPTEN MET INGREDIËNTEN, VOEDINGEN, INSTRUCTIES EN AANBEVOLEN REPECEN

Dit is een heerlijke dip die zelfs als voorgerecht kan worden geserveerd, samen met tortillachips en een salade. Gebruik Milde Taco-saus voor een tammerversie van deze DIP. Genieten van

Kom meer te weten
Texas Trash Dip Warme Bean Dip

Texas Trash Dip Warme Bean Dip

Romige bonen en stevig gekruid rundvlees worden gecombineerd met salsa, zwarte olijven en groene uien gegarneerd met zure room en kaas om deze teruggebrachte boon de absoluut beste te laten dippen

Kom meer te weten
10 beste Taco Dip Mayonaise Cream Cheese Recepten Yummly

10 beste Taco Dip Mayonaise Cream Cheese Recepten Yummly

Dit smakelijke taco dip recept combineert Mexicaanse smaakmakers met roomkaas, zure room en gladde, fluweelachtige helmmanns of beste voedsel echte mayonaise.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Taco Meatbloaf Recept met Doritos Best Recepten en aanverwante recepten

Kom meer te weten
Een momentje...

Een momentje...

Op zoek naar een gemakkelijke maaltijdidee die minder dan 30 minuten duurt, is deze taco-pasta jouw oplossing. Ade met een heerlijke mix van ingrediënten, dit zal ieders favoriete doordeweekse maaltijd zijn

Kom meer te weten
Aandacht vereiste cloudflare

Aandacht vereiste cloudflare

Alle dingen waar je van houdt over een taco, in saladevorm. Tempeh Taco Salad Crushed Tortillachips brengen de crunch, zwarte bonen en verkruimelde tempeh gecoat met taco-kruiden brengt de substantie, en een sterke, gerookte paprikaapple cider dressing trekt alles samen.

Kom meer te weten
Gezonde Taco-salade Recept de Anthony-keuken

Gezonde Taco-salade Recept de Anthony-keuken

Maak vooruit Taco Salad heeft de beste ingrediënten van een taco in een salade. Perfect om vooruit te komen of om picknicks of in lunchboxen te volgen.

Kom meer te weten
Iedereen heeft taffy appel salade ingediend

Iedereen heeft taffy appel salade ingediend

Snickers Apple salade recept van geserveerd met liefde is een super eenvoudig recept om dat volgende potluck te maken.

Kom meer te weten
Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Pinterest wordt niet langer ondersteund op deze browser, dwz 6

Hier bereid ik deze heerlijke verwende chef-kaff-appelsalade aan. Het is alsof je een snoepappel eet, alleen in bitesized stukken en veel minder rommelig

Kom meer te weten
We gebruiken cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
STA COOKIES TOE.